Jak stawiacie Fogniniego dzisiaj? Kurs nie powala,ale Włoch jest w gazie.Jesli ograł Amerykanina,to z Donaldsonem też nie powinien mieć kłopotów,ale wszyscy wiemy jak z psychiką u szalonego Włocha.Może też dojść zmęczenie.
Jak stawiacie Fogniniego dzisiaj? Kurs nie powala,ale Włoch jest w gazie.Jesli ograł Amerykanina,to z Donaldsonem też nie powinien mieć kłopotów,ale wszyscy wiemy jak z psychiką u szalonego Włocha.Może też dojść zmęczenie.
Wymieniłeś ciekawe spostrzeżenia co do grania underdogów, jednak najlepszym meczem w który warto zainwestować jest Stevan Diez przeciwko Tomicovi... Gonzalez odwalał maniany w kwalach z Siguonami Besterami a jednak łamał jak chciał Tomica i solidnie się mu postawił, Diez zagrał bardzo dobrze z Edmundem serwis siedział gra u siebie i moim zdaniem to najlepszy mecz przeciwko underdogowi na dziś. Amen.dzisiaj moim zdaniem 'kilka' kursow underdogow spokojnie do pogrania, przestrzegam przed graniem na: Isnera, Stepanka, Socka, Monflisa, Thiema, Goffina, tu mamy 6 graczy, gdzie kurs oscyluje w granicach 1.20-1.40, wyrzucanie pieniedzy w bloto, wystarczy, ze 2 underdogow nam cos pokaze i mamy pozamiatane... delikatnie pogram w strone tych 'slabszych'
Przeciez Johnson sie podlożył to jakie ograł?
Jakie podłożył, Dżonson to mega drewno czy ty tego nie zauważyłeś, ten zawodnik niedługo powróci poza top100 tam gdzie jego miejsce, 1 mu nie siadała to jak miał wygrać jakiekolwiek wymiany z Włochem? Widzę że tutaj stawiali ludzie domy na Johnsona bo Dollarsbanker.blogabet tak postawił.
Ja dziś proponuje zagrać takie zdarzenia:
1.Sam Querrey-Goffin David typ 2 kurs 1,44
2.Dominic Thiem-Kevin Anderson typ 1 kurs 1,65
3.Marin Cilic-Ivo Karlovic typ 2 HG 0-2,5 kurs 1,78
Ako:4,22 Bukmacherinnacle
1.Stawiam na zwycięstwo Belga.Po znakomitym wystepie na Wimbledonie nie zagrał w żadnym turnieju.Belg w 1/16 finału trafił na dobrze spisującego się w ostatnim czasie Amerykanina Sama Querreya,ktory w poprzedniej rundzie wygrał 2:0 z Kanadyjczykiem Dancevicem.Przyjechał na turniej wypoczęty i bedzie chciał zajśc jak najdalej.Belg jest znakomity technicznie i uważam ze bedzie szybkie 2:0 dla Belga ktory jest juz topowym tenisistą.Kursik bardzo przyjemny
2.Kursy wysokie na Austriaka dlatego pobieram je z pocałowaniem ręki.Thiem ostatni turniej grał u siebie w Austrii gdzie przegrał gładko 2:0 i tak jak Goffin przyjechał do Toronto zajśc jak najdalej.Anderson w poprzedniej rundzie wyeliminowal Troickiego gdzie wygrał 2:0.Spotkanie nie było jakieś bardzo ciekawe.Reprezentant RPA według mnie gra w kratke i dziś stawiam także 2:0 na korzyśc faworyta buków.Jak Thiem zagra na 100% i wszystko bedzie gralo to mecz jest jego.
3.Wszyscy dr Ivo spisywali juz wczoraj na straty gdzie wygrał 2:1.Ja ide w dtrone handicapa gemowego bo w meczu mogą sie zdarzyc 2 tie-breaki i Cilic jak i Karlovic moga wygrac tu 2:0.Kursiki przyjemne.Cilic w pucharze Davisa prezentował sie bdb.Co do Ivo jedyne co mnie martwi czy wytrzyma kondycyjnie bo to jego kolejny mecz a kondycja juz nie ta sama co 10 lat temu.Ivo w Waszyngtonie doszedł aż do finału gdzie uległ po walce z Monfilsem 2:1.Mecz napewno bedzie wyrownany dobrze także over gemowy.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych![]()
Jakieś opinie o meczu "Goffe"?
A sraki murzyn nie dostanie ? Mogłeś nawet to napisać i to by było więcej warte jak twoje kazamaty. Popsil to miał setowe ale na 1 set a nie mecz. Na tym hardzie bardziej pewny Belg i to z Monfilsem ? Jak Goffin zagra regularnie tylko regularnie to czarny go zabije !! Wczoraj Querrey jakby nie mial kontuzji to by pokazał regularność Belgowi ale w drodze do szatni. Tu strach grać czarnego bo to wariat czyl to zakład typu no way.Osobiście dziś gram Goffina po kursie 2.10
W mojej opinii mecz 50/50 więc gram wyższy kurs co do wczorajszego meczu Monfilsa gdyby jego rywal wykorzystał piłkę setową i wygrał 1 set murzynka nie byłoby dziś w 1/8 finału . Myślę że dziś nastapi zapaść formy Gaela i w tym głównie upatruje triumf Belga , zabije go swoją regularnością. Po 2 jest wyżej rozstawiony niż Francuz .
Osobiście dziś gram Goffina po kursie 2.10
W mojej opinii mecz 50/50 więc gram wyższy kurs co do wczorajszego meczu Monfilsa gdyby jego rywal wykorzystał piłkę setową i wygrał 1 set murzynka nie byłoby dziś w 1/8 finału . Myślę że dziś nastapi zapaść formy Gaela i w tym głównie upatruje triumf Belga , zabije go swoją regularnością. Po 2 jest wyżej rozstawiony niż Francuz .
Oglądał ktoś wczoraj Dimitrova? (tzn dzis w nocy) bo ciekawi mnie czy Ivo mu da rade