>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Metz & Bukareszt, 19-25.09.2011

Status
Zamknięty.
R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Tenis ATP Bukareszt Debel 16:30 22.09.2011
Seppi/Volandri - Cermak/Polasek
typ: 1
2.80
Unibet
Analiza
Dziś w spotkaniu cwiercfinalowym turnieju deblowego podczas turnieju atp w bukareszcie rozgrywanego na nawierzchni ceglanej Wlosi Andreas Seppi i Filippo Volandri zmierza sie z Cermakiem i Polaskiem. Cermak i Polasek to etatowa para deblowa wystepujaca bardzo czesto razem, tylko i wylacznie w grze deblowej. Nie idzie im jednak ostatnio najlepiej. Trzy turnieje pod rzad to porazki w pierwszych rundach, co jak na zawodnikow zajmujacych sie tylko i wylacznie deblem to marne osiagniecie.
US Open, New York, USA, Gra Podwójna, Ameryka
31/08-11 R64 Cermak F / Polasek F vs. Bracciali D / Starace P 0:2 46 46
Winston Salem, USA, Gra Podwójna, Ameryka
23/08-11 R16 Cermak F / Polasek F vs. Kas C / Peya A 0:2 46 67
Kitzbuehel, Austria, Gra Podwójna, Europa
03/08-11 R16 Cermak F / Polasek F vs. Hanescu V / Moser F 0:2 26 36
W pierwszej rundzie Cermak z Polaskiem rowniez nie mieli latwej przeprawy. Po przegranym pierwszym secie gladko 2:6 z para Emmrich M / Siljestrom A zdolali wygrac tiebreak seta drugiego i supetiebreak i awansowac do 1/4 finalu turnieju. Widać jednak ze Cermak i Polasek na pewno nie sa w szczytowej formie. Czego nie mozna powiedziec o Wlochach. Volandri i Seppi to przede wszystkim singlisci, stad pewnie takie kursy na ich zwyciestwo. Seppi ma jednak na swoim koncie kilka sukcesow deblowych i na pewno gdyby wystepowal czesciej w grze podowojnej moglby byc jednym z najlepszym. Volandri to przede wszystkim doswiadczenie, gra kombinacyjna, co w grze deblowej rowniez jest bardzo przydatne. Ponadto Wlosi prezentuja bardzo dobra dyspozycje. W pierwszej rundzie bez problemowo ograli pare gospodarzy Hanescu/Copil 6:2 6:2. Rowniez w grze singlowej imponuja, obaj awansowali do drugiej rundy. Pisząc tą analizę Volandri jest na bardzo dobrej drodze do awansu do cwiercfinalu, prowadzi z Granollersem 6:1 4:2, a wiec juz jest tego bardzo bliski. Sadze, ze dyspozycja jest wyraznie po stronie zawodnikow wloskich i to ich typuje na zwyciestwo w tym meczu.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
22 września, 16:00
Nicolas Mahut - Arnaud Clement 2 2,50 [sportingbet] - 5/10j ⛔
Zapowiada się kolejny ciekawy mecz we francuskim Metz z udziałem dwóch zawodników gospodarzy. Clement podobny pojedynek stoczył w pierwszej rundzie z Llodra, także nie był faworytem spotkania, ale mimo tego dość znacząco wygrał. Dziś zapewne czeka go trudniejszy pojedynek, ale wcale nie jest w nim bez szans. Arnaud jest w dobrej formie, wczoraj pierwszy raz w tym sezonie pokonał zawodnika leworęcznego, moim zdaniem oznacza to zdecydowany progres formy.
W h2h 6-1 dla Mahuta, ale trzeba dodać, że ostatni mecz, który grali wygrał starszy z Francuzów, dodam tylko, że to spotkanie rozgrywane było w tym roku. Także ja tą statystyką do końca bym się nie kierował.
Nicolas na szybkich nawierzchniach jest bardzo groźny, świetny serwis i gra przy siatce. No ale trzeba pamiętać, że po drugiej stronie jest kąśliwy return i umiejętność grania dobry passing shotów. Z głębi kortu dominować powinien Arnaud, który jest zdecydowanie regularniejszy.
Myślę, że to będzie trudny mecz dla obu zawodników, ciężko wskazać faworyta, dlatego kurs 2,5 na Clementa trzeba zagrać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kombajn +4 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina; Tenis, ATP Metz, 21:30
Spotkanie: Oliver Rochus - Richard Gasquet
Typ: 0:2 Gasquet
Kurs: 1,53
Bukmacher: Bet365

Dziś nie miałem w ogóle czasu na głębsze prześledzenie oferty na dziś z tenisa, ale teraz znalazłem czas i o to wybrałem zwycięstwo Gasqueta 2:0. Mecz Rochus vs. Gasquet to ostatnie zaplanowane na dzisiejszy dzień spotkanie. Francuz jest murowanym faworytem i właściwie nie widzę, żadnej prognozy, aby mógł przegrać z niżej notowanych zawodnikiem seta. Jak wiemy Gasquet będzie miał za sobą sporo ludzi w wieczornej sesji i bez wątpienia to wykorzysta, gdyż Francuska publiczność elektryzuję atmosferę. Oliver Rochus, Belg pozycja 80. w rankingu. Ostatnie jego 4 mecze kończyły się porażkami w tym jedna w Davis Cup, a na US Open ze słabszym o wiele rywalem, więc nie lśni za bardzo :p Natomiast Gasquet, 15. rakieta świata, w tym sezonie gra dobrze i wrócił na swój wysoki poziom. Nie grał dużo meczy, bo 2 od US Open, ale za to miał trudnych rywali. Obaj grali ze sobą siedem razy i pięciokrotnie wygrywał Richard, a tylko 2 razy Belg. Ostatnie 3 mecze wygrał Gasquet i to wszystkie były w 2010 roku i to gładkie 2-0, więc mój typ jak najbardziej trafny. Zobaczymy co będzie, mam nadzieję, że Francuz wygra gładko!

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Tsonga - Mahut @ 8,00
Beka konkretna z tego kursu, serwowanego przez bwin. Taki sam był na dzisiejszego przeciwnika Jo-Wilfrieda, Rodriguesa. A półka chyba trochę inna. Nicolas ograł kiedyś Tsongę, co prawda było to lata temu, ale jednak. Mahut w hali grać potrafi, zwłaszcza we Francji. Rodak nie będzie miał z nim lekkiej przeprawy, choć na pewno jest faworytem. Myślę, że warto zaryzykować - liczę na wyrównaną walkę w pierwszym secie, możliwy tie-break, a potem kto wie. Underdog zacny.

cashis 10

cashis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Strzelin
Ramos A. - Mayer F.
Bardzo ciekawie zapowiada się ten pojedynek. Z jednej strony młody Ramos, świetny na mączce, wygrywający po kolei wszystkie turnieje a w szczególności challangery, a z drugiej strony 24 rakieta świata Mayer, grający przyzwoicie na mączce. Gdyby nie doświadczenie Mayera grałbym na czyste zwycięstwo Ramosa, który seta powinien urwać na pewno, ale czy uda się coś więcej ? Dziś z Ribą wygrał po trzysetowym boju, jednak Hiszpan z Hiszpanem nigdy nie ma łatwo. Mayer natomiast wygrał ze świetnie dysponowanym Berloqiem, przegrywając drugiego seta 0:6.
Ramos +1,5 seta @ 1,5 bah
Ramos Win @2,5 bah

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Chela - Seppi 1,50 Betsafe ✅✅✅ 7/5 6/3
Dla mnie znakomity kurs, spodziewałem się czegoś w granicach 1,30 - 1,40 na Chelę, ale jest aż 1,50. Nic tylko korzystać. Argentyńczyk broni tytułu w Bukarzeszcie w poprzedniej rundzie zmiótł z kortu Serrę oddając mu tylko 1 gema.
Seppi gra obecnie bardzo przeciętnie, ma już za sobą 2 trzysetowe pojedynki ze słabym w tym sezonie Andreevem i przeciętnym Prodonem.
Prawdopodobnie zagram również Chela win 2-0 po kursie 2,15. ✅✅✅

S 378

songo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znikad
Nie popieram powyższego typu, bo
Chela potrafi zrobić &quot;wałka&quot;, panowie grają w Rumunii, niski kurs nieadekwatny do ryzyka ***. Seppi w przekroju sezonu gra swój najlepszy tenis w karierze. Dla mnie 50/50. Zamiast tego meczu wolę sobie zagrać np. na Dolgopolova (kurs ten sam), który w mojej skromnej opinii w normalnych okolicznościach nie ma prawa przegrać z Malisse. Niestety kurs mocno spada...

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dyscyplina: Tenis, ATP World Tour 250 Bucharest
Typ: Albert Ramos Vinolas wygra turniej
Kurs: 15.00
Buk: Betsson
Data: 23.09.2011 - 09:55
Analiza:

Uważam, że po takim kursie warto spróbować. W ćwierćfinale czeka go pojedynek z średnio ostatnio spisującym się Florianem Mayerem, który stoczył w poprzedniej rundzie bardzo dziwny pojedynek z Carlosem Berlocqiem (6:2 0:6 6:4), ale to pokazuje jak chimerycznym jest graczem. Ramos w pierwszej rundzie odprawił Hanescu (6:4 6:3), a w drugiej swojego rodaka Perę Ribę (2:6 6:4 7:5), co na pewno wzmocniło jego psychikę, bo w trzecim secie wydobył się ze stanu 2:5. Jak już pisałem wcześniej, Ramos znajduje się w dobrej dyspozycji, a jeśli przejdzie Mayera w co wierzę po tym co pokazali obaj na tym turnieju to potem droga do zwycięstwa wcale nie będzie taka trudna. Poza tym Mayer przed turniejem w Bukareszcie grał na hardzie natomiast Albert tylko jeden mecz w US Open rozegrał na tej nawierzchni, a poza tym grywał w challengerach w których spisywał się bardzo dobrze na kortach ziemnych - to na pewno jest plus, bo jest w rytmie gry na mączce. Jeśli pokona Mayera w półfinale spotka się z Pablo Andujarem bądź Alessandro Giannessim, więc nie są to rywale, których nie mógłby pokonać. W finale natomiast najprawdopodobniej zmierzy się z Chelą albo Seppim, którzy są zawodnikami mało przekonującymi w swojej grze, szczególnie Włoch. Turniej ten nie był zbyt mocno obsadzony i po takim kursie na pewno warto zaryzykować, gdyż wszyscy co pozostali jeszcze w turnieju na drodze do zwycięstwa Hiszpana są jak najbardziej w jego zasięgu.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
23 września, 13:00
Joao-Olavo Souza - Filippo Volandri 2 1,80 [leonbets] - 4/10j ✅
Dwóch specjalistów od kortów ziemnych powalczy o półfinał turnieju rozgrywanego w rumuńskim Bukareszcie. Ja zdecydowanego faworyta widzę w Volandrim, który ostatnio jest w świetnej formie. W zeszłym tygodniu doszedł do finału challengera w Todi, gdzie przegrał z rewelacyjnie dysponowanym Berlocqiem. Natomiast w tym turnieju pokonał gładko dwóch dobrych graczy: Machado i Granollers-Pujol. Dawno Włoch tak dobrze nie grał, możliwe, że Filippo przeżywa drugą młodość.
Souza awansował do ćwierćfinału dzięki nieporadności Ungura, Brazylijczyk przegrywał 1-0 w setach i w TB drugiego seta Ungur miał 6-3. mimo to Joao-Olavo wybrnął z tych tarapatów, ale myślę, że dziś nie da rady ograć Volandriego, który gra bardzo dobrze, równo i skutecznie.

phillips +4 Punkty (ok)
rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Lepiej ostrożnie stawiajcie na Ramosa. Wczoraj brał przerwę medyczną, a w 3 secie gdy przegrywał 5:2 z Riba, odwrócił losy meczu tylko dlatego, że Riba złapał kontuzje. Riba nie kreczował, bo dzielił go tylko gem od zwycięstwa, ale nie dał rady i przegrał 5 gemów z rzędu.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Tenis ATP Bukareszt 15:00 24.09.2011
Chela - Andujar
typ: 2
2.80
Bwin
Analiza
Dziś w spotkaniu polfinalowym turnieju w rumunskim bukareszcie Argentynczyk Juan Ignacio Chela spotka sie z Hiszpanem Pablo Andujarem. Obaj podczas tego turnieju rozegrali do tej pory po dwa spotkania i obaj nie stracili w nich nawet jednego seta. Chela pokonal kolejno Serre oraz Seppiego.
Bukareszt, Rumunia, Europa
23/09-11 Ćwierćfinały Chela, Juan Ignacio vs. Seppi, Andreas 2:0 75 63
21/09-11 R16 Chela, Juan Ignacio vs. Serra, Florent 2:0 61 60
Natomiast Hiszpan ogral reprezentanta gospodarzy Copila oraz rewelacje tego turnieju Wlocha Gianessiego.
Bukareszt, Rumunia, Europa
23/09-11 Ćwierćfinały Andujar, Pablo vs. Giannessi, Alessandro 2:0 63 64
22/09-11 R16 Andujar, Pablo vs. Copil, Marius 2:0 62 63
Dlaczego Wloch byl rewelacja tego turnieju? Ogral na nim Alberta Montanesa oraz Federico Gila, czolowych zawodnikow na ceglanej maczce, na ktorej rozgrywany jest wlasnie ten turniej. Hiszpan natomiast pokonal go bez wiekszych problemow, w dwoch setach. Widać, że Andujar jest aktualnie w bardzo dobrej dyspozycji. Wogole tegoroczny sezon jest bardzo udany dla Hiszpana, szczegolnie okres gry na kortach ceglanych, ktore Hiszpanowi najbardziej pasują. Chela bez rewelacji, jest to coraz starszy zawodnik, mający coraz większe problemy kondycyjne. Było to widać choćby podczas US Open w meczu z Donaldem Youngiem, trzeci trzy setowy mecz to bylo już za dużo dla Argentynczyka, ktory nie biegał do piłek ktore w normalnym czasie spokojnie przebijał na drugą stronę. Bilans spotkan miedzy oboma zawodnikami wynosi 3:0 dla Juana Ignacio. Ostatnie spotkanie odbylo sie jednak dopiero rok temu, przez ten rok wiele w grze Hiszpana sie zmienilo. Andujar wyraznie poprawil swoja gre i awansowal do top50. Dla Argentynczyka nie bedzie to napewno latwy mecz, uwazam ze stac Pablo w tym meczu na zwyciestwo.

phillips +4 Punkty (good bet :))
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Tsonga - Ljubicic @ 1,4 ✅
Mecz na HC w hali we Francji, więc handicap dla Tsongi dość spory. Jo Wilfried jak na razie miał problemy (zgodnie z moimi przypuszczeniami) tylko w meczu z Mahut, resztę spotkań tj. z Dolgopolovem i półamatorem Rodriguesem wygrał leciutko. Chorwat dużo łatwiejsza drabinka (Renevand, Sijsling i Muller), także bezstresowo dotarł finału. Ljubicic wg mnie ma mniej atutów niż rywal. Kurs mało atrakcyjny, ale na dubla w sam raz. H2H na twardych kortach 2-1 dla Francuza.
Mayer - Andujar @ 1,67 ✅
Florian jak dla mnie tenisowo dużo bardziej wszechstronny. Ich mecze zwykle bardzo wyrównane, trzysetowe, ale Niemiec pokazuje się w tym turnieju lepiej od rywala i uważam, że wygra dość gładko.

krajanka 43

krajanka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z katowni
Tsonga - Ljubicic @ 1,4
Mecz na HC w hali we Francji, więc handicap dla Tsongi dość spory. Jo Wilfried jak na razie miał problemy (zgodnie z moimi przypuszczeniami) tylko w meczu z Mahut, resztę spotkań tj. z Dolgopolovem i półamatorem Rodriguesem wygrał leciutko. Chorwat dużo łatwiejsza drabinka (Renevand, Sijsling i Muller), także bezstresowo dotarł finału. Ljubicic wg mnie ma mniej atutów niż rywal. Kurs mało atrakcyjny, ale na dubla w sam raz. H2H na twardych kortach 2-1 dla Francuza.
Mayer - Andujar @ 1,67
Florian jak dla mnie tenisowo dużo bardziej wszechstronny. Ich mecze zwykle bardzo wyrównane, trzysetowe, ale Niemiec pokazuje się w tym turnieju lepiej od rywala i uważam, że wygra dość gładko.
Z drugim typem zgodzę się w 100%, w poprzednich meczach byłem przeciwko Niemcowi, ale pokazał na prawdę dobry tenis. Na kortach twardych coś ostatnio mu nie szło, ale tutaj prezentuje się wyśmienicie.
Co do pierwszego typu to mam wątpliwości, a przede wszystkim tak jak piszesz to ;) Piszesz, że Tsonga miał problemy tylko z Mahutem, ale kto to jest Mahut?? :razz: Ma tylko dobry serwis przecież! Wczoraj Dolgopolov prowadził 3-1 w pierwszym secie a potem zaczął grać jakoś na stojaka i jak mecz się zakończył jak wszyscy wiedzą, chyba trzy razy prowadził przy swoim serwach 40-15 po czym nagle tracił 4 punkty z rzędu i zostawał przełamany. Piszesz że Muller to taki łatwy przeciwnik, a szczerze nie wiem czy Jo dałby sobie z nim radę, bo na prawdę Francuz przecież nie jest w swojej najwyższej formie.
Ja nie mówię, że Chorwat na 200% pokona Tsongę, ale na pewno będzie wyrównana walka. Ljubo prezentuje się solidnie, bardzo pewnie wygrywa swoje podania i wg mnie ma szansę na chyba swój ostatni tytuł w karierze :;/:
Kurs na Ljubicicia 3,6!!

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mayer - Andujar @ 1,67
Bardzo dobry typ wedlug mnie! Mayer pokazał, że potrafi grać skutecznie i wygywać. Powinno wejść.

Tsonga - Ljubicic @ 1,4

Trochę za niski kurs jak dla mnie, ale wejdzie na 100%. Można nawet zaryzykować jak ktoś lubi na 3 sety.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
jak dla mnie mecz Andujar - Mayer wielki no bet, ogladalem obu panow od kilku meczy, ale wczorajszy pokaz Andujara poprostu wszystko mu wchodzilo, do wszystkiego dochodzil, czym go niemiec zaskoczy?

N 0

nexilus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tsonga - Ljubicic
Tutaj trudno wytypować zwycięzce, moim zdaniem Ljuba ma szanse na korzystny wynik. W pojedynku z Mullerem zaserwował prawie 30 asów. Jeśli serwis będzie mu siedział, może być w stanie nawiązać walkę.

Status
Zamknięty.