>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Miami, 25.03-05.04.2015

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CWKS
Miami Open​

Miejsce: Miami, U.S.A.
Data rozgrywania: 25.03.2015-05.04.2015
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP World Tour Masters 1000
Pula nagród: $ 5,381,235
Oficjalna strona turnieju: http://www.miamiopen.com/en
Drabinka: http://www.miamiopen.com/en/scores-and-results/draws
Plan gier: http://www.miamiopen.com/en/schedule-and-events/order-of-play
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/usa/atp-miami/

Miami Entry List:
1 Djokovic, Novak SRB 1
OUT Federer, Roger SUI 2
3 Nadal, Rafael ESP 3
4 Murray, Andy GBR 4
5 Nishikori, Kei JPN 5
6 Raonic, Milos CAN 6
7 Berdych, Tomas CZE 7
8 Del Potro, Juan Martin ARG @7
9 Wawrinka, Stan SUI 8
10 Ferrer, David ESP 9
11 Cilic, Marin CRO 10
12 Dimitrov, Grigor BUL 11
13 Tsonga, Jo-Wilfried FRA 12
14 Gulbis, Ernests LAT 13
15 Lopez, Feliciano ESP 14
16 Anderson, Kevin RSA 15
17 Bautista Agut, Roberto ESP 16
18 Robredo, Tommy ESP 17
19 Isner, John USA 18
20 Simon, Gilles FRA 19
21 Goffin, David BEL 20
22 Monfils, Gael FRA 21
OUT Kohlschreiber, Philipp GER 22
24 Dolgopolov, Alexandr UKR 23
OUT Gasquet, Richard FRA 24
26 Karlovic, Ivo CRO 25
27 Fish, Mardy USA @25
28 Fognini, Fabio ITA 26
29 Garcia-Lopez, Guillermo ESP 27
30 Almagro, Nicolas ESP @27
31 Benneteau, Julien FRA 28
32 Rosol, Lukas CZE 29
33 Mayer, Leonardo ARG 30
34 Verdasco, Fernando ESP 31
35 Cuevas, Pablo URU 32
36 Giraldo, Santiago COL 33
37 Chardy, Jeremy FRA 34
38 Seppi, Andreas ITA 35
OUT Kyrgios, Nick AUS 36
40 Muller, Gilles LUX 37
41 Klizan, Martin SVK 38
42 Becker, Benjamin GER 39
43 Tipsarevic, Janko SRB @39
44 Mannarino, Adrian FRA 40
45 Querrey, Sam USA 41
46 Johnson, Steve USA 42
47 Janowicz, Jerzy POL 43
48 Troicki, Viktor SRB 44
49 Vesely, Jiri CZE 45
50 Sousa, Joao POR 46
51 Thiem, Dominic AUT 47
52 Andujar, Pablo ESP 48
53 Tomic, Bernard AUS 49
54 Bolelli, Simone ITA 50
55 Granollers, Marcel ESP 51
56 Estrella Burgos, Victor DOM 52
57 Sock, Jack USA 53
58 Youzhny, Mikhail RUS 54
59 Lu, Yen-Hsun TPE 55
60 Carreno Busta, Pablo ESP 56
61 Baghdatis, Marcos CYP 57
62 Kukushkin, Mikhail KAZ 58
63 Pospisil, Vasek CAN 59
64 Struff, Jan-Lennard GER 60
65 Ramos-Vinolas, Albert ESP 61
66 Delbonis, Federico ARG 62
67 Bellucci, Thomaz BRA 63
68 Istomin, Denis UZB 64
69 Monaco, Juan ARG 65
70 Schwartzman, Diego ARG 66
71 Young, Donald USA 67
72 Lorenzi, Paolo ITA 68
73 Stakhovsky, Sergiy UKR 69
74 Groth, Sam AUS 70
75 Jaziri, Malek TUN 71
76 Gabashvili, Teymuraz RUS 72
77 Haider-Maurer, Andreas AUT 73
78 Stepanek, Radek CZE 74
79 Berlocq, Carlos ARG 75
80 (Q)
81 (Q)
82 (Q)
83 (Q)
84 (Q)
85 (Q)
86 (Q)
87 (Q)
88 (Q)
89 (Q)
90 (Q)
91 (Q)
92 (WC) Chung, Hyeon KOR
93 (WC) Edmund, Kyle GBR
94 (WC) Harrison, Ryan USA
95 (WC) Rublev, Andrey RUS
96 (WC)
Alternates
IN Nieminen, Jarkko FIN 76
IN Lajovic, Dusan SRB 77
IN Matosevic, Marinko AUS 78
IN Berankis, Ricardas LTU 79
1 Smyczek, Tim USA 80
2 Hewitt, Lleyton AUS 81
3 Almagro, Nicolas ESP 82
4 Soeda, Go JPN 83
5 Golubev, Andrey KAZ 84
6 Coric, Borna CRO 85
7 Dodig, Ivan CRO 86
8 Melzer, Jurgen AUT 87
9 Kuznetsov, Andrey RUS 88
10 Sijsling, Igor NED 89
11 Haase, Robin NED 90
Qualifying Entry List
1 Coric, Borna CRO 61
OUT Lajovic, Dusan SRB 71 (to MD)
OUT Matosevic, Marinko AUS 72 (to MD)
4 Souza, Joao BRA 75
OUT Berankis, Ricardas LTU 76 (to MD)
6 Smyczek, Tim USA 82
7 Melzer, Jurgen AUT 84
8 Ito, Tatsuma JPN 85
9 Soeda, Go JPN 86
10 Dzumhur, Damir BIH 89
11 Gonzalez, Alejandro COL 90
12 Golubev, Andrey KAZ 91
13 Gimeno-Traver, Daniel ESP 92
14 Lacko, Lukas SVK 93
15 Dodig, Ivan CRO 94
16 Kamke, Tobias GER 95
17 Gonzalez, Maximo ARG 96
18 Rola, Blaz SLO 97
19 Brown, Dustin GER 99
20 Krajinovic, Filip SRB 100
21 Haase, Robin NED 101
22 Darcis, Steve BEL 102
23 Duckworth, James AUS 104
24 Mathieu, Paul-Henri FRA 105
25 Dustov, Farrukh UZB 106
26 Paire, Benoit FRA 107
27 Sela, Dudi ISR 108
28 Ward, James GBR 111
29 Vanni, Luca ITA 113
30 Beck, Andreas GER 114
31 Bedene, Aljaz SLO 115
32 Gombos, Norbert SVK 117
33 Falla, Alejandro COL 118
34 De Schepper, Kenny FRA 119
35 Bagnis, Facundo ARG 120
36 de Bakker, Thiemo NED 122
37 Mahut, Nicolas FRA 123
OUT Wang, Jimmy TPE 125
39 Menendez-Maceiras, Adrian ESP 126
40 Bachinger, Matthias GER 128
41 Kudla, Denis USA 129
42 Bemelmans, Ruben BEL 132
43 Kokkinakis, Thanasi AUS 133
44 (WC) Daniel, Taro JPN
45 (WC) Jasika, Omar AUS
46 (WC) Mmoh, Michael USA
47 (WC) Quinzi, Gianluigi ITA
48 (WC) Ymer, Elias SWE
Alternates
IN Zverev, Alexander GER 136
IN Zeballos, Horacio ARG 138
OUT Herbert, Pierre-Hugues FRA 139
IN Arguello, Facundo ARG 140
IN Krajicek, Austin USA 141
1. Ram, Rajeev USA 142
2. Roger-Vasselin, Edouard FRA 145
3. Hanescu, Victor ROU 146
4. Nishioka, Yoshihito JPN 147
5. Cecchinato, Marco ITA 152
6. Delic, Mate CRO 158
OUT Ungur, Adrian ROU 159
7. Carballes Baena, Roberto ESP 160
8. Berrer, Michael GER 161
9. Saville, Luke AUS 162

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
copper +3 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bedene – Jasika
Proponowany typ: Bedene 2:0 @ 1,83
Bet365

Jak dla mnie typ dnia na dziś i jak widać stawka mocniejsza. Bedene to zupełna inna półka niż młody Jasika i nie sądzę, aby Kangur miał tutaj jakieś szanse. Co prawda Aljaz ma za sobą turniej w Irving, który z resztą wygrał, ale po zwycięstwach i to nie z byle jakimi tenisistami na pewno ma zasoby sił i tutaj zrobi po prostu swoje nie przeciągając.

Wygrana z Baghdatisem, Thiemem, Edmundem, Ramem i Smyczkiem w finale robi wrażenie, a każdy z tych wymienionych tenisistów znajduje się w hierarchii znacznie wyżej niż Omar. 17-letni tenisista jest uważany za talent, ale jeszcze nie ma atutów, słaba psychika i niepewność to jego cechy i myślę, że to tenisista, który już swoje pograł bezwzględnie wykorzysta.

Jak dla mnie naprawdę warto!​

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Kto wygra ATP Miami 2015?
Djokovic N. ::: 1,81 ::: Pinnacle ::: 2/10
Ranking pokazuje wyraźnie kto jest bezsprzecznym #1:
1. Djokovic 13.205
2. Federer 9.205
3. Nadal 5.810
Reszta i tu włącznie z Hiszpanem może co najwyżej aktualnie lizać buty Serbowi. Federer nie zagra na Florydzie, więc teoretycznie najgroźniejszego przeciwnika dla Djokovica nie będzie.
Rafael Nadal w Miami jakoś nigdy nie grał wybitnie, a jego aktualnej formy nie w sposób porównać do Djokovica. Mats Wilander przed AO mówił, że Serb w tym roku może wygrać nawet i 4 szlemy, kto wie jak tam z tym będzie, ale na pewno nie są to bezpodstawne słowa rzucone na wiatr.
Kolejny as tenisa to Murray, który w Miami gra zawsze swój najlepszy tenis, ale jak już ostatnio pisałem, on na ostatnich 10 pojedynków z Djokovicem przegrał 9.
Wawrinka to będzie groźny... ale pewnie dopiero w Monte-Carlo bo on gra już tak kilka sezonów, że tylko na kilku turniejach pokazuje swój najlepszy tenis, a poza tym przegrywa z jakimiś Haasami z Holandii.
Kei Nishikori swoje 5 minut miał rok temu podczas US Open i na razie ze świecą szukać trzeba powtórki tego wyczynu.
Ferrer gra zbyt przewidywalny tenis dla Djokovica, Berdych nie ma głowy do spektakularnych zwycięstw. Dimitrov musi jeszcze nie raz mleko wytrzeć z pod nosa.
Kto może jedynie zatrzymać Djokovica? Jedynie jakiś Raonic czy Isner, ale wtedy muszą być w 100% dyspozycji serwisowej, a to też jest mocno wątpliwe.
Djokovic wygrał Miami 4 razy i raz był w finale. To może być kolejny Masters który dorzuci do kolekcji. Większe szanse daje tutaj Serbowi na zwycięstwo w turnieju niż np. w Monte-Carlo.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kamke-A.Menendez 1 @1.65
Niby typ w slepo ktos powie. Kamke jakos niewidoczny ostatnio, ale Niemiec potrafi grac. Bardzo waleczy zawodnik o nie najgorszych umiejetnosciach. Kamke poinien sobie dopbrze radzic na takim korcie w moim odczuciu, a ze zagral tutaj kiedys calkiem niezle swego czasu to jednak sprobuje. Adrian Menendez czasem wykreci niezly wynik na poziomie challangerowym, ale jednak na pewno tcyh wynikow w tourze glownym jest duzo mniej. Kurs nie jest na pewno zly.

copper +3 Punkty
rogerfede93 +17 Punkty
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lacko L. - Kudla D. 2 @1.67 WH ::: 2/10j⛔⛔
Ciekawy kurs wystawiły nam buki na to spotkanie. Kudla gra u siebie, ostatnie prezentuje się całkiem przyzwoicie. Poza tym ostatnie 2 mecze z Lacko wygrał, w tym ostatnio miesiąc temu w Delray Beach. Młody Amerykanin w tym sezonie już m.in. stawił duży opór Lopezowi podczas AO, gdzie poległ dopiero po zaciętym piątym secie. W Memphis pokonał młodego Kokkinakisa i uległ dopiero finaliście Youngowi. Lacko z kolei od AO nie gra kompletnie nic. W pewnym momencie porażka goniła porażkę, aż wreszcie pokonał w Davis Cupie będącego w 6 setce rankingu Urbaniję. Później w chelku jeszcze pokonał Mihdaviego by odpaść z 333 Kingiem. Te wyniki nie napawają optymizmem. Moim zdaniem odpadnie i teraz z młodym Kudlą.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czerpac idealne typy?
Brown Dustin-Ram Rajeev 2, Pinnacle Sports 2.40

6:2, 6:7, 6:3⛔⛔⛔

7 break pointów to za mało dla Rama.....

VS.

Brwon tutaj jest faworytem co według mnie jest strasznie mylne. W bezpośrednich pojedynkach prowadzi Niemiec 3:2 a ostatni raz spotkali się w 2012 roku na Wimbledonie także nawierzchnia niecodzienna plus odległa data. Turniej rozgrywany jest na nawierzchni twardej czyli na takiej gdzie Dustin nie czuje się najlepiej ponieważ ma bilans meczów od początku kariery 98/82. Tak naprawdę poza jednym wygranym challengerem w 2010 roku na hardzie nie prezentuje na taj nawierzchni niczego konkretnego. Tym bardziej forma od początku roku też nie dopisuje ponieważ wygrał zaledwie trzy mecze. Usprawiedliwieniem na może być to,że przegrywał z dobrymi zawodnikami takimi jak: Ferrer, Dimitrov, Karlovic, Anderson ale z Janowiczem, Johsonem, Golubievem czy Bagietą mógł powalczyć. W każdym bądź razie ma serię 5 meczów z rzędu w plecy co na pewno dla jego głowy dobrym argumentem nie jest tym bardziej,że nie zawsze u niego z nią dobrze jest w meczach.

Przeciwnikiem Brwona będzie reprezentant gospodarzy Rajeev. Rajeev który w przeciwieństwie do przeciwnika właśnie na twardych kortach czuje się najlepiej, jego bilans meczów to 281/244. Wiele meczów wygrał ale niestety też dla niego dużo przegrał. Ale mimo wszystko ma tam więcej lepszych wyników niż Brown. Wygrana w 2014 roku Leon challenger, w 2013 roku Rio Quente challenger, finał Guadalajara challenger, w 2012 finał Leon challenger, w 2009 roku finał Baton Rouge challenger i tak naprawdę wiele półfinałów i ćwierćfinałów rangi challenger. Warto wspomnieć też, że wyżej wymienieni tenisiści radzą sobie nieźle w deblu ale w tej charakterystyce również Ram prezentuje się lepiej. Rajeev, może też nie zachwyca jakoś formą w tym sezonie ale na pewno wygląda u niego to znacznie lepiej z racji dojścia do finału Dallas challenger na hali.

Jeden jak i drugi ma po 31 lat i ich najlepsze miejsce to było 78. Jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne to Dustin jest bardzo ubogim tenisistą ale nie ma się co dziwić tyle lat spędzonych na Jamajce to kto miał tam go szkolić. Na pewno jego plusem jest poruszanie się na korcie, jest bardzo zwinny, serwis który ma bardzo silny ale tak naprawdę to wali na pałę bez większych rotacji, z forhendu kończy piłki bez problemu ale z bekhendu ma wiele braków no i często gęsto jest mało regularny i przez to się sam wykańcza. Ram w przeciwieństwie do Dustina jest bardzo regularny ale czasem mam wrażenie,że brakuje mu pomysłu na grę. Na pewno pod każdym aspektem technicznym jest lepiej wyszkolony od Niemca. Moim zdaniem kursy powinny być wystawione po 1.90 na każdego. Tym bardziej,że Ram gra u siebie więc publika będzie za nim. Mam nadzieję,że Ram zagra dobry mecz a Brwon pomimo kilkunastu sztuczek odpadnie ponieważ rywal będzie za regularny.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Roger V.-Buchanan 1 @1.25
Do kombinacji mi tak pasuje. Francuz w duzo lepszej formie ostatnimi czasy. W Indain Wells gral dobrze. Korty sa wolne a Roger Vasselin to bardzo dobry technicznie zawodnik z doswiadczeniem z turnieju w Miami. Amerykanin jeszcze malo ograny na najwyzszym szczeblu i sam fakt bycia Amerykaninem to wedlug mnie zbyt malo. Stawiam jednak na Francuza, pniewaz nic innego tu nie wymysle.

bertek11 +4 Punkty
gooster 343

gooster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
Paire vs Falla 1 @ 1.4 Bet365 ⛔ Kompletne zero.

Falla to nie jest poziom ATP. To co ten człowiek na korcie wyprawia przyprawia mnie czasem o bóle głowy. Do tego ten pan ewidentnie sprzedaje czasem mecze. Chociażby z Lorenzim. Przejechałem się pare razy stawiając na niego i nigdy więcej nie zamierzam tego robić. Po drugiej stronie przeciętny Paire. Stara się odbudowywać forme w Challengerach. Jak dla mnie dwa poziomy wyżej niż Falla do tego h2h również na korzyść 3:0 aktualnie. Jestem w miarę spokojny, że dziś będzie 4:0.

siekiera512 +2 Punkty (szacuneczek!)
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
Pierwsza runda, więc zarówno w przypadku panów, jak i pań staram się ustrzelić jakiegoś doga, z pewnością wszyscy faworyci nie wygrają, więc trzeba próbować.
Michal Berrer - Kenny De Schepper
De Schepper 2,73 Pinnacle ⛔ 6-3 4-6 7-6(3)
Świetny tie-break -.- Cały set cisnął przy swoim serwisie, żeby przegrać 3 na 4 punkty w TB. Tylko przyklasnąć. ????

Bardzo duża dysproporcja kursowa jak na poziom, którzy obaj prezentują. Według mnie jest on dość podobny. Spotkanie mańkutów z pewnością nie będzie takim zwykłym meczem. Rzadko się zdarza oglądać dwóch leworęcznych graczy na podobnym poziomie w jednym spotkaniu. Francuz podobnie jak Niemiec bardzo lubi grać na hardzie. Ostatnio obydwaj są dosyć dobrze dysponowani i zazwyczaj wygrywają. Obydwaj zagrali wczoraj dosyć słabo jak na swoje umiejętności. Ktoś powie, że był to tenis ekonomiczny, ale jaka była w tym ekonomia, skoro obydwaj rozegrali po 3 sety? Dzisiaj z pewnością będzie inaczej, wątpię, aby dzień po dniu obydwaj zagrali słabo. Na hardzie jeszcze nie grali. H2H 1-0 dla Kenny&#39;ego, spotkanie na trawie, czyli nawierzchnia również szybka. Próbujemy Francuza, który według buków w tym meczu jest dogiem, bo z pewnością nie byłoby logiczne granie singlem na Niemca po kursie 1,40.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Schepper od poczatku roku gra fatalnie, wczoraj powinien juz poleciec, dzis nie powinien miec szans z Niemcem, ktory nie dosc ze zdominuje go to w dodatku posiada dobry return i passing shoty

rzepin +3 Punkty
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
Dlatego jest to typ na doga. Jeżeli kurs wynosi 2.73 to zdaję sobie sprawę, że może być gładkie 2-0 dla Niemca, ale wiadomo jak to bywa w pierwszych rundach, zawsze jest mnóstwo niespodzianek i na jedną z nich dzisiaj poluję.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gonzalez A. - Duckworth J. 2 @1.53 Pinnacle ::: 3/10j✅✅
James w pierwszej rundzie nie miał żadnych problemów z Hanescu wygrywając pewnie 2:0. Gonzalez za to jest po zaciętym meczu z Luką Saville. Jest to też gracz preferujący bardziej nawierzchnię ceglaną od hardu. Co innego Duckworth - on preferuje twarde nawierzchnie. W tym roku miał już kilka ciekawych wyników: pokonał Simona, Nieminena, Kavcica, był w finale chelka w Kalkucie a na IW pokonał w 1 rundzie Thiema. Gonzalez swoje ostatnie zawody grał na cegle. Stawiam na wygraną Australijczyka.

santoro86 +7 Punkty (ładny typ :))
tie-break +7 Punkty
majestro +8 Punkty (Też pograłem :))
nikefootball +7 Punkty
namemartin +7 Punkty
atena 160

atena

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vasek Pospisil-Juan Martin Del Potro1, 2,10 bet365 ✅✅✅
Del Potro jest moim ulubionym tenisistą i na bieżąco śledzę jego walkę o powrót na korty. Od momentu kreczu w Dubaju ze względu na kontuzje lewego nadgarstka Juan rozegrał zaledwie 3 spotkania z Stakhovskim, Fogninim i Kukushkinem. Decyzja o powrocie w Sydeny była nierozważna, ponieważ nadgarstek wciąż nie został wyleczony. Później nastąpiło wycofanie się z AO i zabieg, który można nazwać &quot;drobną poprawką&quot; ze względu na to, że pauza jak na tego typu zabiegi zakładając powrót Del Potro w Miami nie jest długa. Pozwolę sobie ominąć charakterystykę powyższych graczy ze względu na to, że typ opieram na inny przesłankach. Przechodząc do meritum wygląda to na kolejną desperacką próbę powrotu Juana do rozgrywek, który po ponad rocznej przerwie, dwóch zabiegach i głupiej próby gry z niedoleczoną kontuzją w Sydeny nie jest gotowy do rywalizacji na pełnych obrotach. Wszystko się tak niemiłosiernie przedłuża, że mam duże obawy co do tego czy Del Potro będzie w stanie kontynuować karierę. Jeżeli spotkanie się odbędzie to dla mniej odważnych proponuje poczekać na pierwsze gemy meczu i wtedy będzie można ocenić jak prezentuje się backhand Juana.

betrayal +1 Punkty
friendly 421

friendly

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich weteranów działu Tenis, jestem na tutejszym forum świeżakiem, ale nie przeszkadza mi to napisać małej analizy na początek od siebie. Od razu zasugerują, że typ opieram na tym co wydarzyło się głównie w 2015 roku oraz ogólnikowej wiedzy z poprzednich sezonów. Wszelkie uwagi w moją stronę mile widziane, chętnie posłucham rad oraz uwag od bardziej doświadczonych osobników. Wystartował kolejny turniej z rangi ATP 1000 i wiadomo, nie jest to ranga, którą lepsi zawodnicy odpuszczą. Co do jutrzejszych pojedynków wpadły mi w oko 2 typy, kursy nie powalają, ale w AKO można już co nieco pokombinować.
Soeda G. - Sock J. 2 -&gt; 1,19 @betsson ✅
Sock wrócił na turniej w Indianie po kontuzji, akurat traf chciał, że oglądałem wszystkie jego spotkania. Szczerze nie spodziewałem się tak pozytywnej gry z jego strony. Główne czynniki to fakt, iż publika w USA daje mu konkretnego kopa i dzięki temu spina pośladki ku wygranej. Miami to również jego teren, więc ten aspekt powinien zostać bez zmian, co do samego przeciwnika i gry, Sock pokonał ostatnio Mullera, który moim zdaniem w słabej formie nie był oraz znanego wszystkim Bautiste. Nie wydaje mi się, że na tle kilku dni stracił na sile, dlatego stawiam go w roli zdecydowanego faworyta.
Young D. - Lu Y-H. 1 -&gt; 1,44 @betsson zwrot
Young to przyjemniaczek, co prawda warunki fizyczne przypominają lekko kluskę, ale ostatnimi czasy zupełnie mu to nie przeszkadza.Sprawuje się całkiem dobrze, przegrana z Nadalem nie jest żadnym wyznacznikiem, bo był to przeciwnik innej rangi. Podobnie jak Sock gra na &quot;swoim&quot; terenie, co na pewno nie będzie mu przeszkadzało.
Doskonale wiem, że analizy są ogólnikowe i nie zawierają żadnych konkretów, dlatego miło mi będzie jeżeli ktoś oceni mój pogląd na sytuację, pozdrawiam Panów i Panie! Piąteczka
AKO 1,70

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Struff-Ben.Becker 2 @1.7
Pojedynek dwoch Niemoc, ale jedn z nich to amerykanska szkola tenisa i oczywscie chodzi o Beckera. Obydwaj przegrali w pierszej rundzie podczas Indian Wells. Struff zostal
Pojedynek dwoch Niemoc, ale jedn z nich to amerykanska szkola tenisa i oczywscie chodzi o Beckera. Obydwaj przegrali w pierszej rundzie podczas Indian Wells. Struff zostal [okonany przez Kokkinakisa, a Becker przez Smyczka. Licze na duzo lepszy wystep Beckera tym razem, poniewaz i turniej w Miami duzo bardziej mu odpowiada i z reguly w tym duecie to wlasnie na Florydzie Becker gra duzo lepiej. Kwestia przyzwyczajenia jak zwyjle u niektorych graczy. Poniewaz jak powszechnie wiadomo turnieje w Indian Wells i Key Biscane staruja wsordku tygodnia to obydwaj zawodnicy wybrali sie troche potrenowac do challangera w Irving. Becker z duzo lepszym efektem, gdzie rozegral 3 mecze (obydwaj zostali pokonani przez Smyczka) i mysle ze to wlasnie on duzo wiecej z tego wyciagnie. Becker z MImai ma kilka fajnych zwyciestwa, obydwaj preferuja silowy tenis, ale stawiam na &quot;zamerykanizowanego&quot; Niemca w tym przypadku.

M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
Po udzieleniu odpowiedzi post będzie do usunięcia. Nie ma innego działu gdzie mogę o to zapytać. Mianowicie, jak wygląda sprawa nawierzchni w Miami? Niestety nie oglądałem jeszcze ani jednego meczu, wiec ciężko mi tak po statystykach wyciągnąć jakiekolwiek wnioski. Jest to nawierzchnia szybka? Szybsza od tej na Indian Wells? Pomaga graczom z serwisem, cze raczej jest neutralna?
Pytam w kontekscie typów:
1.Querrey vs Estrella wynik po 4 gemach: 2-2 @1,94 WilliamHill
2.Kukuskhin vs Johnson wynik po 4 gemach: 2-2 @1,94 WilliamHill
3.Pospisil vs Del Potro wynik po 4 gemach: 2-2 @1,55 WilliamHill
Proszę o odpowiedz i nie usuwanie postu do momentu odpowiedzi.

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
jak wygląda sprawa nawierzchni w Miami?
Nawierzchnia w Miami jest wolna, 1 w 5-stopniowej skali, biorąc pod uwagę court pace rating (współczynnik tempa piłki przed i po odbiciu od nawierzchni).
Dla wszystkich źródło informacji:
http://www.perfect-tennis.co.uk/tennis-court-surfaces-and-court-speeds/
Przy okazji typ na dziś:
ATP Miami - R96
25.03.2015 / 23:00
Ruben Bemelmans - Juan Monaco
Monaco (+1,5 seta) @ 1,204
✅
Pinnacle
Czas na rozgrywki turnieju głównego w Miami. Kwalifikant z Belgii Ruben Bemelmans kontra Argentyńczyk Juan Monaco. Po raz kolejny przewaga doświadczenia po stronie tenisisty, w którego kierunku idzie mój zakład, tym razem jednak z handi setowym. Bemelmans to wieczny challengerowiec, zwycięzca trzech turniejów tej rangi. Trzeba przyznać że w tym sezonie Bemelmans jest w formie (bilans 20-7), jednak zagrał tylko jedno spotkanie w głównej drabince turnieju ATP, które zresztą przegrał. Można śmiało stwierdzić, że Belg wygrywa te spotkania, w których jest faworytem. Przeciwnikiem Belga będzie Juan Monaco, zdobywca ośmiu tytułów w singlu i trzech w deblu. W tym roku Argentyńczyk zdążył już dotrzeć do finału turnieju w Buenos Aires, gdzie musiał uznać wyższość Rafy Nadala. Monaco preferuje grę na cegle zaś Bemelmans korty twarde. Belg osiąga lepsze wyniki na szybszych nawierzchniach, ale umówmy się, że z zawodnikami, którzy Juanowi Monaco mogą czyścić buty. Zawodników dzieli jednak różnica klas. Reasumując, nie sądzę, aby Bemelmans zagrał dzisiaj spotkanie życia i klepnął Monaco bez straty seta. Odważniejsi mogą iść w czysty win Argentyńczyka, ja poprzestaję na handi setowym, bo to w zupełności wystarczy do osiągnięcia moich założeń, a jest bardzo prawdopodobne, żeby nie powiedzieć - pewne.
wynik: 5-7, 7-6(4), 4-6 ✅ // OK, to trzeba skomentować ???? Z całego spotkania do oglądania nadawał się tylko pierwszy set. Potem zaczęło się WTA i obaj panowie mocno się starali, aby tego spotkania nie wygrać. Lepszy w tej sztuce okazał się Belg, mimo że Monaco do samego końca dzielnie psuł proste piłki. Najważniejsze jednak, że bet zaliczony.

jasper +6 Punkty (Super przydatna strona z nawierzchniami ;) Dzięki wielkie!)
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Young D. - Lu Y-H. 1 -&gt; 1,44
Nie wiem czy to dobry pomysł po tak niskim kursie grać na Younga. Przypomnę tylko, że w następnej rundzie czeka Andy Murray, więc nie zdziwiłbym się jakby padła tutaj jakaś niespodzianka.
Edmund K. - Haase R.
Haase R. ::: 1,63 ::: Pinnacle ::: 2/10
Robin Haase po beznadziejnym początku roku gdzie praktycznie wszystko po kolei przegrywał, w końcu odpalił i zaczął coś grać. Dobre wrażenie zrobił już na turnieju w Indian Wells, gdzie zaliczył 2 zwycięstwa w tym jedno nad Wawrinką. Później zagrał morderczy mecz z Lukasem Rosolem gdzie najpierw obronił 6 MP, później miał 1 MP, ale ostatecznie przegrał mecz. Holender grał tutaj od kwalifikacji które przeszedł bez większych problemów.
Edmund to Brytyjczyk który dostał tutaj dziką kartę, ma dopiero 20 lat i raczej jest to zawodnik z poziomu Challenger. Ostatnio doszedł do półfinału turnieju w Irving, ale ni jak ma się to do Mastersa 1000.
Wynik: 2:6 2:6 ✅

mario_pl +7 Punkty (Typ i analiza w dechę, dobrze się Ciebie czyta ostatnio! Pzdr)
patryks7 +1 Punkty
matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Kokkinakis - Berlocq 1 @1,30
Young - Lu 1 @1,44
Smyczek - Menendez-Maceiras 1 @1,28
Soeda - Sock 2 @1,18
Ako : 2,85
Bet365

Taką tasiemkę proponuję na pierwszy dzień turnieju w Miami. Każdy z nich jest zdecydowanym faworytem i nie powinno być niespodzianki. Kokkinakis bardzo fajnie się pokazał w IW, Young też całkiem dobra forma w tym sezonie, Smyczek ostatnio wygrał turniej w Irving i do tego gra przed własną publicznością, Sock po kontuzji powoli wraca do dobrej formy. Ponadto można spróbować na Stachowskiego dzisiaj.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dubelek na dzisiaj od Óni
Kokkinakis @1,35 ⛔ + Sock @1,21✅ AKO: 1,63
Dwóch młodych i perspektywicznych zawodników (szczególnie kangur, bo jednak Sock już te swoje 22 lata ma). Obydwaj mają olbrzymi potencjał.
Kokkinakis mimo zaledwie 18 lat już po tym turnieju ma realne szansę na pierwsza 100. Ostatnie świetne występy w Indian Weels. Po trudnych i wyczerpujących bojach odprawił Garcie Lopeza czy Juana Monaco (tutaj był prawdziwy roller coster i Thanasi pokazał olbrzymi charakter). Odpadł dopiero z rodakiem Bernardem Tomiciem (również w trzech setach).
Na przeciwko kangura doświadczony Carlos Berlocq. Typowy ziemniak. Przez całą długoletnią karierę wygrał na hardzie mniej spotkań, niż Thanassi ???? W tym sezonie bilans na hardzie 0:2. Nie najgorszy występ w Buenos Aires, ale to było już miesiąc temu i od tego momentu nie licząc porażki w Davis Cupie nie widzieliśmy go na korcie.

Co do Socka to wrócił po kontuzji z wielkim przytupem. Pokonanie Mullera czy Bautiste Aguta może robić spore wrażenie szczególnie, że były to pierwsze mecze Jacka w tym roku. Widać świeżość i po kontuzji śladu nie ma. Warte odnotowania jest również to, że wygrał deblowe Indian Weels w parze z Vaskiem Pospisilem. Na przeciwko niego staję dużo starszy japończyk Soeda. W tym roku zdecydowanie bez rewelacji. W IW odpadł w kwalifikacjach z Boltem. Wcześniej występy w Challengerze u siebie w Kyoto i porażka w ćwierćfinale z Michałem Przysiężnym. W Zagrzebiu i Australii odpadał w drugich rundach, natomiast w Brisbane w pierwszej. Nazwiska, które ma w tym roku na rozkładzie to Ymer, Bachinger, Li i Onozawa...z pewnością wrażenia nie robią. Sock gra u siebie, widać świeżość i dobrą formę i nie widzę tu innej szansy jak zwycięstwo Socka.
Typy bez analizy:
Sock 2:0 @1,67 ✅
Kokkinakis 2:0 @1,98 ⛔
Duckworth @1,52 ✅
Ramos @1,79 ✅
Wszystkie kursy z Óni

Status
Zamknięty.