panowie kurs na jutrzejszy mecz Thiema (1.50) z Grothem nie wydaje wam się jakoś dziwnie zawyżony? wie ktoś czym to jest spowodowane, czy tylko dla mnie jest on podejrzanie wysoki?
pozdr.
Ten mecz jest jutro, tj 9.06 czyli w czwartek, a nie dzisiaj
panowie kurs na jutrzejszy mecz Thiema (1.50) z Grothem nie wydaje wam się jakoś dziwnie zawyżony? wie ktoś czym to jest spowodowane, czy tylko dla mnie jest on podejrzanie wysoki?
pozdr.
Kudla gra nieźle na trawie tylko ryzykowne to handi bo on nie ma jakiegoś specjalnie dobrego serwisu. Wszystko zależy od dnia Jankesa, dodatkowo on łatwo odpuszcza jak nie ma szans. PowodzeniaPanowie, Kolba - Kudla | Kudla +4.5g @1.7
Co sądzicie?
Moim zdaniem taki bet na Jankesa ma duże szanse powodzenia. Denis ogólnie bilans na trawie ma bardzo przyzwoity, poza tym w tamtym tygodniu zaliczył półfinał trawiastego turnieju w Manchesterze, gdzie odpadł po wyrównanym meczu z Lu. Wiadomo Kolba u siebie jest mocny, ale czy aż tak, żeby zamieść młodego Amerykanina? Nie wydaje mi się. Napiszcie co uważacie, bo jak dla mnie to lepsza inwestycja niż granie zajechanego meczami Thiema.
Struff-Simon 2 @1.4
Caly czas tam w glowie siedzi, ze dwa najwazniejsze turnieje przed Wimbledonem dopiero w przyszlym tygodniu, ale ciagnie cos zagrac i mimo ze pazernosc to niedobry nawyk to tak typuje na Simona, skoro Francuz juz sie zglosil do turnieju. Ten sezon na cegle dla Francuza raczej malo udany, chociaz bywaly tez sezony swietne. Gillou jakby cos bardziej zaczal robic wyniki na tych szybszych nawierzchniach. Szalu na French Open w wykonaniu Simona nie bylo, wiec mysle ze jednak cos bedzie probowac uszczknac Francuz juz teraz w Stuttgarcie. Ubiegloroczny sezon trawiasty byl bardzo dobry, gdyz Francuz byl miedzy innymi polfinalista w Queens i cwiercfinalista Wimbledonu, takze punkty mozna powoli zaczac zbierac. Jutro znowu nie bedzie pewnie czasu na jakiekolwiek wpisy i znowu patrze na typ z perspektywy Simona przede wszystkim jak dzis w meczu Querreya. Struff na pewno duzo lepszy serwis i moc, ciezko mi powiedziec jak tam wygladal ten jego mecz z Baghdatisem, poniewaz po prostu nie ogladalem. Simon dosc pozno zaczyna ten turniej, czyli czwartku, poniewaz w 1 rundzie byl wolny los, takze potencjalna wygrana daje od razu cwiercfinal. Jak to mowie, sadze ze nawet przy wyrownanym meczu na koncu gora bedzie jednak Simon. Kombinacja-chyba oczywiste.