widzu
Forum VIP
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
W pełni się zgadadzam, zastanawiałem się właśnie, dlaczego nikt jeszcze nie wrzuca tego typu? Kurs bardzo dobry, forma Stasia jest a Dolgopolov to jeden z najbardziej chimerycznych zawodników w męskim tenisie, wystarczy, że Wawrinka będzie trzymał piłkę w korcie a Ukrainiec sam się wyrzuci z turnieju. Musiałby chyba mocno chcieć, żeby to przegrać.
Nie moge słuchać takich rzeczy, nie moge! Co z tego ze Dolgo przegrał z Haase, wiadomo jaki to typ zawodnika. Haase to wykorzystał z zimną krwia i miał meeega szczescia, wygrywał praktycznie wszystkie wazne pilki. W tym meczu nie bedzie faworytem On nie bedzie musiał prowadził wymian. A debilne pisanie "wystarczy trzymac pilke w korcie a sam sie wyrzuci z turieju..." Dolgo ja ma swój dzien to potrafił ograć Soderlinga czy Tsonge jak sie nie myle na AO w naprawde dobrej formie. Jest grozny dla kazdego grajka, jak mu siedzi gra w dany dany dzien to potrafi sypac winnera za winnerem. On jest takim grajkiem, ze nie lubi byc faworytem. Wawrinka mega zmeczony, wczoraj trzy sety. Dzisiaj bedzie sie musial mega nabiegac, olgo postawi twarde warunki, od rana czekam na ten mecz, szykuje się naprawde fajne widowisko. No bet, ale jak wy to bierzecie jako pewniak dnia itp to powodzenia. Ja bede kibicował Dolgo ????