Kei Nishikori 1,60

Typ kombinacyjny rzecz jasna, można grać singlem, jak uważacie,Widziałem mecz Tiafoe z Andersonem,murzyn który sprzedaje w czelkach jak pospolita szujka na
ATP gra pierwsze skrzypce,w trzecim secie wyrzucił dwa auty bo Afrykaner naparzał tym forhandem jakby miał trzepać dywan, mógł złamać tego drewniaka jednak prostych dwójek nie odebrał ???? prześledzcie point by point, Anderson mimo że był w finale szlema i pójdzie na mnie mistrza typów wiadro pomyj że tak piszę w mojej hierarchii drewno pokroju Querreya, Isnera,Dżonsona, Karlovica, i Socka który był w turnieju mastersa kupa śmiechu, w Paryżu na turnieju miał go na widelcu Edmund który prowadził chyba 5:1 i przepiepszył i chyba sam nie wie czemu przegrał ten mecz Kajl ???? Gdyby Krajinovic miał lepszą jedynkę by wygrał z nim w finale,2 słaba, psycha mu siadła,dlatego ŚIOK awansował pierwszy i ostatni raz w życiu do turnieju
Masters, bo czołówka miała wysrane lub kontuzje,odnośnie tego meczu Afrykanerowi serwis nie siada przegoniony po korcie kupa w majtach, i auty,lub siatka jak SEPPI wczoraj, jak kitajec jest choć troszkę w formie to wygra ten mecz, bez problemu, aby trzymał swoje, nie siądzie jedyneczka Andersonowi i aby returnował dwójczkę i będzie gładkie zwycięstwo, bo w wymianach go cyknie jak zechce xD Aby się nie podpalił, bo głowa jak nie gra to każdy z każdym może przegrać złota zasada.
Thiem & Federer 1,27 x 1,27 = 1,61
Typ kombinacyjny,Bedene i tak sukces, że tu doszedł napisałem posta na pierwszej stronie kto wygra turniej się nie pomyliłem wcale, nie ma szans żadnych Aljaz który kombinował z z obywatelstwem ???? , Thiem murowanym faworytem.
Federer to zgniecie tego Bułgara który się tu ślizga od 1 rundy, aby zagrał na swoim poziomie, seta może zgubić żeby były emocje dla kibiców ale wątpię w to ????
Gdyby Goffin się nie walnął piłeczką od ramy w oko to by pokonał tu Dimitrowa który już się zaczął gubić ???? W finale kto wie kursik 7,00 mógłby siąść.
Ja tu wam tylko WYJAŚNIAM ????
Powodzonka wszystkim ????