brooklynbounce
Użytkownik
Powinni dokończyć jutro od 12,zapadły ciemności,więc przerwali,będą chcieć z pewnością puścić ich przed rozpoczęciem jutrzejszych spotkań.Ma ktos jakieś info na jaka godzine przełożyli mecz Raonica?
Powinni dokończyć jutro od 12,zapadły ciemności,więc przerwali,będą chcieć z pewnością puścić ich przed rozpoczęciem jutrzejszych spotkań.Ma ktos jakieś info na jaka godzine przełożyli mecz Raonica?
Feliciano Lopez - Albert Montanes @ 2,40[6/4 6/4]
O Lopezie pisałem przed przegranym meczem z Dodigiem. W Belgradzie jego gra robi wrażenie. W dwóch setach ograł Monaco i Gonzaleza. Tracił serwis jednokrotnie w obydwch meczach. Montanes sezonu na cegle nie może zaliczyć do udanych. Gładko przegrał m.in z Andujarem czy Simonem. Krótko mówiąc - słaba jak na Alberta forma. W pierwszej rundzie nie bez kłopotów przebrnął przez Berrera. Zagrają pierwszy lub drugi mecz na korcie centralnym, więc mączka powinno być ciut szybsza, co napewno jest małym plusem dla Lopeza, który myślę zdoła przełamać raz czy dwa Montanesa, a sam będzie trzymał serwis równie dobrze jak do tej pory, co oznaczałoby zwycięstwo Feliciano.
Gram już teraz bo kursy na Lopeza poszły wysoko w górę, myślę, że powoli będą szły bardziej w dół niż w górę.
W 3 secie Mayer "kuśtykał" i już tak nie latał za wszystkim jak na początku. Najlepiej ten mecz zostawić na live. Nie wiadomo w jakiej dyspozycji dzisiaj wyjdzie.Petzchner - Mayer 2 2,08 1,5/10
Doceniam Picasso ale jakoś nie przekonuje mnie cała jego kariera na cegle. Korty w Monachium nie sa strasznie wolne ale nawet na innych naiwerzchniach faworytem bylbym dla mnie Mayer. Flo gra niestety w kratke i jak rozgrywa dobry turniej to nastepny raczej jest slaby. IW pierwsza runda z Golubevem ugrywajac 3 sety a w Miami porazka dopiero z Berdychem 6-7 w 3 secie. MC znow slabiej, 2 runda z Gilem wyraznie 0-2 a Monachium duzo lepsza gra i szansa nawet na wygranie turnieju. Wszyscy fani tenisa w Polsce doskonale znaja Niemca bo zawsze dobrze gral w Sopocie. Petzchner nigdy na cegle nie gral na najwyzszym poziomie. BH nie krzywdzi rywali, licze na bledy po drugim podaniu akurat Mayer dobrze reutrnuje i potrafi przejsc do ataku z defensywy. Jest tez regularniejszy i bardziej cierpliwy.
H2H 2-0 dla Mayera na hardzie 2009, 2010.
Kursy będą lecieć ale na Del Potro bo jest zdecydowanym faworytem w tym pojedynku z jeszcze nie do końca w swojej formie Verdasco.Del Potro – Verdasco 2 3,47 (betdaq) – 3/10j
Przy tym spotkaniu spodziewałem się wyrównanych kursów. Nie wiem dlaczego oddsmakerzy tak bardzo faworyzują Argentyńczyka, ale ja się z nimi w zupełności nie zgadzam…
Na Verdasco stawiałem już 2 razy w tym turnieju, nie zawiódł mnie i jest duża szansa, że tak będzie również po tym spotkaniu. Już pisałem we wczorajszym wpisie, że jego forma powoli idzie w górę i podtrzymuje to stwierdzenie.
Del Potro jakby nie patrzeć to wielki tenisista, ale na kortach ziemnych jego możliwości są zbliżone do możliwości Verdasco. Zresztą Fernando pokonał go w tym roku na kortach twardych w San Jose 2-0, więc dlaczego nie mógłby tego powtórzyć dziś, skoro okoliczności są dla niego sprzyjające?
Kurs prawie 3,5 jest zdecydowanie przesadzony. Mecz o 16:00, do tego czasu kursy powinny lecieć w dół. Polecam!