>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Madryt Masters Series

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mutua Madrileña Masters Madrid

Place: Madrid, Spain
Date: October 13-19, 2008
Draw Size: 48
Surface: Greenset
Prize Money: €2,057,000
Website: http://www.mutuamad-mastersmadrid.com

Singles Final:
D Nalbandian (ARG) d (1)R Federer (SUI) 16 63 63

Doubles Final:
(1)B Bryan (USA) / M Bryan (USA) d M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL) 63 76(4)

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaczynając od tego, że to nie ten dział
po drugie:
Obaj panowie spotkali się trzy razy, raz wygrał Tommy, a raz Andreas.
jeśli dobrze liczę to 1+1=2 (trzeci występ to IO, ale dziwnie to brzmi)
co do reszty się zgodzę, warto zagrać, ale Robredo na hardzie nie, nie

lothar 251

lothar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100lica
zaczynając od tego, że to nie ten dział
po drugie:
Obaj panowie spotkali się trzy razy, raz wygrał Tommy, a raz Andreas.
jeśli dobrze liczę to 1+1=2 (trzeci występ to IO, ale dziwnie to brzmi)
co do reszty się zgodzę, warto zagrać, ale Robredo na hardzie nie, nie
W takim razie chyba nie widziałes jego meczów w US Open

kelebra 4

kelebra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Dla mnie Robredo przy takim kursie napewno nie jest wart zagrania, w dodatku gra z Seppim, ktory jakims tam byle frajerem nie jest. Wiadomo graja w madrycie a i ostatnio Robredo zagral kilka meczy na betonach calkiem dobrych. Ogladam bardzo duzo tenisa i widzialem seppiego w akcji jak sie skoncentruje i pierwszy serwis bedzie mu &quot;wchodzil&quot; Robredo bedzie mial duze problemy.
Ja czekam na ten mecz ale zagram online.Zobacze serwis obu panow, zaangazowanie i kondycje fizyczna i obstawie ????
Wczoraj Marat, ktory byl dla mnie mimo wszystko zdecydowanym faworytem przegral, a kto obserwowal mecz to widzial jak on byl zmeczony, w drugim secie chwilami nie mial sily (choc go wygral)widzac to zmeczenie zagralem na Kunicyna
Safin V Kunitsyn - Betlive I Kunitsyn To Win @ 1.83 Won

Bet Type : Singles
Bet Details : 1 Bets @ 1000.00 per bet
Placed : 12/10/2008 14:02:35
Total Stake : 1000.00
Total Returns : 1833.33 euro

Co mam na mysli?
ogladajac tenis na zywo czasem widac kto i co wczoraj robil i ile wypil. Gram w ten sposob od jakiegos czasu i nie powiem zebym nie byl &quot;do przodu&quot;.
Powodzenia

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Cilic M. - Rochus O. Zakład na set✅✅
Typ: 2:0
Kurs: 2,00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:

Dzisiaj o 17:00 polskiego czasu w Madrycie spotkają się Belg Oliver Rochus i Chorwat Marin Cilic. Zacznę od tego że obaj tenisiści grali w tym roku ze sobą, to był mecz na ziemi ale jednak Cilic wygrał 2:0. Rochus przebrnął kwalifikacje w Madrycie, a od US Open to jest jego 4 turniej. Dla Cilica jest to pierwszy mecz od US Open. Trudno powiedzieć coś o formie Chorwata bo ostatni mecz grał ponad miesiąc temu ale wtedy była wyborna. Rochus to ostatnio typowy challengerowiec i sadzę że powracający Cilic będzie chciał jak najlepiej pokazac się w tym turnieju więc w pierwszej rundzie powinien pokonać Rochusa w dwóch setach...

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
North Side
Popieram typ, też gram na Chorwata, może nie na sety ale napewno jedyneczka za 1.45 pójdzie ????
Do tego dorzucam na jutro Kohl - Moya 1 (1.55) i Youzhny - Nieminen 1 (1.55) W przypadku Niemca nie widze tutaj żadnych argumentów przeciwko jego zwycięstwu w spotkaniu z Moyą a co do Youzhnego to zawsze podziwiałem jego umiejętności, jednak wciąż w jego meczach brakuje mocnej psychy :/ W 1 rundzie trafił Na Jarkko który jak dla mnie na hard zupełnie sie nie nadaje, do tego bezpośrednio 3-0 dla Ruska, wierze że ten turniej w końcu Jużny zalczy do udanych ...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Po tym co pokazal Kohli w Wiedniu można sie spodziewać, że coś zamiesza w Madrycie, wysoka forma, ładny BH, bardzo dobrze biega biega do piłek praktycznie wszystkich, taka gra nie powinna pasowac Moyi. Jakby Niemiec wzmocnił serwis to nie miałabym żadnych watpliwosci. Grali raz na US Open prawie do rana oglądałam, pamietam ten mecz doskonale 5 setówka wygrana przez Carlosa, wtedy Hiszpan mial wysoka forme a Niemiec srednio wysoka, sporo sie od tego czasu zmienilo, juz wtedy bylo widac, ze Hiszpanowi nie pasuje styl gry Kohlschreibera (1.60 4/10)

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja jednak dalej jestem za Moyą. To już jest doświadczony zawodnik i myślę że po doświadczeniach z Niemcem w US Open wyciągnął wnioski. Po za tym to było rok temu i uważam że właśnie teraz forma Mayi jest wyższa. Kohlschreiber pokonał w Wiedniu Verdasco i Gicquela w bardzo dobry stylu ale oni są bez formy. Moya także nie miał jakichś wybitnie dobrych rywali. Ja tutaj widze 3 sety i win Moya. Jakoś mam do niego [niestety] słabośc i myślę że może powalczyc jutro z Niemcem.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak ogólnie to Moya swoją droga ale jutro dużo ciekawych meczy będzie. Tyle że na bah wszystki są na razie wpisane na jutro, a pewnie wieczorem dopiero rozbiją to na dwa dni ale dobra z meczy które na razie zaplanowane są na jutro to: Mathieu P.-H. - Granollers M. tutaj myślę że nie będzie niespodzianki, Francuz niezła forma i mam nadzieję że wygra. Kurs 1,30 może nie jest powalający ale wydaje mi się że pewny.
Tursunov D. - Hanescu V. - także kurs 1,30 i także dość pewny mecz.
Youzhny M. - Nieminen J. - Szwed na hardzie nie gra nic dodajac do tego h2h 3:0 wychodzi pewna 1 :]. Ciekawie wygląda także Monfils G. - Fognini F. - 1,20 i Nadal 2:0 - 1,30 ale nad tym pomyślę później

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Po 1 nie szwed tylko Fin

Po 2 najlepsze wyniki w zyciu Jarko osiagnal na hardzie i dywanie wiec nie bardzo rozumiem, nie neguje typu ale info podane jest bledne

Bardzo niski kurs na Mathieu zastanawia, czlowiek z wielkim talentem i potencjalem a nie gra zbyt dobrze, Granolers Pujol kompletnie bez formy lecz przeszedl kwalifikacje, co o tym meczu myslicie 1.35 pewne na Franuza czy nie warto?

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Udało się. Jak na razie turniej na ✅ od początku. Cilic 2:0 i nerwowe zwycięstwo debla Nadal/Moya. Jeszcze dzisiaj Berdych i Robredo tylko nie wiecie czy oni zdążą jeszcze dzisiaj zagrac?

aimar 0

aimar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Roxanne jak kogos poprawiasz too popatrz na swoje Mathieu gra z Marcel Granollers a nie Granollers-Pujol bo to sa calkiem 2 inne osoby Granollers-Pujol zajmuje 699 miejsce a Marcel 58 tak btw :p

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie masz racji. Marcel Granolers od tego roku nie zapisuje juz nazwiska mamy stad brak Pujol na koncu, to jego decyzja a czy ktos napisze nazwisko mamy czy nie to bez znaczenia, tak samo mozna pisac Nadal Parera czy Verdasco Carmona. Identyczna decyzje podjal Ivan Navarro Pastor i juz Pastor nie jest zapisywane oficjalnie, nie wiesz to nie poprawiaj kogos bo sie kompromitujesz, zegnam.

I jeszcze jedno. Gerard G.-Pujol to mlodszy brat Marcela.

aimar 0

aimar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
no to w takim razie zwaracam honor korzystalem z atptennis.com i bylo dwoch zawodnikow.do usuniecia

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Damm M./Vizner P. - Arnold Ker L./Nalbandian D.
Typ:two:0
Kurs:2,25
Buk: BAH
Analiza:
Jutro w 1 rundzie debla zagraja czesi damm/vizner i nalbandian/arnold ker . Nalbandian to przede wszystkim singlista . Arnold Ker wystepuje natomiadst tylko w deblu lecz bez wiekszych sukcesow . Ostatnio ta para w takim skladzie wystepowala pol roku temu w turnieju w Barcelonie gdzie przegrala w 1/4 finalu .
Barcelona Gra Podwójna, Hiszpania, Europa
02/05-08 Ćwierćfinały Arnold Ker L / Nalbandian D vs. Lopez F / Verdasco F 0:2 57 26
30/04-08 R16 Arnold Ker L / Nalbandian D vs. Erlich J / Ram A 2:0 76 61
28/04-08 R32 Arnold Ker L / Nalbandian D vs. Melo M / Sa A 2:1 36 62 106
Para ta nie ma za soba zbyt duzego zgrania . Czesi natomiast to bardzo doswiadczona , czolowa para deblowa swiatA . Graja regularnie ze soba i zachodza w turniejach daleko . w ostatnim turnieju w wiedniu niepowiodlo im sie tak dobrze , lecz trafili na swietnych deblistow - Hindusow Bhupati/Knowles i ulegli po 2 zacietych setach .
Wiedeń Gra Podwójna, Austria, Europa
10/10-08 Ćwierćfinały Damm M / Vizner P vs. Bhupathi M / Knowles M 0:2 67 67
08/10-08 R16 Damm M / Vizner P vs. Fischer M / Oswald P 2:0 62 62
Dla mnie faworytem sa tu bardziej zgrani Czesi i stawiam na ich zdecydowane zwyciestwo .

slander 10

slander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schuettler Rainer - Berdych Tomas Ile setów zostanie rozegranych w meczu? Typ: 3 sety
Kurs: 3,00
Bukmacher: bwin
Spotkanie I rundy turnieju w Madrycie wg. mnie nie będzie tak jednostronne jak sugerują to bukmacherzy. Tak naprawdę ciężko wskazać tutaj faworyta. Obaj panowie spotkali się do tej pory raz. Górą był Berdych(6:7 1:6), ale to spotkanie był rozgrywane na cegle. W Madrycie tenisiści grają na twardej nawierzchni, co oczywiście nie daje przewagi żadnemu z graczy, ale pokazuje, że nie należy sugerować się wynikiem ich jedynego pojedynku.
Co do aktualnej formy obu Panów, to Berdych wygrał nieco ponad tydzień temu turniej w Tokio pokonując po drodze Roddicka i Del Potro. Można więc liczyć na spore zmęczenie spotęgowane zmianą strafy klimatycznej.
Z kolei Schuettler odpadł 3 dni temu w ćwierćfinale turnieju w Sztokholmie przegrywając z Soderlingiem.
W podsumowaniu stanę trochę po stronie Niemca, gdyż podobno jest on dogiem w tym spotkaniu. Otóż Rainer już nie raz zaskoczył nas w tym sezonie i liczę na zacięty pojedynek i urwanie seta Berdychowi w jakimś tie-breaku.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schuettler Rainer - Berdych Tomas Ile setów zostanie rozegranych w meczu? Typ: 3 sety

Kurs: 3,00
Bukmacher: bwin

Spotkanie I rundy turnieju w Madrycie wg. mnie nie będzie tak jednostronne jak sugerują to bukmacherzy. Tak naprawdę ciężko wskazać tutaj faworyta. Obaj panowie spotkali się do tej pory raz. Górą był Berdych(6:7 1:6), ale to spotkanie był rozgrywane na cegle. W Madrycie tenisiści grają na twardej nawierzchni, co oczywiście nie daje przewagi żadnemu z graczy, ale pokazuje, że nie należy sugerować się wynikiem ich jedynego pojedynku.
Co do aktualnej formy obu Panów, to Berdych wygrał nieco ponad tydzień temu turniej w Tokio pokonując po drodze Roddicka i Del Potro. Można więc liczyć na spore zmęczenie spotęgowane zmianą strafy klimatycznej.
Z kolei Schuettler odpadł 3 dni temu w ćwierćfinale turnieju w Sztokholmie przegrywając z Soderlingiem.
W podsumowaniu stanę trochę po stronie Niemca, gdyż podobno jest on dogiem w tym spotkaniu. Otóż Rainer już nie raz zaskoczył nas w tym sezonie i liczę na zacięty pojedynek i urwanie seta Berdychowi w jakimś tie-breaku.

To pewnie typ z typów dnia? Bardziej dlatego że wysoki kurs? Moim zdaniem w tym meczu padnie szybkie 2:0 dla Berdycha który ostatnio w wybornej formię, a Schuettler gra bardzo przeciętnie. Ktoś tam pisał że Schuettler nie gra tak źle i w każdym turnieju dochodzi do trzeciej rundy. Racja pokonuje słabszych zawodników ale jak przychodzi walczyć z kimś mocniejszym (np. Berdychem) na ogół przegrywa w dwóch setach. Jak będzie? Zobaczymy już dziś późnym wieczorem.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No ja też sądzę, że tutaj będzie 2-0 dla Berdycha. Jeżeli chodzi o aktualną formę to Schuttler co najwyżej średnio, a Berdych wygrał dobrze obsadzony turniej w Tokio, pokonał tam w finale Roddicka, który jest właśnie na hardzie najmocniejszy co już chyba świadczy to tym ze Czech jest w bardzo dobrej formie. Chyba na siłe szukasz w tym meczu niespodzianki.

slander 10

slander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Owszem jest to typ z typów dnia, ale nie brałem go tylko ze względu na wysoki kurs. Urwanie seta w tej fazie sezonu to normalka nawet przy starciach dawidów z goliatami. Po prostu to już nie ta koncentracja. Może także wystąpić syndrom odpadnięcia w pierwszej rundzie po świetnym występie w poprzednim turnieju. Zwłaszcza, że Berdych odbył długą podróż z Tokio, co z pewnością wpłynęło na jego kondycję.

Przecież turniej w Tokio był 2 tyg temu.../Prasa

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najciekawsze dzisiejsze mecze Madryt:
Paul-Henri Mathieu – Marcel Granollers Typ: 1 Kurs: 1,30 Stawka: 3/10
Mathieu ostatnio grał w Moskwie tam dotarł do trzeciej rundy (przegrał po kreczu z Santoro). W pierwszej rundzie pokonał Stakhovskiego 2:0. Jego rywal ostatnio grał w Sztokholmie gdzie przegrał w pierwszej rundzie z Nishikorim. W Madrycie przebrnął kwalifikację i dlatego wole ten mecz ominąć.

Gael Monfils – Fabio Fognini Typ: 1 Kurs: 1,20 Stawka: 8/10
Zacznę od Francuza. Ostatnio dotarł do finału w Wiedniu gdzie przegrał z sensacją turnieju Philipp Petzhnerem. Ogólnie cały turniej rozegrał całkiem nieźle, a jest wielu ludzi którzy uważają że ten mecz jest No Bet ze względu na porażkę w finale turnieju Wiedeńskiego. Ja nie sądzę po prostu w Austrii świetnie spisywał się Petzhner i zasłużenie wygrał. To jest ważny turniej w którym 28 w rankingu ATP Monfils będzie chciał zajść jak najdalej i nie sądzę by przegrał już w pierwszej rundzie. Jeśli chodzi o Fogniniego to ostatni turniej rozegrał około miesiąca temu, a był to challenger w Genui który wygrał. Nie gram tutaj 2:0 dla Monfilsa bo może być nieco zmęczony i nie wygrać 2:0 tak jak to było w Wiedniu gdzie przegrał seta z Peyą.

James Blake – Gilles Simon Typ: 2:0 Kurs: 2,35 Stawka: 7/10
Zacznę od tego że obaj tenisiści spotkali się w tym roku dwukrotnie, za każdym razie na hardzie i za każdym razem Blake wygrywał 2:0. Dla Blake’a będzie to pierwszy turniej od US Open ale będzie to dla niego wręcz arcyważny turniej ponieważ walczy o występ w kończącym sezon turniej Masters. W rankingu ATP Champions Race Blake zajmuje 9 miejsce, a do 8 Del Potro traci zaledwie 3 pkt. Simon wczoraj wygrał w 3 setach z Andreevem ale bardzo szczęśliwie (Rosjanin miał 3 piłki meczowe). Ogólnie Simon bez formy i we wczorajszym meczu także nie zachwycił. Przed tym turniejem Wiedeń i Metz i oba turnieje pierwsza runda. Trzy powody typu na Blake’a. Po pierwsze musi dojść w tym turnieju jak najdalej aby zdobyć jak najwięcej punktów i sądzę że aby to zrobić nie może grac maratonów już w pierwszej rundzie. Po drugie pokonał Simona w tym roku już dwa razy i to 2:0 i na dodatek wtedy Simon grał o wiele lepiej. I po trzecie Simon jest bez formy, a na dodatek ostatnio grał 3 ciężkie sety i musi to odczuwać.

Philipp Kohlschreiber – Carlos Moya Typ: 2 Kurs: 2,35 Stawka: 2/10
Jeszcze wczoraj byłem pewny tego typu ale dziś jest wiele innych bardzo ciekawych typów i nie będę nawet tego ruszał bo to bez sensu jeśli mam tyle ciekawszych do typowania meczy.

Marin Cilic – Fernando Verdasco Typ: 1 Kurs: 1,80 Stawka: 3/10
Cilic wraca po US Open. W pierwszej rundzie pokonał Rochusa 2:0 i dośc pewnie przebrnął pierwszą rundę. Verdasco bez formy jak na razie. Ostatnio grał w Wiedniu przegrał z Kohlschreiberem w trzeciej rundzie, a wcześniej pokonał Canasa i Crivoi. Sądzę że to będzie mecz walki. Faworytem wydaje się być Cilic ale kto wie co pokaże Verdasco przed własną publiką? Jak dla mnie No Bet jednak.

Dmitry Tursunov – Victor Hanescu Typ: 1 Kurs: 1,30 Stawka: 8/10
Tursunov w wybornej formie. Ostatnio wygrał nieźle obsadzony turniej w Metz i nie sądzę by odpadł tu już w pierwszej rundzie. Hanescu musiał przedzierać się tutaj przez kwalifikacje więc na pewno będzie podmęczony przed meczem z Tursunovem. Czysta 1 ‘’pewniakiem’’.

Andy Murray – Simone Bolelli Typ: 2:0 Kurs: 1,40 Stawka: 6,5/10
Chyba obydwu tenisistów wszyscy dobrze znają więc nie będę ich opisywał. Murray ostatnio w US Open finał i wszyscy pamiętamy w jakiej był wybornej formie. Jeśli chodzi o Bolelliego to grał tutaj kwalifikacje i … odpadł ale awansował przez wycofanie się jednego z zawodników. Myślę że Murray powinien poradzic sobie ze średnio grającym ostatnio Bolellim w dwóch setach.

Rafael Nadal – Ernest Gulbis Typ: 2:0 Kurs: 1,30 Stawka: 7/10
Lider rankingu ATP Rafa Nadal zagra z talentem z Łotwy Ernestem Gulbisem. Talent wielki ale ostatnio grający bardzo słabo. Na Wimbledonie urwał seta Nadalowi ale teraz gra o wiele słabiej. Rafa jest znany z tego że w pierwszych rundach nie zawsze gra na 100% i dlatego często traci seta. Racja ale po pierwsze Gulbis gra bardzo słabo, grał 3 sety w pierwszej rundzie i Nadal musiałby zagrać wybitnie słabo żeby tu nie wygrać 2:0. A po drugie gra u siebie i to na pewno dla niego spory atut.

Status
Zamknięty.