>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Rotterdam, Sao Paulo & San Jose, 13-19.02.2012

Status
Zamknięty.
dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mello nie takich hitterów pokonywał regularnością.
Co masz na myśli? To jakich lepszych &quot;hitterów&quot; niby pokonywał Mello? Specjalnie przejrzałem statystyki z ostatnich trzech lat, ale jedyny zawodnik jaki rzuca się w oczy to Isner. Tylko, że on niespecjalnie grał w zeszłym sezonie lepiej na clayu od Belucciego.
Jeśli motywacja ma mieć kluczowe znaczenie, to ja tym bardziej uważałbym na ten typ - Belucci mieszka w Sao Paulo i jak sam podkreśla &quot;Favourite tournaments are Brasil Open(...)&quot;.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rafi_widzew +5 Punkty
J 13

jrq-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co sądzicie o Kohlschreiberze? Kurs dziwnie wysoki, 1.50, a ktoś tam mówił, że miał problemy z grypą...

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica kraju postkomunistycznego
A co sądzicie o Kohlschreiberze? Kurs dziwnie wysoki, 1.50, a ktoś tam mówił, że miał problemy z grypą...
Co prawda nie było transmisji, ale obserwowałem wynik na livie i ten poprzedni mecz Philippa mógł się skończyć w dnie strony, gdyby na sam koniec nie przełamał (a chyba przełamał do 40) to byłby tie-break czyli trochę loteria.
Wynik jak WTA, pierwszy set 6:1, a drugi 1:6, a przeciwnik preferujący korty ziemne, gdzie można grać wolno, a Philipp na szybkim korcie powinien utrzymywać swój serwis i wygrywać własne podania do zera, max. 15.
Dlatego ja bym nie ruszał tego zakładu, bo coś jest na rzeczy z Niemcem nie tak.

J 13

jrq-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też śledziłem wynik właśnie tylko na livescorach.
W trzecim secie miał nawet breaka straty, potem przełamał dwa razy o ile pamiętam, ale ktoś pisał, że miał grypę i to mogło zaszkodzić, a ja tam szwabskiego nie znam, nie jestem nazistą ???? Więc może ktoś bardziej się orientuje jak z nim.
Drugi ciekawy mecz to Berdych, tego turnieju nie odpuści raczej, a jak tak, to powinien z Bagietą wygrać, ale też kurs trochę za wysoki jak dla mnie, 1.40...? Chyba, że jakiś uraz.
Teoretycznie więc, te dwa spotkania w dublu ładnie wyglądają. A w praktyce to mam obawy.

pawelstrzala 216

pawelstrzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co sadzicie o Nalbandianie mecz komedia 5:1 i Paire wznosi sie na wyżyny umiejetnosci których mu brakuje a na pewno cierpliwosci bo ogladalem go kilka razy i cerpliwosci chlopak nie ma chce konczyc od razu i walił po autach z 1:5 na 5:6 no ale zeby nie bylo podejzen to Nalba wygrywa TB no ale w drugim odjeżdza narazie Paire 2:0
Myslałem ze argentynczyk to powazny gracz no ale sie pomyliłem

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co masz na myśli? To jakich lepszych &quot;hitterów&quot; niby pokonywał Mello? Specjalnie przejrzałem statystyki z ostatnich trzech lat, ale jedyny zawodnik jaki rzuca się w oczy to Isner. Tylko, że on niespecjalnie grał w zeszłym sezonie lepiej na clayu od Belucciego.
Jeśli motywacja ma mieć kluczowe znaczenie, to ja tym bardziej uważałbym na ten typ - Belucci mieszka w Sao Paulo i jak sam podkreśla &quot;Favourite tournaments are Brasil Open(...)&quot;.

Nie napisałem przecież hard-hitterów. Chodziło mi bardziej o zawodników podobnych do Bellucciego. Może to jest jego ulubiony turniej, ale wyników ostatnio na nim nie robi. Bellucci mieszka w Sao Paulo, a Mello 100 km dalej i jakie to ma znaczenie? Myślę, że Mello wygra przynajmniej seta a kurs jest ok.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Mello to jest gorsza wersja Bellucciego , a z tym jego serwisem wygrywającym to nie wiem skąd wzięte takie stwierdzenie. Powinien być zacięty mecz ze wskazaniem na Thomaza

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też nie napisałem hardhitterów. Nadal jestem ciekaw jakich zawodników lepszych od Bellucciego Mello miał okazję ograć. To, że tu mieszka i lubi ten turniej to będzie miało wpływ na motywację, a przecież wcześniej pisałeś, że to ona będzie kluczowa...

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem mecz Bellucci - Mello zupełnie do odpuszczenia, ewentualnie live. Thomaz to jeszcze stosunkowo młody gracz, o wielkim potencjale, także w ofensywie. Pamiętam, że kilka lat temu potrafił grać znakomity tenis na cegle w Brazylii, ale ostatnio forma bardzo przeciętna. Mello to także groźny tenisista, wcale nie skazany na cegłę, z niezłym podaniem, duża szansa że zobaczymy w tym meczu 3 sety, bo obaj powinni być bardzo mocno zmotywowani.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Też śledziłem wynik właśnie tylko na livescorach.
W trzecim secie miał nawet breaka straty, potem przełamał dwa razy o ile pamiętam, ale ktoś pisał, że miał grypę i to mogło zaszkodzić, a ja tam szwabskiego nie znam, nie jestem nazistą ???? Więc może ktoś bardziej się orientuje jak z nim.

Kohlschreiber przeszedł grypę żołądkową, która uniemożliwiła mu występ w DC w weekend pisał o tym na Facebook&#39;u. Podobno już doszedł do siebie, ale napewno jego organizm jest dość mocno osłabiony.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Andreev I. - Ramos A. 1,7 bwin

Grałem dziś na Hiszpana z Giraldo, gram i dziś, Rusek męczył się Pellą i to mi wystarczy.

ponadto Raonić DW 2-0 oraz Berdych, po tym co widziałem ostatnio w meczach ich oraz ich rywali.

Krótko, bo krótko, ale obejrzane mecze mówią sam za siebie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
roki1 +2 Punkty (pizdziora)
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Giraldo gra podobnie i dostał 2-0 rok temu, a był wtedy w dobrej formie. Fakty są takie, że z Mello nie gra się łatwo. Każdy z dobrym podaniem myśli, że serwis pomoże i nie zawsze gra na 100%, a Mello będzie biegał do każdej piłki i nie będzie prezentów dla Thomaza. Wolę postawić na takiego zawodnika.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpadłem na pomysł żeby postawić na tie-breaki w 1 i ewentualnie 2 secie na live. Kursy po 5.0, a szanse są bo obaj dysponują niezłymi serwisami. W turnieju sporo tb, uważam że są spore szanse, tym bardziej, że obaj tenisiści rodem z Brazylii ;)
TB w 1 secie @ 5.0
2 set nieaktualny, po tym co Mello wyprawia na korcie, Bellucci za to gra bardzo dobrze.

B 144

bombaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Andreev I. - Ramos A. 1,7 bwin
Grałem dziś na Hiszpana z Giraldo, gram i dziś, Rusek męczył się Pellą i to mi wystarczy.
ponadto Raonić DW 2-0 oraz Berdych, po tym co widziałem ostatnio w meczach ich oraz ich rywali.
Krótko, bo krótko, ale obejrzane mecze mówią sam za siebie.
Dla mnie nie jest to wcale pewny typ, bardziej jestem za rosjaninem. Oglądałem jego ostatni mecz z Fernando Gonzalezem. Chilijczyk był bez szans. Andreev serwis + dobry return , myślę, że gładko wygra Rosjanin.
a kurs kuszący 2.20
bet-at-home

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Dla mnie nie jest to wcale pewny typ, bardziej jestem za rosjaninem. Oglądałem jego ostatni mecz z Fernando Gonzalezem. Chilijczyk był bez szans. Andreev serwis + dobry return , myślę, że gładko wygra Rosjanin.
a kurs kuszący 2.20
bet-at-home

No sorry ale Gonzales przegrał by z większością z pierwszej setki ATP, prezentuje formę ITF i to się nie zmieni, a niedługo kończy karierę, więc nic dziwnego że z Andrevem nie miał nic do powiedzenia.
Nie wiadomo na co go stać, a mecz z Fernando nie mógł tego pokazać, bo gość jest tenisowym zerem już niestety.

pawelstrzala 216

pawelstrzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie a co sadzicie o meczu Berlocqa z Potito zobaczyłem h2h to mi sie włosy zjerzyły na głowie 0:8
W koncu Berlocq ma szanse na pierwsze zwyciestwo Potito nie powala w tym roku a Berlocq gra solidnie jak do tej pory ostatnio finał porazka z Monaco 1:2 czekam na wasze opinie

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Ja zagrałem Berlocqa. H2H jest istotne i zawsze trzeba brać to pod uwagę, ale obecnie sytuacja ma się trochę inaczej. Berlocq jest na fali. Świetny ostatni turniej i gra na bardzooo wysokim poziomie. Finał z Monaco to był istny rarytas. Tutaj z Prodonem jak już wszedł w mecz to w drugim secie skończyło się na 6:0. Starace biedził do tej pory, a prawie przegrany mecz z Capdeville nie napawa optymizmem.

Harrison + Soeda(challenger)

ll9 149

ll9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz/WW
Po tym jaką szopkę dziś Kolba odstawił na korcie z miejsca trafia na moją czarną listę, i to na jedno z czołowych miejsc. Po prostu nie chciało mi się wierzyć w to co widziałem, wierząc w to, że nadejdzie moment w którym odda ten mecz. Biegał po tym korcie jakby miał zawiązane oczy, odsuwał się od piłek, Seppi załatwił go najprostszym przebijaniem piłki przez siatkę, czasem skrócił, czasem zmienił kierunek, nic więcej... Zero walki, zero ambicji, żadnych chęci... Kolba OUT!

K 0

kilkujadek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
grając koliego po kursie 1.5 gdzie wiadomo o jego problemach żołądkowych i męczarni w ostatnim meczu mija się z celem ;(

G 32

gosc83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
woj. mazowieckie
Potito Starace-Carlos Berlocq
Typ: 2
Kurs:1.50
Bukmacher: Expekt
Ładny kurs wystawili nam bukmacherzy na spotkanie(prawie) miejscowego zawodnika w b.słabej formie Włochem. Starace, męczył się
wczoraj z Capdevillem i sądzę że nie dość że jest w słabszej dyspozycji to jeszcze od wczoraj w pełni nie odpoczął, trzeba brać ten kurs bo naprawdę warto, pozdrawiam.

Status
Zamknięty.