>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Nicea & Dusseldorf, 19-25.05.2013

Status
Zamknięty.
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Power Horse Cup

Miejsce: Dusseldorf (N iem cy )
Data: 1 9 .05.2013- 25 .05.2013
Rozmiar drabinki: S- 28 D- 16
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: € 467,800
Oficjalna strona: http://www.power-horse-cup.com

O p en d e Nice Cote d&#39;Azur

Miejsce: Nicea ( Francja )
Data: 12 .05.2013-1 9 .05.2013
Rozmiar drabinki: S- 28 D- 16
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: € 4 67 , 800
Oficjalna strona: http://www.opennicecotedazur.com

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
christopher48 +7 Punkty (Za organizację działu TENIS.)
ted +17 Punkty (:))
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Becker - Cervenak @ 10.00 ✅ 63 62
Oczko w głowie Akademii tenisa Rainera Schuettlera i Alexa Waske czyli Richie Becker. Ścisła czołówka juniorska, dwa ćwierćfinały na AO i RG.
Na poziomie profesjonalnym wygrana narazie jedna satelitka. Na rozkładzie Devilder, Timo Nieminen, Renard, Samper Montana, nazwisko typowo drugiego-trzeciego sortu czyli satelitkowo-challengerskie.
Richard można powiedzieć chłopak stąd bo z Akademii na zagłębie Ruhry ma jakieś 200km, a w Niemczech taki dystans jeszcze w rejonach high-tech gdzie leży szkoła Schuettlera i Waske, a turniej to naprawdę nie odczuwa się takiego dystansu.
Młody Niemiec FH grany z reguł pod górkę ze spinem, lecz potrafi też zakańczać akcję, dobry slajs jak i 2BH na dobrym poziomie grany przeważnie płasko.
Koordynacja bardzo dobra jak i gra przy siatce jest solidna, pierwszy serwis porządny, kuleje najbardziej drugi serwis jak i regularność lecz kiedyś kązdy zawodnik naglę wyskakuję z dobrym wynikiem lub mocniejszym break-outem.
Przy Cervenaku kiedyś liczyłem że zrobi coś więcej jednak kariera zahamowana dziwnymi wynikami, słabą logistyką jak i styl i regularność podupadła.
Aktualnie Cervenak opiera się na serwisie, jak i na mączce jest trochę więcej czasu na zebranie się do gry więc już tylko tutaj skupia swój kalendarz, ale myślę że dzisiaj warto spróbować grę na młodego gospodarza, naprawdę warto zaryzykować.
Langer &amp; Pavić @ 4.51 ⛔ 62 76, 67 26
Odważna decyzja Alexa Bolta na przylot już teraz do Europy ale może jednak liczy na duże odpuszczanie zgłoszonych osób na kwalifikacje na RG, a że jest 250tka blisko więc czemu nie?
Australijczyk to jest jedynie serwisant nic kompletnie więcej gra oparta na sile i serwisie, przy Niemcu to naprawdę słaba jednostka. Turniej po zmianie formatu to naprawdę duża szansa dla Niemców by wybić się przed RG na który każdy się skupia.
W drugim spotkaniu gra na młodego Mate Pavicia który zagra z wiekowym Meffertem który też aktualnie to nic więcej niż siła, serwis + fh.
Młody gracz naprawdę potrafi napsuć krwi jak i też posiada bombowy serwis + fh, ma lepsze zaplecze niż leciwy Niemiec.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eysseric-Polansky 1 @1.57
Eysseric zapowoiadal sie na dobrego gracza, ale jego losy dziwnie sie potyczyly. W 2008 Rroku niespelna 18-letni Eysseric otrzymal dzika karte do French Open, ale wylosowal wtedy Murraya. W tym roku jednak bardzo dobrze gral w kwalifikacjach do Monte Carlo i mimo, ze przegral decydujaca runde z Ramosem to naprawde postawil bardzo trudne warunki i nie byl beez szans na awans do turnieju glownego. Wygra ten mecz Frnacuz na francuskiej ziemi moim zdaniem, bo prezentuje w tej chwili przyzwoity poziom.

gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Becker - Cervenak @ 10.00 ✅ 63 62
Nie skorzystałem z Twojego typu na Beckera, ale szacun kolego za rzeczową analizę ;) Langer też ładnie ogarnął a Pavic na moje szczęscie wtopil bo ja miałem pogranego Mefferta, ale to tak na marginesie.
Ogólnie rzecz biorąc - chapeau bas ! ????
Ogarniasz temacik tego Beckera więc powiedz jak widzisz szanse w starciu z Kubotem ????

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj będzie trzeba odpisać bo skrzynka szybko się zapełnia, co do tematu Beckera.
Myślę że jednak Kubot to będą za wysokie progi, po prostu.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Tenis ATP Kwalifikacje Nicea 11:30, 19.05
Eysseric - Polansky
typ: 2-0
2,50
bet365
Analiza
Dzis kolejna runda kwalifikacji do turniejow glownych rozpoczynajacych sie juz w dniu dzisiejszym, w jednym z nich Francuz, Eysseric spotka sie z Kanadyjczykiem, Peterem Polanskym. Obaj panowie to zdecydowanie nizszy poziom niz rozgrywki ATP, bardziej pasuja do rozgrywek challengerowych, a nawet ITFow. Kanadyjczyk to zawodnik czujacy sie zdecydowanie lepiej na kortach szybszych. Dziwi fakt, ze wybral sie do Europy na korty ziemne. To dla niego pierwszy taki turniej w tym sezonie. Francuz zupelne przeciwienstwo, wlasnie na clayu osiaga swoje najlepsze wyniki. Wygral w ostatnim czasie turniej ITF na ziemi w swoim kraju. Dzis motywacja rowniez bedzie zdecydowanie po stronie Francuza, ktora zagra na wlasnych smieciach. Francuzowi na ziemi juz blizej do turniejow ATP. Probowal swoich sil w kwalifikacjach do turnieju Monte Carlo, gdzie przegral po trzech setach z Ramosem, po bardzo dobrym spotkaniu. Umiejetnosci, motywacja i chyba rowniez aktualna forma sa dzis po stronie reprezentanta gospodarzy.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kubot &amp; Bedene @ 2.42 ⛔ 63 62, 26 63 46
Łukasz od turnieju w Monachium powoli, powoli trzyma się w ryzach jak i jego poziom wraca na może nie najlepszy, ale dobry tor.
Dusseldorf to zawsze była szybka mączka, jak i przeważnie wszystkie ATPKi na mączce w Niemczech to była zawsze zdradliwa nawierzchnia tutaj jest to samo.
Gracze typu Hiszpańskiej rzeźby mają zawsze tutaj lekkie komplikacje, a Fischer rywal który miesza style lecz na słabym poziomie nie sądzę by ograł ofensywnie grającego Polaka.
W drugim spotkaniu Aljaz szuka punktów jeszcze przed RG i ma najlepszą okazję wskoczyć do turnieju głównego i w nim namieszać bo przecież jak co roku tylko garstka osób będzie traktować poważnie ostatnie turnieje przed RG.
Aljaz już na tym konkretnie głównym cyklu gra z dwa lata, nie liczę jego wejścia w challengery.
Dla Aljaza im szybsza nawierzchnia tym lepiej, a chłopak bardzo lubi mączkę.
Szczupły, waleczny jak na Bałkańca przystało, dobry mocny serwis, 2bh jak i fh bardzo często kończone płasko, choć też pod górkę Słoweniec też grać potrafi.
Evgeny powrót zza światów też szybka gra, podobna do Aljaza ale jednak myślę że tutaj zabraknie regularności u Rosjanina.
Brown - Pella @ 2.10 ⛔ 61 36 67
Dustin odpuszcza kwalifikacje do RG by skupić się na turnieju w Dusseldorfie jak i później jedzie trenować na kortach w Halle pod Wimbledon, widać możliwe trochę przemyślał sprawy jak i stał się trochę regularniejszy w swojej grze i poczynaniach.
Pella kolejny mój ulubieniec z tych nowych graczy lecz jednak ma spore problemy z przeciwnikami ofensywnymi ostatnio porażki z De Schepperem, Navarro Pastorem, Zemlją, Jouanem i w ostatnich tygodniach gigantyczne problemy właśnie z radosnym tenisem czyli Brownem w Rzymie 76 26 63.
Czas na rewanż szybsza nawierzchnia, mecz u siebie jak może zabraknąć takiego wariata jak Brown w głównej drabince?

gawronix +1 Punkty (Wszystko byłoby dobrze gdyby nie psychika Dustina...)
T 1

tennismaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łukasz Kubot-Guido Pella Typ: Kubot 1,65 Bwin 4:6 6:4 4:6????
Popieram zdanie użytkownika Hellraiser co do tego że Guido Pella ma problemy z ofensywnymi zawodnikami, Kubot z pewnością takim jest, niezłe podanie Łukasza, do tego gra serv &amp; volley powinna sprawić dużo problemów zawodnikowi z Argentyny który z pewnością mistrzem gry pod siatką nie jest,nawierzchnia dosyć szybka więc kolejny plus dla Polaka,Pella to utalentowany zawodnik ale myślę że Łukasz powinien spokojnie z nim wygrać jeśli nie zawiedzie psychika którą ma bardzo kruchą, czas w końcu na drugą rundę turnieju ATP i przeciwnik spokojnie do ogrania.

1 set dno w wykonaniu Kubota, masa ue,nietrafiane smecze metr od siatki, jeden nawet 3 metry w aut,Pella nic ciekawego nie grał, drugi set już lepiej,kilka wygranych wymian,sporo wygranych piłek przy siatce,niezły serwis,zasłużona wygrana,w 3 secie dobra gra do stanu 4:2, miał własne podanie na 5:2 po czym przegrywa 4 gemy pod rząd,4:3 podanie stan 30:40 dla Pelli wolny kort mógł zrobić wszystko a trafił w aut, prawdziwy majstersztyk brawo,znowu zawiodła psychika,istny ZEROWIEC BEZ PSYCHY, KTÓRY TO JUŻ RAZ PRZEGRAŁ WYGRANY MECZ???
Panie Łukaszu pan się już w singlu skończył, pana NIE MA, prosze się przeżucić na debla tam przynajmniej nie przynosi pan wstydu nam Polakom!!!

Jeśli Pomogłem Kliknij dzięki, mały gest a cieszy.

gawronix +1 Punkty
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Rufin 1.83 bet365✅✅✅
Francuz gra u siebie, w Roland Garrosie i tak weźmie udział bo ranking na 16 kwietnia miał 92 ( a z strony http://www.rolandgarros.com/en_FR/players/rankingsm.html wynika że na ten dzień liczył się ranking). Przeciwnik młody zdolny Amerykanin Harrison, ale na clayu nie ma czego szukać. Do tego rozstawiony z jedynką, więc bardzo możliwe że ktoś się wycofa i oni to będą wiedzieć. Ostatnio bardzo bardzo często tak bywało, więc i teraz tak być może, a nawet jak nie to moim zdaniem Francuz jest tu faworytem.
Muller 3.50 bet365
Szybsza mączka, to plus dla Luksemburczyka. Do tego w końcu musi się kiedyś przełamać. Przeciwnik wcale nie zachwyca ostatnio. Uważam że Serwis Mullera może zrobić swoje, tym bardziej że jak powiedział kolega Hellraiser, graczom typowo clayowym łatwo tu nie jest, a więc uważam ten kurs za sporo zawyżony. Dla mniej pewnych można będzie jutro zagrać jakieś handi w stronę Mullera.

midq +1 Punkty
7tomas7 +3 Punkty (dzięki za rufina)
t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś jak wyglądają najbliższe plany Pablo Andujara? Jutro gra z Leytonem Hewittem. Kurs na zwycięstwo Hiszpana to lecące w dół 1,33. Australijczyk nie specjalizuje się na mączce. W tym roku grał na tej nawierzchni tylko raz, a i to nie do końca bo jednak amerykańska mączka z Houston to trochę inna nawierzchnia niż cegła. Andujar ostatnio zasygnalizował dobrą formę w Madrycie gdzie załapał sporo punktów. Czy jest zwolniony z kwali do RG? Czy broni punktów w Nicei?

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś jak wyglądają najbliższe plany Pablo Andujara? Jutro gra z Leytonem Hewittem. Kurs na zwycięstwo Hiszpana to lecące w dół 1,33. Australijczyk nie specjalizuje się na mączce. W tym roku grał na tej nawierzchni tylko raz, a i to nie do końca bo jednak amerykańska mączka z Houston to trochę inna nawierzchnia niż cegła. Andujar ostatnio zasygnalizował dobrą formę w Madrycie gdzie załapał sporo punktów. Czy jest zwolniony z kwali do RG? Czy broni punktów w Nicei?

Punktów Pablo nie broni, w RG wystartuje od 1 rundy. Ja tu widzę maluteńkie value na Hewitta. Andujar jest chimeryczny. Lleyton chce przed RG potrenować. Od siebie polecę 2/10 na Kangura.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiaj dwa spotkania, które wziąłem bliżej pod lupę.
Łukasz Kubot - Gudio Pella
W kwalifikacjach Łukasz nie stracił seta, co daje mu duży komfort kondycyjny. Na pewno nie odbije się to już teraz w I rundzie, jednak już w kolejnych meczach może być różnie. Pella nie ma takiej sposobności, 2 trzysetowe pojedynki, ale trzeba przyznać, że na pewno z rywalami silniejszymi od przeciwników Kubota. Polak gra ofensywnie przez co może uzyskać przewagę nad mało doświadczonym Argentyńczykiem. Passing shoty na pewno nie będą tutaj silną stroną Gudio, ale trzeba uważać. W kwalifikacjach Łukasz niepotrzebnie robił sobie sam problemy, kilka razy głupio tracił pkt przez co musiał się spinać, aby spokojnie dogrywać sety. Obaj grają najwięcej na mączce, lubią tą nawierzchnię, jednak większymi umiejętnościami dysponuje nasz reprezentant. Po ostatnim turnieju w Monachium (tylko po statystykach, niestety nie oglądałem żadnego spotkania) można powiedzieć, że Łukasz wraca powoli do formy. Pella na challengerach na pewno się ograł, ale to nie jest to samo co poziom w ATP. Widzę tutaj przewagę na korzyść Polaka, a kurs 1.57 jest odpowiednim do tych szans.

@Kubot 1.57

Robin Haase - Marinko Matosevic 6-1 6-4 + Kontuzja mózgu Haase
Drugie spotkanie może być bardziej wyrównane pod względem poziomu. Formę jaką prezentują obaj zawodnicy to dwa odmienne światy. Haase w Madrycie i Oeiras zaprezentował się dosyć dobrze, Matosevic nie potrafi wygrać z Challengerowcami, więc nie ma co tutaj mówić o pojedynku z Haase. Każda dłuższa wymiana powinna być na korzyść Holendra, który popełnia rzadziej błędy niż Marinko. Gdyby nie tak różne formy zawodników moglibyśmy obejrzeć wyrównane widowisko. Tym czasem myślę, że skończy się 2-0 na korzyść Robina i to on awansuje do kolejnej rundy.

@Haase 1.38

lutek +14 Punkty
A 132

acemilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby nie było tak kolorowo jak to niektórzy chcą widzieć:
Widzę, że traktujecie nadal tu Hellraisera jako Boga i powtarzacie jego tezy bez uprzedniego sprawdzenia. Otóż, wbrew temu co pisze Hell Pella wcale nie radzi sobie słabo z zawodnikami ofensywnymi (z wskroś ofensywnymi baselinerami bilans pi razy drzwi 50/50, z serwisantami lekko dodatni, z chodzącymi na siatkę 66% wygranych- pokonanym polu min. 2x Struvay, Kadir, 2x Brown, Merwe).
Hell, stawianie w jednym szeregu ofensywnego c-p jakim niewątpliwie jest Zemlja z zawodnikami pokroju De Scheppera, Browna czy Navarro jest sporym nadużyciem, żeby nie użyć dosadniejszego słownictwa. Jak go stylowo połączyłeś z tymi trzema to wiesz chyba tylko sam.
Do Waszych &#39;analiz&#39; dorzucę serię faktów- bilans Łukasza z leworęcznymi to na ATP 7-14 (2-9 na ziemi), ogólnie z wszystkich turniejów wg mojej bazy 20-28 (7-15 na ziemi)- ale domniemam to za mało istotny fakt.
PS. Dziwne, że tyle osób popiera tu analizę tego co ktoś wrzucił nie zadając sobie trudu sprawdzenia podanych informacji.

toolmajster +8 Punkty (przeczytałem całą wymianę i miałeś rację, brawo za nieszablonowe myślenie)
eutanazy +5 Punkty
G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zamiast sie madrzyc lepiej bys podal jakie propozyje na dzis, no ale Kubot jest faworytem jak by nie patrzec bo jezeli nie wygra z zawoidnikiem pokroju Pelli to o czym marzyc?? pozdro

hellraiser +11 Punkty
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby nie było tak kolorowo jak to niektórzy chcą widzieć:
Widzę, że traktujecie nadal tu Hellraisera jako Boga i powtarzacie jego tezy bez uprzedniego sprawdzenia. Otóż, wbrew temu co pisze Hell Pella wcale nie radzi sobie słabo z zawodnikami ofensywnymi (z wskroś ofensywnymi baselinerami bilans pi razy drzwi 50/50, z serwisantami lekko dodatni, z chodzącymi na siatkę 66% wygranych- pokonanym polu min. 2x Struvay, Kadir, 2x Brown, Merwe).
Hell, stawianie w jednym szeregu ofensywnego c-p jakim niewątpliwie jest Zemlja z zawodnikami pokroju De Scheppera, Browna czy Navarro jest sporym nadużyciem, żeby nie użyć dosadniejszego słownictwa. Jak go stylowo połączyłeś z tymi trzema to wiesz chyba tylko sam.
Do Waszych &#39;analiz&#39; dorzucę serię faktów- bilans Łukasza z leworęcznymi to na ATP 7-14 (2-9 na ziemi), ogólnie z wszystkich turniejów wg mojej bazy 20-28 (7-15 na ziemi)- ale domniemam to za mało istotny fakt.
PS. Dziwne, że tyle osób popiera tu analizę tego co ktoś wrzucił nie zadając sobie trudu sprawdzenia podanych informacji.

Statystyki kolego nie grają ;) Kubot jest w o wiele lepszej formie niż Pella. Zresztą Guido to challengerowiec, Łukasz już od kilku sezonów gra w ATP, a poziom między nimi jest znaczący. Jeżeli porównujesz De Scheppera, Browna do Kubota to też raczej jest coś nie tak. Zupełnie inne style gry, lepsza technika i przede wszystkim potrafi grać w wymianach.
PS
Kto napisał, że Hellraisera traktujemy jak Boga? Jest to ekspert i zna się na rzeczy. Nie wszyscy muszą się zgadzać z jego typami, ale na pewno analizuje spotkania dokładniej i wie co robi. Trochę szacunku, zresztą co miały wnieść te Twoje statystyki jak nawet nie odniosłeś się do typów z nimi.

hellraiser +11 Punkty
A 132

acemilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Statystyki miały pokazać, że argument o słabym radzeniu sobie z ofensorami możesz włożyć między bajki. To było znaczącą częścią kilku analiz. Pisz fakty a nikt Cię nie poprawi, jak publicznie piszesz bajki to licz się, że ktoś własne bazy prowadzi i może szybko zweryfikować to co piszesz. Nie odniosłem się do typów, tylko napisałem swoją analizę- nie muszę mieć pomysłu na każdy mecz z poziomu ATP, który to poziom uważam za wyrównany i bardzo często dobrze wyceniany przez traderów.
Poza tym to nie ja zestawiłem w jednym szeregu Browna, De Scheppera i i Kubota, a Hell, choć akurat z tym mógłbym się zgodzić. Ty nie- to opisz proszę te znaczące różnice w ich stylach gry to chętnie poczytam (o sam styl mi chodzi a nie kto jest lepszy w wymianach itp.- jeśli masz pojęcie o czym piszę)- co tak bardzo wg Ciebie różni tych grajków. Tylko nie wyskakuj mi, że klasyfikujesz grajków na podstawie rankingu ATP i temu widzisz różnicę. Chyba, że opierasz swoje analizy na &#39;lepiej zagrał wizualnie wczoraj&#39;, &#39;wygrał więcej punktów&#39;, &#39;miał dobry % serwisu czy wygranych punktów&#39;
PS. Co do Hellraisera to moim (i nie tylko) zdaniem rażące błędy nie pozwalają mu się stać ekspertem cenionym (wiele razy kilka osób czy moja skromna osoba to wytykały)- miesza style niczym klientki w barach szybkiej obsługi ryż/makaron i powstaje z tego mimo wielu chęci... &#39;papka&#39;. Szkoda, bo chęci ma dobre i pomysły czasami też ciekawe.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Statystyki miały pokazać, że argument o słabym radzeniu sobie z ofensorami możesz włożyć między bajki. To było znaczącą częścią kilku analiz. Pisz fakty a nikt Cię nie poprawi, jak publicznie piszesz bajki to licz się, że ktoś własne bazy prowadzi i może szybko zweryfikować to co piszesz. Nie odniosłem się do typów, tylko napisałem swoją analizę- nie muszę mieć pomysłu na każdy mecz z poziomu ATP, który to poziom uważam za wyrównany i bardzo często dobrze wyceniany przez traderów.
Poza tym to nie ja zestawiłem w jednym szeregu Browna, De Scheppera i i Kubota, a Hell, choć akurat z tym mógłbym się zgodzić. Ty nie- to opisz proszę te znaczące różnice w ich stylach gry to chętnie poczytam (o sam styl mi chodzi a nie kto jest lepszy w wymianach itp.- jeśli masz pojęcie o czym piszę)- co tak bardzo wg Ciebie różni tych grajków. Tylko nie wyskakuj mi, że klasyfikujesz grajków na podstawie rankingu ATP i temu widzisz różnicę. Chyba, że opierasz swoje analizy na &#39;lepiej zagrał wizualnie wczoraj&#39;, &#39;wygrał więcej punktów&#39;, &#39;miał dobry % serwisu czy wygranych punktów&#39;
PS. Co do Hellraisera to moim (i nie tylko) zdaniem rażące błędy nie pozwalają mu się stać ekspertem cenionym (wiele razy kilka osób czy moja skromna osoba to wytykały)- miesza style niczym klientki w barach szybkiej obsługi ryż/makaron i powstaje z tego mimo wielu chęci... &#39;papka&#39;. Szkoda, bo chęci ma dobre i pomysły czasami też ciekawe.
Nie wiem czy widziałeś kiedykolwiek grę Browna czy De Scheppera, ale oni bazują jedynie na serwisie. Po za tym aspektem nie wyróżniają się niczym nadzwyczajnym, w wymianach jest błąd za błędem. Skracają wymiany jak Kubot, to prawda ale częściej im to nie wychodzi niż wyjdzie. Kubot potrafi grać z głębi kortu, Ci dwaj wyżej radzą sobie fatalnie, kilka odbić i out jest w 100%.
BTW
Uważasz się za jakiegoś Boga? Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak dzieciak. Przyszedłeś na forum wcześniej ode mnie, masz ledwo 30 postów, zero jakichkolwiek argumentów, bo statystyki tak jak mówię nie grają. Są przydatne i chwała Ci za to, że je prowadzisz, ale jak nie umiesz z nich skorzystać to lepiej się nie udzielaj. Zresztą co ma gra sprzed sezonu, dwóch do aktualnej dyspozycji? Tenis się cały czas zmienia i liczy się forma w danym momencie, a nie ta, którą miał 3 lata temu ????

@Down
Żeby nie robić więcej spamu, odpuszczę sobie i będę mądrzejszy. Czytasz to co chcesz i tyle.

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bautista - Muller 2 @3,50 Bet365
Analiza:
Bardzo ciekawy typ Muller ostatnio prezentuje mierną forme lecz i jego Hiszpanski rywal nie gra nic specjalnego, Luksemburczyk ma atut atomowego serwisu i jest duzo bardziej ogarny w róznych turniejach ATP, wydaje mi się że jego forma powoli powinna iść do góry i w dzisiejszym meczu po walce bo po walce ale powinien awansować do kolejnej rundy tego turnieju.

A 132

acemilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem Ci misiu kolorowy wszystko.
Ty miałeś napisać tylko o stylu gry- napisałeś, że tych 3 grajków się różni, po czym Twoje argumenty są w stylu, że to są podobni- różnią się tylko grą w wymianach. To są różne style czy nie. Gra w wymianach (to o czym rysiu piszesz to się nazywa regularność, a ocenialiśmy styl gry, a nie regularność- mylisz pojęcia).
Prościej nie umie- czy o gościu niesklasyfikowanym, chodzącym do siatki, z niezłym serwisem, z rankingiem 1600 napiszesz, że to inny styl niż Brown bo jest mniej regularny? Zastanów się nad odpowiedzią, bo pogrążasz się coraz bardziej.
To czy widziałem tych zawodników to pominę chyba parawanem milczenia- podejrzewam, że w samym tym roku obejrzałem więcej meczów tenisa niż Ty obejrzysz w życiu. Ale licytować się nie zamierzam...
PS. Jesteś w błędzie, bo statystyki między stylami przekładają się na wyniki, ale o tym mi pisać się Tobie nie chce, bo jesteś niereformowalny w tej kwestii i tylko ludzie się z Ciebie śmieją. Co do wieku też nie trafiłeś.

tabascco +1 Punkty (+++)
midq 677

midq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nieminen - Lacko
Według mnie jak i bukmacherów faworyt w tym meczu jest tylko jeden. Lacko ostatnio gra fatalnie, nie potrafi przejść pierwszych rund challengerów odpadając z takimi wirtuozami gry jak Reid i Zhang. Nieminen całkiem dobra forma, co prawda ostatnie 3 mecze przegrane ale przegrać z Gulbisem i Simonem to żadna ujma. Dobry turniej w Monaco gdzie odprawił JMDP, Troickiego i Raonicia. Jak dla mnie pewny win Fina.
Nieminen @ 1,25 williamhill✅ 6-3 6-1
Nieminen -4,5 @ 1,75 expekt
✅
Bautista - Muller
Przychylam się tutaj do typów przedmówców. Bautista w formie świetnej nie jest, Muller też. Można wręcz powiedzieć, że są bez formy. H2H dla Luksemburczyka. Kursy mocno przesadzone, jak dla mnie spotkanie 50/50 więc warto spróbować zagrać w stronę Mullera.
Muller @ 3,78 pinnacle⛔
Muller +1,5s @ 2,01 pinnacle
✅ 6-2..
Jeszcze Kamke powinien wygrać z będącym kompletnie bez formy ostatnim rywalem Agassiego, seria 9 porażek z rzędu z niczego się nie wzięła.
Kamke -3,5 @ 1,54 pinnacle (1,68 w uni)✅ lekko, -4,5 mozna było brać
Hewitt - Andujar
Ja rozumiem, że Pablo w dobrej formie ale taki kurs przeciw Lleytonowi?! Kangur swoje lata już ma, gra coraz rzadziej ale jednak to dalej były Top1 i to utrzymywał się na tym miejscu całkiem długo. Skoro Lleyton występuje w Nicei to znaczy, że przygotowuje się już do RG i raczej meczu z Andujarem nie odpuści. Jak dla mnie to Lleyton ma spore szanse na wygraną i jeśli zagra swoje to powinien osiągnąć cel.
Hewitt @ 3,25 bet365⛔ piękna walka, nie dużo brakło ;)

mariok1992 +9 Punkty
grek2000 +2 Punkty
ahoy123 +2 Punkty
Status
Zamknięty.