>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Monachium, Oeiras, 28.04-04.05.2014

Status
Zamknięty.
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Lopez - Struff 1 @ 1,80

Lopez formą w ostatnim czasie może nie grzeszy, ale w mojej opinii zdrowy Lopez jest przynajmniej o klasę lepszy od Niemca. Nawierzchnia chyba dla żadnego nie jest atutem, Lopez z poważniejszych zawodów na clayu zaliczył szybki wypad z Houston i Barcelonie, Struff w turniejach dużo mniejszej rangi choćby w Vercelli (no chyba że mu się paliło na kwale do Monachium). Kwale tutaj niby bez straty seta ale z każdym z rywali miał ciepło, z Basiciem przy 5:3 bronił 3 piłek na przełamanie w pierwszym secie, w drugim miał już 0:3 a przy 2:3 rywal nie wykorzystał 5 kolejnych szans na przełamanie, na dobrą sprawę Struffa mogło tu już nie być. Krawietz też go łamał w każdym secie, a Berrer z przebiegu meczu mam wrażenie że mu odpuścił podobnie jak rok temu. Zresztą po co miał się przemęczać jak i tak gra dalej. Kursy wyrównane, niby 50/50 ale dla mnie mimo wszystko biorąc pod uwagę doświadczenie i umiejętności faworytem jest Lopez. Typ pod dyskusję bo jakimś wybitnym znawcą tenisa nie jestem.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thomaz Bellucci (+1,5 seta) v Ivan Dodig 1 @1,45 Pinnacle ✅✅✅
Thomaz Bellucci v Ivan Dodig 1 @2,16 Pinnacle
✅✅✅
Może niektórych dziwić, że stawiam na Bellucciego po tym, jak ostatnio krytykowałem go po wymęczonych zwycięstwach z ogórkami w kwalach do Monachium. Tyle że nie do końca wiadomo, co tam się działo- w końcu streama nie było, więc ja po prostu przy tym typie nie będę patrzył na tę część kwali, bo mam lepszy moment odniesienia- ostatnia runda kwalifikacji(transmitowana), gdzie Brazylijczyk walczył z Bemelmansem. Postawiłem handi na Belga, byłem zadowolony widząc początkowe uderzenia i poruszanie się tego zawodnika, jednak niepokojące było dla mnie, że Thomazowi wszystko &quot;wchodzi&quot;. Nie były to strzały na &quot;być albo nie być&quot;, tylko bardzo solidnie przygotowywane akcje z wykorzystaniem geometrii kortu, zakończone mocnymi zbiciami w niekryte już pole. I tu analiza mogłaby się urwać, bo przecież po paru gemach perfekcyjnej gry, zwykle wraca się do normalności. Tyle że Bellucci nie wrócił, do końca spotkania męczył biednego Belga i wygrał 6:0 6:3. Kapitalny serwis ustawiający od razu akcje, ale to nie było najważniejsze, bo serwis może przestać wchodzić. Ważne, że świetnie się porusza, widać wielką ambicję i motywację oraz wielkie czucie kortu. Mam w takim razie nadzieję, że nie jest to jednodniowy przebłysk i ten facet nie sprawi mi zawodu.
A co o przeciwniku? Nic wielkiego na clayu nigdy nie grał, mierne wyniki tego &quot;pół-servicemana&quot;, niby postawił się ostatnio paru średniakom, ale nie widziałem tam żadnego błysku- a taki widzę w Brazylijczyku.

Łukasz Kubot v Teymuraz Gabashvili DW 0:2 @1,74 -&gt;@1,88 ⛔⛔⛔ chyba trochę na siłę pograny typ
O Gabashvilim pisałem już parę razy- zwróciłem na niego uwagę, kiedy błysnął na chwilę w meczu z Nadalem. Ma ostatnio bardzo dobry okres- jak zawsze świetnie serwuje, ale zaczął też wytrzymywać mocne wymiany, w których kiedyś musiał uznawać wyższość tych rywali z górnej półki. Doszło nawet do tego, że wygrał w Hiszpanii z Ferrerem 6:4 6:2(może to nie jest wielce miarodajny test, bo Hiszpan dziwnie grał, ale jednak to FERRER). W każdym razie patrząc na sposób prowadzenia wymiany, to nie widzę żeby Kubot miał jakieś szanse. Clay to zdecydowanie nie jego bajka, tutaj niewiele potrafi zdziałać w wymianach + oczywiście serve &amp; volley to nie to samo co na trawie. Poza tym słaba forma, to nie jego część sezonu(czeka na brytyjskie zielone).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macias00 +2 Punkty
ghost13th +1 Punkty
arquisek +8 Punkty (;p)
gawronix +2 Punkty
K 6

kzo555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
RAMOS - HEWITT 1.58 @ efortuna SUPEROFERTA
main bet dzisiaj, hiszpanski ogier kortow pomaranczowych kontra dogorywajacy juz leiton z krainy kangurow. ramos calkiem niezle sobie radzi przeszedl kwalifikacje raczej bez wiekszych problemow, niby mecze 2 : 1 ale wiekszosc mial pod kontrola. caly sezon 2014 na maczce, naszego kubota czy nieminena zjadl w tym roku. leiton 2 mecze na tej nawierzchni w tym roku i ogolnie nie bardzo w jego karierze gral na pomaranczowych kortach. 1.58 bardzo ladni wyglada. w barcelonie doprowadzil nawet do tie z nadalem takze powinien spokojnie to ogarnac

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czerpac idealne typy?
Ramos-Vinolas Albert-Hewitt Lleyton 2:0, Marahonbet 2.38
6:7, 6:1, 6:0
Hewitt się spiął w pierwszym secie,a później już powietrze z niego uszło,szkoda typu...:?
VS.

Mniej więcej o godzinie 17:00 w Monachium zagra Hiszpan z Australijczykiem. Za każdym razem kiedy Lleyton gra na mączce od kilku lat przynosi mi kolosalny zysk i w tym meczu również na to liczę. Pozycja Hiszpana w chwili obecnej to 117 ale niezapominany,że to jeszcze młody gracz w przeciwieństwie do Hewwita, lecz pamiętajmy, że Albert był na 38 pozycji. Hewwit w chwili obecnej jest 42 rakietą świata,kiedyś był pierwszą no ale to było dawno temu, ogólnie na mączce nigdy niszczycielem nie był. Ostatni mecz na clayu europejskim wygrał...UWAGA!!! w 2010 roku,a konkretnie 28 maja,czyli prawie 4 lata. Napisałem na clayu europejskim,ponieważ mączka amerykańska jest &quot;oszukana&quot; jest o wiele szybsza, a tam &quot;kangur&quot; wygrał po problemach z Polanskym 4:6, 6:3, 4:6. Oglądałem wtedy jego mecz i Lleyton grał mizernie tak jak przystało na niego na kortach ziemnych. Patrząc na bilans byłego numer jeden tj. 11/7 w tym roku nie wygląda źle,ale jak przyjrzymy się bliżej to już tak kolorowo nie jest. Po wygranym turnieju na swojej ziemi w Brisbane jego gra się posypała,nie osiągnął nic konkretnego, wszystkie turnieje kończył na maks 2 rundzie. AO-porażka w I rundzie z Seppim, Mempis w II z Russelem, w Dalary Beach II z Matosevicem, w Indian Wells w II z Andersonem, Miami w II z Nadalem no i w Houston II z Querreyem. Ramos, wiadomo człowiek od mączki i tam czuje się najlepiej, forma w tym roku bardzo dobra na 34 spotkania wygrał 21 z czego na kortach ziemnych 18/9. Tutaj przechodził przez kwalifikacje, co prawda miał tam problemy poniewaź stracił seta z Gambosem i Martim,no ale jest w turnieju głównym,ogranie na kortach na pewno na plus. W 2014 roku pokonywał na mączce już: Monco, Volandriego, Mayera L., Ungura, Eliasa, Berloqa, Kubota, Nieminena, Davydenko. Większość z wyżej wymienionych zawodników jak nie wszyscy to gracze którzy coś reprezentują na pomarańczowej nawierzchni w odróżnieniu od Lleytona. Jeśli podopieczny Tonyego Rochea nie będzie miał dzisiaj dnia konia,a Albert dnia patologi to mecz powinien się zakończyć wygraną w dwóch setach dla Hiszpana i tak też stawiam.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rui Machado - Daniel Gimeno-Traver @ 3,25 Bet365 ⛔
Druga runda turnieju rozgrywanego w portugalskim Oerias. Starcie reprezentanta gospodarzy, Rui Machado, który małymi kroczkami wraca do gry w tourze z Danielem Gimeno-Traverem.
Rui to typowy przedstawiciel tenisistów specjalizujących się w grze na mączce, typowy rzeżbiarz, nie posiadający argumentów w postaci mocnego, kończącego zagrania czy wygrywającego serwisu. Rui jest jednak bardzo inteligentnym tenisistom, który bardzo dobrze selekcjonuje uderzenia, świetny taktyk. Dzisiaj wygrał (bardzo łagodne określenie) z Tursunovem, nie dając Rosjaninowi wygrać nawet jednego gema. Nokaut, każde inne określenie jest tutaj nie na miejscu. Pomimo tego, że Dmitry nie zagrał świetnego spotkania, to rzadko widzimy na tym poziomie taki wynik. Portugalczyk zagrał dobre spotkanie i zasłużenie gra dalej w Portugal Open.
Daniel Gimeno-Traver prezentuję podobny styl gry jak jego jutrzejszy rywal. Sęk tkwi w tym, że jest mniej kontuzjogenny i regularniejszy. W Barcelonie Hiszpan rozegrał już cztery spotkania, jednak wymagających rywali bardzo trudno znaleźć. Może poza Alejandro Gonzalezem, którego DGT pokonał w pierwszej rundzie turnieju głównego. W Oerias dzisiejszym południem zaczęło bardzo mocno wiać i przy dobrej dyspozycji dnia Machado, Daniel może mieć problemy z podmuchami. Wiemy, że Gimeno gra bardzo techniczny tenis, zarazem nie wkłada do uderzeń dużej siły.
Kurs, który widzimy przy nazwisku Portugalczyka, według mnie nie jest odpowiedni do jego szans, które oceniam wysoko. Gra u siebie, jest podbudowany świetnym dzisiejszym meczem, dlaczego miałby nie pokonać Gimeno, którego warsztat tenisowy jest na podobnym poziomie?

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Próbuję jeszcze dać szanse temu turniejowi.
Denis Istomin - Marinko Matosevic - 2:0 - 1.80 @Expekt ⛔ 3 set pointsy, 3 na aucie ... Jasne gość w 1 secie wyglądał i grał jak paralityk a teraz to skończy jak Ramos z Hewittem.
Tyle szczęścia dla Marinko że grał z Przysiężnym w R1, bo tam Michał prawie zmiótł go z kortu, a później dał się połamać i ta kostka.Marinko jak każdy australiczyk na mączce wygląda słabiutko, wygrał ostatnio z Sousą, ale ten formę gdzieś dawno zgubił, Matosević jakoś mnie nie przekonuje formą i kondycją, ostatnio się trochę zapuścił i zaczyna przypominać Matkowskiego.Istomin to też żaden as, wczoraj wygrał w 3 setach z Kolbą, znaczy wygrał, Kolba dał mu wygrać bo w 3 secie zagrał komedie, Uzbek w miarę pewnie trzyma swoje podanie i myśle że powinien szybko szukać breaków o co trudno z Australijczykiem nie będzie i wtedy 2-0 jest bardzo realne.
Hewitt/Matosevic - Bednarek/Draganja - 2.30 @Expekt ⛔ 6:4 7:5 Masakra
Nie wiem kim jest partner Bednarka, grają ze sobą pierwszy mecz, ale ja idę tutaj w ich stronę.Barcelonę też wygrali debliści, którzy pierwszy raz się &quot;widzieli&quot;, więc tutaj może być podobnie nie od razu finał ale tą rundę mają szansę przejść.O Matoseviciu na mączce pisałem, Hewitt na tej nawierzchni gra chyba jeszcze gorzej, wczoraj po wygranym 1 secie z Ramosem, w 2 następnych ugrał tylko jednego! gema, ta para ze sobą na mączce grała tylko raz jak się można domyślić przegrali ten mecz, wiadomo że gra w singlu i deblu to dwie różne rzeczy, ale ja spróbuje dzisiaj takiego typu na dwóch no name.

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Okreg Trzech Stanów
Nie ukrywam, że dziś planuję iść nieco pod prąd, ale jeśli ktoś ma odwagę iść ze mną, niechaj poczyta, dlaczego tak czynię. ;)
Stakhovsky S. - Struff J-L. @3,35 marathonbet ⛔
Stakhovsky S. +1,5 seta - Struff J-L. @1,72 pinnacle ⛔
Za Struffem moim zdaniem przeważa tylko to, że gra u siebie w kraju. Nie uważam go za tak klasowego tenisistę, aby wystawiać kursy na jego zwycięstwo pokroju 1,4-1,5, bo ma po prostu ubogi arsenał tenisowy. Ukrainiec może go bardzo łatwo rozbroić pod siatką i to może być klucz do zwycięstwa. Ze zwycięstwa nad Lopezem na cegle też nie robiłbym wielkiego halo, gdyż Feliciano to jest rodzynek wśród Hiszpańskich tenisistów, który na cegle nie odnosi spektakularnych wyników, bo gra po prostu zbyt krótką piłką.
Klizan M. - Youzhny M. @2,57 pinnacle ⛔
Klizan M. - Youzhny M. +1,5 seta @1,66 pinnacle ✅
Tutaj podobna sytuacja. Klizan ostatnio może i ma lepszy okres, ale spójrzmy, dzięki komu ten lepszy okres ma: Fisher, Berankis czy Sela to nie są tuzy tenisowe. Michaił jest tenisistą wbrew kilku opiniom tenisistą z bardzo wszechstronną techniką, która sprawdza się na każdej nawierzchni. Optycznie wygląda to jak bardzo pasywny tenis, czyli inicjatywę będzie musiał trzymać Słowak. Rosjanin sporo może napsuć krwi jednoręcznym backhandem po crossie Klizanowi granym właśnie na backhandową stronę Słowaka. Chwyt forehandowy zaś nie jest na tyle agresywny, by spowodować dużą rotację piłki i próbować zneutralizować to zagranie poprzez obiegnięcie bh.

roxanne +16 Punkty (mam podobne odczucia...)
kedziorek 58

kedziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Dyscyplina: Tennis - Monachium atp
Godzina:
14:30
Spotkanie: Klizan-Youzhny
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1188368 Typ: Youzhny
Kurs: 2.32
Bukmacher: betsafe
Analiza:

Rownież pojde dzis w strone Youhznego , kurs calkiem wysoki spowodowany tym ze rosjanin wraca po kontuzji, po dwoch porazkach czas w koncu na zwyciestwo:grin:. Ostatni mecz tych panow mial miejsce w 2012 na rosyjskiej ziemi gdzie nie spodziewanie wygral klizan po czym siegnal po tytul. Dzis jednak zobaczymy mecz na ziemniej nawierzchni, trzeba oddac klizanowi ze ma w tym roku przyzwoity bilans ale byly to mecze w wiekoszosci w chalengerach lub w kwalifikacjach do glownych turniejow. Rosjanin na ziemi spisuje sie przyzwoicie- w zeszlym roku 1/16 roland garros , wygrana w Gstaad. Kurs bardziej na czuja i na przelamanie dwoch porazek pod rzad . Osobiscie bede stawial ten typ dopiero na live , polecam i zycze powodzenia ????

L 136

lubinek95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
✅Albert Montanes vs Marcel Granollers-Puyol 2 2.1 na Sportingbet ✅

Krótko zwięźli i na temat:
Dlaczego taki kurs jest na Marcela rozstawionego z 3 nie wiem i to jest może ukłon dla ludzi. Albert gra za 2 dni, albo jutro nawet kwalifikacje do bardzo mocno obstawionego turnieju w Madrycie, gdzie Marcel ma już to miejsce w turnieju głównym zapewnione. Dlatego mecz skończy się gładkim 0-2 albo 1 set Albert i 1-2 Marcel to wygra. Tutaj statystyki itp. itd. nie grają po prostu Montanes nie będzie siedział na turnieju powiedzmy to szczerze słabo obstawionym, gdzie musi grać kwalifikacje w Madrycie.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosowo
Haas 1.4 Falla
Falla zgłoszony do kwali w Madrycie, Haas u siebie, broni tytułu sprzed roku , forma Falli nie porywa, h2h 4-1 dla Haas&#39;a

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli mamy iść tym tokiem myślenia to ja proponuje typ :
Hanescu - Carreno-Busta @1.5
W normalnych warunkach Hiszpan powinien wygrać z Hanescu któego forma to zagadka. Ale wiemy też, że Hanescu gra kwalifikacje w Madrycie, więc ten mecz totalnie oleje.
W taki oto sposób mamy kupon przeciwko graczom, którzy lada moment grają kwalifikacje na turniej w Madrycie, więc w swoich meczach nie będą spinać pośladów :
Carreno-Busta + Haas + Marcel Granollers-Puyol✅ @4.41
Garcia-Lopez G. (również gra kwalifikacje) - Elias (reprezentant gospodarzy), kursy jeszcze nie wystawione
Gabashvili/Nedovyesov (obaj graja kwalifikacje w Madrycie) - Gonzalez/Lipsky (zgrana para deblistów) kursy nie wystawione
//edit
Z zawodników którzy mogą odpuścić częściowo ten turniej, bo nie beda chcieli sie za bardzo przemeczac przed ATP World Tour Masters 1000 w Madrycie to :
Berdych, który gra z Devvarmanem @9
Raonic, który gra z Cuevasem @3.85
Fognini, który gra z reprezentantem gospodarzy Dustinem Brownem @2.80 i ten mecz polecam w szczególności myśle, że Fognini, który nie oszukujmy się, ale jest tenisowym pajacem na totalnej zlewce podejdzie do tego meczu, a Dustin Brown pogra tutaj jeszcze kilka spotkań na własnej ziemi.
Seppi, który gra z Ramosem @1.78 Nie mowiac juz o tym, ze Ramos w formie także myśle, że to spotkanie to formalność.

juanhijuan 10

juanhijuan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie znajdę rozpiskę kwalifikacji do ATP World Tour Masters 1000 Madrid ? Łącznie z dniami i kto z kim ?
Dzięki, do usunięcia.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Opamietajcie sie...to czy zawodnik wyjezdza na kwalfikacje czy gra turniej dalej jest tylko i wylacznie jego decyzja i tak naprawde nigdy nie ma pewnosci co gracz zrobi. Oczwyscie sa spekulacje bardziej lub mniej prawdopodobne, poniewaz niektorzy po prostu lubia grac w konkretnych turniejach i graja tam rok w rok wlasciwie, ale jak czytam ze dany typ to pewnik bo zawodnik X czy Y zrobi na pewno tak czy siak to nie wiem co o tym myslec. Denis Istomin tez moze zagrac w kwalifkacjach do Madrytu, a juz jest informacja ze z tych kwalifikacji zrezygnowal i gra dalej w Monachium. Spekulowac mozna, ale troche pokory tez. Dziekuje.

Guillermo Garcia Lopez od 2 czy 3 dni jest w turnieju glownym na zasadzie &quot;dzikiej karty&quot;. Jezeli ktos juz bierze sie za spekulowanie to wypadaloby tez na biezaco sledzic co sie dzieje z dnia na dzien, a nie przeczytac jedynie pierwszy watek na forum bukmacherskim i na tym zakonczyc &quot;dzialalnosc&quot;.
Drabinki kwalifikacji jak zawsze w 99 procentach - piatek wieczor.

gawronix +2 Punkty
macieqleo +19 Punkty
magician +1 Punkty (W końcu jakiś głos rozsądku :spoko:)
type-man +1 Punkty (dokładnie, szczególnie jeden forumowicz jedzie po bandzie w tym temacie)
kirgassin 95

kirgassin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
Fabio Fognini - Dustin Brown
Dustin Brown wygra @2,85 ComeOn ⛔ wyglądało to tak,jakby Brown bał się wygrać, szkoda tych zmarnowanych okazji,trochę presja go zjadła ⛔
Fabio pierwszy raz występuje w monachijskim turnieju, wczoraj Włoch był na meczu Realu(grali chyba z Bayernem,ale widziałem tylko białych,więc nie jestem pewien). Szopki,którą Fabio odwalił w Barcelonie, nie powstydziliby się tacy cyrkowcy jak Dolgopolov, Gulbis, McEnroe czy nasz rodzimy JJ. Fabio nie broni żadnych punktów ani tutaj,ani w Madrycie, jeśli chodzi o niemieckie turnieje to jest nastawiony na Stuttgart, w którym w ostatnim roku triumfował, mam wrażenie,że Włoch teraz nie myśli wiele o tenisie, żyje z dnia na dzień i mało go obchodzą wyniki na korcie. W Hiszpanii pajacował we wspaniały sposób, po tym występie znalazłem w Internecie coś takiego:

I muszę się z tym w 100% zgodzić. Pojedynek z Tsongą to banalne błędy Fogniniego przy breakpointach, rzucanie rakietą po co trzecim przegranym punkcie, miny, grymasy i gadanie do siebie. Fabio gotował się niczym włoski makaronik.
Dustin tutaj trenuje już kilka dni przed turniejem, z Karlovicem potrafił wytrzymać presję,jaką Chorwat wywiera na przeciwniku swoim serwisem - w drugim tiebreaku Ivo zaserwował 3-4 asy, Niemiec za to świetnie rozgrywał wymiany przy swoim podaniu, zadecydowała jedna piłka przegrana przez serwującego. Dustin też ma tendencje do popisywania się na korcie,jednak ostatnio widać,że przykłada się do gry, przegrana z Cecchinatto to efekt otrzymania dzikiej karty od organizatorów monachijskiego turnieju, za paręnaście godzin Brown leciał już do Niemiec. Dredziarz wygląda tu bardzo dobrze i jeśli tylko Fognini nie będzie w pełni skoncentrowany i zmotywowany, to Dustin może wyjść z tego zwycięsko.
Do tego dorzucam mocną na clayu Suarez Navarro @1,32 po rowerku ze Stryclovą, jutro powalczy z Hercog,która nie pokazała niczego wielkiego w starciu z Safarovą.
Ten Pan i Pani dają nam kurs @3,78,który jak najbardziej mnie zadowala.​

aviciii 516

aviciii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napiszę coś ode mnie.

Seppi - Ramos - a nie mowilem ze Ramos nie wygra...
Jak ktoś tutaj myśli, że Ramos jest w formie i to bet dnia, to jest w wielkim błędzie. Ramos nie błyszczy tutaj w Monachium, jego mecz z Hewittem, który jest już dziadkiem praktycznie to jakaś kpina. Przebijał piłkę po 30 razy, zero uderzeń mocniejszych, ofensywnego stylu gry, co dało efekt przegrał*1 seta. Potem jest lepiej wytrenowany kondycyjnie i przytrzymał Hewitta, który na mączce gra piach, po za tym ma on już swoje lata i widać, że brakuję mu przygotowania i sporo odbiega. Jakby Ramos był w formie to by mu sprzedał szybkie 2-0, a mecz wcale szybki nie był.
Może jutro wygrać z Seppim, ale ja tego nie gram.

Fognini - Brown @1 2-0 kurs 1.90 ✅✅✅
Widziałem mecz Browna z Checcinato i wcale on tego meczu nie odpuszczał zagrał*słabo z Włochem, który na mączce potrafi przebijać i trzymać piłkę. Brown dobrze zaprezentował się*z Karloviciem, wykazał się mocny psychicznie, ale Karlovic to drewno, Brownowi nie udało się*go przełamać, a tie breaki wygrał trochę po szczęściu. On sam jest nieobliczalny i gra bardzo różnie, ale na mączce, żeby przytrzymać dłużej piłkę i więcej pobiegać to nie jest jego gra. A Fognini to pajac, zresztą oni są po jednych piniondzach.. Ale jak on wyjdzie na luzie i będzie sobie grał tak o, to się będzie bawił z Brownem, mijał go i szybko kończył, tak może być i widzę tutaj szybkie 2-0 foga.

Garcia Lopez - Elias @1 2-0 kurs 1.80 ⛔⛔⛔
Oglądałem trochę ostatnich meczy Garci i wygrał*seta z djoko, Hiszpan gra naprawdę dobrze, nie odpuszcza żadnych meczy, nieważne gdzie gra kwale. A ktoś pisał, że ma dziką kartę już. Elias gra w ameryce płd, nie znam go. Ale myślę, że różnica rankingu nie jest przypadkowa, po za tym Garcia to jak dla mnie zawodnik kompletny i zrównoważony, potrafi grać z tyłu, dobrze serwuję i jest dobry przy siatce.

Berdych - Devarman @1 2-0 kurs 1.18 ✅✅✅
Berdych jest mocny, tu nawet nie ma co pisać gładkie 2-0. Warto to połączyć z Raoniciem na 2-0 również z Cuevasem. ✅✅✅

Delbonis - Bellucci @2 2.37 ✅✅✅
jak dla mnie Bellucci może spokojnie ograć Delbonisa, który ostatnio nie błyszczy, Bellucci też tracił sety w kwalach, ale oglądałem jego mecz z Bemelmansem, gdzie myślałem, że może przegrać seta czy nawet wylecieć, a zagrał niezły mecz i szybko się*z nim rozprawił.

Kubot - Berlocq @1 3.40
Ja próbuje na Łukasza, wolę na niego próbowac niż na Przysiężnego, jeszcze h2h 3:0 Kubot. Grałem na niego w meczu z Gabashem, Kubot może odpalić jak dla mnie zawsze i wszędzie, gra niewygodny styl, jak mu siedzi serwis i volley to ciężko się*z nim gra, ale równie dobrze ten mecz może się*skończyć szybką wygraną 2-0 Berlocqa...

W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fognini-Brown 2
bwin
2,8
Ja bardziej tutaj licze na cyrk ze strony foga ktory pewnie skreczuje kiedy Brown bedzie serwowal zeby wygrac mecz. Madryt tuz tuz a nie ma pkt do obrony wiec szansa zeby podskoczyc w rankingu.

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Panowie jest tyle innych spotkań a Wy akurat wybieracie spotkanie Browna z Fogninim. Według mnie ciężko tutaj cokolwiek przewidywać. Brawn w ostatnim spotkaniu z będącym u schyłku kariery Karlovicem nic nie pokazał. Wprawdzie wygrał po dwóch tie-breakach ale to tylko pokazuje jego słabość. Karlovic miał problem z odbiciem więcej niż 4-5 piłek (z każdą dłuższą wymianą). Mimo to gemy były dość wyrównane.
Fognini grając nawet treningowo myślę, że w tamtym spotkaniu wyszedłby z niego zwycięsko. To samo może być dzisiaj. Ale również może oddać zwyczajnie mecz, i to nie dlatego, że za chwile Madryt tylko poprostu &quot;ten typ tak ma&quot;. Dla mnie w to spotkanie szkoda wchodzić. Ciężko je w jakikolwiek sposób przeanalizować.
Ja ze swojej strony polecam inne spotkanie. Mianowicie:
Garcia-Lopez vs Elias DW: 2:0 @1,80 bet365
Hiszpan w kwietniu tego roku odprawił z kwitkiem wiele wielkich nazwisk w świecie tenisa a samemu królowi Djokovicowi urwał seta i szczerze powiedziawszy gdyby starczyło sił nie wiadomo jak mogło się to spotkanie skończyć (miał przecież 2 break pointy i szansę na przełamanie na 4:3 w drugim secie, swoją drogą kapitalne spotkanie). Jest w znakomitej formie i myślę, że może wiele namieszać w Madrycie.
Na przeciw niego staje reprezentant gospodarzy Elias. Ale nie oszukujmy się. To dwa zupełnie inne poziomy gry. Wprawdzie młody portugalczyk zaliczył kilka zwyciestw i jego passa budzi podziw ale jest to poziom challengerów. Widzę tutaj spokojne 2:0 dla Hiszpana...
Co do turnieju w Madrycie i olewania spotkań nie biorę tego nie wiadomo jak na poważnie. Przecież nikt nikomu nie każe tutaj grać. Poza tym po co wogóle wychodzić na kort skoro można się spakować i lecieć do Hiszpani. Poza tym z Oerias do Madrytu to chwile lotu i jest się na miejscu więc to nie problem. Potrzeba zaklimatyzowania się odpada jak i ewentualne zmęczenie podróżą też nie wchodzi w rachube.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Leonardo Mayer- Golubev Typ 2 2,40
Leonardo Mayer bez formy ostatnimi czasy, ostatnio udało mu się wygrać z J.Sousą który potrafi tylko przebijać, koleś bez serwisu nie potrafiący skończyć akcji, dzisiaj zadanie będzie miał o wiele trudniejsze zadanie, Golubev potrafi grać na cegle i ostatnio był w dobrej formie, w meczu z Nishikorim prowadzenie 4:0 w 2 secie jednak wiemy w jakiej formie był Japończyk, Argentyńczyk do tego przechodził kwalifikacje i napewno zmęczenie da o sobie znać, kursów zupełnie nie rozumiem i gram w stronę Kazacha

Berlocq-Kubot Typ 2 3,44
Próboje w strone Kubota, podobał mi się jego mecz z Ruskiem zagrał dobrze, jesli pierwszy serwis będzie lepiej funkcjonował to powinien to wygrać, Berloq to troche paralityk w tym sezonie przegrywał niemal z każdym kurs nie warty świeczki na Carlosa do tego h2h 3-0 dla Łukasza!!!

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Falla A. - Haas T. @ 1,40

Obrońca tytułu, główny faworyt także i w tym roku, forma Niemca ciągle stoi na przyzwoitym poziomie pomimo wieku. Wydaje się dosyć pewny typ, tym bardziej że Falla gra głównie w turniejach cyklu Challenger, H2H 3:1 na korzyść Niemca.

Hanescu V. - Carreno-Busta P. @ 1,40

Młody, utalentowany Hiszpan gra z dużo starszym Hanescu, wątpię aby Rumunowi aż tak bardzo zależało na grze, tym bardziej że kwale do Madrytu tuż tuż. Carreno-Busta pokonał już kilku świetnych tenisistów w tym sezonie m.in Monfilsa, Dodiga czy Kamke i to on jest zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu.

Status
Zamknięty.