>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Nottingham - 20.06-26.06.2016

Status
Zamknięty.
ludy 59

ludy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Steve Johnson - Pablo Cuevas
Liczba setów w meczu - 3 sety @ 2,3 @ Betano
(Zasłużona wygrana Stiviego :d)

Przebieg wszystkich meczy wskazuje wyraźnie na Amerykanina. Jednak Urus kilka razy nas zaskoczył. Wygrał 4/5 tajów w tym turnieju. Zdarzają mu się przestoje, jednak ma dużo szczęścia. Brak sokolego oka oraz kiepska praca sędziów moze tez mieć wpływ na przebieg meczu. Mecz również moze być przerywany z powodu opadów deszczu.

zlo 4

zlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie oglądałem meczu i raczej nie będę miał czasu na powtórkę, może ktoś opisać jak wyglądała gra obu graczy? Po punktach wnioskuję tylko że grali swoje i Johnson wytrzymał swoje słabsze momenty, ale co tu wnioskować po suchych wynikach.
Spodziewałem się przynajmniej jednego seta dla Cuevasa, wynik mnie trochę zaskakuje choć widzę że w 1 secie miał szanse na seta ????

Nie udzielam się tu, czasem poczytam, ale widzę że modzi wymagają podania buka i kursu... to jakiś konkurs jest? Czy gdzie my jesteśmy, w przedszkolu? Bo czasem mógłbym coś skrobnąć, ale jak mam coś podawać to pierdolę bo nie zawsze stawiam ????
Forum BUKMACHERSKIE, sama nazwa pokazuje o czym tu dyskutujemy, a bezpośrednim wyznacznikiem wartości typu jest m.in. jego kurs./Macko18

Status
Zamknięty.