>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Metz & Bukareszt, 20-26.09.2010

Status
Zamknięty.
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Piekne cuda w Bukareszcie w meczach z udziałem gospodarzy...
Ungur - Seppi @ 4,5
3/6 7/6 6/4
Hanescu - Granollers @ 3,5
6/2 2/6 1/6
jakos nie moge uwierzyc w czystosc tych meczow. Co prawda nie widzialem ich, ale moje doswiadczenie podpowiada mi, ze byly to piekne ustawki pod organizatorow. Buki wystawily zapewne po 1 secie kursy w okolicach 7-8 na dogow. Wiec po co sie wysilac, skoro mozna zlapac hajsik od panow z zielonego stolika?

H 0

haazard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja oglądałem większość tego 1 spotkania i tak szczerze to raczej ciężko się czegoś doczepić, to było spotkanie z serii tych które Seppi powinien wygrać w 2 secie, przegrał w tie-breaku i 3 to już była loteria, Ungur grał zdecydowanie agresywniej, było widać że to on narzucił swój styl, jakby nie kilka pomyłek, podwójnych błędów serwisowych jeszcze szybciej ten 3 set by się skończył..., ale to jest tylko moja interpretacja ???? , Hanescu jak Hanescu jak dla mnie to jest gracz z tych na których raczej pieniążków bym nie radził wydawać no chyba że przeciwko Rumunowi, psychika odgrywa często u niego ogromne znaczenie w spotkaniach, zreszta z tego co pamiętam rok temu również odpadł w 1 rundzie , także nie szukał bym tutaj jakiejś Wielkiej sensacji, ATP to jednak nie jest poziom Challengerowy gdzie o ustawki po prostu łatwiej ????

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
widziałem 1 i 3 set hanescu - granollers.
w 3 secie granollers grał jak natchniony. świetna partia.

K 76

krajos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sijsling - Ascione 1,57
Nie wiem skąd Francuz wziął się w turnieju :razz: chyba dzika karta jakaś, bo patrzę w jego statystyki a tu ostatni jego oficjalny mecz w wimbledonie w kwalifikacjach (przegrana w 1 rundzie). Holender idzie z kwalifikacji, i gra stale w różnego typu challengerach - nie brakuje mu ogrania - i to powinno być jego atutem
Clement - Lacko 1,63
Mimo 10 lat różnicy jakie dzieli obu zawodników to w moich oczach Francuz jest faworytem. Zaprezentował się dość ciekawie w US Open gdzie pokonał Bagietkę 3-1, a przegrał z Fischem po walce 2-3.
Mecz na środę Ljubicic - Malisse
Kursy na bwin - 1,85 na obu zawodników
Kursy fortuna - 1,66 Ljubicic, 1,97 Malisse
Malisse w pierwszej rundzie uporał się 7-6, 6-4 z Rogerem-Vasselinem, bez rewelacji ale wygrał. Nie jestem jeszcze pewny czy zagram, ale kusi mnie kurs aby &quot;pójść&quot; na Belga bo Ivan w ostatnim czasie w ogóle sobie nie radzi - przegrane w pierwszych rundach US Open z Harrisonem 1-3 i Cincinnati z Nalbandianem 0-2 (na 5 ostatnich turniejów w których startował wygrał 1 mecz :;/ ???? .

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Chela - Greul 1 (1.38 ) ✅✅✅
Argentyńczyk mnie nie zawodzi. Teraz spotyka się z Greulem, który jest w slabej formie i wypadł z pierwszej setki. Chela właściwie nie przegrywa na clayu z playerami niżej notowanymi niż pierwsza 50tka. (Starace(64) w tym roku) H2H 1-0 Chela.
Vagnozzi - Chardy 0:2 (1.4) ✅✅✅ nie ta liga. nieporozumienie - tak można nazwać udział włocha w 2 rundzie. Chardy zmiótł z kortu jak huragan katrina grajka podobnego pokroju w pierwszej rundzie, albo nawet lepszego.
Robredo - Istomin 2 (1.8 ) Gamebookers trochę więcej ryzyka ???? wszystko już zostało wyjaśnione przy okazji meczu z Serrą. Wierzę w tego gościa. Zrobił duży postęp. Na hardzie czuje się bardzo dobrze. To, że wygrał z Serrą tylko 6:4 6:4 nie odzwierciedla dokładnie różnicy poziomu.⛔

D 8

dyniek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W. Moodie/D. Norman - J. Erlich/D. Istomin
buk: Tobet
kurs: 1,45

Moodiego i Normana właściwie nie trzeba przedstawiać. Bardzo dobra deblowa para, na hardzie w tym roku niezłe wyniki, przegrywali tylko z najmocniejszymi deblami (Bryanowie, Lindstedt/Tecau i Bopanna/Qureshi). Nie wydaje mi się by Erlich i Istomin mogli sprawić jakąś niespodziankę w tym meczu.
8/10

1 4

10na10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robredo - Istomin 2 (1.8 ) Gamebookers trochę więcej ryzyka ???? wszystko już zostało wyjaśnione przy okazji meczu z Serrą. Wierzę w tego gościa. Zrobił duży postęp. Na hardzie czuje się bardzo dobrze. To, że wygrał z Serrą tylko 6:4 6:4 nie odzwierciedla dokładnie różnicy poziomu.
Podgląd do turnieju w Metz więcej by wyjaśnił, ale wątpię w wysokoą dyspozycję Istomina. W spotkaniu z Serrą prowadził w 2. secie *4:1, a pozwolił dojść się na 4:4*.
Korty w Metz dają umiarkowanie wysoki kozioł, Robredo świetnie się tu czuje (bilans 8-1).
Robredo @2.30

H 0

haazard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myśle że jakieś handi na Hiszpana powinno załatwić sprawę w tym spotkaniu, aczkolwiek tutaj zadecydują pojedyńcze pkt o wyniku spotkania, Robredo w 1 rundzie 33/35 wygranych przy 1 serwisie, Istomin 22/30, handi na Hiszpana lub over gemowy, a co do debla :
W. Moodie/D. Norman - J. Erlich/D. Istomin
nie mam jakichś dogłębnych statystyk jak Ci pierwsi grają w hali, ale z 2 strony Erlich to taki stary dziadek +Istomin zmęczony po meczu z Robredo+ to że grają ze sobą pierwszy raz.... myślę że jak najbardziej można grać na 1...

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podzielam zdania kolegi wyżej.
Spotkanie Robredo - Istomin nie ma zdecydowanego faworyta, o czym świadczą też kursy wystawione przez bukmacherów. Choć moim zdaniem skłaniałbym się bardziej w stronę Hiszpana. Istomin miał bardzo dobry okres gry na hardzie, ale to wcale nie musi przełożyć się na wynik dzisiejszego spotkania. Robredo to zawsze solidny rzemieślnik, bez jakiegoś &quot;szału&quot;, ale dobrze grający, przebijający spokojnie i potrafiący ładnie i efektownie kończyć. Ale mi w głowie zapisał się przede wszystkim jako typowy &quot;rzemieślnik&quot;. I to może być moim zdaniem lekka przewaga Hiszpana.
Co do tych wygranych punktów przy pierwszym serwisie to nie sugerowałbym się tym tak bardzo, gdyż akurat w tym przypadku może, aczkolwiek nie musi oznaczać to, że Brands dość słabo returnował i nie miał recepty na I serwis Robredo. Z Istominem wcale nie musi być tak samo.
Tak na marginesie to pamiętam jedno spotkanie w tym roku pomiędzy Bartoli a Kuznetsovą, gdzie tak sobie patrzyłem na statystyki Francuzki i tam w każdym meczu było po 8, 10, a czasem i więcej podwójnych błędów i ogólnie problemy z wygrywaniem piłek po I serwisie. Przyszedł pojedynek z Rosjanką, faworytem Kuzi, a statystyki pokazały w tym meczu zupełnie inne oblicze. Rosjanka poległa szybciutko w dwóch setach.
EDIT : Robredo - Istomin ✅ 6:4 6:2

wuuja 2

wuuja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Pożegnalny turniej dla Ascione, który cały czas ma problemy z łokciem. Sijsling 2:0 @2.30.

1 4

10na10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podgląd do turnieju w Metz więcej by wyjaśnił, ale wątpię w wysokoą dyspozycję Istomina. W spotkaniu z Serrą prowadził w 2. secie *4:1, a pozwolił dojść się na 4:4*.
Korty w Metz dają umiarkowanie wysoki kozioł, Robredo świetnie się tu czuje (bilans 8-1).
Robredo @2.30 ✅
Cieszę się, że Was naprowadziłem na dobry trop. ;)

Z tych samych przyczyn warto postawić dziś na Kohlschreibera, a właściwie przeciwko Berrerowi, któremu francuska nawierzchnia odbiera część argumentów ofensywnej gry. Koliber ostatnio pokonał leworęcznych Faję i Żabę, wczoraj (sądząc po statystykach) zdeklasował Fabbiano, więc dziś powinien po raz pierwszy pokonać swojego rodaka.
Kohlschreiber @1.46

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Michael Berrer - Philipp Kohlschreiber
Typ: 2
Kurs: 1,42
Znowu zdecydowanie typ na Filippa! Jak dla mnie róznica klasy, zwłaszcza w tej chwili w obecnej formie obu panów. Berrer miał w tym sezonie naprawdę świetny okres, zaliczył kilka ciekawych wyników. No ale teraz forma zdecydowanie słabsza trudno mu wygrać dwa trzy mecze pod rząd. Kohl jak dla mnie wygra ten turniej, dzisiaj musi tylko pokonać kolejną nie za trudną przeszkodzie

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Andujar - Mayer F. 2 (1.50) Gamebookers
czemu? Andujar to fajny challengerowiec, ale nic więcej na ten moment. Od czasu do czasu uda mu się pokonać kogoś z drugiej setki, ale wyżej już ściana. (sufit ;) )
W Szczecinie hiszpan przegrał w pierwszej rundzie z Munoz de la Navą, wcześniej Genova i sufit w postaci Starace - włoch bez większej formy. jeszcze wcześniej Minar, Veigy i Dimitrov. Wszystko na mączce. Z pokonanych ostatnio najwyżej stoi Lorenzi, Ungur i Vinolas.
Gdzie w tym wszystkim jest Mayer? jego ostatnie mecze na clayu to dwa łatwo wygrane spotkania w Davisie, a wcześniej półfniał w Hamburgu (pokonani np: cuevas, dolgo, ferrero) ćwierćfinał w Stuttgarcie (pokonani: kohlschreiber, lopez i prawie monfils). Jak będzie? Będzie sufit ⛔⛔
Vliegen - Nieminen 2 (1.48 ) Gamebookers ✅✅✅
Vliegen w ostatnich turniejach bardzo kiepska forma. Tak jak na clayu jeszcze jakieś przebłyski były (marchenko w kwietniu o_O) tak na hardzie już nic nie drgnęło. fakt, że ruszył do poważniejszych turniejów, ale czy grał ze Sweetingiem czy Blakiem to i tak dostawał baty. Nie będzie inaczej w tym wypadku. Nieminen jest jaki jest, ale poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Tutaj oszukał Seppiego, tu Sweetinga, a w jeszcze innym Toronto wyeliminował Mathieu.
Fin jutro wygra z Belgiem.
Crivoi - Starace 2 (1.30) Gamebookers ✅✅✅
Panów dzieli 134 miejsc w rankingu. H2H 1-0 Starace. W ostatinch dwóch challeng. rumun odpadał w pierwszych rundach (pospisil, darcis). Przedwczorajsza gładka wygrana z Venturą nie jest dla mnie większym wymiernikiem bo Ventura w formie słabej. Na mączce Starace czuje się jak ryba w wodzie a wśród ofiar włocha od lipca na tej nawierzchni można znaleźć: Serra, Riba, Robredo, Chela, Ljubicic...żeby wymienić największe nazwiska. Forma może życiowa nie jest, ale to jednak za wysokie progi dla rumuna.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nieminen - Vliegen @ 1.45 ✅ 6/4 6/1
Jarek znowu robi się człowiekiem ścianą turniej dla wielu tutaj grających na przełamanie złych serii. Krzysiek co miał zrobić zrobił Llodra odpuścił turniej, dostał za niego Del Bonisa którego pokonał w rankingu podskoczy mozolnie wychodzi mu powrót i granie na protegowanym rankingu, ale zawsze wygrana w ATP daje niezłe punkty. H2H 3-1 dla Belga, ale przy tej formie i ciągłej nieregularności nie sądzę że jeśli nawet Belg urwie seta, nie wytrzyma wymogów całego spotkania.
Zverev - Mahut @ 2.08 ✅ 6/4 6/2
Po spotkaniu Mahuta z Fabbiano chodziły teksty typu, Francuz jest ciągle zmęczony po Wimbledonie. Na konferencji potwierdził teksty które były podawane raczej ironicznie Mahut powiedział że nie może ustabilizować ciągłego grania na poziomie przy swoim serwisie, a co do returnu powiedział ma rozbity. Wyszło dla niego świetnie lub po prostu jak wiemy w środowisku tenisowym wiedział o absencji Monfilsa i odpuścił mecz kwalifikacyjny na rzecz młodego Włocha który zagrał z Kolbą, a teraz Francuz ma z reguły łatwiej jest faworytem z Zverev ale jednak jakoś nie ufam cwaniakowi z Francji, który ostatnio powiedział że tenis mu teraz nie w głowie po epickim spotkaniu z Isnerem ponieważ cały czas siedzi w TV lub na wywiadach.
Ljubicić - Malisse @ 2.18 ⛔ 5/7 2/6
Legenda jak na ostatnie same porażki bardzo dobrze się trzyma w rankingu, a reguły on rzadko próbuję sił w #250 najbardziej &quot;skupia się&quot; na Mastersach, Szlemach czy półmastersach. Bardzo często gra na pół gwizdka z racji wieku z rywalami z niższej półki. Najbardziej pasuje mu ta gra właśnie na indoorsach, a że wybrał sobie taki słaby turniej raczej wpisowe go nie ucieszy i myślę że tutaj znowu zacznie walczyć H2H 2-1 dla Chorwata kurs jak na takiego wygę i weterana z X-Manem pobiorę.
Mayer - Andujar @ 1.49 ⛔ 3/6 6/3 2/6
Strasznie przeceniony Hiszpan podejmie Niemiecką strzelbę, różnica kolosalna nie ma nawet co dywagować, najważniejsze jest to czy Niemcowi po prostu się tutaj chcę grać, a jeśli będzie mu się chciało Andujar nie powinien sobie poradzić z Niemcem ponieważ w defensywie będzie bardzo często, a mistrzem w tym elemencie nie jest.
Starace - Crivoi @ 1.31 ✅ 4/6 7/6(6) 6/4 MP saved
Aktualnie najlepszy Włoch rankingowo jak i patrząc na grę, dodać można jeszcze SuperBola do lepszych makaroniarzy ale jemu jednak nie idzie w cyklu aż tak dobrze jak w reprezentacji. Crivoi przez długi czas Rumuńska #2 ale to jednak z powodu posuchy jaka była w tenisie Rumuńskim, a teraz mamy Ungura, Copila, Agnastopola który wybija się powoli i Crivoi ze swoją grą na mączce traci i dużo na jakości. Włoch jeśli będzie grał tak dobrze jak podczas Davisa nie powinien mieć problemów.

L 77

low

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Igor Sijsling - Gilles Simon (Most games won) H(5 - 0) 2 2.15

Simon pokonał w I rundzie 6:3 6:4 Browna mimo , że ten zaserwował 14 asów. Myślę, że po Igorze nie można się spodziewać niczego specjalnego i Francuz powinien wygrać jeszcze łatwiej niż z Jamajczykiem.

6:1 6:7 6:3 ✅✅

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nieminen - Zverev @ 1.69 8/10

Nieminen jak narazie przez withdraw Monfilsa ma bardzo niezłą szansę na półfinał turnieju, co dalej zobaczymy dzisiaj. Mischa też nieźle już zapunktował też dzięki absencji zwycięscy z tamtego roku. Fin ma bardzo dobrą szansę wyjściową na jesień jeśli zajdzie tutaj daleko podskoczy w rankingu w przypadku półfinału na jakąś #56 pozycję. Niemiec aktualnie na #142 pozycji. H2H 1-0 dla Niemca było to dwa lata temu w Halle na trawie, więc mi to totalnie nie daje przeciwwskazań by nie grać człowieka ścianę. Fin narazie przechodzi tutaj rekonesans i pokonuję rywali w swoim zasięgu Becker, Vliegen teraz pora na Zvereva i meldunek Fina w półfinale w turnieju który jest nie dla jednego osobnika trampoliną na jesień.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Richard Gasquet - Mischa Zverev
Typ: Mischa Zverev +1,5 seta; @2,10
Bet-at-home

Zverev po kilku słabszych tygodniach tutaj w Metz nagle odnalazł formę. Przeszedł kwalifikacje, a w turnieju głównym wygrał z Zeballiosem, Mahutem i Nieminenem. Zverev jak dla mnie to zawodnik z potencjałem na pierwszą setkę rankingu. Jeśli chodzi o Rysia, to wygrał tutaj z Mathieu i Robredo. Francuz jest faworytem, jednak ja liczę, że Zverev pokaże, iż forma przyszła nieprzypadkowo i ugra przynajmniej jednego seta.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No i Zverev przeszedł bez grania. W finale nie daję mu jednak szans, bo Simon gra tutaj bardzo dobrze. Simon to zawodnik, który był kiedyś w pierwszej dziesiątce rankingu i zdaje się teraz powracać do niezłej formy. Francuz wygrał dziś pewnie z Kohlschreiberem i jutro rozprawi się ze Zverevem.

H 0

haazard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak się zastanawiam co lepiej zagrać 2:0 dla Cheli z Andurajem po kursie 1,70 czy under 21,5 gema? po 1,85

Status
Zamknięty.