Dobra, popatrzmy dziś na to czysto hipotetycznie.
Berdych gra
MASTERS za kilka dni, na pewno musi odpocząć, nie wierzę, by grał turniej do końca. Pograł już trochę przed turniejem i mu starczy. Idąc takim tokiem rozumowania
Simon @ 3.62.

Tipsarevic na
MASTERS też już się dostał. Nikt za jego plecami nie jest w stanie mu zagrozić, bo wszyscy odpadli - no został jeszcze Querrey, ale ma za mało punktów to się nie liczy. Pytanie tylko, czy dyspozycja serwisowa Jurka będzie na tak dobrym poziomie. Jak zachla, to nie, jak ma głowę i pomyślał, że może wygrać ten turniej, to tak. Tipsa też musi odpocząć, relaks musi swoje zrobić, dlatego
Jurek @ 2.67 .

Tsonga - Ferrer. Nie mam pojęcia jak na ten mecz patrzeć. Grają dopiero o 19.30. Być może będzie tak, że jeżeli Berdych przegra, to Tsonga sobie pomyśli : 'i tak mnie już nie przeskoczy, więc luzik, mogę odpuścić'... Tyle, że Ferrer do mastersa też się musi przygotować... Nie wiem, nie wiem, tutaj jakbym miał strzelać do dałbym
Ferrer @ @2.32

No i na koniec LLodra, który jest bestią w hali, gra znakomity turniej, w dodatku u siebie. Spokojnie może dojść tutaj do finału. Zakładam, że jak dziś przejdzie izi Querreya, to w następnej dostanie w/o od kogoś z pary Tsonga/Ferrer.
Llodra @2.13

Podsumowując : Simon

+ Janowicz

+ Ferrer

+ Llodra

= 'Risking 100.00 to Win 4,217.31 PLZ'.
Dziękuję, dobranoc.

LUS: