>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Wiedeń & Sankt Petersburg, 24-30.10.2011

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Bemelmans @ 1,8 bet365 ✅
Belg na hali czuje sie jak ryba w wodzie, ostatnio parę porażek ale z dobrymi tenisistami. Silny serwis, mocne strzały co w przypadku nerwowego Klizana może go wytrącić z równowagi. Do tego Słowak nie za bardzo pasuje na szybsze nawierzchnie a co dopiero halowe, brak oszałamiających wyników tutaj, sredni serwis i nie zawsze regularny.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
snoopdogg +6 Punkty (Nie wiedziałem, że znasz się na tenisie :))
azumi +1 Punkty
hellraiser +7 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Janowicz vs. Authom
Na dziś wybrałem sobie spotkanie Jurka Janowicza z przynajmniej jak dla mnie nieznanym Belgiem Authomem. Polak jest raczej faworytem tego meczu. Dobrze wiemy jak gra Polak, gra serwisem i mocny forehand. Powinien sobie poradzić, kurs jak na kwalifikację w miarę dobry, ale wszystko może się zdarzyć. Typ trochę i patriotyczny, ale uważam, że wejdzie.
Typ: Janowicz @ 1,66

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs może nie rozpieszcza, nie mniej jednak Youzhny jest tutaj murowanym faworytem. Gra u siebie, czuje się dobrze na twardych nawierzchniach a poza tym posiada dużo urozmaicenia w swojej grze jak chociażby: dobry serwis, dobre poruszanie się po korcie i niezły backhand. Stakhovsky z koleji nie zachwyca, ostatni dobry występ zanowotał w Stanach Zjednoczonych - w Winston Salem, gdzie doszedł do ćwierćfinału, poźniej były tylko wpadki. W Moskwie odpadł już na samym początku z Berrerem, po bardzo jednostronnym meczu. Uważam więc, że doświadczony i będący ostatnio w dość niezłej dyspozycji Mikhail bez problemu upora się z Ukraincem.

Sergyij Stakhovsky - Mikhail Youzhny @1,34 / Pinnacle ✅

ATP St. Petersburg (Rosja), start: 17:00

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ruben to zawodnik co raz bardziej znany w świecie ATP. Gry w challangerach co raz częsciej przepalata graniem w turniejach wyższej rangi. Jest to leworęczny 23-latek grający dość trudny tennis dla przeciwnika. Hala i korty twarde do optymalne dla Belga nawierzchnie. Posiada dobry, wyrzucający serwis i to jeden z jego głownych atutów. Do tej pory wygrał pewnie dwa mecze w tych kwalach i uważam, że z Niemcem również powinien się uporać.

Ruben Bemelmans - Daniel Brands @2,15 / Bwin ⛔

ATP Vienna (Austria) kwalifikacje, start: 13:00

marcop. 4

marcop.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szymabrk
Dolgopolov mnie śmieszy swoją grą w ostatnim czasie, a konkretnie od turnieju w Szanghaju. Po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że myślenie o nim jako o pewniaku to błąd. Chyba nie tylko mnie zawalił kupon przegrywając dziś z Izraelczykiem z 97 miejsca w rankingu.

blade1x2 +1 Punkty (;))
wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dolgopolov mnie śmieszy swoją grą w ostatnim czasie, a konkretnie od turnieju w Szanghaju. Po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że myślenie o nim jako o pewniaku to błąd. Chyba nie tylko mnie zawalił kupon przegrywając dziś z Izraelczykiem z 97 miejsca w rankingu.
Pewniaków nigdzie nie ma, ale to nie o to chodzi. Styl porażki wskazuje na odpuszczenie meczu. Ja już nawet nie chce mówić o tym, bo powinien się ktoś tym zainteresować. Temat nie na ten dział, ale prawda jest taka, że wielu tenisistów olewa pewne turnieje i przyjeżdża tylko po to, żeby skasować premię za udział. Jednak pewne rzeczy zwyczajnie nie przystoją. Sela grał kiedyś nieźle, ale to było 2 lata temu. Od tego czasu systematycznie w dół.. Sela przegrywał z gościami na hardzie od lipca z 2, 3 a nawet 4 setki.... Dolgopolov gracz pierwszej dwudziestki no i oddał mecz bez walki... Mecz pewnie ustawiony. Jak to się mówi mafia ukraińska albo rosyjska nie pozwoliła... ???? . Miał przegrać to przegrał.

marcop. 4

marcop.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szymabrk
Kolejny faworyt za burtą w St. Petersburgu, mam na myśli Simona. Przegrał na własne życzenie, wyraźnie było widać, że grał na pół gwizdka. Nie mniej jednak Mannarino pokazał, że potrafi grać. Wkurza mnie ten Włoch strasznie, ale muszę przyznać, że grać potrafi. Pokazał to w przed tygodniem kiedy grał jak równy z równym z Dodigiem, no a dzisiaj wyeliminował turniejową jedynkę w Rosji. Nie wiem jeszcze na kogo trafi w kolejnej rundzie, ale jeżeli dostanie średniaka to myślę, że można na niego stawiać. Jego zalety to przede wszystkim serwis, potrafi też rozrzucić rywala po korcie, a przy mocnej wymianie czasami pochwali się niezłym drop shot&#39;em. Krótko mówiąc niezły grajek i widać, że nie odpuszcza. W sam raz do grania pod koniec sezonu kiedy &quot;wielkim&quot; się już nie chce.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejny faworyt za burtą w St. Petersburgu, mam na myśli Simona. Przegrał na własne życzenie, wyraźnie było widać, że grał na pół gwizdka. Nie mniej jednak Mannarino pokazał, że potrafi grać. Wkurza mnie ten Włoch strasznie, ale muszę przyznać, że grać potrafi. Pokazał to w przed tygodniem kiedy grał jak równy z równym z Dodigiem, no a dzisiaj wyeliminował turniejową jedynkę w Rosji. Nie wiem jeszcze na kogo trafi w kolejnej rundzie, ale jeżeli dostanie średniaka to myślę, że można na niego stawiać. Jego zalety to przede wszystkim serwis, potrafi też rozrzucić rywala po korcie, a przy mocnej wymianie czasami pochwali się niezłym drop shot&#39;em. Krótko mówiąc niezły grajek i widać, że nie odpuszcza. W sam raz do grania pod koniec sezonu kiedy &quot;wielkim&quot; się już nie chce.
On jest Francuzem ...

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Kukushkin - Berrer 2 (1.7)✅✅✅
Wyniki Kukushkina są bardzo przeciętne, żeby nie powiedzieć kiepskie. Oczywiście jest to solidny tenisista, nie ma problemu z odnalezieniem się na twardej nawierzchni w hali. Przez ostatni miesiąc wygrał jeden mecz - z Rosolem. Przegrywał z nikim specjalnym. Berrer za to w końcu się odnalazł i rozegrał w Moskwie aż 6 meczów. Wygrywając m.in. z Seppim czy gładziutko ze Stakhovskim. Liczę, że Misza pójdzie za ciosem. Arsenał ma odpowiedni na Kazacha.
Tursunov - Gabashvili 1 (1.4)
Gaba dzisiaj ledwo co przeszedł w kwalkach Kravchuka. Jutro zadanie zdecydowanie trudniejsze. Dimtry pod koniec sezonu, na rosyjskich halach to zawsze duża siła. W Moskwie drogę do dalszych etapów odciął mu Tipsarevic, który później ten turniej bez problemowo wygrał. Panów dzieli niemal 100 miejsc w rankingu, a Gaba swoją grą nie zapowiada w żaden sposób błysku. H2H 3-0 Tursunov. (nie grałbym za bardzo duże pieniądze. dwóch Rosjan na Rosyjskim podwórku.)
GGL - Blake 2 (1.4)
Wrócił, stary, dobry Blake. Nie ma się co rozpisywać. Blake odpadł w półfinale w Sztokholmie po zaciętym meczu z Nieminienem, wcześniej eliminując chociażby rozpędzonego Rochusa czy zwycięzce USO - Del Potro. GGL odpadł w pierwszej rundzie tego samego turnieju z Andersonem, który w jakieś wielkiej formie nie był. Trochę za mało może przeciwstawić Hiszpan Blake&#39;owi.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tradycyjne szukanie niespodzianki. Lajovic to młody,dobrze zapowiadający się grajek, w ostatnim turnieju w Moskwie ładnie przeszedł kwalifikacje, zatrzymując się później w pierwszej rundzie na Alexu Bogomolovie, jednak mecz nie był jednostronny i Serb nasporzył niemałych problemów Amerykanowi. Tutaj, w St. Petersbourgu kwale również przeszedł z łatwością pokonując każdego bez utraty seta (m.in Illhana). Szybkie korty są Dusana ulubioną nawierzchnią, poza tym dość dobrze serwuje a jego
ulubioną bronią jest forhend. Chardy jest faworytem - to fakt, ponieważ dość dobrze spisał się w ostatnim Moskiweskim turnieju, ale uważam, że Lajovic może nasporzyć mu niemałych problemów, a nawet sprawić niespodziankę w postaci zwycięstwa. Za pierwszym razem w Moskwie się nie udało, więc dlaczego nie teraz ? Stawiam tutaj &quot;lekko&quot; na Serba, który konsekwentnie dąży do wypełnienia swojej misji w Rosji.

Jeremy Chardy - Dusan Lajovic @3,80 / Bwin

ATP St. Petersburg (Rosja), start: 18:00

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj Kazach może przez bukmacherów nie jest uważany za faworyta, jednak na tego typu nawierzchniach grać potrafi a najciekawszą rzeczą jest fakt, że rok temu wygrał ten event, więc ma trochę punktów do obronienia. Granie na Rosyjskich turniejach mu służy a do tego wzrost i styl gry zdecydowanie pasują do szybkiej nawierzchni. I chociaż Berrer zaliczył dość dobry występ w ostatnim turnieju w Moskwie to uważam, że
dzisiaj górą będzie Kukushkin.

Mikhail Kukushkin - Michael Berrer @2,30 / Pinnacle

ATP St. Petersbourg (Rosja) start: 11:00

-----------------------------------------------------------------------

Bubka bardzo ładnie przeszedł kwalifikacje wygrywając 3 mecze, nie tracąc przy tym a ni jednego seta. Ogólnie wydaje się być dobrze przygotowany do tego turnieju, poza tym dobrze czuje się na twardych nawierzchniach. Cilic to na pewno faworyt, jednak nie raz udowodnił, że potrafi mieć problemy nawet z niżej notowanymi graczami. Nie sądze więc, że będziemy
świadkami gładkiego zwycięstwa Chorwata w 2 setach.

Marin Cilic - Sergij Bubka +5 AH @1,94 / Pinnacle

ATP St. Petersbourg (Rosja) start: 13:00

Obaj gracze są aktualnie w dobrej formie, i przewiduję dobry mecz z ich strony. Fischer dobrze przedstawiał się w ostatnim challengerze w USA - w Tiburonie, gdzie ograł Greula oraz Odesnika, później przysporzając dużych problemów Karlovicowi. Fischer będzie grał u siebie i na pewno podejdzie do tego turnieju w dobrej dyspozycji. Po drugiej stronie Brands, który wydaje się mniej pewnym, aczkolwiek ładnie przebrnął przez kwale po 3 zwycięstwach, ale na pewno kosztowały go te mecze dużo energii. (rozegrał aż 4 tiebreaki). Brands dobrze serwuje, z koleji Fischer gra lepiej z głębi kortu i sądze, że grający u siebie i na pewno lepiej wypoczęty Austriak ma tutaj duże szansę i może to nawet wygrać.

Martin Fischer +2,5 - Daniel Brands @1,92 / Pinnacle

ATP Vienna (Austria) start: 13:00

Nie widzę powodów, dla których Robredo mógłby być faworytem w tym meczu. Barzdo słaba forma odkąd wrócił po przebytej kontuzji, nie może wejść we właściwy tor. Zaliczył kolejny słaby weekend w Sztokholmie, gdzie przegrał w pierwszej rundzie z Kamke. Odkąd wrócił po kontuzji zdołał ogólnie wygrać tylko 1 spotkanie z Włochem Bohli (7-6, 7-6). Jego
poziom na szybszych nawierzchniach jest przybliżony do rangi challów. Fognini z koleji może też nie jest zbyt wygórowanym przeciwnikiem, jakkolwiek gra dobrze w defensywie i na pewno jest w stanie wykorzystać błędy, jakie będzie popełniał Hiszpan.

Tommy Robredo - Fabio Fognini @2,43 / Pinnacle

ATP Vienna (Austria) start: 13:00

Haas jak i Blake ostatnio pokazują się z bardzo dobrej strony, że grać w Hali potrafią. GGL jak i Chela to typowi claycourterzy. Nie widzę tutaj innego rezultatu jak zwycięstwo doświadczonego Niemca oraz Amerykanina, którzy pomimo wieku są w &quot;gazie&quot; i mogą jeszcze wiele
udowodnić.

Blake &amp; Haas @1,96 / Bet365

ATP Vienna (Austria) start: 15:00 &amp; 16:30

niccolo7 +3 Punkty (Dzięki za typ na Bubkę.)
dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GGL w żadnym wypadku nie jest claycourterem ???? To typowy ofensor, najlepsze wyniki osiągał na hali/trawie gdzie zresztą jego styl najlepiej pasuje. Biorąc pod uwagę jego olbrzymie problemy z regularnością w ostatnim czasie poza halą nie ma czego szukać.
Pozdrawiam i trzymam kciuki ???? !

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GGL w żadnym wypadku nie jest claycourterem ???? To typowy ofensor, najlepsze wyniki osiągał na hali/trawie gdzie zresztą jego styl najlepiej pasuje. Biorąc pod uwagę jego olbrzymie problemy z regularnością w ostatnim czasie poza halą nie ma czego szukać.
Pozdrawiam i trzymam kciuki ???? !

Przyznaję rację. Pomyliłem GGL&#39;a z Gimeno Traverem. Ale to i tak chyba nie ma znaczenia, ponieważ Blake mimo wszystko jest faworytem i dużych problemów z GGLem mieć nie powinien patrząc na jego ostatnią dyspozycje.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jutro przygotowałem kuponik do grania, tym razem jest to ATP. Na jutro zauważyłem pewniaki z nawet wysokim kursem jak na moje przeczucie trafności. Po pierwsze:
Petzschner - Del Potro 2
Nie widzę innej przyszłości dla tego meczu niż mój typ, łatwo może Argentyńczyk nie będzie miał, ale powinien wygrać. Juan Martin niby nie rozgrzany, nie grał dziś, ale biorąc pod uwagę jego kondycję i formę to tym razem jest to atut. Umiejętnościami przeważa Niemca, dlatego też tak typuję.
Darcis - Davydenko 2
Belg musiał się w kwalifikacjach nieźle pomęczyć, grając 3 mecze w ciągu 3 dni, w tym załapał się na trzy setówkę. Davydenko myślę, że powinien ograć Belga przede wszystkim doświadczenie. Analiza może nie przekonywująca, ale czuję ten typ.
Fyrstenberg/Matkowski - Chela/Sa 1
Polski debel na jutro murowanym faworytem. Muszą wygrać, jak chcą awansować do turnieju mistrzów. Uważam, że w 100% są w stanie to zrobić i udowodnią to jutro wygrywając na luzaku 2-0. Typ najpewniejszy ????
@ 3,18 | 4/10

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
2 propozycję na jutro:
Nieminen 2,16 Betsafe. Jarkko po finale w Sztokholmie zaczyna turniej w Wiedniu. Jego rywal Robin Haase to jeden z największych luzerów ATP. Umiejętności ma duże, ale posiada tez &quot;szklaną psychikę&quot;. Haase to jeden z tenisistów na których gram rzadko, a przeciw bardzo często i chętnie. Dlaczego też kurs 2,16 pobieram z przyjemnością.
H2H 1-0 dla Fina, grali ze sobą miesiąc temu w Bangkoku, Jarkko wygrał po dwóch TB w których oczywiście Holender nie wytrzymał presji i wypuszczał z rąk prowadzenie.
Nieminen jest w formie, a do tego uwielbia grac w hali, czego nie można powiedzieć o Robinie, który pod dachem prezentuję się dość przeciętnie, a jego ulubiona nawierzchnia to czerwona mączka. ✅✅✅ 7/6(3) 6/4
Baghdatis 1,67 Bwin. Marcos 2 ostatnie turnieje kończył na 1R, ale przeciwników miał z najwyższej półki: Murraya i Raonicia. Miesiąc temu Baghdatis zaliczył finał w Kuala Lumpur w którym uległ świetnie dysponowanemu Tipsareviciowi. Turniej w Wiedniu zaczął od pewnego zwycięstwa nad Sweetingiem.
Wyniki Andersona w ostatnim czasie są dobre, ale czar prsyka gdy bliżej przyjrzymy się temu kogo ogrywał, a byli to : w Pekinie Roddick grający niesamowicie pasywnie, puszczający baloniki z linii końcowej i Montanes, który o grze na hardzie nie ma pojęcia. W Szanghaju uległ w 1R Tomiciowi. W Sztokhlomie Kevin ograł zagubionego GGL&#39;a i zmaltretowanego po przewlekłych kontuzjach Haasa, a uległ z rąk Monfilsa.
W Wiedniu gracz z RPA pokonał ubiegłorocznego finalistę Haider - Maurera, ale nie jest to jakiś wielki wyczyn, bo Austriak ostatnio &quot;bije się rakietą po czole&quot;, a nie gra w tenisa.
Dla mnie Cypryjczykiem jest zdecydowanym faworytem, by nie powiedzieć pewniakiem, a kurs zachęca do stawiania na niego.

amadeusz94 +2 Punkty (dobry typ)
blade1x2 139

blade1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ogólnie, to polecam typ na Frytke z Matką. Powinni dzisiaj gładko wygrać. Chela juz zapewne ma za`bookowany bilet do domu po przegranej z Hassem. Poza tym chłopaki po drugiej stronie siatki zagrają w tej parze ze sobą trzeci raz. To ich wcześniejsze poczynania.

Stockholm, Sweden, Doubles,

Chela J I / Sa A vs. Melo M / Soares B 3:6 4:6
Chela J I / Sa A vs. Brunstrom J / Nieminen J 6:7 7:6 10:8

Naszych chłopaków raczej nie trzeba przedstawiać. Starzy wyjadacze i tyle. :wink:

W Szanghaju pokonali nawet Bliźniaków, odpadając dopiero z Lodrą i Zimonjić`em, więc godnym siebie rywalem.

Fyrstenberg M / Matkowski M vs. Llodra M / Zimonjic N 0:2 2:6 6:7
Fyrstenberg M / Matkowski M vs. Bryan B / Bryan M 2:1 3:6 6:4 12:10
Fyrstenberg M / Matkowski M vs. Robredo T / Tursunov D 2:0 6:1 6:2

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Tipsarevic - Rochus (+4,5g) @ 2,1

Króciutko. Batów się nie spodziewam, Olivier doskonale gra w hali, co wielokrotnie udowadniał. Mecze z Tipsareviciem zwykle są wyrównane, h2h 3-3. Myślę, że Serb wygra, ale nieznacznie.

Nieminen - Haase @ 2,15

Zgadzam się z analizą sheva91 - Jarkko powinien to spotkanie wygrać. Boje się jedynie o jego kondycję - po udanym turnieju w Sztokholmie może mieć dziś ciężko.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Natrafiłem na ciekawy typ, niekoniecznie czysto sportowy ;).
Jak wiemy turnieje w Rosji charakteryzuja sie dziwnymi rozstrzygnieciami- wygrane graczy na ktorych sa kursy 5,00 czy nawet 8,00 ; wychodzenie zawodnikow z przegranych meczy 6-2 5-2 i nagle tiebreak, wygrana i 3 set wygrywa przegraniec. Ale przejdzmy do typu :
Elgin/Kudyavtsev - Starace/Bracciali 2,00 bwin ✅✅✅
Po 1 : Elgin urodzony w St Petersburgu. Kudryavtsev urodzony w ... Petersburgu ! Tak zwane swojaki wiec musza wygrac ten turniej.
Po 2 : Elgin pokonał miesiac temu w parze z Istominem własnie ta pare w Moskwie łatwo 2-0. A Kudryatvseva zna bardziej i lepiej mu sie z nim gra wiec powinno byc jeszcze prosciej.
Po 3 : Patrzac na poczynania pary włoskiej mozna zauwazyc ze &quot;lubia&quot; przegrywac z zawodnikami gospodarzy :
Elgin/Istomin - Rosja
Brown/Kohlmann - Niemcy
Silva/Silva - Brazylia
Po 4 : Starace ma o 13 mecz z Tursunovem. Zapewne ciezki i wyczerpujacy co rowniez jest plusem dla naszej Rosyjskiej pary.
Po stronie Włochów przemawia oczywiscie to ze teoretycznie sportowo sa lepsi i ze wygrali ten turniej rok temu ale bardziej trafiaja do mnie argumenty co do typu nr 1. Mam nadzieje ze moj wymysł bedzie trafny

Uwielbiam takie mecze ;)

Status
Zamknięty.