S
12
speedokuba
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Nie neguję typu, bo Berdych to jeden z tenisistów, który dla mnie jest gównem mentalnym, aczkolwiek to że Nishioka ograł De Minaura 2:0 brzmi trochę zbyt entuzjastycznie wg mnie; De Minaur to jest co najmniej przeciętny grajekBerdych - Nishioka 2 @4,05 forbet
Bilans zwycięstw obu Panów 1:1. Na twardej wygrał Nishioka. Berdych jest w dobrej formie,ale to nie Federer żeby wystawiac na niego kurs 1,20 z zawodnikiem, który odprawił tu przedwczoraj De Minaura 2:0. Moim zdaniem kurs warty spróbowania.
Może tak, może nie, ale np. Federer dostosował swój styl gry i po prostu umiejętnie wybiera kiedy biegać, a tak to holduje i skupia się na jednym przełamaniu i returnuje bez większego wkładu, jak wejdzie to fajnie jak nie to nie biega na siłę. Z fafą to inaczej wygląda, bo nawet popatrz jak on jest teraz solidnie zbudowany i myślę, że przy odpowiednim treningu kondycyjnym tak to wygląda. Przecież większość tenisistów nawet nie jest jakoś specjalnie umięśnionych, natomiast Fafa przycisnął i prezentuje się bardzo solidnie oraz jest on Hiszpanem, więc jako tako dobrze znosi grę w upałach, czego nie można powiedzieć o wielu, którzy np. na Australian Open grają jakby zawału mieli dostać.Taki jest tenis. Rafa i Roger tez cos biorą bo majac tyle lat musza brac jakies srodki, bo wytrzymujac pieciosetowki i maratony 3 setowe w tym wieku nie jest mozliwe.
De Minaur jest przeciętny i właśnie pokonanie przeciętniaka 2:0 przed meczem z Berdychem moim zdaniem napawa optymizmem, ale faktycznie mogłem się lepiej wyrazić.Nie neguję typu, bo Berdych to jeden z tenisistów, który dla mnie jest gównem mentalnym, aczkolwiek to że Nishioka ograł De Minaura 2:0 brzmi trochę zbyt entuzjastycznie wg mnie; De Minaur to jest co najmniej przeciętny grajek
Jeszcze nie teraz.Coric IW miał turniej życia. Teraz Leo go sprowadzi na ziemie ????
Ja osobiście nie patrzałem linii, ale osobiście zakładałbym, że Roger weźmie go w 2 setach i wychodząc z tego założenia celowałbym raczej w coś w stylu Kok +5.5 gema, jeśli dali chociaż 1.5, bo wtedy przy np. 6;4 6;3 siedzi, a te 9 gemów, to przy 6;4 6;4 nie pokrywa się, a wydaje mi się, że o ile jeden set pójdzie oporowo, to drugi wtedy poleci gładko. Poza tym trzeba liczyć, że Federer go złamie, chociaż raz w każdym secie, a to przykładowo 7:5 6:3 również nie pokrywa, więc ja bym osobiście uważał, ale powodzenia.Kupon siedzi troche z fartem ale Zverev i Coric dali rade... lecimy dalej.. Znalazlem fajny kurs Kokkinakis z Federerem .. Over 8.5 Kokki po kursie 1.95 ? Warto sprobowac... Federer po porażce z DelPo bedzie chcial w Miami sie zrewanżowac.. Pierwszy mecz może być ciężki Kokkinakis młody gniewny żądny gry... Mam nadzieje ze te 9 gemow ugra.. Ja pobieram!
Nie widzę tutaj ani jednego aspektu/argumentu poza właśnie publiką przemawiającym za Johnsonem. Co ciekawe właśnie przy tym typie napisałbym, że kurs na niego jest niższy z racji "lokalizacji", a nie przy skarpecie. Mannarino kojarzy mi się trochę z grajkiem z WTA, natomiast zestawiajac go z Johnsonem gra na pewno lepiej defensywnie i stara się uderzać kątowo, czego nie mogę napisać o Johnsonie.Johnson win @1.75 sts
Steve gra z Mannarino, który z jakiegoś powodu jest faworytem w spotkaniach z niemalże każdym. Nie powiem, że Francuz to leszcz, bo ciekawie dobiera zwłaszcza kąty uderzeń, aczkolwiek Johnson od dłuższego czasu szuka stabilizacji formy i wydaje mi się, że własna publika działa na niego pozytywnie. Jeśli będzie serwował na dobrych procentach, z siłą jaką bez wątpienia posiada to może bardzo łatwo ograć Francuza nawet w 2-setowym spotkaniu, jednak za Mannarino przemawia na pewno doświadczenie, ale z puli tych doświadczonych to nie jest jakiś zawodnik nie do przejścia przy solidnym serwowaniu. Francuz na pewno sprawi jakiś prezent na swoim serwisie, więc klucz to serwis i myślę, że Johnson sobie poradzi.
Kokkinakis to imprezowicz i zerro , teraz sie spial i wyszedl mu mecz z Rogerem, ale poczekajmy pare meczy, za chwilke poleci z jakims ogorem, ogolnie nie tykalem tego meczu, a Kokkinakisa nie trawie i tyle, a obserwowalem go kilka lat i gosciu mial i ma totalny zlew na tenis ziemny."ogolnie jest gosciu tenisowym zerem"
Weź gościu trochę hamuj bajerę jak się poślizgniesz na meczu w który wydawął ci się niemożliwy do przegrania albo kiedy boli cię dupa, że nawet przez myśl ci nie przyszło żeby obstawić inaczej.
Uważałbym na Paire. Juz przed meczem z Djoko mówił, ze ma problemy z plecami i nie wie jak bedzie. Wygrał na lajcie jednak jak kiedys pisałem, na Novaka wystarczy teraz byle co.Nie wiem byc moze była to zasłona dymna, zeby ew. miec wymówke. Paire mial sporo fajnych zagran ale i tez tyle razy potrafil walic 10metrowe auty czy trafia ramami, że głowa mała. Formy to on nie ma i na takiego czuba strach stawiac jak nie ma kursów ze 3 albo 4 obecnie.Paire. 2.25 fortuna
Krajinovic to troche taki przebijaka Coric, gra swoje i nie potrafi nic innego . Nie potrafi zmienic swojego stylu, gdy jego tenis sie nie sprawdza. Paire odpalil i wg mnie swoimi sztuczkami ogra serba. Krajinovic jest tez gorszy mentalnie od Paire. Paire to swir ale jak juz wyszly mu dwa mecze to i trzeci z sredniakiem Krajinoviciem powinien ogarnac.