>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Marsylia, Memphis & Buenos Aires, 14-20.02.2011

Status
Zamknięty.
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Del Potro - Dodig
1
1.25
bet at home

Del Potro po przegranej z Bagietą zaczął grać lepiej. Powoli odbudowuje swoją formę. Serwis lepszy, młotkowy forhend już powoli błyszczy ! Na tej twardej i szybkiej nawierzchni powinien sobie poradzić z Dodikiem. Argentyńczy idzie dalej w drabince jak dla mnie.

@ a co do Raonica - ogladam teraz na żywo jego mecz z Radkiem. Jeżeli ktoś mówi że kanadyjczyk jest, czy należy do grona &quot;drewniaków&quot;, tym samym przypina sobie łatkę &quot;ignoranta tenisowego&quot; moim skromnym zdaniem. O kanadyjczyku mogę mowić tylko w samych superlatywach! Ten gość wypłynie na szerokie wody. Andre@

---

✅ 6-4 6-4

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vanguarde +1 Punkty
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Nalbandian - Brzezicki under 19,5 @ 1,8 ✅ 6/1 6/2
Chociaż David wielkim orłem na mączce nie jest, z przeciętnym rodakiem powinien poradzić sobie gładziutko. Juan Pablo to gracz na poziomie średnio obsadzonych challengerów i nic więcej. Serwis bardzo słaby, w wymianach także niczym szczególnym nie może zaskoczyć. Powinno być gładko, szybko i przyjemnie.
Del Potro - Dodig @ 1,2 ✅ 6/4 6/4
Innej opcji jak wygrana JMDP nie widzę.

D 0

domel86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stepanek, R - Raonic, M
Typ: 2
Kurs: 1,78
Buk: Unibet
Stawka: 5/10

Kurs rewelka jak dla mnie! Odkrycie sezonu, największy talent, nadzieja na top 10 a może nawet i więcej i to w najbliższym miesiącach. Tak mogę opisać Milosa, chłopak zrobił na mnie ogromne wrażenie, dla niektórych drewniak ale to raczej dla tych co mało wiedzą o tenisie. Chłopak poza fantastycznym serwisem ma cały arsenał innych zagrać, potężny FH, załatwia wiele winnerów, ale potrafi i wytrzymać dłuższe wymiany, zaskoczyć i pobiec do siatki. Wielki potecjał. Przypomina mi kariere Del Potro, On swojego czasu zrobił ogromną kariere w cyklu turniejów zza oceanem.Raonic zaczął już od AO i nie zwalnia tępa! Czech nic wielkiego nie osiągnie, ostatnio przygodę kończy na 2 rundach. Dzisiaj powinno być podobnie.

Stepanek zawiesił dziś dość wysoko poprzeczkę. O ile pierwszy set to przewaga Kanadyjczyka, o tyle kolejne to walka &quot;gem za gem&quot;. Wydaje mi się, że w pewnym momencie Raoniciowi brakowało już sił, returny leciały w siatkę... Dzięki Bogu nadrabiał błędy serwisem. Dziś ukąsił Czecha 39 (!) asami. Niesamowity wynik jak dla mnie... W drugim secie Milos troszkę usnął, nie wykorzystał kilku piłek meczowych... ale w 3 secie, w tie-break&#39;u nie dał szans przeciwnikowi. Pod koniec, przy stanie 5-0 dla młodego Kanadyjczyka Stepanek zaczął nawet ściskać dłonie liniowym, czym rozbawił publiczność. Na nic się to jednak zdało. Podsumowując... w dniu dzisiejszym Kanadyjczyk nie wyglądał jakoś szczególnie kolorowo, ale swoje zrobił.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed chwilą skończyłem oglądać końcówkę meczu Raonica ze Stepankiem i muszę przyznać, że w ostatnich tygodniach naprawdę zmieniłem zdanie na temat młodego, przebojowego Kanadyjczyka. Jego serwis jest fenomenalny, dziś bodajże 38 asów, myślę, że to już teraz zdecydowana czołówka Touru. Bekhend jest całkiem solidny, forhend bardzo dobry, dobre minięcia, świetnie zachowuje się przy siatce, jest dojrzały na korcie, nie popełnia prostych błędów. Druga rzecz to jednak to, że po Australian Open uwierzył w siebie i jest w gazie, a w USA gra na bardzo szybkich nawierzchniach w hali i to jest dla niego bardzo duży atut. Ciekawe czy będzie potrafił przenieść tą grę na otwarte korty i grać taki tenis choćby w Indian Wells, czy Miami. Jest też szansa, że skoro złapał odpowiedni rytm to go utrzyma i niedługo na stałe zagości w czołowej 30,20,10 ATP, trudno powiedzieć. Przypomnę tylko, że kilka lat temu podobnie do czołówki, przebojem wbili się Murray (który odkąd wszedł do TOP6 do dzisiaj z niego nie wypadł), Del Potro (teraz stracił pozycję przez kontuzję), czy kilka lat wcześniej Djokovic i Nadal. Liczę na to, że mu się uda, a jeśli chodzi o styl do dużo bliżej mu do mocnego z głębi kortu Del Potro, niż &quot;drewnianego&quot; Karlovica.
Co do dzisiejszych typów to mogę zaproponować:

Floren Serra - Michael Russell 2 @ 1.60

Russell lubi grać w amerykańskich halach, w dodatku jest w formie. Serra kompletnie bez formy na razie, awansował bo mecz z powodu kontuzji poddał Malisse. Kurs ładny, ale więcej atutów ofensywnych widzę po stronie Amerykanina, chociaż nie powinno też zabraknąć długich wymian.
----
A co do młodych perełek to jest ich mnóstwo i wystarczy właśnie taki jeden wygrany turniej, by uwierzyli w siebie i często pozwala to na stałe zagoszczenie w czołówce. Nie zapominajmy o Dimitrovie, Nishikorim, , Paire, Berankisie, Harrisonie, czy kilku innych graczach którzy mimo młodego wieku (chyba żaden z nich nie skończył 21 lat) zajmują bardzo ciekawe pozycje w rankingu ATP.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Robredo T. - Ramos-Vinolas A
Typ: DW 2:0
Kurs: 1,55
Buk: BAH
Stawka: 5/10

Rożnica klas. Ramos rzadko gra w turniejach ATP zazwyczaj w challangerach, tutaj przebijał sie przez kwale, w pierwszej rundzie turnieju głównego pokonał anonimowego Souza 6:4,6:0. Dzisiaj wynik może być podobny ale w drugą stronę, to Robredo zdominuje dzisiaj rywala, wystarczy aby grał na 80% wtedy o wynik jestem spokojny.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Fish - Querrey @ 1,78 ✅ 6/3 6/4
Widziałem dziś Sama i grał bardzo słabo. Serwis nie funkcjonował zbyt dobrze, niski Dabul miał z nim kłopoty, ale Mardy o dużo większym zasięgu i wzroscie powinien sobie spokojnie poradzić. Fish powrót po kontuzji, na przystawkę miał Gabę i niezłego Lacko, myślę, że teraz trafia mu się najłatwiejszy rywal z tej dotychczasowych.
Soderling - Llodra over 23 @ 1,95 ⛔ 17
Patrząc na historię i dzisiejsze ich mecze to linia spokojnie do pokrycia. Obaj w bardzo dobrej dyspozycji, myślę, że będziemy świadkami wyrównanego boju.
Chela - Montanes @ 1,61 ??? 6/4 3/6 3/3
Mecz w Buenos Aires, także naturalnym faworytem Juan Ignacio, który zresztą jest w bardzo dobrej formie.
H2H 3-1.
Melzer - Tursunov @ 2,28 ✅ 4/6 6/2 1/6
Dima wraca do światowej czołówki! Bardzo mnie to cieszy, gdyż to niezwykle sympatyczny i ciekawie grający zawodnik. Rosjanin dziś rozprawił się z Ljubiciciem, Austriak w obecnej dyspozycji nie wydaje mi się być zbyt wymagającym rywalem.

M 1

mati21222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
Piszę tutaj bo zastanawiam się nad kilkoma propozycjami na dzień jutrzejszy...
Nie wiem czy ktoś oglądał Stasia bo ja to zrobiłem i według mnie grał poniżej oczekiwań i grał jak by chciał a nie mógł i zastanawiam się czy nie zagrać jutro przeciwko niemu?Mógłby ktoś się opowiedzieć?

Ciekawe jaki kurs zostanie wystawiony na Almagro ...powinien być postawiony w roli &quot;dużego,dużego&quot;faworyta.
I chyba warto go stawiać.

I kolejny Meczyk Kednricka z Roanicem ????
Kanadyjczyka dziś cały mecz oglądałem i jestem pod wrażeniem jego gry chociaż nie potrafił przełamać dobrze trzymającego serwis Radzia...
Zastanawiam się czy nadal grać na Roanica ???? Orientujecie się jak tam w Dubaju rozstawiony będzie Roanic...Kiedy będzie go czekał pierwszy mecz... ?

Zapraszam do dyskusji...Pozdro

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam trochę inne zdanie na temat tych spotkań. Almagro jest po maratonie w Brazylii, a za tydzień czeka go turniej w Acapulco (500), nie wiem czy będzie w pełni sił. Widziałem mecz Wawrinki z Hanescu i mimo, że Szwajcar grał przeciętnie to wcale nie powiedziałbym, że słabo, to Rumun stawiał długo opór i pokazał sporo ciekawych zagrań. Stasiek powinien się rozkręcać z meczu na mecz dlatego jeśli kurs będzie wysoki (powiedzmy over 2.5) to postawię na Szwajcara.
Raonic także gra maraton, dzisiaj miał spore problemy. Kendrick to dużo większy drewniak, ale miał dzień odpoczynku więcej. Trudno coś w tym meczu wyrokować, Kanadyjczyk będzie zapewne zdecydowanym faworytem.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Albert Ramos Vinolas - Tommy Robredo 1,20 Tobet ✅

Robredo powinien sobie spokojnie poradzić z rywalem. Jedyne zagrożenie ze strony Ramosa Vinolasa jest takie, że jest leworęczny, ale Tommy ma bardzo dobre statystyki meczów z mańkutami.

Adrian Mannarino - Lleyton Hewitt 2,85 Tobet ⛔

Buki chcą wmówić, że to Hewitt jest faworytem, ale dla mnie zdecydowanym faworytem jest Mannarino.
Lleyton jest bez formy, w San Jose omal nie przegrał z Dabulem, tu w Memphis wygrał z Lu, ale Tajwańczyk też gdzieś zgubił formę.
Francuz jest piekielnie niebezpiecznym tenisistą, jest leworęczny, gra bardzo agresywnie, posiada świetny serwis, szybka nawierzchnia będzie odpowiadać.

Mirnyi/Nestor - Roddick/Harrison 1,40 Tobet ✅

Rzadko gram takie debla w których typowa para deblowa staje naprzeciwko dwóch singlistów, ale uważam, że Mirnyi z Nestorem, którzy od tego sezonu grają razem w parze wygrają ten pojedynek.
Atutem Amerykanów będzie serwis, lecz nie można zapominać, że Roddick stanie do tego meczu, po pojedynku singlowym z Tipsareviciem, który łatwy dla Andy&#39;ego na pewno nie będzie.
E: Ale mnie Mannarino urządził ????, miał 2 mp, normalnie płakać mi się chcę. :???:

phillips +4 Punkty (dobra robota)
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cilic, M - Berdych, T
Kurs: 1,54
Stawka: 4/10
H2H 2:0 na korzyść Czecha, oba mecze w zeszłym sezonie na szybkich kortach. Cilic gra ostatnio dobry tenis, widzialem go w Rotterdamie i sam nie wiem jak przegrał półfinał z Troickim. Tomas sie z tamtego turnieju wycofał po wygranym meczu z Tursunovem w 2r zgłaszając jakies problemy ze zdrowiem. Ale chyba wszystko jest już OK, pokonał tutaj groznego Francuza Roger-Vasselin szybko w dwóch setach. Jak dla mnie Berdych o klasę lepszy grajek, mam nadzieje, iż to udowodni w tym spotkaniu.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem dziś postawić kolejny raz na Raonica, ale chyba nie warto. Nie dość, że kurs marny to jeszcze Kanadyjczyka grał ostatnio bardzo dużo. No a Amerykanin to nie byle kto i gra u siebie!

inkub1986 343

inkub1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomerania
Im dluzej analizuje tym gorzej na tym wychodze. Dzisiaj krotko i wiecej:
atp marseille/francja outdoors
Soda - Llodra 1,72 Llodra u siebie, Soda pare turniejow wiecej w nogach... Mimo to roznica klas nie zostawia zludzen (chyba).
Tsonga - Youzhny 1,55 Tradycja glosi by franc odwiedzil final. Kompetentnym kandydatem bylby Jo-Wilfried. Pojedynek trudny. Jesli 3.setowka pewno Youzhny jesli 2.sety zdecydowanie Tsonga.
atp memphis/usa indoor
Kendrick(byle jaki) - Raonic 3,00 Typ szalony? Niekoniecznie. Wczoraj Rao meczyl sie okrutnie, mozesz grac na wysokich obrotaach ale jak dlugo? tydzien, 2 tygodnie, 3?! Kendrick sumiennie jedzie jak z g...
A Mannarino nowa esperanza Francji seta Kangurowi urwal... ;P łeeee
christopher48 // Przy Marsylii powinieneś mieć napisane: indoor

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Kendrick - Raonic 2 (1.36)✅✅✅
Jeśli się pokonuje Dasco, Radeczka to Kendricka też się pokona. Tym bardziej, że forma duża, a turniej bardzo duży. Nawet jeśli Kanadyjczyk czuje się już zmęczony to myślę, że dochodzi do jego świadomości informacja, że jak jeszcze trochę się zepnie to może niebywale dużo zyskać.
Almagro - Acasuso 1 (1.3)
Kolejny raz na Almagro. nie trafia do mnie specjalnie argument, że Alma sobie odpuści przed Acapulco. Jeśli miałby odpuścić to czemu nie zrobił tego wczoraj z Mayerem...tym bardziej po przegranym 1 secie w tiebreak&#39;u. 6ostatnich meczy Almy z Acasuso to 6 zwycięstw Almy. a od ostatniego meczu w 2008roku Alma zrobił duży postęp, a Argentyńczyk regularnie spada w dół.
Querrey - Fish 2 (1.7)✅✅✅
pana Q oglądałem wczoraj z mocno przeciętnym Dabulem. Wygrał, bo dużo na kolege nie potrzeba, ale poziom meczu był kiepski. Fish uporał się tu już z młodą strzelbą słowacką Lacko. Pokazuje to, że Fish nie jest zupełnie bez formy. z takim Samem trzeba wygrać, trzeba wykorzystać fatalny początek sezonu u wielkoluda.
Russell - Del Potro 0:2 (1.5)✅✅✅
JDP swoje trudne mecze już zaliczył. spisał się bardzo dobrze i wyglądał jeszcze pewniej niż można było przypuszczać. Teraz czeka go dużo łatwiejszy pojedynek. i wiedząc, że co raz więcej elementów zaczyna normalnie funkcjonować u młodego Argentyńczyka, wiedząc kogo zostawił w tyle i znając jego sytuację...myślę, że złudzeń michałowi nie pozostawi żadnych.
Zgadzam się rownież z typem Widza (bodajże) na Berdycha.⛔ Czech już dawno tak dobrze nie wyglądał na hardzie. Jest zdecydowanie regularniejszy i bardziej cierpliwy od Cilica. i wbrew pozorom to może być element decydujący. Spodziewam się, że Cilic nie będzie wytrzymywał długicz wymian i będzie próbował je szybciej skończyć. zaczną się błędy, zaczną się spore auty. Czech w obecnej formie sumiennie to wykorzysta. Zagram też Roddick✅✅✅a bo Leyton nie wygląda tak dobrze jak wydawało się na początku sezonu. może będzie 3setówa bo Andy;emu zdarzają się przestoje, ale u siebie taki mecz ARod musi wygrać. a Tipsarevicowi za dużo nie dał pograć.
Co do Sody to najbardziej racjonalnym typem wydaje się over 23.5, ale ja odpuściłem całkiem ten mecz. Za dużo znaków zapytania. bo Llodra wczoraj wyglądał średnio z Kamke, bo atmosfera we Francji jest bardzo gorąca, bo Soda wygrał ostatnio ważny turniej, a tu już z Mahutem musiał grać dwa TB.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cilic, M - Berdych, T
Kurs: 1,54
Stawka: 4/10

Dzisiaj zabobonnie nie podam co dziś gram ale będziecie mogli to wywnioskować z tego co dziś tutaj napiszę.

Turniej jest słaby tutaj zawsze dobrze czuli się Francuzi lub Ci którzy musza za wszelką cene się odkuć i takim typem jest Ćilić który do Dubaju nie leci i ma komfort że nigdzie nie musi się śpieszyć, a przecież z Europy do Dubaju leci się jednak trochę długo, a będzie to 500stka więc kasa i punkty lepsze dla Berdycha niż tutaj tłuc się i męczyć do Niedzieli.

Myślę że dla Ćilića to dzisiaj priorytet by odrobić punkty z tamtego roku z Chennai, ale zobaczymy co to wyjdzie.

Im dluzej analizuje tym gorzej na tym wychodze. Dzisiaj krotko i wiecej:

atp marseille/francja outdoors

Soda - Llodra 1,72 Llodra u siebie, Soda pare turniejow wiecej w nogach... Mimo to roznica klas nie zostawia zludzen (chyba).
Tsonga - Youzhny 1,55 Tradycja glosi by franc odwiedzil final. Kompetentnym kandydatem bylby Jo-Wilfried. Pojedynek trudny. Jesli 3.setowka pewno Youzhny jesli 2.sety zdecydowanie Tsonga.
atp memphis/usa indoor

Kendrick(byle jaki) - Raonic 3,00 Typ szalony? Niekoniecznie. Wczoraj Rao meczyl sie okrutnie, mozesz grac na wysokich obrotaach ale jak dlugo? tydzien, 2 tygodnie, 3?! Kendrick sumiennie jedzie jak z g...

Co do Sody oglądałem go wczoraj i jak zwykle serwis 230km/h i Szwedzka saperka z fh nic więcej, Mahut grał to co Llodra agresywnie, s&amp;v ale jednak nie było po nim widać wiary i pewności siebie co może świadczyć prowadzenie w drugim TB 52 i zjazd do bazy.

Llodra u siebie w halach to jest monster mecz z Benneteau jak i z Kamke klasa sama w sobie agresywność, woleje, jednoręczny bh aż przerażający dla przeciwnika i co najważniejsze Misiel we rancji zawsze czuję bluesa widać po nim tą pewność wczoraj na poczatku trochę psuł przy siatce ale było widać że w ogóle go to nie wkurzało czy załamywało zaraz robił coś kolejnego co wchodziło, ogólnie myślę że dzisiaj będzie rewanż za porażkę na Bercy.

Co do Tsongi tutaj się zgodzę broni przynajmniej półfinału, a po blamażu na AO musi jednak ciułać gdzieś punkty tak samo jak Ćilić nie wylatuje do Dubaju w przeciwności co do Rosjanina.

Raonic wycofał się z turnieju w następnym tygodniu i sądzę że gra tutaj o całą pulę ale zalezy co to znaczy czy jeśli dzisiaj wygra może dostać SE w Meksyku lub po prostu już walczy do zmęczenia materiału bo i tak odpoczynek ma aż do DC, wczoraj myślałem czy dzisiaj nie zjedzie do bazy ale przy jego stylu gry nawet jeśli gra po 3h za dużo się nie męczy jestem dzisiaj za Kanadyjczykiem.

Melzer - Tursunov @ 2,28

Dima wraca do światowej czołówki! Bardzo mnie to cieszy, gdyż to niezwykle sympatyczny i ciekawie grający zawodnik. Rosjanin dziś rozprawił się z Ljubiciciem, Austriak w obecnej dyspozycji nie wydaje mi się być zbyt wymagającym rywalem.

Też jestem za Dimą tym turniejem może wskoczyć do TOP100, a przecież Protegowane Rankingi już mu się kończą, najgorsze jest to że przed nim turniej w Dubaju i najgorsza jest w tym logistyka bo kiedys zaplanować wylot z Europy trzeba.

cantona78 +3 Punkty
gambero +2 Punkty
S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Nicolas Almagro - Jose Acasuso 1,22 Tobet
&quot;Chucho&quot; jakby zaczął się odradzać, pokonał Dolgopolova i Cuevasa, ale Almagro to TOP 10 w tourze na clayu. H2H zdeycdowanie na korzyść Nico 6-2 z czego wygrał 6 ostatnich pojedynków. Acasuso zagra przed własną publicznością i to jest pewne niebezpieczeństwo, bo Almagro potrafi się &quot;zagotować&quot; jak mało kto.
Jednak dla mnie Hiszpan jest pewniakiem w tym pojedynku.
Sam Querrey - Mardy Fish 1,70 Tobet ✅
Querrey w Memphis przebudził się wygrywając pierwszy mecz od październikowego Mastersa w Szanghaju. Nie były to jednak zwycięstwa nad znaczącymi tenisistami: Istomin szuka formy, Dabul to gracz przeciętny, jeszcze z małym zasięgiem ramion co ułatwiało Samowi zdobywanie punktów serwisem.
Fish też nie błyszczy w tym sezonie, ale tu w Memphis odesłał z kwitkiem Gabashviliego i Lacko, a więc groźnych tenisistów.
H2H 1-1 Fish wygrał na hardzie, Querrey na trawie.
Mimo, że obaj grają słabo stawiam na Fish&#39;a. Uważam, że będzie sobie radził z serwisem rywala, a z głębi kortu jest regularniejszy.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
  • Juan Ignacio Chela - Albert Montanes @ 2,58 Pinnacle ⛔

Chela nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu, który na mączce jest wysoki. Ostatnio udało się go jednak pokonać Almagro i Giraldo, blisko był także Łukasz Kubot. W Buenos Aires wygrał trzysetówkę z Machado i łatwo pokonał Zeballosa. Montanes to jednak inna bajka, tydzień temu zaliczył wpadkę z Mello, w Argentynie zameldował się w ćwierćfinale kosztem Ramireza-Hidalgo i Fogniniego. Szanse na zwycięstwo obu zawodników są bardzo podobne, na kurs znaczący wpływ mają jednak dwa elementy, takie jak miejsce rozgrywania turnieju (Argentyna) i baty jakie zebrał Hiszpan w Bukareszcie w zeszłym roku (kursy były wtedy niemalże odwrotne), kiedy to Montanes grał piach.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Fish M. - Querrey S.
Typ: 1
Kurs: 1,70
Buk: Tobet
Stawka: 6/10

Sam broni tytułu z przed roku, ale nie ma szans na obronę wszytskich punktów. Jego forma jest słaba, na razie ograł dwóch średnich grajków i to w bardzo słabym stylu, wczoraj widziałem jego mecz z Dabulem i robił dużo błędów. Potrafił przejął kontrole nad wymiana a pozniej piłka w siatkę i tak co chwile. Dzisiaj Fish dobre podanie, mocny Fh zawodnicy na pewno do siebie podobni, ale forma zdecydowanie po stronie rybki, który wreszcie musi cośw tym sezonie osiągnąć znaczącego. Fish będzie pewnie utrzymywał swoje gemy serwisowe a przy podaniach Sam&#39;a na pewno doczeka się na słabsze momenty...
Polecam, Nalbandiana 1,50 u siebie powinien sobie bez problemów poradzić z Robredo, który ostatnio gra dużo i raczej z zawodnikami z dużo niższej półki, większość męczy grał na pół gwizdka. Dzisiaj obaj muszą zagrać na maxa, szykuje się fajny mecz. Dawid lepszy grajek+gra u siebie= win.

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cilic-Youzhny
1,96 , Ciezki mecz, jeden i drugi zagrali dzis swietne spotkania.Marin wygrał dziś z Berdychem dobrym serwisem, a Mikhail pokonał showmana gospodarzy Tsonge.Dla mnie do finału wejdzie Youzhny, który znajdzie sposb na Marina.

Raonic-Fish
1,70 , Milos jest tu dla mnie duzym faworytem.Posiada swietny serwis(58 asow w 2 ostatnich meczach i wysoka skutecznosc 1 serwisu).Wyeliminował dzis grajacego u siebie Kendricka, a jutro wyeliminuje 2 gospodarza.Dla mnie Mardy to już nie ten sam zawodnik co kilka miesiecy temu.Wygrał dzis 2-0 z Quereyem, ale byl to mecz wielu bledow.Mardy dzis slabo z 1 serwsu(tylko 68%), jesli jutro bedzie podobnie to Raonic szybko przelamie Fisha i bedzie kontrolował swoja gre.Stawiam na wieze z Kanady po 1,70.

Clement/Mahut-Bennetau/Tsonga
1,70, nie bede sie duzo rozpisywał, dla mnie benek i wilfried to o klase lepszy debel, a pozatym Clement to juz dziadek bez formy.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Fish - Raonic @ 2,02
Ten kurs to naprawdę piękna sprawa. Raonic gra ostatnio bardzo dużo, ale z meczu na mecz zdaje się jakby gasnąć. Dzisiaj przy życiu z przeciętnie grającym Kendrickiem uratował go serwis, jutro przy dużo bardziej utytułowanym rywalu może to nie wystarczyć. Mardy wrócił po kontuzji i w sumie bez problemów zjadł słabego Querrey&#39;a a wczesniej odprawił z kwitkiem Lukasa Lacko. Z młodzianem z Kanady też da radę.
Cilic - Youzhny @ 1,78
Tutaj myślę spokojne zwycięstwo świetnie grającego Miszki. Cilic to jednak nie ta półka co Rosjanin. Dzisiaj Michaił ograł ulubieńca gospodarzy Tsongę, Marin wydaje się być słabszym rywalem. H2H 0-4.
Russell (+5,5) - Del Potro @ 1,66
Śmieszne handi jak na rozgrywki męskie na tym poziomie. Del Potro wygrywa kolejne mecze, ale nie rozbija specjalnie rywali. Russell ma na tyle dobry serwis, że powinien nie dać się przełamać więcej niż raz w secie.

Status
Zamknięty.