>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour: Monachium, Estoril - 29.04.19-05.05.2019

Status
Zamknięty.
T 1

tenisowyfuriat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Cuevas 1.57   Fortuna ✅

Tiafoe nic specjalnego na tym turnieju nie prezentuje. Wczoraj pokazal za nawet przy swoich gemach serwisowych ma duze problemy. Mysle ze regularnosc Cuevasa dzis zwyciezy.

hazardzista93 33

hazardzista93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Garin @ 1.97 unibet ✅

Konsekwentnie w stronę Garina. Co prawda H2H na korzyść włocha 2 razy gładko 2:0, ale po tym co dzisiaj oglądałem nie mogę postawić inaczej. Garin jest w gazie, mało błędów i agresywna, fajna gra. Dzisiaj w drugim secie 2 piłki meczowe, ale trochę się podpalił i musiał się jeszcze pomęczyć ze Zverevem, ale myślę, że ten trzeci set tylko go wzmocni psychicznie. Natomiast Cecchinato w pojedynku z Fucsovicsem na początku w ogóle nie istniał, potem się przebudził, backhand jako tako zaczął funkcjonować i wyciągnął ten mecz, ale uważam, że na jutro to nie wystarczy.

Goffin @ 2,38 unibet ⛔

Tutaj typ bardziej intuicyjny i ryzykowny, więc proszę się nie sugerować. Nie oglądałem ani jednego pojedynku Tsitsipasa w tym turnieju, ani dzisiejszego meczu Goffin z Jazirim. Widziałem natomiast mecz z Sousą i belg wyglądał tam super. Dzisiaj po wyniku widzę, że się trochę pomęczył z Jazirim, ale w ogóle mnie nie dziwi, że tunezyjczyk się postawił, bo widziałem jego mecz z Mayerem i jak na niego to grał nadzwyczaj dobrze. Uważam, że Goffin wygra swoją zimną krwią i poker face. Tak jak pisałem typ bardziej intuicyjny.

E 0

emgie1999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

@hazardzista93 goffin dzisiaj tragedia, kompromitował się. Jeśli nie dojdzie do jakiegoś cudu to gładko tsitsipas

hazardzista93 33

hazardzista93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Już i tak za późno więc nie pozostaje nic tylko czekać na cud, których nawiasem mówiąc w tenisie nie brakuje ????

T 1

tenisowyfuriat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bautista 1.66   Fortuna ⛔

Berrettini rozegral duzo spotkan w ostatnim czasie, w tym wczorajszy brdzo wymagajacy mecz z Kohlschreiberem. Mysle ze w dzisiejszym spotkaniu w ktoryms momencie zabraknie mu mocy. Hiszpan swiezy, umiejetnosci ma duze I powinien wygrac.

B 93

blazarekqvc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mecz Gofina lepiej ominąć bo grek też gra jak mu wiatr zawieje. 

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0

Kto by jutro nie zagrał w finale, to trzeba pójść w Tsitsipasa. Dwa mecze w jeden dzień każdy odczuje, chyba, że będzie mega szybciutki. Osobiście uważam, że Agut może troszkę olać i spadać do Hiszpanii,co byłoby dla mnie doskonałym scenariuszem, gdyż zmęczenie u Włocha jest duże już na ten moment.

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
cytat z dnia 5 maja 2019 00:07 przez quick.

Kto by jutro nie zagrał w finale, to trzeba pójść w Tsitsipasa. Dwa mecze w jeden dzień każdy odczuje, chyba, że będzie mega szybciutki. Osobiście uważam, że Agut może troszkę olać i spadać do Hiszpanii,co byłoby dla mnie doskonałym scenariuszem, gdyż zmęczenie u Włocha jest duże już na ten moment.

Coś Ci sie pokrecilo. Zwyciezca z meczu Agut- Berrettini zagra z Garinem a nie Tsitsipasem

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 5 maja 2019 00:24 przez ar0nek
cytat z dnia 5 maja 2019 00:07 przez quick.

Coś Ci sie pokrecilo. Zwyciezca z meczu Agut- Berrettini zagra z Garinem a nie Tsitsipasem

Racja, późno jest i głowa też nie ta przy weekendzie już. Zatem jeszcze bardziej podoba mi się ta opcja.

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet

W 100% zgadzam się ze Garin dzis zgarnie turniej w Monachium. Gram juz teraz jego wygrana po kursie 2.07 w 1xbet✅

Rywal po zakonczonym polfinale bedzie mial chwile przerwy po której bedzie musial rozegrac od razu final. 

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
omen75 +7 Punkty
Status
Zamknięty.