>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Marsylia, Memphis & Buenos Aires, 14-20.02.2011

Status
Zamknięty.
mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nikolay Davydenko - Gilles Simon 2,10
Fish M. - Lacko L. 1,30 ?!
Jo-Wilfried Tsonga - Sergiy Stakhovsky 1,16
Z typem na Simona się zgadzam, ale pozostałe dwa spotkania pozostawiają wiele wątpliwości (o Tsondze nie będę pisał bo już gra). Fish jest solidnym grajkiem, ale zdarzają mu się dziwne wpadki. Przypomnę tylko, że w ubiegłym sezonie przegrał w Memphis z Leonardo Mayerem, a wtedy był w zdecydowanie wyższej formie. Lukas Lacko to natomiast całkiem ciekawy Słowak, który potrafi grać na szybkich nawierzchniach. Posiada bardzo mocne podanie oraz potrafi skończyć z obu stron, gra na ogół płasko. Jak dla mnie to naprawdę spory potencjał tenisowy, który w tym sezonie ograł już w amerykańskiej hali Sama Querrey&#39;a, a przegrywał jedynie z Nadalem, Federerem, Del Potro i GG-Lopezem, to na pewno nie wstyd. Dlatego taki kurs lepiej omijać z daleka, a nawet zastanowiłbym się nad typem na samego Słowaka @ 3.32 (Betsafe)?
Co do meczu Raonic - Verdasco to faworyt dziś jest tylko jeden i jest nim Hiszpan. Rzadko się zdarza na tym poziomie by &quot;outsider&quot; pokonał faworyta dwa razy z rzędu. Verdasco to bardzo solidny tenisista, wcale nie odstawał w finale w San Jose, bardziej doświadczony gra, musiał wyciągnąć wnioski z ostatniej porażki. Kolejna rzecz to kondycja w której widzę przewagę Hiszpana (kto pamięta AO 2009 ten pewnie wie, że trudno jest zajechać Fernando, natomiast trudno powiedzieć tak o Raonicu, choćby ze względu na warunki fizyczne).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nikolay Davydenko - Gilles Simon 2,10
Po piąte Simon według mnie jest lepszy. W Sydney doszedł do finału i wygrał. Na AO open prawie wyeliminował Ferdka, z Rotterdamu może szybko odpadł bo chciał dobrze wypaść u siebie w ojczyźnie ? Nie wiem.

zrezygnował z 500-tki żeby dobrze wypaść w 250-tce ????
takie insajdery zachowaj dla odwiedzających twój topic

ode mnie:
  • Raonic - Verdasco @ 1,57 Pinnacle ⛔

Co prawda grali trzy dni temu, co prawda wygrał Kanadyjczyk, ale przy znacznej pomocy Hiszpana w TB. Smaczku spotkaniu dodaje fakt zamieszania przy piłce meczowej dla Raonica, kiedy jakiś idiota na trybunach zacząl krzyczeć. Potem Nando chciał powtórzenia punktu, do tego jednak nie doszło. Z jego strony będzie napewno pełna mobilizacja, by pokazać że zdarzyła mu się tylko wpadka.
  • Del Potro - Isner @ 1,72 Expekt ✅

Argentyńczyk po kontuzji jest coraz groźniejszy, rywale z topu nie są jeszcze w jego zasięgu, ale powoli robi swoje by wrócić tam gdzie jego miejsce. Jest głodny gry, w San Jose zatrzymał go dopiero Verdasco. Isner broni tytułu sprzed roku, ale nie przypisywałbym temu faktowi żadnej wagi w kontekście tego pojedynku bo obsada turnieju w Memphis jak na rangę &quot;500&quot; jest mizerna. Amerykanin może liczyć na rozstrzygnięcia w TB ale po takim kursie warto pobrać typ na Del Potro.

Austriak na skraju TOP 10 ostatnio pokonuje kogo ma pokonać i jednym z takich zawodników jest Seppi, który choć wygrał challengera w Bergamo to w hali potrafił przegrać niedawno z Ramosem-Vinolasem. W pierwszej rundzie pokonał po TB w trzecim secie Haase, co tylko jeszcze bardziej go zmęczyło

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
James Blake - Robert Kendrick 2 @ 1.94 Pinnacle
Krótko o tym meczu, bo zmykam na hit Arsenal - Barca ;) o to co napisałem po meczu Blake - Raonic (który w całości oglądałem) w grupie Tennis Team w naszym prywatnym wątku:
Raonic - Blake 6:2 7:6
James to bardzo sympatyczna postać, ale chyba czas zmierzać na emeryturę. Pomijając tragiczną formę i metrowe auty przy prostych piłkach odgrywanych na środek, ale on nawet nie biegał za piłkami wzdłuż końcowej linii, a Raonic nie grał jakiegoś super spotkania. Bekhend to tragedia, obiega go jak może, a i to nic nie pomaga bo celność strzałów z forhendu była bardzo niska. Za tydzień gra w Memphis i można spokojnie grać przeciwko niemu...
Dziś czeka Jamesa mecz z innym wierzowcem - Robertem Kendrickiem. Nie wierze by Blake nagle złapał formę, a w takiej dyspozycji nie daje mu wielkich szans, Kendrick serwisowo jest nawet mocniejszy od Raonica (chociaż trudno to porównać) a pamiętam że z Kanadyjczykiem Blake nie umiał ugrać nawet jednego punktu w całym pierwszym secie przy jego podaniu! Później co prawda przełamał raz rywala, ale to dlatego, że ten serwował na mecz i ewidentnie się rozkojarzył. Szykuje się podobny mecz i jak dla mnie podobny wynik, bo Raonic rozniósł go w 90% dzięki serwisowi.

toko +1 Punkty
inkub1986 343

inkub1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomerania
Raonic do przodu, Del Potro do przodu, Monaco ze Schwankiem do przodu. Tylko &quot;byle jaki&quot; Kendrick zepsul sprawe. Pare zlotych jest. Co do Kubota... jak nie wiesz chlopiec paru rzeczy, to nie przedrzezniaj z gory. Troche pokory wiecej. Nikt nie lubi krytyki ale zjazd na maxa to nie odpowiedz ????
Berdych - Roger-Vasselin [atp marseille, hard outdoors] 4,49(betsafe)⛔
Po pokonaniu dziadka rodaka mogl nabrac wiary w siebie, wczesniejsze zw nad Sidorenko tego nie zapewnialo. Berdych gra troche jak Kirilenko sprzed lat... Delikatnie mowiac, nierowno. Ciezki boj z Tursunovem jakies sily musial odebrac, niemniej jednak typ-niespodzianka bardziej gdyz wszyscy wiemy jaka przepasc oby dzieli. Te przepasc zasypuje publicznosc w Marsylii = wlasny teren. Francuzi sa potega tenisa nie od dzis. Gdyby w Polsce byla taka organizacja jak u nich...
[Wracajac jeszcze do watku z Petzschnerem dostawilem do niego znak zapytania ale ciesze sie ze bylo czytane :p]

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Raonic do przodu, Del Potro do przodu, Monaco ze Schwankiem do przodu. Tylko &quot;byle jaki&quot; Kendrick zepsul sprawe. Pare zlotych jest. Co do Kubota... jak nie wiesz chlopiec paru rzeczy, to nie przedrzezniaj z gory. Troche pokory wiecej. Nikt nie lubi krytyki ale zjazd na maxa to nie odpowiedz ????
nie zjazd, koleżko ;) śmieje się tylko, bo piszesz o konstruktywnej krytyce a to akurat nie była zupełnie konstruktywna krytyka. i TYLKO do tego się odnoszę.
a)Kunitsyn to nie jest byle jaki tenisista. b)konstruktywną krytyką nie uważasz chyba też pisanie o motywacji DP. bo umotywowany to mogę być ja też grając z Nadalem i co z tego c)piszesz o przegranej Schwanka z Kubotem i określasz Kubota mianem przekupnego. okej, ale ten wynik pokazuje, że Kubot podszedł serio do tego spotkania, zresztą w CDS każdy wie w jakiej był sytuacji więc gdyby coś tam odpuszczał to byłby idiotą.
Ja mam sporo pokory. Dlatego jak ktoś pisze, że stawia takiego szaleńca to nie piszę bzdur odnosząc się do jego typów. co najwyżej piszę własne, inne typy.
na dzisiaj trochę poważniej:
Ljubicic - Tursunov 1 (1.68)⛔
Ljuba w formie. a to oznacza bardzo dobrze funkcjonujący serwis, sporo asów, pewną grę z głębi kortu, i jak zawsze bardzo pewną rękę przy siatce. W Holandii przegrał dopiero z Tsongą. Tursunov wraca i robi to w dobrym stylu, ale na łysego w obecnej sytuacji to nie wystarczy. Mecz z Dimitrovem trochę obnażył niedociągnięcia w grze Dimy.
Almagro - L Mayer 2:0 (1.5) ⛔wyniki Almagro mówią samo za siebie. Dokładając do tego wiedzę o umiejętnościach clayowych Hiszpana i patrząc na wyniki Mayera, nawet te z pierwszej rundy staje się jasne, że jeżeli tylko niebo w Argentynie nie zatrzęsie się to Alma wygra to w dwóch setach.
Dodig - Del Potro 2 (1.25)✅✅✅ To już nie Zagreb. Poza domem Dodig sporo namęczył się z kiepskim na początku 2011 Schutlerem, w pierwszym meczu. Teraz Del Potro, który pokonał gładko finaliste tego turnieju z tamtego roku. Dodig za słabo tu wygląda na DP.

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodig - Del Potro 2 (1.25) To już nie Zagreb. Poza domem Dodig sporo namęczył się z kiepskim na początku 2011 Schutlerem, w pierwszym meczu. Teraz Del Potro, który pokonał gładko zwycięzce tego turnieju z tamtego roku. Dodig za słabo tu wygląda na DP.
W zeszłym roku Isner był zdaje sie finalistą. Querrey wygrał. Tak na 90% ????
christopher48 // Zgadza się. Zeszłoroczny finał: Querrey - Isner 6:7 7:6 6:3

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Soderling - Mahut (+4,5) 2 @ 1,8 lub (+5,5) 2 @ 1,44 ✅ 7/6 7/6 i$$$i
Ogromne handi według mnie. Soderling rzadko wygrywa bardzo wysoko swoje mecze, zwłaszcza z zawodnikami z dobrym serwisem, a do takich trzeba zaliczyć Nicolasa. Mecz w hali w Marsylii, co też powinno dodać animuszu Mahut. Liczę na wyrównane widowisko.
Querrey - Dabul @ 4,02 ⛔ 6/3 7/6 słabiutki mecz z obu stron
Tutaj buki wyraźnie przeceniają szanse Sama, który gra od dłuższego czasu słabiutko. Dabul wbrew pozorom świetnie sobie radzi na HC, zwłaszcza z zawodnikami wysokimi, słabo poruszającymi się po korcie. Myślę, że jest w stanie sprawić niespodziankę.

krzysgd +2 Punkty (txs za Mahuta)
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Querrey, S - Dabul, B
TYP: Over 21,5 gema
Kurs: 2
Buk: Unibet
Stawka: 3j
Buki mocno faworyzują Amerykanina, dla mnie jego zwycięstwo nie jest takie oczywiste. Dabul świetnie radzi sobie na amerykańskim hardzie. W zeszłym tygodniu przegrał w 2r z Hewitem po trzech długich wyrównanych setach. Dzisiaj spodziewam się podobnego scenariusza. Sam w tym sezonie gra dużo poniżej oczekiwań, potwierdza to pierwszy mecz tutaj i trzy sety z Istominem. Dabul na pewno powalczy, a to zapewnia nam długie i wyrównane spotkanie.
Stepanek, R - Raonic, M
Typ: 2
Kurs: 1,78
Stawka: 5/10
Kurs rewelka jak dla mnie! Odkrycie sezonu, największy talent, nadzieja na top 10 a może nawet i więcej i to w najbliższym miesiącach. Tak mogę opisać Milosa, chłopak zrobił na mnie ogromne wrażenie, dla niektórych drewniak ale to raczej dla tych co mało wiedzą o tenisie. Chłopak poza fantastycznym serwisem ma cały arsenał innych zagrać, potężny FH, załatwia wiele winnerów, ale potrafi i wytrzymać dłuższe wymiany, zaskoczyć i pobiec do siatki. Wielki potecjał. Przypomina mi kariere Del Potro, On swojego czasu zrobił ogromną kariere w cyklu turniejów zza oceanem.Raonic zaczął już od AO i nie zwalnia tępa! Czech nic wielkiego nie osiągnie, ostatnio przygodę kończy na 2 rundach. Dzisiaj powinno być podobnie.

merengue +1 Punkty
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
  • Gilles Simon - Mikhail Youzhny @ 1,74 Pinnacle ✅

Francuz pokonał wczoraj Davydenko, ale zaprezentował się przeciętnie, co na Youzhnego pewnie nie wystarczy. W Rotterdamie Rosjanin grał dobry tenis, walczył z Soderlingiem prawie jak równy z równym. H2H 6:0 dla Miszy, dzisiaj może być 7:0 i czwart z rzędu dla Youzhnego QF w Marsylii

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Soderling - Mahut (+4,5) 2 @ 1,8 lub (+5,5) 2 @ 1,44
Ogromne handi według mnie. Soderling rzadko wygrywa bardzo wysoko swoje mecze, zwłaszcza z zawodnikami z dobrym serwisem, a do takich trzeba zaliczyć Nicolasa. Mecz w hali w Marsylii, co też powinno dodać animuszu Mahut. Liczę na wyrównane widowisko.
Querrey - Dabul @ 4,02
Tutaj buki wyraźnie przeceniają szanse Sama, który gra od dłuższego czasu słabiutko. Dabul wbrew pozorom świetnie sobie radzi na HC, zwłaszcza z zawodnikami wysokimi, słabo poruszającymi się po korcie. Myślę, że jest w stanie sprawić niespodziankę.
Dabul jest bardzo słaby na twardej nawierzchni, ogólnie to bardzo przeciętny tenisista. Jednak ja też widzę dla niego jakieś szanse - z tego co pamiętam jest leworęczny, co może uprzykrzać życie Samowi no i może go po prostu przetrzymać i przebijać do nieskończoności piłki, a Querrey jak nie jest w formie to nie trzeba długo czekać na jego niewymuszone błędy.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Stepanek, R - Raonic, M
Typ: 2
Kurs: 1,78
Stawka: 5/10
Kurs rewelka jak dla mnie! Odkrycie sezonu, największy talent, nadzieja na top 10 a może nawet i więcej i to w najbliższym miesiącach. Tak mogę opisać Milosa, chłopak zrobił na mnie ogromne wrażenie, dla niektórych drewniak ale to raczej dla tych co mało wiedzą o tenisie. Chłopak poza fantastycznym serwisem ma cały arsenał innych zagrać, potężny FH, załatwia wiele winnerów, ale potrafi i wytrzymać dłuższe wymiany, zaskoczyć i pobiec do siatki. Wielki potecjał. Przypomina mi kariere Del Potro, On swojego czasu zrobił ogromną kariere w cyklu turniejów zza oceanem.Raonic zaczął już od AO i nie zwalnia tępa! Czech nic wielkiego nie osiągnie, ostatnio przygodę kończy na 2 rundach. Dzisiaj powinno być podobnie.
Tak, Widzu dla mnie Raonic w porównaniu z innymi &quot;młodymi wilkami&quot; Berankisem, Dimitrovem, Tomiciem, Dolgopolovem, Kamke, Nishikorim, czy nawet Harrisonem jest drewnem.
Jak będziesz oglądał dzisiejszy mecz to zwróć uwagę na zwinność i gibkość pod siatką Stepanka i porównaj z tymi atrybutami Kanadyjczyka.
Wiem, że wiele osób podnieca się Raoniciem, bo młody, zdolny i z wielkimi perspektywami, ale gdy Milos na stałe zagości w TOP10, jego styl zacznie się nudzić.
Niemniej uważam,że Raonic dziś powinien wygrac i w niego inwestuję swoje pieniądze. ???? Radek Stepanek - Milos Raonic 1,70 Tobet
Oprócz tego na dziś:
Tobias Kamke - Michael Llodra 1,30 Tobet ✅

Llodra na szybkiej nawierzchni Greenset jaką mamy w Marsylli czuję się ja ryba w wodzie.
Kamke to odkrycie 2010r. wg ATP w tym sezonie nie zachwyca na AO przegrał z Kohlschreiberem mając mp, w Heilbronn przegrała z Bozoljacem. W Marsylii w 1R stracił tylko 2 gemy z Schoorelem, ale Michael to zdecydowanie wyższe progi.

Gilles Simon - Mikhail Youzhny 1,70 Tobet

Bradzo korzystny kurs na Miszę. Simon gdzieś zgubił świetną formę z Australii gdzie wygrał w Sydney, a w AO stoczył pasjonujący bój z Federerem, Tu w Marsylii Gilles wygrał z Davydenką ale nic wielkiego nie pokazał.
Dla Rosjanina ten sezon to jak narazie pasmo rozczarowań, na AO przegrał w 3R z Raoniciem, nie obronił finału z Rotterdamu przegrywając w QF z Soderlingiem.
H2H 6-0 na korzyśc Miszy, w hali grali ze sobą raz w Walencji &#39;09, Misza wygrał 6-4 6-4.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Drewnem to jest, Karlovic,Querrey,Cilic itp A tych co wymieniłeś po prostu moga byc talentami ale nie wejda nigdy do top30. Nie nazywasz ich drewnem bo nie maja dobrego podania i tyle. Raonic jest młody juz mam mega wyniki a poruszanie sie po korcie i inne rzeczy to sa rzeczy ktore da sie zrobic w ciegu kilku miesiecy. Nie ma sie czego wstydzic ale na pewno duzo pracy przed nim i mam nadzieje, iz bedzie robil postępy. Ale Drewnem na pewno nie jest. Nie ma co go porownywac ze Stepankiem, On i LLodra robią to na najwyzszym poziomie...

Youzhny M. - Simon G.
Typ: 1
Kurs: 1,65
Buk: BAH
Stawka: 6/10

H2H 6:0 na korzyść Rosjanina. Misha jest w wybornej formie, widziałem jego mecz z Soderlingiem i na jego nie szczeście grał z 4 rakietą świata. Mimo to mógł tamte spotkanie wygrać, jego 1bh funkcjonował fantastycznie, raz po raz popisywał się pięknymi winerami z BH. Simon gra w kratkę. Ostatnio miał jakięs problemy z brzuchem dlatego przegrał w Rottredamie z mało znanym Paire. Tu już się czuje dobrze, pokonał Davydenke, który jest wyraznie pod formą mecz, nie stał na najwyższym poziomie. Yozuhny będący w takiej formie moim zdaniem jest poza zasięgiem Giles&#39;a, własna publika nie pomoże

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Youzhny M. - Simon G. 2,10 2:1 ⛔ Wiadomo pierwszy set przegrany rosjanina :p.
Może i H2H przeraża na korzyść Rosjanina. Ale według mnie nie ma co bardzo brać tego pod uwagę. Grali ze sobą dość dawno.
Simon w tym sezonie gra dobry tenis, o czym świadczą wyniki. Wygrana w Sydney, w AO dobrze się zaprezentował (Dobry mecz z Federem), teraz czas coś pokazać na własnych kortach.
Jak dla mnie nie ma sensu typować na Rosjanina, jedynym argumentem na jego korzyść jest fakt H2H, reszta po stronie Simona.
Spójrzmy obiektywnie, Simon gra u siebie, Rosjanin na 6 meczy w 2011 przegrał 2, 4 wygrał i to wcale nie tak pewnie.
Zresztą według mnie Youzhny jest takim zawodnikiem który długo wchodzi w mecz i często przegrywa pierwszego seta. Często jego mecze to 3 setówki, albo 4-5, przynajmniej o tym świadczą wyniki z 2010 roku.
Według mnie nie ma sensu stawiać na Rosjanina.
Dla Rosjanina ten sezon to jak narazie pasmo rozczarowań, na AO przegrał w 3R z Raoniciem, nie obronił finału z Rotterdamu przegrywając w QF z Soderlingiem.
No właśnie, to czemu typujesz na Rosjanina ???? .
Yozuhny będący w takiej formie
Ostatnio miał jakięs problemy z brzuchem dlatego przegrał w Rottredamie z mało znanym Paire
Jedni piszą problemy z brzuchem, drudzy jakieś z karkiem i weź tu bądź mądry :p.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
No właśnie, to czemu typujesz na Rosjanina ???? .
Po pierwsze jest dobry kurs, na niego, po drugie h2h zdecydowanie na korzyść Miszy.
Widziałem ostanie mecze obu panów i jeżeli Misza zagra dziś tak jak z Soderlingiem, to Simon nie będzie miał czego szukać.

jasmin_bogow 1,2K

jasmin_bogow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Drewnem to jest, Karlovic,Querrey,Cilic itp A tych co wymieniłeś po prostu moga byc talentami ale nie wejda nigdy do top30. Nie nazywasz ich drewnem bo nie maja dobrego podania i tyle. Raonic jest młody juz mam mega wyniki a poruszanie sie po korcie i inne rzeczy to sa rzeczy ktore da sie zrobic w ciegu kilku miesiecy. Nie ma sie czego wstydzic ale na pewno duzo pracy przed nim i mam nadzieje, iz bedzie robil postępy. Ale Drewnem na pewno nie jest. Nie ma co go porownywac ze Stepankiem, On i LLodra robią to na najwyzszym poziomie...
Hmm hmm. Pozwolę sobie zabrać głos w tej dyskusji. Raonić w mojej opinii dośc słabo wypada na korcie - tzn może inaczej - drewnem całkowitym bym go nie nazwał, ale asem w tej dziedzinie nie jest - ma zadatki, bo widać, że chłopak chce. Jednak widać też, że jak dotąd w jego treningach największy nacisk był na wykorzystanie serwisu ( na Bogów, byłoby dziwne, gdyby tak nie było ) i może teraz powoli będzie wdrażał inne elementy.
Widzu, nie zgodzę się w czymś innym z Tobą. Dolgopolov, Nishikori... ta dwójka jak dla mnie ma duże szanse na Top 30 ???? Nishikori może nie jakieś ogromne, ale Dolgo to na pewno.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm hmm. Pozwolę sobie zabrać głos w tej dyskusji. Raonić w mojej opinii dośc słabo wypada na korcie - tzn może inaczej - drewnem całkowitym bym go nie nazwał, ale asem w tej dziedzinie nie jest - ma zadatki, bo widać, że chłopak chce. Jednak widać też, że jak dotąd w jego treningach największy nacisk był na wykorzystanie serwisu ( na Bogów, byłoby dziwne, gdyby tak nie było ) i może teraz powoli będzie wdrażał inne elementy.

Widzu, nie zgodzę się w czymś innym z Tobą. Dolgopolov, Nishikori... ta dwójka jak dla mnie ma duże szanse na Top 30 ???? Nishikori może nie jakieś ogromne, ale Dolgo to na pewno.

tymbardziej że już jest 29...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dolgo to jasne, ale to wyjątek no wyszło mu AO za rok ma mnóstwo punktów do obrony. Ale Raonic i Dolgo to są dwa największe talenty w turze, które mogą zrobić cos dużego. Przed Raonicem masa pracy to pisałem jak bedzie robił postępy, bedzie poprawiał inne fragmenty gry niż serwis to moze byc wielki grajek.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
OMG

Koles wygrywa duzy turniej, zaraz potem znow leje Verdasco co jest bardzo trudne po takim sukcesie juz ma secik z Pieknym Radkiem a na forum tyle osob nic nie robi tylko stara sie udowodnic jaki z niego DREWNIAK.

Masakra... niektorzy powinni sie opamietac.

aka-shakal +3 Punkty (No.)
M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja Dolgopolova śledze już długi czas. Rok temu wymiatal w Challangerach. Nawet mu osobiście gratulowałem na PEKAO Open (z ktorego notabene odpadl bardzo szybko).
Uwazam, ze ma duze szanse cos osiągnąć dlatego, że gra nietypowo i odważnie. Serwis też ma nienajgorszy. Jeśli zdobędzie trochę regularności to widze go w TOP15 na pewno. I to na dluzszy czas.

inkub1986 343

inkub1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomerania
Raonic i Dlugi wyraznie ida w slady Tsongi ktory 3-4lata temu niszczyl wszystko lacznie z duma kolegow z naprzeciwka w challengerach. Wszedl na wyzszy pulap - pamietam debiut jego na AO 3lata temu bodajze i urwany set Roddickowi... Facet dobil do top10 obecnie jest 16. Tak czy siak szalenie mu kibicowalem, czego nie przestalem robic do tej pory. W kazdym razie wspomnieni na poczatku mlodzi grajkowie sa w stanie sporo namieszac w tym roku i pooozniej. Chyba sie powtarzam ale nie szkodzi, utrwali sie ????
Mannarino - Hewitt 3,04 (betsafe) [atp memphis indoor]⛔
I kolejna nadzieja mlodego pokolenia vs weteran, zdetronizowany No1 sprzed lat. Hewitt gra przyzwoicie i... to by bylo na tyle. Mannarino &#39;88 bardzo obiecujaco zaczal biezacy sezon. Kto sledzi ten wie. Kurs zawyzony. Wszedzie leci na leb na szyje. Nic tylko grac. Rusza spotkanie o 21 miejscowego czasu, 3 w nocy w PL. Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.