>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Sydney & Auckland 11.01-17.01.

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Tournament Name: Medibank International
Dates: 11.01-17.01.
Prize Money: $ 484,750
http://www.medibankinternational.com.au/

Tournament Name: Medibank International
Dates: 11.01-17.01.
Prize Money: $ 480,750
http://www.heinekenopen.co.nz/1/home/
Zapraszam do pisania analiz jak i dyskusji. :spokodfhgfh:

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dent - Gil @ 1.55 ⛔ 3/6 3/6
Decydująca runda kwalifikacyjna do turnieju głównego w Sydney i bardzo ciekawa para która nie szpeciłaby na pewno I. r w głównej drabince. Frederico Gil prezentuję najczęściej Hiszpańską rzeźbę potrafi nudnie ale skutecznie rozegrać piłki, jednak na HC z zawodnikami gdzie przeważnie wszystko opierają na serwisie nie wychodzi Portugalczykowi takie problemy miał np. z Valentem, Millotem, Llodrą, Devvarmanem czy nawet Vemićiem z Dentem będzie miał piekielny orzech do zgryzienia bo Taylor to stara poczciwa szkoła s&amp;v która powoli wymiera ale jest jednak grono które jeszcze je stosuję jest w nim na pewno Amerykanin więc piłki będzie chciał kończyć na dwóch trzech wymianach maksymalnie, gdzie serwis Gila nie robi aż takiego spustoszenia i nie jest aż tak mocny jak Amerykanina, nie widzę innego wyjścia jak ujrzeć Denta w kolejnej głównej drabince turnieju w Australii gdzie na Antypodach Amerykaninowi turnieje dosyć dobrze leżą.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak pewnie wielu fanów tenisa na czas Australian Open zamierzam wziąć sobie &quot;wolne&quot; od wszelkich zajęć na uczelni (czy w przypadku innych w pracy) i trochę więcej czasu &quot;poświęcić&quot; tenisowi. Ja tę przerwę przedłużę sobie także o najbliższy tydzień, więc przede mną trzy tygodnie tenisowych emocji związanych z obstawianiem i oglądaniem kolejnych spotkań. W tym tygodniu zostaną rozegrane dwa bardzo ciekawe turnieje na kontynencie australijskim. Przeglądam już powoli ofertę na dzisiejszą noc i mimo iż wiem, że to zawody przed samym Australian Open to myślę, że warto tu szukać typów, a tym bardziej najbliższe mecze pierwszej rundy. Powiem szczerze, że pary są do typowania bardzo ciekawe, a kursy w moim przekonaniu kompletnie pomylone, ale to norma na początku sezonu. Trzeba to wykorzystać więc przedstawiam moje propozycje na dzisiejszą noc:

Feliciano Lopez - Richard Gasquet 2 @ 1.44 (8/10) ✅

W Sydney oczywiście mamy nawierzchnię typu Plexicushion czyli tę samą na której zawodnicy będą walczyć podczas Australian Open oraz walczyli w kończącym się tygodniu w Brisbane. Gasqueta widziałem właśnie w Brisbane gdzie spisywał się bardzo, bardzo solidnie. Jego tenis wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Dziś na przeciw stanie Feliciano Lopez, który nawet gdyby trafił z formą (powiedzmy do poziomu który prezentował w Szanghaju co jest nierealne) to niebyłby faworytem w meczu z Gasquetem. Brakuje mu atutów. Serwis i bieganie do siatki z nim nic nie da, bo Rysiek dzięki swojej technice i świetnie mija, i lobuje, a i sam może powalczyć z Hiszpanem w &quot;walce na małe kara&quot;. Z tego powodu uważam, że w tym meczu jego rywal nie ma najmniejszych szans i kurs 1.44 jest jak najbardziej do grania!

Michael Llodra - Pablo Cuevas 2 @ 1.72 (7/10) ✅

Na pierwszy rzut oka typ nieco dziwny. Pablo jeszcze w tym roku nie grał, a na końcu ubiegłego dość słabo. Jednak to tenisista o dość stabilnej formie, a od pewnego czasu nie schodzący poniżej pewnego poziomu. Jest waleczny, bardzo mądrze rozgrywa piłki, forhend i bekhend posiada na poziomie, do tego solidny serwis. Tenisista często biegający do siatki, gdzie przecież świetnie sobie daje rade. Llodra nie był graczem wielkim nigdy. Oczywiście jego tenis niektórym może się podobać, ale ostatnio to totalna katastrofa to co on prezentuje. Może i daje jeszcze radę o coś powalczyć w halach, ale nawet na kortach twardych trudno mu o wygrane w pojedynczych meczach (ostatnio w Brisbane Levy oddał mu zaledwie 2 gemy!). Wszyscy wiedzą, że gra tylko serwis &amp; volley, a tak myślący na korcie gracz jak Cuevas przygotuje się stosownie do tego meczu. Tak więc pomimo faktu iż jest to jego pierwszy mecz sezonu jestem skłonny postawić w tym meczu na niego, bo jego rywalem jest naprawdę bardzo słaby francuz...

Potito Starace - Frederico Gil 1 @ 1.74 (8/10) ✅

Potito odprawił w tym tygodniu w Doha Gila oddając mu zaledwie 2 gemy w meczu (mimo innego koloru to nawierzchnia tego samego typu co tutaj czyli Plexicushion). Przed tym spotkaniem zastanawiałem się nad typem na bardziej doświadczonego z włochów ponieważ to za nim przemawia zdecydowanie więcej atutów ofensywnych co w meczu takich graczy jest najważniejsze. I odpuszczając typersko ten mecz (z zeszłego poniedziałku) popełniłem błąd, bo Starace nie dał rywalowi szans. Dziś znów bukmacherzy wystawili niemalże równe kursy co jest moim zdaniem sporym błędem. Gdyby chłopaki się nie znali byłaby inna sprawa, bo Gil miałby szanse na wprowadzenie jakichś poprawek w swojej grze, ale przecież on był w pełni świadomy tego jaki tenis prezentuje Starace. Często ze sobą grają treningowo, do tego w samych turniejach ATP spotkali się dwa razy, w tym raz w ubiegłym sezonie. Dlatego dziś do typu jestem w pełni przekonany...

Pozostałych meczy nie ruszam, bo to wielkie niewiadome. Myślałem nad typem na Bellucciego, ale Chiudinelli ostatnimi czasy pokazał, że nie jest już &quot;kelnerem&quot; i łatwo wygrać z nim nie będzie nikomu. Dlatego ten mecz pozostawię bez typu. Za to jeszcze coś zapewne zagram z WTA gdzie dzisiejszej nocy masa ciekawych spotkań...

B 3

bart-1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie typ na Cuevasa jest bardzo nierozsądny i równie dobrze mogę wziąć mecz o kursach 1.8 - 1.8 i rzucić monetą i wyjdę na tym lepiej, a chyba nie o to chodzi. Wiadomo, że Llodra gra na korcie, który jest mu zdecydowanie bliższy i rozegrał na nim strzelam 20 razy więcej meczy do tej pory niż Cuevas, dlatego Llodra na pewno łatwo się nie podda.
Co do moich typów to pierwszym będzie:
Bellucci - Chiudinelli -&gt; typ 1 - kurs 1.60 toto-mix ✅
Wydaję się być to public bet bo patrząc na spadki kursów na to spotkanie na Brazylijczyka tak pewnie jest. Wiadomo, że wychowywał się on na cegle, ale jeśli przeanalizujemy styl gry i możliwości Bellucciego to wychodzi nam niezły gracz na kortach szybkich. Kapitalny forehand, niezły serw i przede wszystkim solidny backhand. Dla mnie jest zawodnikiem, który w niedalekiej przyszłości może wbić się nawet do top20. Chiudinelli hmm co tu dużo pisać 81 rocznik i praktycznie zero sukcesów, trzyma poziom poniżej którego nie spada, ale nic poza tym, czasami jakieś przebłyski i wygrane z wyżej notowanymi rywalami, poza tym nic nadzwyczajnego. Hard to jego nawierzchnia, ale nie na tyle jego by pokonał dziś Bellucciego. Pewne zwycięstwo Brazylijczyka. Stawka 8/10.

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Sam Querrey - Eugeny Korolev 2 2.97

Mardy Fish - Carsten Ball 2 2.39

Richard Gasquet - Feliciano Lopez 2 3.22

Thomaz Bellucci - Marco Chiudinelli 2 2.60

David Nalbandian - Philip Kohlschreiber 2 2.26

Wszystkie te kursy są mocno przesadzone. Są 2 możliwości - albo panowie z Pinnacle dziś coś pili, albo moja mama, od której wróciłem, dodała mi czegoś do obiadu i mi się te kursy przywidziały.

Po kolei -

Querrey od dawna nie pokazał nic ciekawego, wygrał US Open Series a potem kontuzja i znaczna obniżka lotów. Korolew natomiast robi powolne, ale systematyczne postępy i po takim kursie warto go zagrać.

Mardy Fish to był kiedyś ktoś. Świetne wyniki na Olimpiadzie, finał Indian Wells ( albo Miami? ) 2 lata temu, a teraz słyszy się o tym, że Mardy ma zamiar przerzucić się na rozgrywki deblowe, pewnie brakuje mu na raty zaobowiązań, które pozaciągał jak był graczem top 15. Ball to zawodnik utalentowany, mogący popsuć sporo krwi, zaś Fish zdecydowanie jest w jego zasięgu.

Powrót Gasqueta - na to liczyło wielu fanów wielkiego talentu Francuza. Ja jednak wątpię, aby sympatyczny Richi kiedykolwiek jeszcze otarł się o TOP 10 ATP. Feli Lopez to zawodnik nieobliczalny, ale o bardzo dużych możliwościach i taki kurs zdecydowanie zachęca do grania.

Bellucci - Chiudinelli - typowy mecz 50/50, co się będę dużo rozpisywał. Brazylijczyk zagrał coś w ostatnim tygodniu i przez to kurs na niego jest mocno zaniżony. A nikt nie bierze pod uwagę tego, że on lubi znacznie obniżyć loty w bardzo krótkim odstępie czasu.

Niemiec Kohlschreiber, niezależnie od ostatnio prezentowanej formy, zdecydowanie jest w stanie wygrać z niegrającym od bardzo dawna Nalbandianem. Mecz 50/50.

Do zagrania są jeszcze Acasuso (1.98) i Zeballos (2.34)

Stawki do każdego zakładu zostają dobrane względem kursu - zakład 2.0, stawka 5j, im wyższy kurs, tym niższa stawka.

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo, że wychowywał się on na cegle, ale jeśli przeanalizujemy styl gry i możliwości Bellucciego to wychodzi nam niezły gracz na kortach szybkich. Kapitalny forehand, niezły serw i przede wszystkim solidny backhand.
bart-1988, akurat uderzenia Bellucciego z BH, to element gry, nad którym musi popracować - rzecz jasna, daje wiele ofensywnych i defensywnych atutów, ale to skrzydło mniej regularne, generujące sporo ue (szczególnie dziurawiące siatkę).

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejsza noc udana, ja już podaje kolejne typy, których znów jest sporo. Kursy mnie na ten moment satysfakcjonują, a później może być z nimi różnie. Dodam tylko, że z turnieju w Auckland wycofał się Nalbandian.

John Isner - Guillermo Garcia-Lopez 1 @ 1.57 (8/10) ✅

Typ nad którym myślałem już od wczoraj. Może i Guillermo to Hiszpan jak nie Hiszpan, lubiący grę na hard court, z niezłym podaniem (granym często mocno na środek co z Isnerem może źle się skończyć, bo Amerykanin potrafi zagrać kończący return po silnym serwisie). Do tego niezły forhend i jednak stosunkowo niewiele ataków. Raczej przebija i to często w środek kortu, a to także z Isnerem nie najlepsze rozwiązanie, bo ten umie z łatwiejszej piłki zagrać efektownego winnersa nawet zza linii końcowej, a do tego trzeba dodać wielki handicap w postaci serwisu i rok rocznie lepszej gry na siatce. Naprawdę nieźle rusza się po korcie i w moim przekonaniu może osiągnąć bardzo dużo w tenisie. Nie jest typem serwis-mana który nie posiada żadnych atutów poza serwem. Grał w pierwszym tygodniu w Hopman Cup, gdzie walczył z Robredo (przegrał po TB w 3 secie). Tutaj powinien już odprawić o wiele słabszego Hiszpana.

Marc Gicquel - Oliver Rochus 1 @ 1.65 (8/10)
✅

Kurs kosmos! O słabości Rochusa pisałem w zeszłym tygodniu więc nie ma sensu się powtarzać (kto chce znajdzie poprzednią analizę). Gicquel w Brisbane grał bardzo dobrze. Widziałem spotkanie z Blake&#39;m i byłem pod wrażeniem. Miał kilka piłek meczowych, ale niestety poległ. Jego gra była jednak bardzo solidna. Dobrze serwował, w odpowiednich momentach biegał do siatki, nie grał Amerykaninowi wystawek, tylko rozsądnie rozrzucał go po korcie, a gdy trzeba było starał się kończyć. Chyba nie ma sensu więcej o tym meczu smęcić dziś dosłownie wszystko przemawia za Francuzem i nie widzę najmniejszych szans na wygraną belga.

Carsten Ball - Mardy Fish 2 @ 1.55 (8/10)
✅

Czy Ball jest talentem, który w tenisie może coś większego osiągnąć? Nie powiedziałbym, to typowy gracz opierający swoją grę na potężnym serwisie i częstych wypadach do siatki. Bardzo kiepsko rusza się po korcie. Co prawda godny uwagi jest też forhend, którym potrafi zagrać często bardzo efektownie, bekhendem też nie &quot;kaleczy&quot;, ale w trakcie meczu i tak wszystko zależy u niego od formy serwisowej. Popełnia o wiele za dużo błędów. Cóż Fisha widziałem z Baghdatisem i byłem pozytywnie zaskoczony. Serwis na poziomie, siatka bardzo dobrze jak zwykle, ale i z głębi imponował. Jego problemem był rywal, który fenomenalnie mija, lobuje i to się dało we znaki. Carsten takich umiejętności nie posiada, serwisowo Fish wcale nie jest gorszy, na siatce również w starciach do których może bezpośrednio tam dojść powinien być górą, a przecież gra z głębi kortu to dwa różne światy. Dlatego typ na Amerykanina wydaje mi się bardzo stosowny!

Pozostałe mecze to naprawdę w większości spore niewiadome. Sam zastanawiałem się jeszcze nad Querrey&#39;em, ale typ na niego po tym kursie jest bez sensu. Do tego zagram także jedno spotkanie z WTA, o którym napiszę tylko krótko w moim temacie.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ball Carsten (AUS) vs. Fish Mardy (USA) Over 22,5 @1,80

Jakoś over wydaje mi się tu najrozsądniejszym rozwiązaniem. Główną bronią obu jest jak wiadomo serwis, Rybka lepszy przy siatce i to on jest faworytem. Ale jednak czasami bywa chimeryczny, zwłaszcza gdy nie jest ograny. Dziś w parze z Markiem Knowles skreczowali właśnie w meczu z Ballem i Hussem. Już myśłałem, że odnowiła się Mardy&#39;emu kontuzja żebra, ale to Knowles pechowo skręcił kostkę :| Carsten na pewno skupi się na własnym podaniu i TB wydaje mi się prawdopodobny. Ogólnie linia w sam raz.

B 3

bart-1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Włodar zgadzam się, że nie jest to backhand klasy światowej, ale zobacz na ten element gry wśród innych? Wiadomo, że mało kto z backhanda uderza żeby można nazwać to jego mocną stroną, jak dla mnie backhand Brazylijczyka przyzwoity i porównaj go do zawodników obecnie na jego poziomie, w takiej rywalizacji jest w czołówce mimo wszystko. Oglądałem spotkanie i całkowita kontrola spotkania przez Bellucciego.

B 3

bart-1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta pierwsza runda jak dla mnie to mecze nie do grania ;/ Kursy wystawione według mnie prawidłowo i ciężko znaleźć jakiegoś pewniaka, co gorsza nie widzę żadnego value beta. Jedynie polecałbym małą stawkę w pojedynku francuskim Chardy - Clement na tego młodszego ???? Kursy w toto-mix 1.55. Chardy 1 runde w Brisbane odpadl z Falla, ale gracze o jego możliwościach nie mogą sobie pozwolić na takie kryzysy. Ja we Francuzie widzę super towar na minimum top 20. Clement juz grywa dla przyjemności i zwiedza ;] Zawsze niebezpieczny, ale nie da dziś rady bo musiałby zagrać kapitalnie w obronie żeby powstrzymać agresywnego Chardego. Stawka 6/10.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj w obu australijskich championatach bardzo ciekawe spotkania. Jednak tak naprawdę tylko te trzy mecze przyciągnęły moją uwagę i dziś na pewno nie mam zamiaru próbować kombinować z czymś więcej...

Viktor Troicki - Marcos Baghdatis 2 @ 1.80 (9/10) ✅

To już jest coś! Nie dość, że mecz bardzo ładnie podchodzący pod typowanie to jeszcze taki kurs? Bagieta przed tygodniem ograł Fisha i pokazał, że z jego serwisem i ogólnie graczami preferującymi ofensywny styl gry radzi sobie świetnie (Berdych to inny poziom, tym bardziej w tamtym meczu). Troicki gra przeciętnie teraz. Spodziewałem się czegoś więcej. Nie atakuje tak zaciekle, raczej wyczekuje na błędy rywala, a to z Cypryjczykiem nic mu nie da. W ogóle nie widzę za wielu aspektów za nim w tym pojedynku przemawiających. Uderzenia z głębi kortu na o wiele wyższym poziomie Baghdatis, serwis (biorąc pod uwagę oba podania) porównywalny... Aby ograć Baghdatisa w normalnej dyspozycji trzeba mieć w zanadrzu jakąś &quot;broń&quot;, które ewidentnie Serbowi brakuje. Zdecydowany typ na faworyta!

Evgeny Korolev - Mardy Fish 2 @ 1.75 (8/10) ✅

Zastanawiam się ile w tym meczu będzie zależało od Koroleva. To spory potencjał, grający dość ciekawy tenis, ale chyba jeszcze nie na poziom ćwierćfinału takiego turnieju ATP. Fish jest w formie i to ewidentnie. Funkcjonuje forhend, funkcjonuje bekhend, a na siatce dopiero może pokazać na co naprawdę go stać, a przecież trzeba dodać do tego super serwis. Korolev łamał się strasznie z Querrey&#39;em wczoraj, ale temu chyba coś dolegało, bo nie wierzę w taką ilość przełamań, które wynikałyby z niczego, a i tak z Amerykaninem miał wielkie problemy. Po za tym z głębi kortu Fish jest od sama o wiele, wiele mocniejszy więc jeśli dodamy pewne podanie (z którym wielkie problemy miał na przykład Baghdatis, który w meczu z nim łamał go dwukrotnie w ostatnim gemie przed tie-breakiem) wychodzi pewne zwycięstwo nad rosyjskim &quot;talentem&quot;.

Stanislas Wawrinka - Julien Benneteau 1 @ 1.65 (8/10) zwrot (Stasiek się jednak wycofał)

W innych okolicznościach zagrałbym w tym meczu nawet 1.40 na Wawrinkę, tyle że teraz wiemy że przed nami pierwszy szlem, a Stasiek gra drugi tydzień pod rząd... Mimo to jestem skłonny na niego postawić i to dość mocno. Bo umiejętnościami czysto tenisowymi przerasta rywala o głowę. Wawrinka jest graczem &quot;niemal kompletnym&quot; któremu brakuje błysku (o czym pisałem niedawno w swoim temacie). Kiedy jest jednak w formie może zagrozić każdemu nawet z Top10. Benneteau jest walczakiem, z niezłym podaniem i solidnym forhendem, ale z jego cierpliwością (a raczej momentami jej brakiem) może mieć ciężko ze szwajcarem, który niema problemu z podtrzymaniem dłuższej wymiany nie ma. To jego pierwszy mecz w Sydney, przyjechał tu na pewno nie po toby poddać mecz, a jeśli tylko wyjdzie na kort to będzie w tym pojedynku murowanym faworytem!

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam sie z pierwszymi dwoma typami Mozi, ale jednak balbym sie stawiac na Stanislasa. Na pewno bedzie chcial wypoczac przed Aussie Open. Poza tym miedzy nimi nie ma az takiej roznicy w poziomie. Oszem Wawrinka ma wieksze umiejetnosci i duzo wiekszy potencjal, ale jak Benneteau ma dzien to moze namieszac. 1,65 to za malo po prostu. Ale powodzenia!

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawiam się jeszcze czy jest sens, abym pisał tutaj te wszystkie moje analizy (przemyślenia). Trochę się dzisiaj dowiedziałem, przemyśle to, a na razie podaje propozycje na mecze ćwierćfinałowe obu turniejów ATP (choć w sumie znów oba typy z Sydney). Spotkania dziś dwa (a w sumie trzy, ale dwa kupony z nich powstaną) ale stawki znów wysokie, bo mam duże przekonanie do tego co tu napisałem...

Marcos Baghdatis - Lleyton Hewitt 2 + Gasquet @ 2.04 (8/10)
⛔

Marcos dzisiaj grał swoje, ale bez błysku (niestety). Ważne też jest to, że Troicki znacznie poprawił dzisiaj grę w porównaniu do turnieju w Doha (bagatela tam półfinał, tutaj 2 runda...). O Cypryjskim tenisiście pisałem dużo więc można poszukać i się czegoś dowiedzieć. Hewitt w zeszłym sezonie w którym miał masę problemów zdrowotnych (choć nie widać tego po opuszczonych turniejach, czy kreczach) pokazał mi, że jako jeden z niewielu graczy z odległych miejsc rankingowych może dzielnie walczyć z każdym. Widziałem dziś mecz Kangura z Seppim i byłem pod wrażeniem. On jest akurat tenisistą który potrafi zagrać przeciętnie i wygrać 6:2 6:0, ale to co on tam grał to była &quot;poezja tenisa&quot;! I to nie tylko moje zdanie, rozmawiałem z kilkoma osobami które widziały ten mecz. Serwis funkcjonował wreszcie jak powinien, nie miał problemów z bekhendem, trzymał inicjatywę. Jeśli Troicki sprawił Baghdatisowi takie problemy to niestety obawiam się, że Hewitt odda mu zaledwie kilka gemów podobnie jak Berdych kilka dni wcześniej...

Mardy Fish - Peter Luczak 1 + Gasquet @ 2.21 (8/10) ✅

I tak gram dalej tego Fisha... Trzeci dzień z rzędu, ale jak tu tego nie robić? Tak ofensywny gracz, w takiej formie, na tak szybkiej nawierzchni? Luczak woli cegłę, choć od dawna wiedziałem że jego styl pasuje też (a może i przede wszystkim) na korty szybkie. Główne bronie to serwis (dużo rotacji) i forhend. Z głębi kortu raczej stara się rozrzucać rywala po narożnikach. Nie gra mocno, za to rotacyjnie. Jest regularny, umie pobiec do siatki, skończyć akcję. Tyle że w tym meczu będzie grał pod wielką presją. Po pierwsze to już ćwierćfinał turnieju ATP, a po drugie Mardy będzie co chwila biegał do siatki i ja nie widzę ze strony Piotrka wielu udanych minięć. Okey, może jeśli Mardy zagra stop-volleya i tym samym zaprosi do małej gierki rywala on nie będzie na straconej pozycji, ale mimo wszystko pod siatką dużą przewagę powinien mieć Amerykanin. To samo widzę przy serwisie i mimo wszystko grze z głębi kortu. Bo atutów ofensywnych, o wiele, wiele więcej ma Fish!

Potito Starace - Richard Gasquet 2 @ 1.30 ✅

Ci którzy śledzą mój temat wiedzą, że gram tylko single. Dziś zrobię wyjątek od tej reguły właśnie dla tego meczu, który zagram w dublach i z Fishem i Hewitt&#39;em. Dlatego, że jestem do niego niesamowicie przekonany. Rysiek gra świetnie, dzisiaj ograł dobrze dysponowanego Beckera. Starace jest tak daleko bo drabinkę miał banalną. Dziś jego przygoda w Sydney się skończy i to niewątpliwie. Atutów przemawiających za nim nie widzę żadnych, dlatego postanowiłem zrobić tak odważny ruch...

W Auckland trochę dziwne wyniki, do tego mecze które nie nadają się w moim przekonaniu do typowania pozostaje przy tym co napisałem do tej pory.

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mardy Fish - Peter Luczak 1 + Gasquet @ 2.21 (8/10)
Potito Starace - Richard Gasquet 2 @ 1.30
Oj coś mi się wydaje że Hewitt dzisiaj przegra ponadto Lammer jak najbrdziej dzisiaj win Montanes jest dobry ale na cegle..Fish powinien wygrać ale czy da rade,Gasquet pownien do 3,4 wygrać w 2 setach.Ja gram tylko Lammera,Isnera i Baghdatisa ????

G 40

gunslinger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się zgadzam z Mozim,nie widze zbyt wielu atutów po stronie Baghdatisa,za to Hewitt w dobrej formie.Baghdatis moze wygrac tylko wtedy jak Hewitt odpusci sobie ten mecz,ale Lleyton raczej do takich zawodników nie należy tym bardziej ze gra przed własną publicznoscia.Oprócz tego zagram lekko Clementa,widac ze ta nawierzchnia mu służy i wciąz ma checi do gry odprawił Chardego i Ferrera wiec nie byle kogo,po Melzerze nigdy nie wiadomo czego sie mozna spodziewac,mysle ze mecz bedzie wyrównany ale końcowe zwyciestwo nalezec bedzie do Francuza.

macmaster 43

macmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oj coś mi się wydaje że Hewitt dzisiaj przegra ponadto Lammer jak najbrdziej dzisiaj win Montanes jest dobry ale na cegle..Fish powinien wygrać ale czy da rade,Gasquet pownien do 3,4 wygrać w 2 setach.Ja gram tylko Lammera,Isnera i Baghdatisa ????

Mozesz napisac co Cie sklania do gry na Lammera? Bo ja, jesli juz mial bym ten mecz typowac ( co chyba sobie odpuszcze) gralbym z pewnoscia na Montanesa, który badz co badz woli cegle, ale potrafi wygrywac mecze na hardzie, z zawodnikami takimi jak Lammer na pewno....

xavieer 0

xavieer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Benneteau -Mayer 2,00

Mayer wielki talent oglądałem jego mecz z Murrayem w Valencji i bardzo mi zaimponował Bennet. gracz bez psychiki duzo niepotrzebnych błędów odwrotnosc Argentynczyka

xavieer 0

xavieer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Montanes A. - Lammer M. 2,50

Kto oglądał kiedys hiszpana na hardzie wie , że to nie jest nawierzchnia dla niego. Lammer zagrał wczoraj bardzo obiecujące 3 gemy jezeli w taki sam sposob podejdzie do meczu z Montanesem jak z Ferrero to powinien dac rade a kurs piękny

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa

Mardy Fish - Peter Luczak 1 + Gasquet @ 2.21 (8/10)

Potito Starace - Richard Gasquet 2 @ 1.30

Ja tez juz 3ci dzień gram na Fisha ???? ✅, niestety kursy juz sporo polecialy :/ Jak do tej pory idzie mu bardzo dobrze, więc muszę się z Tobą zgodzic, co do reszty meczy - Gasquet powinnien wygrac, moze nawet 2:0, jesli chodzi o mecz Baghdatis - Hewitt, skanialabym sie bardziej postawic na Leytona, jednak mecz ten odpuszczam.

Ponadto z WTA stawiam dziś na Medine ✅, kursik 1,95 to mila niespodzianka :) (gdzieniegdzie nawet ponad 2)

Status
Zamknięty.