>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Monachium, Belgrad & Estoril, 24.04-01.05.2011

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ma ktos jakieś info na jaka godzine przełożyli mecz Raonica?
Powinni dokończyć jutro od 12,zapadły ciemności,więc przerwali,będą chcieć z pewnością puścić ich przed rozpoczęciem jutrzejszych spotkań.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Feliciano Lopez - Albert Montanes @ 2,40 ✅ [6/4 6/4]

O Lopezie pisałem przed przegranym meczem z Dodigiem. W Belgradzie jego gra robi wrażenie. W dwóch setach ograł Monaco i Gonzaleza. Tracił serwis jednokrotnie w obydwch meczach. Montanes sezonu na cegle nie może zaliczyć do udanych. Gładko przegrał m.in z Andujarem czy Simonem. Krótko mówiąc - słaba jak na Alberta forma. W pierwszej rundzie nie bez kłopotów przebrnął przez Berrera. Zagrają pierwszy lub drugi mecz na korcie centralnym, więc mączka powinno być ciut szybsza, co napewno jest małym plusem dla Lopeza, który myślę zdoła przełamać raz czy dwa Montanesa, a sam będzie trzymał serwis równie dobrze jak do tej pory, co oznaczałoby zwycięstwo Feliciano.

Gram już teraz bo kursy na Lopeza poszły wysoko w górę, myślę, że powoli będą szły bardziej w dół niż w górę.

gratuluję tym, którzy pobrali typ, kursy rzeczywiście już nie szły raczej w dół
szybka nawierzchnia (przypuszczam bo meczu nie oglądałem btw. pozdrawiam hejtera z poprzedniej strony tematu) pewnie w jakiś drobny sposób pomogła przy tym typie
dla laików: wysoka temperatura, niska wilgotność = szybsza nawierzchnia i odwrotnie ???? i nie ma to nic wspólnego z Rolandem Garrosem czy jeszcze czymś innym co sugerował jakiś niezorientowany user kilkanaście postów wcześniej)

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Novak Djokovic - Janko Tipsarevic(+6.5g) @ 1.90 Bwin

3 raz z rzedu typuje dodatni handicap na nie faworyta i mysle ze tutaj tez powinno sie udac tak jak z Ungurem i Kavcicem (2x +7,5g na poprzednich stronach znajdziesz). Skoro poprzednikom sie udalo to Tipsa w tak prestizowym meczu jeszcze bardziej powinien powalczyc tym bardziej ze ma lepszy serwis od Rumuna i Słowaka i ogolnie jest lepszym tenisista od nich. 63 63 i znow na styku? Tym razem mysle ze w jakims secie bedzie wieksza walka cos w rodzaju 64 lub 75. Djoko gra fenomalnie i tutaj tez raczej nie powinno byc zadnej niespodzianki ale Janko stac na wiele wiec ten typ jak dla mnie wydaje sie byc bardzo dobrym rozwiazaniem!!

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Petzchner - Mayer 2 2,08 1,5/10 ✅

Doceniam Picasso ale jakoś nie przekonuje mnie cała jego kariera na cegle. Korty w Monachium nie sa strasznie wolne ale nawet na innych naiwerzchniach faworytem bylbym dla mnie Mayer. Flo gra niestety w kratke i jak rozgrywa dobry turniej to nastepny raczej jest slaby. IW pierwsza runda z Golubevem ugrywajac 3 sety a w Miami porazka dopiero z Berdychem 6-7 w 3 secie. MC znow slabiej, 2 runda z Gilem wyraznie 0-2 a Monachium duzo lepsza gra i szansa nawet na wygranie turnieju. Wszyscy fani tenisa w Polsce doskonale znaja Niemca bo zawsze dobrze gral w Sopocie. Petzchner nigdy na cegle nie gral na najwyzszym poziomie. BH nie krzywdzi rywali, licze na bledy po drugim podaniu akurat Mayer dobrze reutrnuje i potrafi przejsc do ataku z defensywy. Jest tez regularniejszy i bardziej cierpliwy.

H2H 2-0 dla Mayera na hardzie 2009, 2010.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Lopez F. - Volandri F. 1,35 2:0 ✅
Może i kurs niski, ale jakże według mnie pewny. Lopez to inna liga dla challengerowa Volandriego. Zacznijmy od tego kogo ograł tutaj Włoch ? Granollersa który popełniał więcej błędów niż mógl. Wcześniej w 3 setach Ukraińca Marachenko który przed meczem z Gulbisem przegrywał wszystko jak leci. A jeszcze na samym początku ograł Serba Lajovica Dusana. Ale kim on w ogóle jest ? 280 miejsce w rankingu, a wyniki beznadziejne. Więc Włoch dzięki łatwej drabince jest tu gdzie jest.
Lopez natomiast znalazł się na tym etapie dzięki swoim umiejętnościom. Może i mączka to nie jest jego domena, ale tak jak Dodig w Barcelonie zaszedł bardzo wysoko i grał turniej życia, tak tutaj Lopez powinien znaleźć się w finale. Ogranie łatwo 2:0 Montanesa, Gonzaleza i Juana Monaco o czymś świadczy. Dodajmy do tego, że Ci wszyscy preferują grę na mączce. Tutaj chyba tylko jakaś ustawka czy tsunami może zepsuć ten typ. Od 24 marca Hiszpan przegrał tylko z Nadalem, Ferrerem i Dodigem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
capriolo +1 Punkty
andre@ +1 Punkty (Profesjonalizm !!! dzięki)
N 0

nexilus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Petzchner - Mayer 2 2,08 1,5/10
Doceniam Picasso ale jakoś nie przekonuje mnie cała jego kariera na cegle. Korty w Monachium nie sa strasznie wolne ale nawet na innych naiwerzchniach faworytem bylbym dla mnie Mayer. Flo gra niestety w kratke i jak rozgrywa dobry turniej to nastepny raczej jest slaby. IW pierwsza runda z Golubevem ugrywajac 3 sety a w Miami porazka dopiero z Berdychem 6-7 w 3 secie. MC znow slabiej, 2 runda z Gilem wyraznie 0-2 a Monachium duzo lepsza gra i szansa nawet na wygranie turnieju. Wszyscy fani tenisa w Polsce doskonale znaja Niemca bo zawsze dobrze gral w Sopocie. Petzchner nigdy na cegle nie gral na najwyzszym poziomie. BH nie krzywdzi rywali, licze na bledy po drugim podaniu akurat Mayer dobrze reutrnuje i potrafi przejsc do ataku z defensywy. Jest tez regularniejszy i bardziej cierpliwy.
H2H 2-0 dla Mayera na hardzie 2009, 2010.
W 3 secie Mayer &quot;kuśtykał&quot; i już tak nie latał za wszystkim jak na początku. Najlepiej ten mecz zostawić na live. Nie wiadomo w jakiej dyspozycji dzisiaj wyjdzie.

J 11

jaco69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lopez F.- Volandri F. @ 1.35
Del Potro J.M. - Cuevas P. @ 1.20
@ 1.62
U Lopeza serwis funkcjonuje jak za najlepszych lat. Zawsze serwis miał na wysokim poziomie ale teraz stoi na znakomitym ,wgniata tym elementem rywali. Jednak decydującym według mnie czynnikiem dzięki któremu Lopez ostatnio ma bardzo wysokie wyniki to zdecydowanie lepsza forma jego backhandu. Dużo bardziej regularniejszy , po prostu lepszy. Myślę ,że ofensywny build Lopeza powinien tutaj przełamać defensywę Volandriego bez najmniejszego problemu nawet na wolnych kortach ziemnych , po prostu za duża moc ofensywna Hiszpańskiego gracza aby nawierzchnia to zatrzymała.
Del Potro wczoraj wgniótł Sodę bo takiego sformułowania trzeba użyć. Widać ,że mu zależy i również liczę na potężną ofensywę jak w przypadku Lopeza nawet na ziemi.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z facebooka Serbia Open
&quot;Novak Djokovic reaches final of Serbia Open 2011! Janko Tipsarevic walkover (injury).&quot;

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raonic – Verdasco 2 1,53 (bet365) – 10/10
Półfinał ATP Estroil, mało kto się spodziewał, że ofensywnie grający Kanadyjczyk znajdzie się w jego składzie. Przekroczyć tę rundę będzie mu niezmiernie ciężko, ponieważ na jego drodze stanie Fernando Verdasco, który ostatnimi meczami pokazał, że powoli jego forma idzie w górę.
Zdecydowanie więcej atutów po stronie Hiszpana, który na kortach ziemnych czuję się świetnie – przeciwnie do Raonica.
Ostatnie 2 spotkania między tymi graczami, które były rozgrywane w tym roku zakończyły się wygranymi Milosa. Jednak tamte mecze rozgrywane były na kortach twardych, na których Raonic dokonywał rzeczy wielkich.

andre@ +1 Punkty (Bravo - powodzenia w dalszych typach !)
damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Dasco bardzo sie wkurzyl na Raonica po ostatnich meczach i tutaj gra idzie o honor ???? jeden z cytatow Nando:

&quot;For me that&#39;s not a real match in tennis. I hope to play soon against him in clay court to show him what it is to play tennis, and play rallies, and run, and not [just] serve.&quot;

dergon 88

dergon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Dyscyplina: Tenis - ATP Belgrad
Spotkanie: Djokovic N - Lopez F
Typ: Over 18,5 gemów
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365

Djoković jeszcze nie jest w pełni przygotowany do gry na mączce, co pokazują jego wyniki. Po 5 gemów stracone z Kavcicem i Ungurem, sporo błędów, podanie też nie funkcjonowało najlepiej. Do tego można się spodziewać powtórki sprzed 2 lat, gdzie Djoko dochodząc do finału bawił się tam trochę z Kubotem, mając mecz pod pełną kontrolą, aby przedłużyć trochę to widowisko, co dało 23 gemy.

Feliciano gra z kolei tutaj świetny turniej. Bardzo ciężki do przełamania (jedynie wczoraj lekkie problemy jakieś z Pippo, rozluźnienie), świetnie serwował w ważnych momentach, bardzo dużo akcji skończonych przy siatce i męczący leworęczny topspinowy FH + bardzo solidny slice. Lalo robi bardzo malo bledow i przelozylo sie to na wyniki. Powinien byc dzisiaj solidnym przeciwnikiem dla grajacego jeszcze przecietnie Nole.

snoopdogg +4 Punkty (Brawo za over gemowy w meczu Djoko - Lopez)
kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Del Potro – Verdasco 2 3,47 (betdaq) – 3/10j
Przy tym spotkaniu spodziewałem się wyrównanych kursów. Nie wiem dlaczego oddsmakerzy tak bardzo faworyzują Argentyńczyka, ale ja się z nimi w zupełności nie zgadzam…
Na Verdasco stawiałem już 2 razy w tym turnieju, nie zawiódł mnie i jest duża szansa, że tak będzie również po tym spotkaniu. Już pisałem we wczorajszym wpisie, że jego forma powoli idzie w górę i podtrzymuje to stwierdzenie.
Del Potro jakby nie patrzeć to wielki tenisista, ale na kortach ziemnych jego możliwości są zbliżone do możliwości Verdasco. Zresztą Fernando pokonał go w tym roku na kortach twardych w San Jose 2-0, więc dlaczego nie mógłby tego powtórzyć dziś, skoro okoliczności są dla niego sprzyjające?
Kurs prawie 3,5 jest zdecydowanie przesadzony. Mecz o 16:00, do tego czasu kursy powinny lecieć w dół. Polecam!

nalog +1 Punkty
J 11

jaco69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Del Potro – Verdasco 2 3,47 (betdaq) – 3/10j
Przy tym spotkaniu spodziewałem się wyrównanych kursów. Nie wiem dlaczego oddsmakerzy tak bardzo faworyzują Argentyńczyka, ale ja się z nimi w zupełności nie zgadzam…
Na Verdasco stawiałem już 2 razy w tym turnieju, nie zawiódł mnie i jest duża szansa, że tak będzie również po tym spotkaniu. Już pisałem we wczorajszym wpisie, że jego forma powoli idzie w górę i podtrzymuje to stwierdzenie.
Del Potro jakby nie patrzeć to wielki tenisista, ale na kortach ziemnych jego możliwości są zbliżone do możliwości Verdasco. Zresztą Fernando pokonał go w tym roku na kortach twardych w San Jose 2-0, więc dlaczego nie mógłby tego powtórzyć dziś, skoro okoliczności są dla niego sprzyjające?
Kurs prawie 3,5 jest zdecydowanie przesadzony. Mecz o 16:00, do tego czasu kursy powinny lecieć w dół. Polecam!
Kursy będą lecieć ale na Del Potro bo jest zdecydowanym faworytem w tym pojedynku z jeszcze nie do końca w swojej formie Verdasco.
Także jak już ktoś wybiera wersję gry na Verdasco to blisko 4.00 przed meczem w pinnacle powinien upolować.
Pozdro Kamil i wszystkim.

Status
Zamknięty.