>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Miami, 21.03-01.04.2012

Status
Zamknięty.
tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Bellucci - Gil 1 @ 1,33 Unibet

Sprawa wydaję się prosta ! Thomaz według mnie znakomity bralizyjski talent, który ostatnimi wynikami tylko potwierdza swoją formę. Dobrze zaprezentował się na ID, gdzie odpadł dopiero w meczu z Rogrem - urywając mu seta. Gil bez zmian, słaby grajek. Jego tenis wogóle mnie nie przekonuje. Nie widze innej opcji w tym meczu jak wygrana Belluciego !

Falla - Istomin 2 @ 1,31 Pinnacle

Ostatnie wyniki i gra Denisa bardzo mnie przekonały. Jest na gazie, myśle ze tak jak na ID w tym turnieju również będzie chciał zdobyć cenne punkty do rankingu. Kolubijczyk gra bardzo miezernie. Potrafi zagrać dobre spotkanie, ale bywa to tak rzadko, że wątpie w jego wygraną. Reasumując, Denis prezentuję się ostatnio znacznie lepiej od rywala i nie widze tutaj problemów z wytypowaniem zwycięzcy.

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1,72 na Querreya?! Buki chyba nieco przesadziły z tym kursem.Sam na hardzie w tym sezonie ujemny bilans i trzeba go poprawiać.Ebden wyskoczył na IW ale kogo on ograł tak naprawdę?Challengerowca Estrelle,Rama co nic nie gra w tym roku,przeciętnego Kunitsyna,chimerycznego Bennetau czy Fisha bez formy?Mnie on nie przekonuje.Argumentów więcej widze po stronie Amerykanina,w końcu ta maszyna serwisowa musi zeskoczyć a teraz dobra okazji.Obaj głównie grę opierają o serwis,ale dla mnie Sam ma lepszy niż Ebden i w wymianach według mnie lepszy i taki kurs pobieram.

Querrey 1,72 Bet365
Ebden, Ebdenem, ale podchodząc do Sama w podobny sposób to Amerykanin też z nikim nie wygrał. Chaotyczny Smyczek, Anderson, czyli serwis vs serwis oraz Falla w Memphis, na AO de Scheeper i to by było na tyle. Matthew całkiem nieźle sobie radził z Isnerem, który jest w gazie. Jeśli zagra na takim samym poziomie to Querrey, który jest w kiepskiej dyspozycji może mieć z nim wielki problem. Sam od pewnego momentu sobie w singlu nie radzi, spadł ostro w rankingu i nie sądzę, by szybko się odbił, a powrót do TOP20 byłby dla mnie zaskoczeniem. Australijczyk ma niezły sezon i jeśli miałbym tutaj stawiać na czyjąś wygraną to na pewno na Ebdena.
Podłączam się do Roya i BuzzerBeatera. Mahut to na pewno nie jest lokata. Gonzowi wypadałoby wygrać spotkanie w ostatnim turnieju w karierze, zwłaszcza, że Mahut jest do ogrania.
Od siebie proponowałbym Kubota, ale Polak gra jutro, więc będzie jeszcze czas o nim napisać.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Oficjalnie:
Tegoroczny korty są szybkie i podobno kozioł piłki jest niższy. Są to świetne warunki dla graczy ofensywnych.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oficjalnie:
Tegoroczny korty są szybkie i podobno kozioł piłki jest niższy. Są to świetne warunki dla graczy ofensywnych.
A takim z pewnością jest Gonzo wiec mozna po takim kursie ryzykowac.
Polecam od siebie jeszcze
Matosevic+Istomin+Belluci AKO:2.80
Malisse+Sella AKO:2.85

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiebodzin-Miasto Jezusa
Bellucci - Gil 1 @ 1,33 Unibet

Sprawa wydaję się prosta ! Thomaz według mnie znakomity bralizyjski talent, który ostatnimi wynikami tylko potwierdza swoją formę. Dobrze zaprezentował się na ID, gdzie odpadł dopiero w meczu z Rogrem - urywając mu seta. Gil bez zmian, słaby grajek. Jego tenis wogóle mnie nie przekonuje. Nie widze innej opcji w tym meczu jak wygrana Belluciego !

Falla - Istomin 2 @ 1,31 Pinnacle

Ostatnie wyniki i gra Denisa bardzo mnie przekonały. Jest na gazie, myśle ze tak jak na ID w tym turnieju również będzie chciał zdobyć cenne punkty do rankingu. Kolubijczyk gra bardzo miezernie. Potrafi zagrać dobre spotkanie, ale bywa to tak rzadko, że wątpie w jego wygraną. Reasumując, Denis prezentuję się ostatnio znacznie lepiej od rywala i nie widze tutaj problemów z wytypowaniem zwycięzcy.

Hehe ;). Dziwne te wyniki dzisiejsze w Miami, nawet powiem że tragiczne, niestety postawiłem te oba typy, o ile Istomin-zwrot, oczywiście nie mam do Ciebie o to pretensji :cool:. Odbijemy się.

Sela - Clement - Tutaj Dudi wygra, już wczoraj postawiłem przeciw emerytowi Clementowi. Dziś po kursach 1,55+ warto zagrać na Dudiego. Clement co prawda pokonał Andreeva i Capdeville, ale to nie ta sama półka co Dudi Sela.

pawelstrzala 216

pawelstrzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, zwrot by był gdyby kreczował w 1 secie. A przynajmniej tak działa to w większości przypadków. Niewiele jest buków które zwraca brzy kreczu w drugim secie.

Sam jestem kilka stów w plecy... szkoda.

POD TENIS NAJLEPSZY BUK JEST BET365 TOBET TEZ OK OBA TE BUKI DAJA ZWROTY NIE WAŻNE CZY ZAWODNIK SKRECZUJE PRZY PIERWSZEJ PIŁCE CZY OSTATNIEJ ODRADZAM GRE W BUKACH CO NIE DAJA ZWROTY ZA KRECZE MOZNA SIE NIEZLE ZDENERWOWAC NIERAZ

11th 14

11th

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Nie wiem jak to jest, ale co 1R turnieju to okazuje się, że trzeba było na ślepo obstawiać, a rezultat byłby lepszy... Żadne analizy nic tu nie dają - nowy turniej = nowa rzeczywistość, a forma zawodników, którzy coś grali jeszcze tydzień temu wydaje się zupełnie odmienna. Matosevic wg mnie co miał w tym roku pograć to pograł w Delray Beach. Top100 to dla niego za wysokie progi. Dalej - Bellucci - nie gram więcej na niego. Nie widzę za grosz talentu, albo możliwości stałej formy u niego bazując na tymże talencie... Co z tego, że czasem mu wyjdzie mecz, jak na ogół dostaje bęcki od teoretycznie gorszych zawodników? Czas chyba oglądać wszystko jak leci i robić notatki, bo ostatnio czasu na oglądanie nie było, a bazować jedynie na statsach i opiniach na forum to trochę za mało, nawet jak się człowiek stara stawkować z głową.
Ale dość już płaczów...
Sela - Clement 1 @ 1,69 Pinnacle 6/10
Sela notuje w tym roku dosyć dobre rezultaty - za takie należy na pewno uznać pokonanie Sweetinga, Kohlschreibera (tak wiem, że gra ostatnio padakę) czy Nieminema - graczy, którzy wg mnie są od Seli lepsi, a jednak dali się pokonać. Na jego korzyść przemawia też rozegranie wyrównanych spotkań z Simonem, Matosevicem w Delray, Ebdenem (urwane sety) czy Raonicem, gdzie walczył jak równy z równym niemal. Było też po drodze kilka wpadek, ale nie wydaje mi się, żeby A. Clement w swoim wieku i formie na hardzie był w stanie Dudiego pokonać. Nie widziałem meczów Clementa z Andreevem i Capdeville w Qalach, ale wydaje mi się, że swoje już w Miami ugrał (w poprzednich latach odpowiednio Q, 1R, 1R) - niech się lepiej trzyma challangerów.
Ranking to nie jest rzecz decydująca w tenisie, ale myślę, że sporo mówi o tym pojedynku, Sela nie znalazł się na obecnej pozycji bez przypadku, notuje dobre rezultaty i przejście 1R to dla niego obowiązek. Na koniec spojrzenie na bilans obu panów na kortach twardych i myślę, że typ jest uzasadniony. GL &amp; HF

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
roxanne +9 Punkty (Sela dobry typ)
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Kudla - Veic @ 1,91
No nie wiem, oddsmakerzy poszaleli chyba. Veic na twardych kortach faworytem? Ok, wygrał z Kamke, ale trudno znaleźć tenisistę, który w obecnej formie Niemca by z nim przegrał. Kudla młody, zdolny Jankes, wszelkie atuty po jego stronie, liczę na niego.
Nalbandian - Darcis 2-0 @ 1,59
Argentyńczyk w wielkiej formie. Takiego gracza jak Darcis powinien spokojnie ograć w dwóch setach.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Nicolas Mahut - Fernando Gonzalez+1.5 2 @1.55 Expekt ✅
zgadzam się z kolegami wyżej, że Gonzo może wygrać ten mecz jednak ja wybieram opcję bezpieczniejszą i dodam sobie handicap setowy. szkoda, że tak potoczyła się kariera jednego z moich ulubionych zawodników bo gdyby nie kontuzje to pewnie osiągnąłby dużo więcej niż osiągnął. co cechuje Fernando to bardzo dobry serwis i piekielny forehand, który jednak ostatnimi czasy nie sieje już takiego postrachu jak dawniej. Mahut też bardzo dobrze czuje się na hardzie, preferuje styl serv&amp;volley i dobrze mu to wychodzi, jednak ten turniej to oficjalne pożegnanie Fernando i jakoś nie wyobrażam sobie aby odpadł w pierwszej rundzie, a już na pewno nie bez walki - dla mnie pewność tego typu to 8.5/10. pozdrówki

macieqleo +9 Punkty (jestes zwycięzcą przy tej masówce na czysty win)
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co powiecie na over gemowy na Sela-Clement? Jest linia 22,5 i kursy po 1,83. Powiedzcie co sadzicie o tym typie ;)

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Kudla - Veic @ 1,91

No nie wiem, oddsmakerzy poszaleli chyba. Veic na twardych kortach faworytem? Ok, wygrał z Kamke, ale trudno znaleźć tenisistę, który w obecnej formie Niemca by z nim przegrał. Kudla młody, zdolny Jankes, wszelkie atuty po jego stronie, liczę na niego.

A czy jest chociaż jeden bukmacher w którym Veic był faworytem ? Kursy spadały na Amerykańskiego gracza, ale nawet po tych spadkach Veic nie był faworytem więc zastanów się następnym razem co piszesz.

Co z tego że Gonzalez konczy kariere ? a dlaczego konczy bo jest niestety bardzo bardzo słabym tenisistą już niestety, ogólnie oglądałem jego mecze i z dawnego Fernando już nic nie zostało, Mahut jak nie wygra to będe bardzo zdziwiony, dla mnie 2-0 Francuz, argument że konczy kariere i dlatego przejdzie do następnej rundy można skwitowac smiechem co najwyżej.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak juz chcesz sie czepiac o taka blachostke to dla twojej wiadomosci w pinnacle kurs na Veica byl 1.94 a na Kudle 1.96 wiec jednak gdzies byl faworytem.
Po drugie, co tzn. bardzo bardzo slabym tenisista? Bardzo bardzo slabi tenisisci nie wygrywaja z Ramosem, nie nawiazuja walki z Ferrerem. Nie raz byly przypadki ze jednak takie argumenty jak wlasnie chociazby konczenie kariery jednak sie sprawdzaly i zawodnikowi dawaly dodatkowego kopa i mobilizacji. Piszesz ze jest slaby. To ja ci teraz podam przyklad, zalozmy taki Bellucci rozgrywal bardzo dobry turniej w IW a w Miami odpadl z Gilem w 2 setach a byl tu zdecydowanym faworytem. Wiec teraz tak, mowisz ze Gonzalez jest slaby ale to bylo MIESIAC temu wiec skad wiesz jak zagra dzisiaj? I kim takim jest MAHUT ze go tak faworyzujesz?! Jesli dla ciebie to jest taki pewny typ to naprawde gratuluje. A w dodatku jestem ciekawy gdzie widziales Fernanda bo w Buenos Aires jesli go pokazywali to tylko w meczu z Ferrerem, do wczesniejszych kamerek nie bylo. Ferrer wiadomo- poza zasiegiem. W Sao Paulo kamerki nie bylo gdzie przegral z Andreevem - to tez mu wstydu nie przynosi a w Vina Del Mar owszem zagral bardzo kiepsko, widzialem co nie zmienia faktu ze byly to pierwsze mecze sezonu ;)

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Petz jak i Dodig nie błyszczą, jednak ja wręcz uwielbiam grać przeciwko Chorwatowi, którego z lepszej strony to pamiętam z zeszłego sezonu w Montrealu kiedy ograł Nadala. Od tamtej pory przeszedł w średnią klasę i przewija się tak z turnieju na turniej bez większych sukcesów. Łeb gość ma, jednak brakuje mu regularności i precyzji, co konsekwentnie taki deblista pokroju Petzschnera może to wykorzystać. Jak już wspominałem, obaj w tym sezonie nie pokazali się jeszcze dobrej strony, ale mimo wszystko widzę tutaj Petzschnera ,który swoim s&amp;v i niezłym returnem będzie zmorą dla Chorwata. Szału nie ma, ale lekko pograłem.

Philipp Petzschner - Ivan Dodig @ 2,18 // Pinnacle (6/10)

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Goffin-Young 1 2,10

Jak dla mnie niezła promocja ze strony bukmacherów.148 w rankingu Belg David Goffin podejmie 46-tego Amerykanina Donalda Younga.Typując według rankingu to zdecydowanym faworytem jest Amerykanin,lecz patrząc na obecną formę obu zawodników dla mnie zdecydowanym faworytem jest Belg.David gładko przeszedł kwalifikacje do turnieju w Miami pokonując Zoppa (przy stanie 4-0 skreczował) oraz Paire 6-2 6-2.Young zaczyna turniej od R1 ale w tym roku gra słabo,na hardzie w tym roku 1/4,jedyna wygrana w AO po 5-setowym boju z Gojowczykiem,przegrał zaś z Falla,Lacko,Sweetingiem oraz Darcisem.Widziałem Younga w Delray Beach,gdzie grał ze Sweetingiem.Musze powiedzieć,że grał bardzo slabo,sporo błędów,słaby serwis i w ogóle wyglądało to mizernie.Goffin na tę chwilę dla mnie jest zdecydowanie lepszy (patrze bo wynikach) bo w akcji go nie widziałem i uważam,że po takim kursie warto na niego zainwestować bo Young w ostatnich tygodniach prezentuje się słabo.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Roy chłopcze odsmakerzy wystawili kursy 2.32 Veic i 1.68 Kuda więc sprawdź wcześniej, druga sprawa że w u kazdego buka Veic musiał być faworytem z takim leszczem, przed meczem w Pinku kurs spadł i było 1.94 vs 1,96 więc jak tu faworyta nawet po spadkach nie widzę.
Nie oglądałem ostatnich meczy w Buenos ale wcześniejsze mecze w tym sezonie Chilijczyka i wystarczy mi to, i sorry ale co miałem na myśli pisząc że nawiązał walkę z Ferrerem wtopa 6-2, 6-4 to nawiązanie walki ? no sorry ale nie rozśmieszaj mnie.
Ferrer udowadniał nie raz że potrafił przegrać z leszczami, więc i tu mógł stracić aż 6 gemów w meczu, nie wiem co masz na myśli pisząc że zdarzało się tak że zawodnik dostawał kopa i takie argumenty miały sens, pewnie chodzi Ci o Safina tyle że ona o schyłku kariery nie grał takiej padliny jak Gonzalez z którym przegrać teraz dla zawodnika ATP to sztuka i niewielu to się udaje, może i Mahut to nie jakiś wielki tenisista ale chociaż nie wystawia baloników w środek kortu w odróżnieniu od dzisiejszego przeciwnika.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Piszesz ze Gonzo jest bez formy ale nie ogladales meczow w Buenos ???? Naprawde podziwiam cie wielki typerze. Bierzesz pod uwage tylko i wylacznie JEDEN mecz. Skoro nie ogladales Buenos, nie ogladales rowniez Sao Paulo bo tam kamerki nie bylo, to musiales widziec mecz z Souzą i piszesz po jednym meczu ze Gonzo jest bardzo bardzo slaby nie widzac jak gra w kolejnych turach. Formy tenisistow zmieniaja sie z turnieju na turniej i w jednym moze zagrac katastrofalnie a w kolejnym fenomenalnie, przykladow jest masa.
Teraz kolejna bzdura w twoim wykonaniu. Ferrer przegrywa z leszczami? Bardzo ciekawe stwierdzenie bo ja pisalem o meczu na clayu a z jakimi niby leszczami Ferrer tam przegrywal bo nic takiego sobie nie przypominam. W tym roku 10-0, w tamtym roku 22-6 i przegrane wylacznie z zawodnikami topowymi jak Soda, Monf, Djok, Nadal czy Dolgo. 2 lata temu: 29-7 i Soda, Melzer, Nadal, Dasco, Ferrero. Widzisz gdzies tu leszczy?? A przegrana 2-6 4-6 z Ferrerem to akurat nawiazanie walki wg mnie bo Hiszpan na clayu w kazdym gemie gra na maxa jak to ma w zwyczaju Nadal wiec jednak 6 gemow to nie jest zly wynik
A i tego chlopca to sobie w kieszen wsadz &quot;mistrzu&quot; ????

buzzerbeater 315

buzzerbeater

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Petz jak i Dodig nie błyszczą, jednak ja wręcz uwielbiam grać przeciwko Chorwatowi, którego z lepszej strony to pamiętam z zeszłego sezonu w Montrealu kiedy ograł Nadala. Od tamtej pory przeszedł w średnią klasę i przewija się tak z turnieju na turniej bez większych sukcesów. Łeb gość ma, jednak brakuje mu regularności i precyzji, co konsekwentnie taki deblista pokroju Petzschnera może to wykorzystać. Jak już wspominałem, obaj w tym sezonie nie pokazali się jeszcze dobrej strony, ale mimo wszystko widzę tutaj Petzschnera ,który swoim s&amp;v i niezłym returnem będzie zmorą dla Chorwata. Szału nie ma, ale lekko pograłem.
Philipp Petzschner - Ivan Dodig @ 2,18 // Pinnacle (6/10)
Petzschner kontuzjowany, poczytaj sobie jego Twittera ;).

macieqleo +9 Punkty (super że przypomniałeś, miałem odświeżyć tłitera)
S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Niestety wszystkie informacji nawet nieoficjalnie, później już oficjalne o szybkich kortach w Miami okazały się nieprawdą.
Korty w Miami są wolne, a Murray stwierdził nawet, że wolniejsze niż w IW: &quot;According to Andy Murray, the courts at Miami play even slower than IW. Mainly due to external conditions (humidity).&quot;

K 349

kopciu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wszystkie kursy spadają na Goffina. Trudno nie zgodzić się z tym co napisał dzidzok, ale bardzo kusi mnie Young. Myślę, że w końcu gdzieś trzeba się obudzić, a nie ma lepszego miejsca na wygraną jak u siebie w stanach. Publika będzie za nim, myślę że da rade.
Do tego dodaje Bubka-Gulbis 2 i mamy taki kupon
Goffin-Young 2 1,8
Bubka-Gulbis 2 1,4
AKO 2,52
Bukmacher Sportingbet Co myślicie o tym kuponie?

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli można się wtrącić to ja bym uważał bardzo na typ na YOUNGa, ostatnio grał bardzo słabo, widziałem jego mecze (np. z weteranem Russelem) i grał tragicznie... Wydaje się być zdecydowanie pod formą i może mieć spory problem z solidnie grającym Goffinem...

Status
Zamknięty.