>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Sztokholm & Moskwa, 17-23.10.2011

Status
Zamknięty.
gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Kamke - Nieminen 2 (1.5)✅✅✅
Jarek bardzo ładnie się przygotował na turniej u swych sąsiadów. Dziś Wawrinka nie miał nic do powiedzenia. Kamke miał za to bardzo łatwych rywali - pogubiony Robredo czy Rieschick to nie były zbyt duże wyzwania dla Niemca. Tobias nie błyszczał w ostatnich tygodniach na hardzie. H2H 2-0 Jarkko. Aaa i warto dodać, że Fin świetnie się czuje w Sztokholmie...w tamtym roku półfinał.
Davydenko - Berrer 2 (3.4)⛔⛔
Co za value! ???? Denko jak to w tym sezonie Denko. Szału nie ma. Nie widziałem tu żadnego spotkania Miszy, ale gość musiał się rozkręcić...bardzo się zdziwiłem wygraną z Seppim. A jeśli rzeczywiście Berrer zaczął dochodzić do formy to Mikołaj niech drży, bo łatwo nie będzie. Na bardziej ryzykowne kupony jak znalazł ????

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie z koleji bardzo interesuje jutrzejszy mecz pomiędzy Nalbandianem a Blakiem. Nalbandian dzisiaj skasował bez najmniejszego problemu Dodiga, którego za bardzo przeceniałem dotychczas. Blake z koleji wczoraj pokazał klasę i pokonał w świetnym stylu Del Potro i udowodnił ,że potrafi grać jak za swoich starych czasów. Ogólnie rzecz biorąc - pojedynek dwóch weteranów i patrząc na dotychczasowe mecze Nalbandiana (z Maalise oraz Dodiga) i Blake (Rochus, Del potro) - większe szanse dawałbym Amerykaninowi. Jakieś opinie na temat tego meczu ?

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wytłumaczy mi ktos gdzie jest haczyk w meczu Bopanna/Qureshi-Bagieta/Del Potro ? kursy rowne a B/Q to deblowi wyjadacze natomiast B/DP nie osiagneli doslownie NIC w tej kwesti.. B/Q moga odpuscic ten mecz i dlaczego ? Nawierzchnia w Sztokholmie bardziej przypomina cegłe czy hard ( chodzi o szybkosc )?

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
wytłumaczy mi ktos gdzie jest haczyk w meczu Bopanna/Qureshi-Bagieta/Del Potro ? kursy rowne a B/Q to deblowi wyjadacze natomiast B/DP nie osiagneli doslownie NIC w tej kwesti.. B/Q moga odpuscic ten mecz i dlaczego ? Nawierzchnia w Sztokholmie bardziej przypomina cegłe czy hard ( chodzi o szybkosc )?

buki pewnie sugerują się dzisiejszą wygraną tej pary z Elrich/Ram którzy też są praktycznie tylko deblistami i pokonali ich dość pewnie. z kolegi Hindusi ostatnio formą nie błyszczą. ot takie moje przypuszczenia na ten temat

S 98

skazany10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piastów
Wlasnie nie ma, tylko tyle ze nazwiska znane. Dzis ogladalem ich mecz z Erlichem/Ramem i raczej slabo graja. Bagieta dal sie 2 razy przemalac, a przeciwnicy grali tak słabiutko, ze szkoda gadac. Podwojne błedy, UE pełno, słaby return... Co do B/Q bardzo pewny serwis dzis z KOH/Was. Raczej nie nastawiali sie na przelamania tylko chcieli wygrywac wlasny serwis. Proponuje zagrac albo B/Q albo jakis over.

S 98

skazany10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piastów
Mecz: Kamke - Nieminen
Typ: 1
Kurs: 2.75
Buk: bet&amp;win
Dla mnie kurs nie porozumienie. Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Kamke w ciągu ostatnich 2 tygodni wygrał 6 spotkań, przegrał tylko raz z dobrze dysponowanym francuzem Benneteau w setach. Faktem jest, że rywali nie miał z czołówki aczkolwiek ogladalem mecze z Golubevem i Robredo i grał bardzo pewnie. Nieminen pokonał dziś Wawrinke ale kto ogląda ostatnio Szwajcara to wie jak wszystko przegrywa. Dziś też dał się łamać co chwila, wyrzucał tyle piłek, że ktoś sie powinien z zewnatrz tym zainteresowac czy to nie przypadek. Jarko 1 serwisem może mecz załatwić jak mu wejdzie, daje mu przewagę 51/49% ale że kurs 2.75 na Niemca to okazja. W bezspośrednich pojedynkach 2-0 dla Fina.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Mnie z koleji bardzo interesuje jutrzejszy mecz pomiędzy Nalbandianem a Blakiem. Nalbandian dzisiaj skasował bez najmniejszego problemu Dodiga, którego za bardzo przeceniałem dotychczas. Blake z koleji wczoraj pokazał klasę i pokonał w świetnym stylu Del Potro i udowodnił ,że potrafi grać jak za swoich starych czasów. Ogólnie rzecz biorąc - pojedynek dwóch weteranów i patrząc na dotychczasowe mecze Nalbandiana (z Maalise oraz Dodiga) i Blake (Rochus, Del potro) - większe szanse dawałbym Amerykaninowi. Jakieś opinie na temat tego meczu ?

Ja osobiście jaram się kursem na Blake&#39;a 2,63 jaki wystawił Betsafe. Spodziewałem się czegoś w okolicach 1,80-1,90 a tu aż 2,63:wink:.
James zawsze bardzo dobrze grał w Sztokholmie w latach &#39;05 i &#39;06 wygrywał cały turniej w 2007 r był w pólfinale, a w ubiegłym sezonie będąc w katastrofalnej dyspozycji zaliczył QF. W tym roku ograł już dość pewnie Oli Rochusa i del Potro.
Nalbandian zawsze świetnie grał w hali i tak jak Amerykanin również jest byłym zwycięzca tego eventu z sezonu &#39;08. David w 1R z wielkimi kłopotami ograł Malisse&#39;a broniąc mp, a wczoraj gładko uporał się z Dodigiem, jednak forma Argentyńczyka nie jest przekonująca.
Grali ze sobą 2 razy o oba mecze kończyły się gładkimi wygranymi Blake&#39;a. 5 lat temu w Szanghaju Riley stracił 5 gemów, a w tym roku w Waszyngtonie 6.
Od początku upatrywałem James&#39;a jako faworyta tego spotkania, a po tym kursie po prostu grzech go nie zagrać, radze brać póki ciepłe, bo zapewne będą wielkie spadki tego kursu. zwrot w/o
Również kurs na Nieminena 1,53 uważam za dar od losu - sorry od Betsafe :grin: -
Jarkko to kolejny tenisista, który w sztokholmskiej hali czuję się wyśmienicie, a na dodatek od 2006 r nie schodzi tu poniżej QF,a w ubiegłym sezonie zaliczył SF.
Kamke to tenisista bardzo przeciętny, a nagroda Newcomer of The Year jaką otrzymał w ubiegłym roku to jakaś kpina.
Piszecie tu o jego dobrych meczach w Sztokholmie, ale na mnie nie robią wrażenia zwycięstwa z niemogącym się odnaleźć Golubevem, powracającym po kontuzji i dogrywającym sezon Robredo, czy przeciętniakiem Rieschickiem.
H2H 2-0 dla Fina, a po dzisiejszym meczu będzie zapewne 3-0. ✅ 3/6 7/5 6/1
Za takiego dubelka w Betsafe mamy oszałamiające ako @4,02. Nic tylko pobierać. ???? ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
J 13

jrq-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs na Tipsę w meczu z Davydenko 1.60.
He he he.
Oglądałem obu, Tipsa znakomita gra, serwis petarda.
Davydenko też dobrze, ale bez przesady. Tipsarevic wygra 2-0.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Chardy - Troicki 1 (2.10)⛔⛔
Chardy już przed tym turniejem zwiastował swoją grą dobrą formę. Zdaje się, że naprawdę przypomniał sobie jak potrafi grać, a że talent ma spory...to i wyniki przyszły. Szybkie wyeliminowanie Doga i wracającego do niezłej formy Kohliego robi wrażenie. Troicki za to daleki od szczytowej dyspozycji. Dziś jakimś cudem uratował przegrany mecz z Bogomolovem, który nie błyszczał w Moskwie.
Bardzo ciekawy kurs.
Tipsarevic - Davydenko 1 (1.55)✅✅✅
Tak jak kolega u góry pisał. Denko przyzwoicie, ale cały czas popełnia zbyt dużo błędów. Janko nie przegra tego chyba, że...Moskwa... ????
Monfils - Raonic 2 (2.05)⛔⛔
Świetnie funkcjonuje serwis Milosa. Gra bardzo pewnie w Sztokholmie. To nie bedzie ani Tomić ani Anderson. To będzie gracz, którego cholernie ciężko będzie połamać. A Monfils ma różne momenty w meczu nawet kiedy jest w formie...a jego dyspozycja w ostatnich tygodniach nie szokuje. Kolejny bardzo atrakcyjny kurs. A Milos jest moim cichym faworytem do triumfu w Szwecji.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +7 Punkty
dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monfils - Nieminen - 2 @ 3,50 - Spodziewałem się finału Monfils - Blake, ale wyszło inaczej. Fin wygląda w tym turnieju bardzo solidnie i ma dodatkowo wsparcie psychiczne publiczności, która powinna go dziś faworyzować. Kurs na Monfilsa to 1,30, co moim zdaniem nie odzwierciedla tego co wydarzy się na korcie. Spodziewam się zażartego pojedynku i po cichu liczę na rewanż Fina za niedawną porażkę z Francuzem w wyrównanym meczu. Bo gdzie jak nie w Sztokholmie, gdzie idzie mu na razie świetnie znowu nadarzy mu się taka szansa? Szanse oceniam 50/50, a że kurs zachęca, wierzę w Jarrka.

J 13

jrq-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs na Tipsę w meczu z Davydenko 1.60. ✅✅✅
He he he.
Oglądałem obu, Tipsa znakomita gra, serwis petarda.
Davydenko też dobrze, ale bez przesady. Tipsarevic wygra 2-0.
dziś gram podobnie, zwycięstwo Tipsarevicia, ale oczywiscie z Troickim
kurs podobny
Tipsarevic gra swietnie, natomiast Troicki jakims cudem wygral z Bogomolovem, choc w trzecim secie przegrywal juz 0-4 - dodatkowo nie grajac jakos znakomicie
pewna jedynka

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Monfils to pajac, może się wszystko wydarzyć. Ale gra tutaj baaardzo dobrze. Jeśli zagra na takim samym poziomie albo zbliżonym do tego co było w meczu z Milosem to Jarkko nie ma argumentów.

J 13

jrq-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tu zagrałem over 9.5 games in first set.
1.80 był wczoraj. Nieminen znakomicie serwował.
Liczę na to dziś.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Nieminen +4.5g @1,65 Bwin ✅✅✅ 7/5 3/6 6/2
Buki strasznie faworyzują Monfilsa w tym meczu. A nie można przecież zapominać, że Nieminen świetnie gra w hali, a w Sztokholmie czuję się jak u siebie w domu. Spodziewam się wyrównanego pojedynku dlatego handi +4,5 gema na Fina pobieram z przyjemnością. Panowie grali ze sobą miesiąc temu również w hali w Bangkoku i Francuz wygrał 7/6 7/5. Uważam, że dziś będziemy świadkami podobnego wyniku.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nieminen +4.5g @1,65 Bwin

Buki strasznie faworyzują Monfilsa w tym meczu. A nie można przecież zapominać, że Nieminen świetnie gra w hali, a w Sztokholmie czuję się jak u siebie w domu. Spodziewam się wyrównanego pojedynku dlatego handi +4,5 gema na Fina pobieram z przyjemnością. Panowie grali ze sobą miesiąc temu również w hali w Bangkoku i Francuz wygrał 7/6 7/5. Uważam, że dziś będziemy świadkami podobnego wyniku.

Gram podobną linią, 3,5+ gema na Finlandczyka i uważam, że bardzo prawdopodobne wejście zważywszy na jego formę i dyspozycje w hali.

Status
Zamknięty.