>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour Mutua Madrilena Masters 7.05-16.05.2010

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
w końcu Federer to Federer a to jest Masters a niedługo RG.
Jakoś rok temu Wawrince to nie przeszkadzało by go ograć w Monte Carlo 6/4 7/5
Ja proponuję +1,5 seta na Staśka, powinien urwać Rogerowi jednego, lub jakiś handi na gemy +4,5 lub +5,5 na Staśka biorę z pocałowaniem ręki.
overy, handi gemowe i setowe są jak narazie beznadziejne do tego spotkania.
Stasiek wiadomo gra i wygrywa przegrywa tylko z ścisłą czołówką.
(NADAL, DJOKOVIĆ, i uwaga niespodzianka Isner :!: )
Statystycznie patrząc Isner jest wyżej w rankingu od Stasia i można byłoby powiedzieć ze to surprise nie był. Narazie run z osobami niżej w rankingu od Stanislasa jest jakieś 30-0.
Osobiście odradzam grać tego spotkania, rok temu jakoś to rozgryzłem ale teraz to całkiem inna bajka i jeśli miałbym zagrać nie bawiłbym się raczej w handisy lecz tylko w czysty win Stanislasa, lecz są spotkania które widzę trochę jaśniej niż tutaj przez mglę i jeśli kurs jutro na Ferrera będzie smakowity pobiorę go i poczekam na szerszą oferte własnie u Stanislasa, Hanescu i Isnera.

M 0

moneyfun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty żartujesz kolego , jaki Melzer?:grin: Verdasco jest w życiowej formie, gra u siebie i nie widze najmniejszej szansy na zwycięstwo w tym meczu dla Austriaka, we wczorjaszym meczu z dr. ivo trafiał co chciał , wręcz ośmieszał Chorwata w niektórych momentach... h2h 5:1 dla Fernando z czego to jedyne zwycięstwo Melzera na hardzie w 2006 po kreczu Hiszpana w drugim secie przy stanie 4:1...Owszem trzy z pięciu zwycięstw zakończyły sie wynikiem 2:1 , lecz jutro w Madrycie szanse na ugranie seta przez Jurgena są znikome.
Typ 2:0 Verdasco
Tak jak i w Miami i Barcelonie? ????
Fena może dziękować słabej głowie Melzera ... , że nie przegrał tamtych meczów.

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mecze Melzera z Verdasco zazwyczaj były bardzo zacięte, ostatnio, w Barcelonie Austriak zdawał się być już na prostej drodze do wygrania - prowadził setem i breakem o ile dobrze pamiętam. Poza tym niech kolega Telewizor nauczy się bardziej trafnie dobierać argumenty - dla mnie tekst &quot;wszystko mu wchodziło z Karlovicem&quot; jest przeciwko Verdasco - po pierwsze Karlovic to zawodnik bardzo przeciętny a po drugie, jeśli &quot;wszystko wchodziło&quot; i wygrał 7-6 6-4 to znaczy, że zwyczajnie miał farta i bez &quot;wszystkiego wchodzącego&quot; mogłoby się skończyć dużo gorzej.
Z tym na Melzera poczekam do rana, bo czuję, że załapię się na lepszy kurs.
A co do reszty spotkań z ATP - widziałem Fedexa z Beckerem i był to zdecydowanie bardziej Fedex z AO niż jakikolwiek inny, jakiego widzieliśmy w tym roku. Poza tym Roger musi traktować poważnie turniej w Miami, bo jeśli chce utrzymać fotel lidera rankingu, to same potencjalne wygrane Wimbla i US mu nie starczą, zwłaszcza, że on pewnie też zakłada wygraną Nadala na Rolandzie. Z drugiej strony Wawrinka to zawodnik, którego cenię naprawdę nisko. Nie potrafi pokonać pewnego pułapu już od dłuższego czasu, najwyżej w życiu był w 4 rundzie Szlema o ile się nie mylę.
Ciekaw jestem, co myślicie o typie na Monaco - pewnie pokonał dziś groźnego Bellucciego, oddając mu 4 gemy, a kurs na Almagro jest pewnie zaniżony z powodu wygranej z wysoko notowanym Sodersem. Zresztą, buki według mnie za wysoko cenią Hiszpana, który dziś odniósł pierwszą wygraną z zawodnikiem top 20 w tym sezonie.

uub 0

uub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Spotkanie: Federer R. v Wawrinka S. [Exact Score]
Typ: 2:0 Wawrinka S.
Kurs: 5,00
Bukmacher: Gamebookers

Dzisiaj w godzinach wieczornych (po 20) zmierzą się ze sobą dwaj Szwajcarzy, Roger Federer - nr 1 męskiego tenisa, oraz Stanislas Wawrinka, przeżywający apogeum formy. Roger ostatnio wiele razy zapewniał w wywiadach że na chwilę obecną liczy się bardziej rodzina aniżeli tenis, mało trenuje i gra co zresztą widać po wynikach..
vs Montanes 2-6, 6-7
vs Gulbis 6-2, 1-6, 5-7
Zresztą nie ma co się oszukiwać, clay nie jest nawierzchnią Rogera w przeciwieństwie do Wawrinki który uwielbia Clay. Między tenisistami odbył już sie mecz na clayu i zwyciężył Wawrinka (Monte Carlo 2009 6-4, 7-5).
Przy obecje formie Szwajcarów wystawione kursy to jakieś nieporozumienie. I postaram się ustrzelić value beta w postaci 2-0 dla Wawrinki. Pozdrawiam :wink:
EDIT: po tym jak zobaczyłem że Roger broni zwycięstwa w Madrycie mój entuzjazm zgasł, cóż..

uub 0

uub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ciekaw jestem, co myślicie o typie na Monaco - pewnie pokonał dziś groźnego Bellucciego, oddając mu 4 gemy, a kurs na Almagro jest pewnie zaniżony z powodu wygranej z wysoko notowanym Sodersem. Zresztą, buki według mnie za wysoko cenią Hiszpana, który dziś odniósł pierwszą wygraną z zawodnikiem top 20 w tym sezonie.
Co do tego to się zgodzę, kurs ewidentnie zaniżony. Pozatym Soder szału na clayu nie robi i raczej robił nie będzie,zresztą Almagro wczoraj dość szczęśliwie w drugim secie. Po dość dużym spadku formy Juan&#39;a widać że wraca do swojej normalnej dyspozycji, a wiadomo że na clayu to bardzo solidny zawodnik, a więc kurs atrakcyjny jak najbardziej.

P 0

piorek01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
Mam pytanie.
Jak rozliczyli Wam gracze mecz Tsonga-Lopez?
Jak to w końcu jest z tymi kreczami? Kiedy anulowany mecz jest a kiedy nie trafiony, czy to zależy też od bukmachera??
pozdrawiam

M 0

mario1601

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Oczywiście, że zależy to tylko i wyłącznie od bukmachera. Zawsze najpierw poczytaj regulamin odnośnie tenisa, hokeja czy koszykówki ;). W sumie gdzieś można to usystematyzować i zrobić temat o tej kwestii. Wtedy wszyscy forumowicze wiedzieli by gdzie warto grać tenis, a gdzie nie ;).

P 0

piorek01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doczytałem właśnie, że :\
&quot;Zakład na wynik meczu będzie uważany za ważny gdy zostanie zdobyty pierwszy punkt. Jeśli podczas meczu jeden z zawodników wycofa się, jego przeciwnik zostanie zwycięzcą zakładu na wynik meczu postawionego na ten mecz. Gdy statutowa liczba setów nie zostanie rozegrana, wtedy zakłady na sety zostaną anulowane.&quot;
To z betclica

uub 0

uub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Na hardzie jako tako Isner mógłby jeszcze powalczyć, Nadal na clayu to Nadal 2x lepszy aniżeli na hardzie. Pozatym poza serwisem Isner nie jest w stanie niczym mu zagrozić, już wczoraj powinien odpaść z Giraldo, gdzie prowadził niesamowite męczarnie, ale w drugim secie włączył mu się serwis, Santiago poczuł presję i przegrał chociaż zasłużył na zwycięstwo. Nawet jeśli Big Johny bedzie serwował cały mecz tak jak wczoraj w drugim secie (bodajże 11 asów) to nie daję mu szans, bo niestety prowadzenie wymian ma co najwyżej kiepskie.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Popieram, Stasiek całkiem dobrze pocina sobie ostatnio, Fred...cień mistrza, co do win Staśka to nie wiem w końcu Federer to Federer a to jest Masters a niedługo RG. Ja proponuję +1,5 seta na Staśka, powinien urwać Rogerowi jednego, lub jakiś handi na gemy +4,5 lub +5,5 na Staśka biorę z pocałowaniem ręki. Roger męczył się z Benjaminem Beckerem, który tuzem nie jest. Stasiek wiadomo gra i wygrywa przegrywa tylko z ścisłą czołówką.
(NADAL, DJOKOVIĆ, i uwaga niespodzianka Isner :!: ) Bilans na clay w tym roku 13/3 :!:
Tylko jedyna rzecz jaka mi tutaj nie pasuje to taka, że Stasiek parę lat temu pobierał lekcje gry w tenisa od Rogera, teraz będzie musiał grać przeciwko nauczycielowi ????
Też mi się to obiło o uszy. Skoro powtarzasz, to musi być prawda ;).
W sumie też tak myślę nad +1,5 seta dla Wawrinki. Może nie wygra ale naprawdę zdziwię się jeżeli przegra 2:0. Nad gemami też można się zastanowić, tak jak piszesz ;).
W ogóle moje uwagi (z resztą popierane przez was) to na dzisiaj najlepsze typy to Gulbis i Verdasco. W sumie kursy składają się na sensowne ako 1,56 ???? (Betfair).
Ach no i szlag by trafił Tsonge. Mam w plecy 50 euro przez niego! Kurs miałem ładny 3,6 jak by odpadł a on tu taki numer... No wiecie co. Jak zrobił sobie przerwę w ostatnim gemie to miałem nadzieję, że już nie wróci, a on jak nazłość. Jeszcze jeden gem i wtedy skończył.
Nadal - Isner co myslicie o tym pojedynku?
Nadal ma paskudny zwyczaj trochę nie doceniać przeciwników. Wyglądał na zdziwionego jak mu wczoraj rusek 1 gema zabrał ;). Isner sobie pogra może chwilę, jak będzie w pełni sił. Nadal się rozgrzeje i będzie po sprawie.
Ps. Zastanawiam się, czy Nadalowi i Federerowi będzie dane się spotkać (nie wiem jak wygląda drabinka, czy są szanse przed finałem) o ile federer będzie wygrywał. Spodziewam się, że Nadal łatwo wygra ale zastanawia mnie czy kursy wciąż będą takie komiczne ???? (1.04)

K 0

kristooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie : Andy Murray - Victor Hanescu
Typ : 2
Kurs : 3.65
Bukmacher : Unibet

Analiza:

Witam po dłuższej przerwie. Niestety matury i nie było jak zabardzo się bawić w bukmacherke. Dziś odbywa się wiele ciekawych meczy w Madrycie . Moją uwagę szczególnie przykuli Almagro, Garcia-Lopez i właśnie Hanescu. Rumun trzeba przyznać dość solidnie się prezentuje na kortach ceglastych. Może ten pierwszy mecz z Andreevem nie był olśniewający ale myślę że teraz już będzie lepiej. Niezły turniej w Rzymie gdzie w 3 rundzie poległ z Nadalem w Barcelonie dość pechowo z Belluccim oraz w Monte Carlo z Wawrinką który równierz pokazuje niezły tenis i napewno dziś podejmie walke z Federerem. Hanescu ma w miarę solidny beckhend i zabójczy forhend oraz dysponuje świetnym serwisem który naprawdę ułatwia mu życie. Andy jest kompletnie bez formy już od dłuższego czasu odpada w 1 rundach lub jak udało mu się w rzymie ograł słabego Seppiego. Murray również umie zagrać dobry tenis ale formy znikąd nie weźmie. Myślę że mecz będzie wyrównany kurs zawyżony i warto zaryzykować na Rumuna.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
Isner jest bez szans z Nadalem. Kilka gemów z pewnością wygra dzięki serwisowi, bo gdy będzie dochodziło do wymian to stoi na straconej pozycji. Na 99% ani razu nie przełamie Rafy.
Na dzisiaj polecam Gulbisa. Oglądałem wczoraj pierwszego seta w meczu z Jużnym i jego serwis to była magia. Funkcjonował chyba jeszcze lepiej niż np. w meczu z Nadalem - pierwsze cztery gemy przy swoim podaniu wygrane bez straty punktu. Z Lopezem także spotkał się już w Rzymie i wygrał 7-6 6-1. Dzisiaj spodziewam się nie gorszego rezultalu, raczej przed TB tym razem powinno się wszystko skończyć. Kurs na czyste zwycięstwo jest mały (osobiście gram handicap), ale wygląda baardzo pewnie. W ogóle Łotysz to objawienie ostatnich tygodni i oby utrzymał tę formę, a może znowu zapewni nam wyborne widowisko w tym turnieju i później - w Paryżu. Kurs spada, więc brać póki jeszcze jest zjadliwy.
Ernests Gulbis - Feliciano Lopez
Typ: 1
Kurs: 1,30
Wynik: ✅ 2-0 (6-2, 7-6 [7-0])

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Verdasco - Melzer 2 5,50
Ktoś tu napisał o dwóch przegranych Austriaka z Fernando w ostatnim czasie - ja uważam, ze działają one tylko i wyłącznie na korzyść tego typu. Melzer potrafi grać z Verdasco, co udowodnił w Miami i w Barcelonie i tym razem może znowu być bardzo groźnie dla faworyta gospodarzy. Zawodnika, w którego nie wierzyłem i nie uwierzę.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Monfils-Garcia Lopez
DW: 2-0
3.13
Pinnacle
Analiza:
Dziś w spotkaniu III rundy turnieju masters w madrycie gael monfils zagra z hiszpanem garcia lopezem . Zupelnie nie rozumiem tak duzego kursu na Francuza . Monfils mimo , ze mial ostatnio dosyc dluga przerwe to jest to zawodnik bardzo dobrze czujacy sie na clayu . Jest jednym z najlepszych zawodnikow grajacych defensywnie na swiecie !
Francuz posiada rowniez bardzo dobry serwis , co na nawierzchni w madrycie ktora jest chyba troche szybsza niz normalny clay bedzie stanowilo dodatkowy atut .
Monfils w pierwszej rundzie pewnie ogral rodaka Roberta natomiast w drugiej skreczowal mu niemiec petzschner . Garcia &#39;Lopez ma za soba ostatnio dosyc udane tygodnie . Zaliczyl trzecie rundy w Rzymie oraz Barcelonie oraz polfinal slabiej obsadzonego turnieju w Estoril . Garcia lopez jednak to nie jest typowy grajacy regularnie hiszpan . Garcia Lopez jest zawodnikiem bardzo nierownym i jesli tylko francuz zagra dzis dobrze nie powinien miec problemow z odniesieniem zwyciestwa .

czacher 5

czacher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Verdasco - Melzer 2 5,50

Ktoś tu napisał o dwóch przegranych Austriaka z Fernando w ostatnim czasie - ja uważam, ze działają one tylko i wyłącznie na korzyść tego typu. Melzer potrafi grać z Verdasco, co udowodnił w Miami i w Barcelonie i tym razem może znowu być bardzo groźnie dla faworyta gospodarzy. Zawodnika, w którego nie wierzyłem i nie uwierzę.

Musze się nie zgodzić z tą analizą. Cieżko bedzie pokonać zawodnika który gra przed własną publicznością, na swojej ulubionej nawieszchni. Dobry przykład tego dał wczoraj Ferrer, któremy wczorajszy mecz zupełnie się nie układał, a pomimo to zdołał pokonać cypryjczyka. Melzer musiał by trafić na wyjątkowom niedyspozycje Vardasco żeby wygrać.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Musze się nie zgodzić z tą analizą. Cieżko bedzie pokonać zawodnika który gra przed własną publicznością, na swojej ulubionej nawieszchni. Dobry przykład tego dał wczoraj Ferrer, któremy wczorajszy mecz zupełnie się nie układał, a pomimo to zdołał pokonać cypryjczyka. Melzer musiał by trafić na wyjątkowom niedyspozycje Vardasco żeby wygrać.
A ja się zgodzę, z tobą oczywiście ;).
Filweb ten typ jest bez szans! Skoro dał radę wygrac znim wtedy to i da radę teraz, on gra tylko coraz lepiej. Poza tym tak jak pisze czacher to jego nawierzchnia i jego publiczność. 2 sety!

Jak jesteś taki pewien, to czemu nie grasz Verdasco albo DW 2:0?

sythev 0

sythev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z daleka !
Jeżeli moge się wtrącic.. ja zagralem Verdasco - ( Over 20.5 ) @ 1.80 bo jest to niska linia i myśle,że bez problemu wejdzie.

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Federer R. v Wawrinka S.
Typ: 2:1 Wawrinka S.
Kurs: 5,30
Bukmacher: Besson

Dziś w Madrycie zmierzy się dwóch Szwajcarów, Federer oczywiście obecnie pierwsza rakieta na świecie, natomiast jego młodszy kolega z reprezentacji zajmuje 23 lokatę. Forma jaką reprezentują ostatnio obaj panowie przemawia za młodszym ze szwajcarów, tym dziwniejsze podane kursy przez buków, którzy uznali w tym meczu Federera jako zdecydowanego faworyta.
Widać, że Roger w tym sezonie nie spisuję się na miarę pierwszej rakiety i jak tak dalej pójdzie to może to miano stracić. O jego aktualnej formie mogą świadczyć dwie porażki z Gulbisem 2-6 6-1 7-5 oraz z Montanesem 6-2 7-6(5) a gdy już zwyciężał pojedynki to robił to w stylu znacznie odbiegającym do jakiego nas przyzwyczaił.
Dla Wawrinki jest to ulubiona nawierzchnia, na której gra mu się najlepiej. Pokazał to m.in. w zeszłym roku ogrywając Rogera w Monte Carlo. Obecna forma Stanisława również jest przyzwoita z tegorocznych wyników na szczególną uwagę zasługują zwycięstwa nad Gulbisem 6-1 6-4, oraz Soderlingiem 6-3 6-2. Jak wiadomo obaj panowie to ścisła czołówka.
Uważam iż Stanisław powinien sobie poradzić ze swoim starszym kolegą, choć Roger na pewno nie zapomniał jak w tenisa się gra i myślę, iż urwie seta Wawrince.

Dla mniej ryzykownych graczy poleciłbym grać na zwycięstwo Wawrinki, myślę, że kurs zdecydowanie warty ryzyka.

Status
Zamknięty.