Pospisil Vasek-Dimitrov Grigor 0:2, Bet365 2.50 (dałem Bet365 bo w typach dnia nie można podawać naziemnych)
2:6, 2:6 

Napiszę w dwóch zdaniach. Ch*j w du*pę i kamieni kupę wszelakiej gibmazie :] Tłumaczyć to mogę się przed sądem albo przed Bogiem,a nie przed plebsem społecznym forum. :]
VS.
23 października 2014 roku, tego dnia okaże się czy prz*****lę X (przy czym X to sporo) wypłat statystycznego Kowalskiego i będę pośmiewiskiem całego forum albo będę naku**ał szczęściem przez pół roku. Miałem już wiele snów na tenisa oraz obstawiania, nie było ich sporo ale o kilku pisałem w dziale HP. Bzykałem się z Radwańską (niestety Agnieszką), grałem z Nadalem na moich kortach gdzie zawsze pogrywam, z Federerem biłem się w szatni, z Djokovicem piłem piwo po wygranym US OPEN czy z Sharapovą chodziłem na zakupy. Po każdym tym śnie postawiłem na sportowca który mi się przyśnił i byłem do przodu. Dzisiaj przyśnił mi się Dimitorv, że wygra w dwóch setach ponieważ byłem w jego sztabie szkoleniowym. Ale to wszystko brzmi jak herezja,że gościu stawia tak bo mu się przyśniło, po**ny jakiś!!! Teraz przedstawię argumenty takie jakie powinny być. Bułgar ciągle ma szanse aby zagrać w turnieju mistrzów w Londynie, aktualnie jest na 11 miejscu, jeśli osiągnie tutaj wiele oraz w następnym turnieju to ma jak najbardziej szanse aby tam zagrać. Ale nie jest kolorowo ponieważ przed nim są: Raonic, Ferrer którzy też gonią i grają w turniejach. Lecz nie będę skupiał się na Hiszpanie i Kanadyjczyku tylko na samym Bułgarze. Dimitrov jeśli dzisiaj wygra to w następnym meczu zmierzy się z Federererm albo Istominem i sprawą prawie jasną jest,że jak przejdzie dalej spotka się ze Szwajcarem. Grigor w tym turnieju grał trzy razy i za każdym razem osiągał ćwierćfinał. W tym roku pokonał tutaj młodego Zvereva 2:6, 6:4, 6:2 i niestety jak dla mnie stracił seta. Wiadomo,że Alexander jest utalentowanym zawodnikiem ale jak na razie bardzo rozregulowanym. Niestety nie miałem okazji oglądać tego spotkania i mam nadzieję,że nie okaże się to gwoździem do trumny. Vasek natomiast w tym turnieju grał raz i osiągnął w tamtym roku półfinał także również ma sporo punktów do obrony. Lecz nie zapominajmy,ze Pospisil ten rok ma znacznie gorszy niż 2013. W tym roku bilans meczów ma 20/22,a na halach 2/1. W Wiedniu wygrał z Brandsem ze stratą seta,a później przegrał z Murrayem 6:4, 6:4,a tutaj wygrał z Nieminenem 6:3, 6:7, 6:4. Wygrać z Nieminenem na hali to jest dobre osiągnięcie nawet jak on nie jest w dobrej formie. Jeden jak i drugi zawodnik potrafią grać na halach i mają kilka niezłych wyników. Panowie spotkali się raz na hardzie gdzie lepszym był Dimitorv 6:4, 6:7, 6:2. Stawiam tutaj na wygraną Dimitorva w dwóch setach ponieważ jest jak na razie lepszym zawodnikiem, z większymi umiejętnościami, a przede wszystkim w wymianach jest znacznie lepszy co może w tym meczu być kluczowe. Ma lepszy sezon i ciągle jest w walce o finały w Londynie. Więcej o meczu nie będę pisał ponieważ więcej nie trzeba. W
STSie stałem w kolejce chyba z 30 minut ponieważ nie chcieli mi tego puścić, kolejka dziadków się ustawiła za mną którzy wk***li się niemiłosiernie. Dlaczego w nieziemnym? Ponieważ w internetowych mam limity. Dzwoniła babka w punkcie 10 tysięcy razy i się udało. OK....czas okaże.....tutaj zamieściłem link z kuponem i od razu sobie wkleiłem świeczki....bo mogę mieć żałobę....
"
Typy dnia" Tie Breaka, październik 2014 :
1. McGee James-Smyczek Tim 0:2, Bet365 1.90. Wynik? 4:6, 4:6

2. Cilic Marin-Sousa Joao 2:0, Pinnacle Sports 1.45. Wynik? 6:3, 6:3

3. Brown Dustin-Hanescu Victor 1, Bet365 1.53. Wynik? 6:4, 2:6, 6:4
4. Mayer Leonardo-Wu Di 2 handicap +4.5 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:4, 6:1
5. Lopez Feliciano-Nadal Rafael 1, Pinnacle Sports 3.39. Wynik? 6:3, 7:6
6. Berdych Tomas-Karlovic Ivo 2 handicap +3.0 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:3, 6:4
7. Donaldson Jared-Smyczek Tim 1, Bet365 3.50. Wynik? 6:2, 6:7, 7:5

8. Groth Samuel-Rublev Andrey 2:0, Pinnacle Sports 1.90. Wynik? 7:6, 7:5

9. Dodig Ivan-Seppi Andreas 2, Pinnacle Sports 1.94. Wynik? 5:7, 6:7
10. Gimeno-Traver Daniel-Gulbis Ernests 0:2,
Unibet 1.77. Wynik? 6:3, 7:6

11. Saville Luke-O'Connell Christopher 2:0, Bet365 1.80. Wynik? 3:6, 6:1, 6:2

12. Berankis Ricardas-Gimeno-Traver Daniel 1, Pinnacle Sports 1.84. Wynik? 6:3, 3:6, 6:3

13. Bolelli Simone-Nadal Rafael 1 handicap +3.5 gemów, Pinnacle Sports 2.10 .Wynik? 2:6, 2:6

14. Isner John-Robredo Tommy 1, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:7, 3:6

15. Pospisil Vasek-Dimitrov Grigor 0:2, Bet365 2.50. Wynik? 2:6, 2:6