>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Toronto, 06-12.08.2012

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Warto dodać, że Fog w porównaniu z sezonem 2011 poprawił swoje umiejętności &quot;psychiczne&quot; w czasie gry. Wzmocnił podanie i jest imo bardziej regularniejszy. W Toronto z Lu udowodnił, że twarda gra i długie wymiany nie sprawiają mu już tyle problemów.
Kolba po kontuzji, jest faworytem, lecz 1.33 to nieopłacalny kurs, gdy weźmiemy na rozkład wszystkie fakty.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
Richard Gasquet - Tomas Berdych
Typ: 2
Kurs: 1,59

Tomek zagrał wczoraj ciężki, ale dobry mecz z trudnym przeciwnikiem Benneteau. Nie poradził sobie ostatnio na Wimbledonie i Igrzyskach, więc zależy mu, żeby odkupić swoje porażki w dalszej części sezonu. Pewnie trzyma serwis, niezwykle ciężko go złamać. Wczoraj pierwszego seta przegrał po zaciętym tb (mając parę piłek setowych), a potem miał wszystko under control. Czas pokonać kolejnego Francuza. Dla Gasqueta będzie to pierwszy mecz od turniejów trawiastych, więc będzie potrzebował czasu żeby się przyzwyczaić, a Tomas to powinien bezlitośnie wykorzystać i wygrać może nawet w dwóch setach. Nic więcej nie trzeba dodawać.
Sorry, zapomniałem, że Rysiu grał z Kukusiem wczoraj... No ale Benek to był trudniejszy rywal. Uważam, że Berdych wygra.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla Gasqueta będzie to pierwszy mecz od turniejów trawiastych, więc będzie potrzebował czasu żeby się przyzwyczaić, a Tomas to powinien bezlitośnie wykorzystać i wygrać może nawet w dwóch setach. Nic więcej nie trzeba dodawać.

Dlaczego Gasquet miałby zaczynać turniej od 3 rundy?
Wczoraj grał już z Kukushkinem.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Richard Gasquet - Tomas Berdych
Typ: 2
Kurs: 1,59

Tomek zagrał wczoraj ciężki, ale dobry mecz z trudnym przeciwnikiem Benneteau. Nie poradził sobie ostatnio na Wimbledonie i Igrzyskach, więc zależy mu, żeby odkupić swoje porażki w dalszej części sezonu. Pewnie trzyma serwis, niezwykle ciężko go złamać. Wczoraj pierwszego seta przegrał po zaciętym tb (mając parę piłek setowych), a potem miał wszystko under control. Czas pokonać kolejnego Francuza. Dla Gasqueta będzie to pierwszy mecz od turniejów trawiastych, więc będzie potrzebował czasu żeby się przyzwyczaić, a Tomas to powinien bezlitośnie wykorzystać i wygrać może nawet w dwóch setach. Nic więcej nie trzeba dodawać.
Ciężki mecz z pewnością, dobry - polemizowałbym. Berdych masa UE zarówno na forhendzie i bekhendzie, serw nie funkcjonował, brak skupienia i koncentracji w kluczowych momentach. Ciekawi mnie ile miał niewykorzystanych BP w 1 secie, bo chyba z 10. Miał więcej winerów, ale grał z Bentką, któremu się nie chciało nawet biegać do siatki. Z Gasqiem to sobie pobiega, a jak Berdych biega to robi błędy. Bentka nie dał żadnego argumentu, który mógłby być jego atutem w grze z Berdychem a i tak wygrał 1 seta. Nie widziałem Gasqa z Kukuską, ale z pewnością Berdycha dzisiaj bym nie grał.

aiko 0

aiko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie nikt nie powinien się całkowicie sugerować typami innych, po własnej analizie stawia się zakład i po porażce można obwiniać jedynie siebie. Czasami nawet największy pewniak zawiedzie. Dla mnie dzisiaj dobrze wygląda Juan Monaco za 2.5 z Mardym Fishem. Wiem że Monaco ma słaby serwis itp. Ale ostatnie 3 mecze z Fishem wygrał i na hardzie także. Fish ostatnio po wielu kontuzjach, Monaco w znakomitej formie. Oczywiście znając seriws Fisha jest to nadal ryzykowny zakład. Pozdrawiam ????

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Haas vs Stepanek 2
Kursidło: 2.62
Nie wiem jak reszta typerów, ale ja mam jedną zasadę odkąd obstawiam tenis. Nigdy jeszcze nie postawiłem w żadnym turnieju z US Series przeciwko Radkowi Stepanka. Według mnie to jego ulubione nawierzchnie, czuje się na nich dobrze i gra pewnie. Pomimo swojego wieku potrafi ciągnąć dłuższe wymiany, a jak ma już dość to stara się dochodzić do siatki w odpowiednich momentach. Wczoraj dość pewnie pokonał Del Potro-fakt Argentyńczyk wyglądał na podmęczonego, ale mimo wszystko Radek poradził sobie z nim całkiem dobrze. Haas również na gazie, ale nie miał ostatnio na przeciwnej stronie osoby, tak dobrze grającej przy siatce. Dla mnie ten typ to takie 50/50. W 3 setówce Stepanek może mieć problem, ale jak wygra 1 seta to zamknie ten mecz w 2 setach. Z drugiej strony Haas do młodzieniaszków też nie należy. Ostatni mecz w Majami wygrał 2-0 Stepanek.

V 2

verblade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Isner - Kohlschreiber

Jedno z ostatnich spotkań drugiej rundy turnieju w Toronto zostanie rozegrane pomiędzy Johnem Isnerem a Philippem Kohlschreiberem. Chyba większości tutaj nie zdziwię twierdząc, że faworytem tego spotkania jest Isner i powinien ten mecz wygrać dosyć pewnie. Ten zawodnik grając na betonie czuje się jak ryba w wodzie ponieważ jest wręcz stworzony do takiej gry. Jest bardzo wysoki co niewątpliwie ułatwia mu serwis a patrząc na tą nawierzchnię, która jest szybka tylko bardziej go stawia w dobrej pozycji. Stać go na dojście tutaj przynajmniej do półfinału. Ostatni swój turniej na betonie niewątpliwie moe uznać do udanej imprezy ponieważ w Atlancie doszedł do półfinału gdzie to po zaciętym spotkaniu przegrał z Andym Roddickiem. Podczas tego sezonu grając na hardzie zanotował czternaście wygranych oraz sześć razy schodził z kortu jako pokonany. Jest to czołowy tenisista świata obecnie zajmuje dwunaste miejsce w rankingu ATP. Z bardzo dobrej strony pokazał się na Olimpiadzie gdzie to doszedł do ćwierćfinału gdzie to przegrał spotkanie z Federerem zaś udało mu się pokonać Rochusa czy Tipsarevica. Podczas pierwszej rundy tego turnieju mierzył się z Andujar-Alba i po zaciętym spotkaniu wygrał 2-0 spodziewam się, że dzisiaj również powtórzy ten wynik i zanotuje zwycięstwo. Będzie miał dosyć mocnego rywala ponieważ będzie im Philipp Kohlschreiber, który obecnie zajmuje dwunaste miejsce w rankingu ATP. Podczas tego sezonu grając na hardzie zanotował jedenaście wygranych oraz sześć razy ponosił porażkę. Przede wszystkim stać tego zawodnik na notowanie bardzo dobrych wyników na cegle co zresztą nie raz pokazał już w tym sezonie jak chociażby ostatnio w Hamburgu doszedł do ćwierćfinału czy w Kitzbühel zanotował finał. Podczas pierwszej rundy tego turnieju nie miał jakiegoś trudnego zadania ponieważ mierzył się tutaj z Fabio Fogininim i ten mecz wygrał pewnie 2-0. Największy sukces Niemieca w tym sezonie to pófinał w Auckland ale miało to miejsce na początku roku. H2H 2-0 dla Isnera i wygrał właśnie z Kohlschreiberem na cegle jak i hardzie i jestem pewien, że uda mu się zanotować tutaj kolejne zwycięstwo.

Typ 1 Kurs 1.50 Bukmacher Bwin

Cilic - Tipsarevic

Bardzo ciekawie zapowiada się inne z dzisiejszych spotkań podczas tego turnieju gdzie to o awans do kolejnej rundy powalczą Marin Cilic z Janko Tipsarevicem. Ten drugi nie zawiódł mi podczas pierwszej rundy i jestem pewien, że dzisiaj będzie podobnie i powinien wygrać również swoje spotkanie. Chociaż nie będzie to łatwe spotkanie z tego względu, że przegrał aż sześć pojedynków z Cilicem przy zaledwie jednej wygranej. Ale podczas tego sezonu prezentuje się dużo lepiej i mam nadzieję, że potwierdzi to na tej nawierzchni. Cilic grając na hardzie podczas tego sezonu można powiedzieć, że nic nie zaprezentował ponieważ wygrał cztery spotkania również tyle samo razy przegrywał. A jedyny przyzwoity wynik osiągnął w Dallas gdzie to doszedł do ćwierćfinału. Podczas pierwszej rundy tego turnieju grał z Marcosem Baghdatisem gdzie to swoje spotkanie wygrał 2-0. Miał zdecydowanie łatwiejszego rywala niż dzisiaj. A sam dobrze wie jeżeli myśli tutaj o dobrym wyniku musi zaprezentować się z bardzo dobrej strony. Ostatnio radził sobie dobrze na cegle gdzie to w Umag wygrał turniej zaś w Hamburgu doszedł do ćwierćfinału. Ale nie był w stanie zanotować już dobrego wyniku na IO gdzie to przegrał już w drugiej rundzie. Na pewno Tipsarevic musi tutaj zapomnieć o poprzednich spotkaniach z tym zawodnikiem i zaprezentować się z bardzo dobrej strony ponieważ stać go na wygranie tego meczu. Tipsarevic od dłuższego czasu utrzymuje bardzo wysoki poziom i jest to jego bardzo duży atut. Nie ma jakiś nagły wzlotów czy upadków gra na swoim poziomie. Serb to obecnie dziewiąta rakieta męskiego tenisa. Grając w tym sezonie na hardzie zanotował dwanaście wygranych oraz pięciokrotnie ponosił porażkę. Podobnie i on w ostatnim czasie notował bardzo dobre wyniki ponieważ w Stuttgarie wygrał cały turniej natomiast w Gstaad przegrał w finale. Na Olimpiadzie przegrał w trzeciej rundzie. Podczas pierwszego spotkania nie dał żadnych szans dla Mikhaila Youzhnego, który łatwego zadania nie postawił dla Serba a umiał on wygrać swoje spotkanie 2-0. Spodziewam się tutaj zaciętego spotkania ale ten mecz powinien wygrać właśnie Tipsarevic.

Typ 2 Kurs 1.75 Bukmacher Bwin

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Kolego wyżej^
Nie wiem po co wypisujesz kto do jakiej rundy dochodził itd. jak każdy może sobie wejść na pierwszą lepszą stronkę z tenisem i są tam wszystkie statystyki jedynie co można wyciągnąć z twojej analizy to to że musi zapomnieć o tym że przegrał już Chorwatem klika razy co według mnie w niczym mu to nie pomorze równie dobrze może sobie o tym przypominać i pałać rządzą rewanżu.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@tikanes
Bardzo fajnie napisane. Niby bez większych szczegółów ale rzetelnie ;) Oby więcej takich
Powiedziałbym raczej, że jak dojdzie do trzech setów to faworytem będzie Radek. Haas w Waszyngtonie grał na pełnych obrotach, ale wszystko było w porządku. Z Nalbandianem w trzecim secie oddychał już trochę ciężej. David zmarnował dużą szansę w czwartym gemie. Okej, taka walka, nic dziwnego. Ale, wczoraj w 1st secie z Simonem wygranym 6-2 chodził bardzo ciężko, raz na kilka piłek oddychał rękawami. Gra ostatnio bardzo dużo, a Radek jest w 100% przygotowany pod każdym względem do imprezy w Toronto.
Tommy 8 dni, 7 meczów. W tym krótka podróż od razu po bardzo ciężkim finale w Waszyngtonie z Dolgo, do Kanady. Radek ostatnio kompletnie pod formą, a gdy zawitał już na imprezie przed US Open (aczkolwiek Toronto nie nazwałbym kortami US Series) jest jak nowy.

M 101

marcinr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Nie wiecie Panowie dlaczego tak dramatycznie wzrósł kurs na Tipsarevica? Na Pinnacle jest juz 2,18.

bardzo dużo osób pograło Chorwata.

Myślisz że warto pograć na Tipsarevića? W tej chwili kursy są na pograniczu Surebetu (Bet365 - 1,83, BaH 1,85) Jeśli to tylko masówka to jutro powinny się wyrównać jak ludzie pograją w drugą stronę. Skoro nie ma istotnego powodu kurs 2,18 na Serba to jednak przegięcie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiecie Panowie dlaczego tak dramatycznie wzrósł kurs na Tipsarevica? Na Pinnacle jest juz 2,18.

bardzo dużo osób pograło Chorwata.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
scotratez +2 Punkty (gościnie raczej, nie chce psuć renomy działu! ;) wiesz moze kiedy wznowią mecze?)
scotratez 3,8K

scotratez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Memphis
N. Djokovic - S. Querrey - powyżej 19,5 gemów (1,72)✅
bet365
Nie tylko optycznie ale i z wyników widać że Novak ostatnio jest co najmniej lekko pod swoją dobrą formą. Oczywiście to nadal goliat tenisowy zwłaszcza nawierzchni twardych które uważam wykorzysta aby odzyskać prym w rankingu ATP. Jednak dzisiejszy rywal Novaka wcale nie musi być łatwym szybkim i przyjemnym pionkiem na szachownicy którego wystarczy zbić. S. Querrey gra już 3 turniej pod rząd na hardzie osiągając dobre wyniki. Tudzież gładkie zwycięstwo w finale w Los Angeles 6:0, 6:2. Jednak warto dodać że przeciwnicy kalibru wysokiego nie byli. W Toronto jak dotąd gładko i przyjemnie, prawdziwe wyzwanie S. Querreya czeka dziś.. w nocy o ile pogoda pozwoli pograć. Istotnym argumentem na linie gemową jest fakt że Sam nie leży za bardzo Novakowi o czym mówią statystyki dotyczące ostatnich ich pojedynków. Pierwszy rywal Novaka jest pod formą a i on nie został kompletnie rozbity. Uważam że Sama stać na podniesie rękawic i napsucia krwi Novakowi. Forma w końcu jest.
Jak widzisz w HP czy tu. Niby nie leje, a nic nie robią na kortach. Zaraz znowu pada, a to chmury nieładne. Nie wiadomo.
Z tego co widać na korcie u Novaka to chyba prędzej odbędą się tam zawody.. pływackie, no chyba że chłopaki nałożą kalosze ;) Deszcz konkretny więc grania raczej nie będzie.. pogodynką nie jestem ale przynajmniej przez najbliższe dwie godziny nie powinni zacząć.

by scotratez

oeb +1 Punkty
kuchcik +3 Punkty (scotratez w ATP? Powodzenia.)
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedziałbym raczej, że jak dojdzie do trzech setów to faworytem będzie Radek. Haas w Waszyngtonie grał na pełnych obrotach, ale wszystko było w porządku. Z Nalbandianem w trzecim secie oddychał już trochę ciężej. David zmarnował dużą szansę w czwartym gemie. Okej, taka walka, nic dziwnego. Ale, wczoraj w 1st secie z Simonem wygranym 6-2 chodził bardzo ciężko, raz na kilka piłek oddychał rękawami. Gra ostatnio bardzo dużo, a Radek jest w 100% przygotowany pod każdym względem do imprezy w Toronto.
Mysle, ze wartobylo zagrac tak jak ja czyli +1,5s na Radka, bo to wydaje sie pewne ;) Mysle, ze Czech wygra ten mecz, jest w gazie pokonal Dolgo i Del Potro.. Powinien sie zameldowac w 3 rundzie, lecz to tylko tenis hehe ;)
Popieram powyzszy typ, Querrey ostatnio w formie, wygrany turniej, potem final bodajze, mysle ze urwie 8 gemow co najmniej zakladajac porazke w 2 setach, bo chyba tego sie spodziewamy ????
Jeszcze ciekawy bet na Isnera. Amerykanin na hardzie, u siebie powinien pokonac Kohlschreibera. Pewny mocny serwis zalatwi tu wszystko.
Isner @ 1,5
Stepanek +1,5s @ 1,74
Querrey +5,5g @ 1,53

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
scotratez.
Z tą renomą to dowaliłeś do pieca ;) Ale do tego będziemy dążyć, niech tylko rozpocznie się US Open, a będzie trzeba wysłać pw do C48.
Jak widzisz w HP czy tu. Niby nie leje, a nic nie robią na kortach. Zaraz znowu pada, a to chmury nieładne. Nie wiadomo.

jozefek 4

jozefek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktos moze wie czy dzis spotkania odbeda sie o &quot;umowionej porze&quot;?
a tak apropo ja pogralem na tipsarevica ,jakos mega bardzo nie martwi mnie serwis cilica a w wymianach to chorwat dlugo nie pogra ,dlatego kursik 2,1 na tipsarevica mi jak najbardziej pasuje
jestem tylko zaskoczony tym jak stepanek poradzil sobie w 2 pierwszych rundach na tym turnieju ,ale tutaj rowniez uwazam ze haas to murowany faworyt i powiezie radka na taczkach

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
ktos moze wie czy dzis spotkania odbeda sie o &quot;umowionej porze&quot;?

Oglądałem prognozę i nie wygląda to optymistycznie. Od 12-18 deszcz 1,2 mm, a po 18 5,8 mm. Raczej nie wierzę żeby dzisiaj mieli grać.

jozefek 4

jozefek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w toronto nie ma zadnego krytego kortu z mozliwoscia zamkniecia dachu?

T 1

tenistyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam panowie.
Sorki za głupie pytanie, ale jestem świeżakiem w zakładach. Postawiłem sobie kupon
Gasquet - Berdych 2
Djokovic - Querrey 1, Djokovic - 1,5 cały mecz
Ten drugi zakład oznacza, że od wyniku Novaka odejmuje się 1,5 seta i jak wygra 2:0 to zakład mi siada, czy też może co każdy set odejmuje się mu 1,5 gema i typ oznacza, że Serb musi wygrać dwa sety różnicą conajmniej dwóch gemów?
Pytam ponieważ zakład na dokładny wynik 2:0 w setach na Djokovica był 1.28, a na -1,5 1.39 i stąd się dziwię z czego się bierze różnica pomiędzy tymi dwoma rodzajami zakładów.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to pierwsze

lutek +9 Punkty
scotratez 3,8K

scotratez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Memphis
Djokovic - Querrey 1, Djokovic - 1,5 cały mecz
W przypadku tego meczu -1,5 mogłeś zaznaczyć jednie na sety. Handicap -1,5 seta oznacza że Novak musi wygrać mecz 2:0. Liczba gemów nie gra natomiast roli. Musisz patrzeć czy zakład dotyczy handicapu związanego z gemami czy z setami. Jeżeli handicap na gemy wynosi -1,5 na Novaka wtedy sumujesz gemy z całego meczu każdego zawodnika osobno. wtedy od wyniku Novaka odejmujesz -1,5 czyli dwa gemy. Jeżeli Novak nadal po odjęciu ma więcej wygranych gemów wygrywasz. Ale widzę że już koledzy Ci powiedzieli o co chodzi więc do usunięcia post.

do usunięcia
by scotratez

venixx +4 Punkty
macieqleo +12 Punkty
Status
Zamknięty.