>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Valencia, Basel 20.10-26.10.2014

Status
Zamknięty.
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Goffin D.(-3 games) - Dodig I. 1 @1.55 Pinnacle ZWROT

Goffin jest w bardzo dobrej formie, ostatnio pokonał bez problemów Thiema i jutro powinien poradzić sobie również z Ivanem. On w singlu w tym sezonie średnio sobie radzi, wiele przegrywa. Goffin powinien sobie poradzić w dwóch setach i pewnie wygrać.

Federer(-1.5 sets) + Berdych(-1.5 sets) + Murray(-1.5 sets) @2.68 Unibet⛔

Federer gra u siebie, już chwilę nie występował, więc jest wypoczęty i zapewne będzie chciał tutaj wygrać. Rywal mało wymagający, jak nie skończy się w dwóch setach będę zdziwiony. Berdych jak i Murray wciąż walczą o ATP World Tour Finals. Zmierzą się odpowiednio z Andujarem Albą i Melzerem, więc rywalami, którzy nie powinni sprawić im problemów.

Ferrer + Bautista Agut @1.65 Unibet✅

Agut i Ferrer grają u siebie. Rywalem Bautisty będzie Giraldo, który po niezłym turnieju w Shenzen spuścił z tonu i odpadał już w pierwszych rundach. Roberto niedawno doszedł do finału w Moskwie, gdzie przegrał z Ciliciem. Ferrer grał 8 razy z Seppim i tyle samo wygrał. Nie przewiduję innego wyniku niż jego pewna wygrana. David ostatnio finał w Wiedniu, gdzie przegrał z Andym Murrayem. Seppi nie sprawi mu tutaj większych kłopotów.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
omen75 +2 Punkty
rickross 71

rickross

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Matkowski M. / Paes L.-Pospisil V. / Zimonjic N. 1 2.75 unibet Atp Bazylea
Chyba komuś się coś pomyliło wystawiając takie kursy . Kanadyjczyk z Serbem rozegrali jeden wspólny mecz i są stawiani w roli zdecydowanych faworytów. Jestem ciekawy czym kierował się bukmacher.Matkowski/Paes wygrany turniej w Kuala Lumpur w tym roku,miałem przyjemność oglądać kilka meczy i gra wyglądała bardzo dobrze.Marcin mimo burzliwego okresu w jego karierze ( decyzja o zakończeniu współpracy ze swoim dotychczasowym partnerem Fyrstenbergiem ) notuje wyniki bardzo przyzwoite.W Bazylei z Indyjczykiem pokonali już zawsze groźnych Murraya z Peersem.Na rozkładzie w tym roku mają kilka ciekawych par i to oni są dla mnie faworytem w tym meczu.Zimonjic końcówka sezonu bardzo słaba dali sobie wolne z Nestorem aby nabrać swieżości na turniej Masters.Vasek forma dość srednia i też już bedzie myślał bardziej by sobie krzywdy nie zrobić przed Mastersem niż dać z siebie wszystko w tym turnieju. Po kursie 2.75 ja w to wchodze i to grubo.Pozdrawiam Gruba Wtopa a mieli przewage przełamania w drugim secie wystarczyło dociągnąć.. 7-6 5-7 4-10⛔

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
ATP Basel:
Gulbis E. - Coric B.
Gulbis E. ::: 1,47 ::: Pinnacle ::: 3/10
Łotysz Gulbis gra przede wszystkim najlepiej właśnie na turniejach w hali co już pokazał na początku tego sezonu. Teraz co prawda o niebo gorsze wyniki, ale nadal pokonuje tych zawodników których jest w stanie, a do takich w mojej opinii należy właśnie wkraczający powoli dopiero do ATP Borna Corcic dla którego ulubioną nawierzchnią do gry jest przede wszystkim nawierzchnia typu clay. Dziś grają w hali gdzie Gulbis czuje się jak ryba w wodzie.
Wynik: (2)6:7 3:6 ⛔
ATP Valencia:
Robredo T. - Lu Y.H.
Robredo T. ::: 1,45 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 2:1, ale to właśnie Hiszpan jest ostatnio w zdecydowanie lepszej formie niż Tajwańczyk Lu. Do tego nie muszę pisać, ale graj Hiszpanii ojczyźnie Robredo, a jak dobrze go znamy on potrafi mobilizować się na turnieje przed własną publicznością. Tommiego najczęściej zatrzymują zawodnicy zdecydowanie lepsi lub będący w formie. Lu aktualnie w mojej opinii to zwykły przeciętniak, skoro Hiszpan pokonał Isnera z takim serwisem, to z odebraniem Lu nie powinien mieć większych kłopotów.
Wynik: 6:2 6:4 ✅

adrian0 374

adrian0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Begeman,Knowle - Chiudinelli,Lammer
| Tenis - Bazylea ATP hard-single | 1 | 1.35 | ✅ 6-4, 4-6, 11-9
Milenium
Begeman z Knowle prezentują ostatnio naprawdę doba dyspozycję. Grają razem od nie tak dawana, głównie turnieje halowe, gdyz tam osiągają najlepsze wyniki. W 4 turniejach które ostatnio rozgrywali w każdym doszli minimum do półfinału, a w dwóch ostatnich w Mons i ATP 250 w Wiedniu przegrywali w finałach tych imprez. Szwajcarzy to para grająca z dziką kartą. Grają razem prawie wyłącznie w turniejach w Szwajcarii, gdzie występuja właśnie dzięki dzikim kartom. Oprócz tego występują z róznymi partnerami, głównie w challengerach lub nawet Futures&#39;ach, więc poziom niżęj niż ich rywale z Austrii i Niemiec.

Huey,MelzerJ . - Fognini,Seppi
| Tenis - Walencja ATP hard-deble | 1 | 1.75 | ⛔ 6-4, 4-6, 11-9
Milenium
Mimo, że panowie Huey i Melzer wspólne wytępia po raz pierwszy to doświadczenie w grze deblowej mają przeogromne. Dodatkowo obaj sa w niezłej formie, Melzer kilka dni temu wraz z Petzschnerem wygrał turniej w Wiedniu. Natomiast Huey w tym samym czasie dotarł wraz z Sockiem do finału turnieju w Sztokholmie, gdzie musiał uznać wyższość Butoraca i Klaasena. Fognini z Seppim w debla grają raczej okazjonalnie i bez sukcesów. Warunki halowe to dodatkowy plus dla pary Filipińsko-Austriackiej, Włosi (szczególnie Fognini) dużo tracą gdy mecze nie są rozgrywanie na ceglanej mączce.

maxweil 88

maxweil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwna sprawa: kursy na Gulbisa bardzo zwyżkują. W większości z ok. 1.25 wskoczyły na ok 1.45. Czy coś jest nie tak z Gulbisem?

Raczej wszystko w porzadku. Po prostu Coric to nie byle młokos bo bicia i moze tu sprawic niespodzianke. Ja osobiscie nie ruszam.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie wiem, czy to dobre miejsce, ale raczej tak...
Jestem zdania, że tenis jest obecnie najbardziej nieobliczalnym sportem to typowania spotkań. Po dość ciężkiej pracy w ostatnich kilku tygodniach nad analizami goli udało mi się zarobić dość spore pieniądze jak dla mnie.
Zawsze mam tak, że jak zaczyna mi iść dobrze w temacie piłki to wchodzę na dział tenis i albo sam coś próbuję ustrzelić, albo opieram się na typach kolegów-specjalistów.
To zawsze jest początek do wielkich strat ...
Wczorajsza przegrana Kvitovej, Maszy, a dziś Sereny spowodowały, że większość kasy zarobionej na overach goli bardzo szybko się ulotniła i czas odrabiać wielkie straty.
Pewnie pomyślicie, że wychodzi ze mnie frustracja spowodowana przegraną. Otóż nie...
To bardziej absolutne postanowienie, że kończę z tym sportem. Uważam, że logiczne argumenty, które są naprawdę uzasadnione nie mają żadnego znacznia w tenisie.
Podziwiam tych, którym udaje się faktycznie ( gdy siądą przed lustrem ) zarabiać na tym sporcie. Ja tego nie potrafię dlatego też nie zamierzam dodawać nigdy więcej postów w tych działach.
Adios Tenisie i powodzenia dla wszystkich !

tie-break +4 Punkty
andre@ +9 Punkty
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Uważam, że logiczne argumenty, które są naprawdę uzasadnione nie mają żadnego znacznia w tenisie.
No sorry, ale gdzie mają znaczenie? Ileż to peFFFek nie wchodziło w piłce po 1.15? Ile drużyn w kosza po tym kursie przegrywało itd. itd. itd...
Prawda jest wg mnie taka, że w tenisie warto grać tylko kursy &gt;1.50. Innych nie ma sensu. Najlepiej grać kursy od 1.80 wtedy zaczyna się wchodzić na plus.
Paradoksalnie granie kursów 1.10-1.15 (Serena, Berdych - to tylko dzisiejsze przypadki) wychodzi zazwyczaj bokiem. Zresztą przy tych kursach trzeba trafić 10 typów, żeby zrobić 100% i wtedy przy jednej stopie jest &#39;wir w ba(n)ku&#39;.

K 20

kera1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis:ATP - SINGIEL: Walencja (Hiszpania), twarda (w hali) - 1/8-finału
Robredo T.-Lu Y-H.
Typ ???? W 1-2
Kurs:6.00 bet365
22.10.2014 18:30

Moim dzisiejszym typem dnia jest wygrana Lu Y-H..Ostatnio obaj zawodnicy grali ze sobą na powierzchni trawiastej wtenczas
wygrał Lu Y-H..Przed tym spotkaniem stoczyli ze sobą jeszcze dwa spotkania na powierzchni twardej które wygrał Robredo T..
Tym razem spotkanie będzie wyglądało inaczej Lu Y-H. przełamał przegrana z Robredo T. wygrywając 3-0.Będzie to bardzo ciężkie
spotkanie dla obu zawodników.Jednak wygrana Lu Y-H. jest jak najbardziej pewna.Robredo T. zajmuje miejsce 21 w rakingu ATP natomiast
Lu Y-H. 42.Jest to typowe spotkanie pod przełamanie złej gry.Teraz gracze od dłuższego czasu grali tylko w turniejach
na kortach twardych.Sądzę że Lu Y-H. zdecydowanie nauczył się wygrywać na tych odmianach kortów.Dla Lu Y-H. Robredo nie jest
mocnym przeciwnikiem do ogrania o czym świadczy ostatnia wygrana 3-0.Sądzę,że może być trochę zamieszania w meczu
gdyż Robredo T. nie odda tak sobie wygranje zwłaszcza,że doszedł już do drugiego etapu konkursu więc stawiam na DW 1-2.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jestem zdania, że tenis jest obecnie najbardziej nieobliczalnym sportem to typowania spotkań. Po dość ciężkiej pracy w ostatnich kilku tygodniach nad analizami goli udało mi się zarobić dość spore pieniądze jak dla mnie.
Zawsze mam tak, że jak zaczyna mi iść dobrze w temacie piłki to wchodzę na dział tenis i albo sam coś próbuję ustrzelić, albo opieram się na typach kolegów-specjalistów.
To zawsze jest początek do wielkich strat ...
Wczorajsza przegrana Kvitovej, Maszy, a dziś Sereny spowodowały, że większość kasy zarobionej na overach goli bardzo szybko się ulotniła i czas odrabiać wielkie straty.
Pewnie pomyślicie, że wychodzi ze mnie frustracja spowodowana przegraną. Otóż nie...
To bardziej absolutne postanowienie, że kończę z tym sportem. Uważam, że logiczne argumenty, które są naprawdę uzasadnione nie mają żadnego znacznia w tenisie.
Podziwiam tych, którym udaje się faktycznie ( gdy siądą przed lustrem ) zarabiać na tym sporcie. Ja tego nie potrafię dlatego też nie zamierzam dodawać nigdy więcej postów w tych działach.
Adios Tenisie i powodzenia dla wszystkich !

Prawda jest jedna, że grają na papierze najlepsze zawodniczki świata i te kursy są po prostu błędnie wystawiane. Przegrane faworytki po prostu były zbytnio faworyzowane przez buków, moim zdaniem w każdym meczu była zbyt wielka dysproporcja w kursach bo tutaj wygrywać może każda, nawet jutro kanadyjka.

Po za tym chyba wyżaliłeś się w złym temacie.

K 20

kera1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Data i godzina: 23.10.2014 11:00
Turniej Tenis, ATP Basel
Spotkanie: Kukushkin M. - Becker B.
Typ: DW 1-2
Kurs: 4.50
Buk:Bet365
Analiza:
Moim dzisiejszym typem dnia jest wygrana Becker B..Becker najlepiej gra na kortach twardych(nie ma lepszego kortu dla niego do gry).Becker B. zajmuje 45 miejsce w rankingu ATP natomiast Kukushkin M. 84 miejsce.Ostatnio rozegrane przez nich spotkanie zakończyło się wygraną Becker B. 2-1.Moim zdaniem jest to okazjonalny kurs na Becker B. źle został przez bukmacherów faworyt.Dla wielu z was może być to dziwne dlaczego gram na wygraną Becker skoro Kukushkin ostatnio wygrał z Wawrinka S. który jest umiejscowiony w rakingu ATP na miejscu 4.Już wam piszę.Wawrinka przez ostatnie spotkania przegrywawł z takimi rywalami jak Ito T.,Simon G..To świadczy o załamaniu Wawrinka S..Bukmacherzy ustalili kurs na faworyta na Kukushkin właśnie z tego powodu,że wygrał ostatnio z Wawrinka jednak nie jest to wygrana świadcząca o lepszej grze Kukushkin.Becker widać,że ostatnio nie przegrywa spotkań z niżej postawionymi osobami w rankingu.Może być w tym spotkaniu zamieszanie z tego powodu,że Kukushkin wygrał z Wawrinką więc stawiam typ na DW 1-2.

bumbatyper 204

bumbatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Data i godzina: 23.10.2014 11:00
Turniej Tenis, ATP Basel
Spotkanie: Kukushkin M. - Becker B.
Typ: DW 1-2
Kurs: 4.50
Buk:Bet365
Analiza:

Moim dzisiejszym typem dnia jest wygrana Becker B..Becker najlepiej gra na kortach twardych(nie ma lepszego kortu dla niego do gry).Becker B. zajmuje 45 miejsce w rankingu ATP natomiast Kukushkin M. 84 miejsce.Ostatnio rozegrane przez nich spotkanie zakończyło się wygraną Becker B. 2-1.Moim zdaniem jest to okazjonalny kurs na Becker B. źle został przez bukmacherów faworyt.Dla wielu z was może być to dziwne dlaczego gram na wygraną Becker skoro Kukushkin ostatnio wygrał z Wawrinka S. który jest umiejscowiony w rakingu ATP na miejscu 4.Już wam piszę.Wawrinka przez ostatnie spotkania przegrywawł z takimi rywalami jak Ito T.,Simon G..To świadczy o załamaniu Wawrinka S..Bukmacherzy ustalili kurs na faworyta na Kukushkin właśnie z tego powodu,że wygrał ostatnio z Wawrinka jednak nie jest to wygrana świadcząca o lepszej grze Kukushkin.Becker widać,że ostatnio nie przegrywa spotkań z niżej postawionymi osobami w rankingu.Może być w tym spotkaniu zamieszanie z tego powodu,że Kukushkin wygrał z Wawrinką więc stawiam typ na DW 1-2.

Szkoda tylko, że grają na hali, a to zupełnie, co innego niż twarde korty na otwartym stadionie.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Federer(-1.5 sets) + Dimitrov(-1.5 sets) @1.83 Unibet⛔
Dla Dimitrova????

Federer broni punktów za finał w ubiegłym roku. Za przeciwnika ma Mullera. O różnicy klas nie ma co się rozpisywać. Wszystko przemawia za Rogerem. Dimitrov z kolei broni punktów za ćwierćfinał. Wątpię, by tutaj odpuszczał. Za przeciwnika ma Zvereva. Jest to rocznik 97. Może i chłopak ma talent, ale dzisiaj nie ma szans, by zagroził Grigorowi. Dzisiaj szybkie 2:0 dla Dimitrova.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa

Bajki opowiadasz. W tenisie nic się nie da przewidzieć? Zgadzam się, tak jak w każdym innym sporcie. Jaki był wczoraj kurs na remis moskwa - city po 45m? Lepszy niż na porażkę williams ???? Jeżeli ktoś leci po kursach 1.10 to sam jest sobie winien;)

D 706

don1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Domu
Dobrze kolega Nole piszę.To bardzo nieprzewidywalny sport.Lopez dziś przegrywa gładziutko z Carreno 2-0 który rozegrał na hali może 20-25 spotkań raptem.Dolgopolov w zeszłym tygodniu przegrywa 2-1 z Mannarino prowadząc w trzecim secie 4-2 mając piłki na podwójne przełamanie.A wczoraj nagle wygrywa z Simonem gładziutko.NIe chce mi się wierzyc w takie zbiegi okoliczności......Brak słów.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Simon Gilles padaka z Dologpolovem który ledwo co ostatnio grał, Berdych na hali z Andujarem ???? , Lopez na hali z Carreno-Busta, Wawrinka u siebie z Kukushikinem (ale tak jest co roku w Basel jak już ktoś wspomniał), Gulbis z Corcicem.
O czym to świadczy? O końcówce sezonu, czołówka szykuje się na turniej w Paryżu, do tego na turniej WTF.

bumbatyper 204

bumbatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo krótko jesteście w świecie tenisowym.
Otóż w tenisie nie, jak w piłce, nie, jak w innym sporcie zespołowym gra, i wynik jest zależny tylko od jednego gracza, nie jak w grach zespołowych - od wszystkich zawodników. Nikt na korcie temu zawodnikowi nie pomaga, nie wspiera, on musi sobie radzić sam. Dużo jest zależne od jego nastawienia psychicznego, tego, jak się w danym dniu czuje. Do tego te wygrane kursów 3.30, czy nawet wyższe nie są żadnym zaskoczeniem, bo w szerokiej czołówce jest bardzo mała różnica klas, i często decyduję właśnie ta dyspozycja dnia. Nawet ta przepaść w ilości spotkań niekiedy nie daję żadnej przewagi, bo to, że na niej nie grają, nie znaczy, że na niej nie trenują, nie zawsze znaczy, że jej nie lubią. Więc takie &quot;zbiegi okoliczności&quot; w tenisie są, jak najbardziej na miejscu, i trzeba się do tego przyzwyczaić, a nie narzekać, że coś komuś nie weszło. Tak było, jest i będzie w sportach indywidualnych.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Dyscyplina: Tenis, ATP Walencja
Spotkanie: Pablo Andujar - D. Lajovic
typ: 1 ✅
1.72
23.10 13:00
Unibet
Analiza
Jutro kolejne spotkania turnieju ATP w Walencji, reprezentant gospodarzy, Pablo Andujar zmierzy sie z Serbem Lajovicem. W moim odczuciu bukmacherzy za mało faworyzuja tutaj reprezentanta Hiszpanii. Pablo w pierwszej rundzie turnieju bez najmniejszych problemów ograł Tomasa Berdycha, sprawiajac przy tym nie mala niespodzianke. Juz podczas turniejów w Chinach Pablo sprawial bardzo dobre wrazenie, nieszczesliwe losowania nie pozwalaly mu rozwinac skrzydel. W Pekinie przegrał w II rundzie z Dimitrovem, natomiast w Szanghaju już w I spotkaniu z Isnerem po trzysetowej batalii. Lajovic, jeszcze do niedawna tylko i wylacznie challengerowiec, probuje w ostatnim czasie swoich sil w turniejach ATP. Wobec jednak swojej mizernej formy powrocil ostatnio do challengerow, gdzie jednak nie zachwycal, I runda w Metz i cwiercfinal w Taszkiencie, to jego osiagniecia. Serb wyraznie znajduje sie w dolku swojej formy. Hiszpan powinien to wykorzystac, tym bardziej, ze wydaje sie byc w duzo lepszej formie.

rogerfede93 +10 Punkty
bumbatyper 204

bumbatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie dlaczego idzie takie duże zbijanie kursu na Andersona w meczu z Klizanem?

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kukushkin-Ben.Becker 1 @1.6
Ciezko uwierzyc, ze tak dobry tenisista jak Kukushkin jest ogolnie daleko klasyfikowany w rankingach. Niby malo tych dobrych wynikow Kukushkina, ale jak sie bylo w 4 rundzie na szlemie to umiejetnosci sa. Chlop jednak potrafi grac wybornie, co pokazal w Szanghaju i teraz zdecydowanie jest jego czas, co ptrwierdzil w Moskwie, a tu w Bazylei pokonal Wawrinke i tez zaprezentowal kawal bardzo dobrego tenisa w 1 rndzie. U Benjiego dostrzegam jeden ogromny pozytyw. Wspanialy mecz Beckera z Nishikorim W Tokio, jednak w halowych wojazach stawiam na Kukushkina i licze ze rosyyjki Kazach bedzie kontynuowac swoja dobra passe.
Dolgopolov-Chardy 1 @1.66
Mam dobre przeczucia. Dolgopolov dosc dlugo kontuzjowany, musial opuscic US Open, ale wrcol na Szanghaj i w meczu z Bautista bylo niezle. Poza tym bardzo dobra chemia pomiedzy Dogem a Walenjci, gdzy Ukrainiec raz byl tu bardzo blisko koncowego triumfu. Chardy jest enigma, potrafi postraszyc kazdego, ale na razie forma chyba nie do konca ta, takze nie widze u Chardy&#39;ego punktu zaczepienia, ze sie tak wyraze.

Status
Zamknięty.