>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Madryt, 01-08.05.2011

Status
Zamknięty.
malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis, ATP Madryt, 21:00
Novak Djokovic - David Ferrer
Typ: ilość gemów - powyżej 20,5
Kurs: 1.66
ladbrokes
W ostatnim ćwierćfinale rozgrywanego w Madrycie turnieju ATP Masters zagrają obecnie drugi tenisista rankingu Serb Novak Djokovic z szóstym Hiszpanem Davidem Ferrerem. Pojedynek ten zapowiada się bardzo ciekawie ponieważ obaj w tym sezonie prezentują się znakomicie. Djokovic jest niepokonany(!) w tym sezonie, ale większość turniejów w których brał udział, wygrywał nie odbywała się jednak na mączce, na tej nawierzchni wygrał w zeszłym tygodniu na własnych śmieciach w Belgradzie - jednak rywale nie byli z najwyższej półki. Pierwszy prawdziwy sprawdzian będzie dziś z specjalistą od gry na kortach ziemnych - Ferrerem. Hiszpan również jest w świetnej dyspozycji, znakomicie prezentował się już w Australii, a na mączce jeden turniej wygrał a w dwóch kolejnych nie tak dawno osiągał finały, w których to przegrywał z Nadalem. Djokovic jest na pewno faworytem tego spotkania, ale liczę na bardziej wyrównany pojedynek niż wskazują to kursy, na mączce Ferrer do tej pory radził sobie z Serbem, na pewno stać go dzisiaj przynajmniej na wygranie seta a może nawet i na więcej, linia gemowa (20,5) powinna zostać spokojnie pokryta.
Ferrer(+4,5 gema) 1.75 expekt

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Rafael Nadal - Roger Federer @ 7.00 Tobet

W przeciwienstwie do innych nie sadze aby ostatnio slabsza forma Federera oznazczala odrazu upadek Mistrza ,wrecz przeciwnie po kilku slabszych wynikach jak na niego Fedex niedlugo osiagnie jakis znaczacy sukces moim zdaniem i albo bedzie to wlasnie ten turniej albo kolejne turnieje na trawie , napewno w Halle bedzie faworytem no i na Wimbledonie. W Madrycie Fedex gra dobrze i nawet jak nie uzywa swoich magicznych zagran podczas wymian to serwis ma na bardzo wysokim poziomie. Fedex ogral Lopeza po ciezkim meczu potem Malisse a wczoraj Soderlinga i forma u niego wyraznie zwyzkuje. Nadal wiadome na cegle czuje sie jak ryba w wodzie ale trzeba pamietac ze w Marycie jest bardzo szybki clay wiec przewaga ulubionej nawierzchni nie bedzie az tak znaczaca. Dodatkowo Fedexowi w Madrycie zdarzylo sie ograc Hiszpana 2 lata temu i to w 2 setach a dokladniej 64 64 , rok temu przegral co prawda w 2 setach 46 67 ale jesli dobrze pamietam mial chyba bardzo dobra sytuacje w tb ale sie cos zdekoncentrował przez co przegral. Na koniec ten bajenczy kurs jak by Fedex byl naprawde jakims przecietniakiem :eek:
Fedex zajebiscie serwuje wiec Nadal musi sie miec na bacznosci przy swoich podaniach bo jak wiadome jego serwis zawsze byl gorszy od &quot;pozostalych&quot;. Fedex udowodni wszystkim ze jeszcze moze wygrywac wielkie turnieje!

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Swoją drogą to rozwaliły mnie buki wystawiając te kursy. Bez przesady żeby na Federera dawac kurs 5.50. Rozumiem, że Nadal jest najlepszy na swiecie, ze Ferdek ma najlepsze lata za sobą ale żeby az tak to ustalić to dla mnie dziwne. Myślalem ze na Nadala bedzie minimum 1.40 a tu 1.15 ???? . Osobiscie chyba zagram w tym meczu over 21 gemow w tym meczu po kursie 1.95 bo jakos innej opcji tutaj nie widze. Gładkie 6:4 6:4 dla Nadala ? Mam nadzieje,ze Szwajcar troche go postraszy a moze i uda mu sie seta wygrac.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
A mnie w ogóle nie dziwią te kursy, bo Nadal jest murowanym faworytem i wygra w najgorszym przypadku 6-4 6-4 czyli z jednym przełamaniem oba sety. Także zapowiada się finał Nadal - Djokovic i ciekawe czy Rafa zatrzyma Serba ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A mnie w ogóle nie dziwią te kursy, bo Nadal jest murowanym faworytem i wygra w najgorszym przypadku 6-4 6-4 czyli z jednym przełamaniem oba sety. Także zapowiada się finał Nadal - Djokovic i ciekawe czy Rafa zatrzyma Serba ????
Ja rowniez podpisuje sie pod tymi slowami jesli chodzi o wygrana Nadal ale zadajmy sobie proste pytanie- kiedy ostatnio widzielismy taki kurs na Federera? Toz to takie value! Az zal nie sprobowac, a opcja +1,5 seta tez wyglada bardzo dobrze.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Nadal R. - Federer R. 2:0 1,40 2:1 ⛔

Dziś czeka nas kolejny tenisowy klasyk. Ale należy zadać sobie czy to nie będzie jednostronne widowisko ? Federer nawet za swoich najlepszych lat miał słabość do gry z Nadalem i często z nim przegrywał. A dziś powiedzmy sobie szczerze, że to już nie jest ten sam Federer co kiedyś. Do tego grają przecież na mączce, którą uwielbia Rafael. Nie zapominajmy jeszcze o tym, że grają w Hiszpanii czyli ojczyźnie Nadala, więc to kolejny atut za Hiszpanem.
Widziałem w tym roku już pojedynki obydwu panów i Federer do każdego meczu podchodził tak jakby od niechcenia, wydawał się kompletnie wypalony, a to czy wygra to spotkanie czy przegra kompletnie mu wisiało. Tak mi się przynajmniej wydawało.
Dziś zwycięstwo Nadala powinno być bezapelacyjne, ale dokładny wynik 2:0 też wygląda bardzo kusząco.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
otóż to ????
prezent to jest 1.85 za under 20.5 w meczu Nadala!!! brać bez zastanowienia!!!⛔⛔⛔
kurs musiałby być z 50 żebym wydał chociażby złotówkę na wygraną Feda ????
----------
a w drugim meczu proponuje Bellucci +5.5 gema.

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ja wiem czy taki prezent? Nawierzchnai jest szybka, Fed będzie miał dużo &quot;cheap points&quot; dzięki serwisowi. Sam się zastanawiam nad tym type, ale czy to prezent? ????
Ja bym wystawił kurs około 1,7. Myślę jeszcze nad tym typem.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ja wiem czy taki prezent? Nawierzchnai jest szybka, Fed będzie miał dużo &quot;cheap points&quot; dzięki serwisowi. Sam się zastanawiam nad tym type, ale czy to prezent? ????
Ja bym wystawił kurs około 1,7. Myślę jeszcze nad tym typem.

i po paru minutach spadłyby do 1,3 ????

Nie oczekuję że Nadal zdominuje ten mecz, jasne, jest zdecydowanym faworytem, pewnie wygra w dwóch setach, ale TB jak najbardziej możliwy, nie sądzę też by wygrał seta np. 6/1 6/2
Podobna sytuacja była rok temu, kursy zbliżone. Wynik 6/4 7/6(5), w TB Szwajcar cały czas był w grze, kto wie co by było gdyby przy drugim match poincie trafił w piłkę:

http://www.youtube.com/watch?v=Bo_PvJ1Mu44

Tamten mecz był wyrównany i myślę, że ten dzisiejszy będzie do niego trochę podobny, 6/4 6/4 bądź 6/3 7/6 jak najbardziej możliwe, stąd gram na Federera z handicapem + 4,5 gema, kursy lecą na łeb na szyję, ale można jeszcze znaleźć u większości buków powyżej 2.0

galgan 219

galgan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Massachusetts
Tamten mecz był wyrównany i myślę, że ten dzisiejszy będzie do niego trochę podobny, 6/4 6/4 bądź 6/3 7/6 jak najbardziej możliwe, stąd gram na Federera z handicapem + 4,5 gema, kursy lecą na łeb na szyję, ale można jeszcze znaleźć u większości buków powyżej 2.0
NIe wypada się nie zgodzić. Warto jednak poszukać +5,5 na Federera. Powinno wejść gładko nawet przy założeniu przypadku dwóch setów z 1 breakiem po stronie Nadala (np. 3:6 4:6)

S 9

sebek2301

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal R. - Federer R. 2:0 1,40

Dziś czeka nas kolejny tenisowy klasyk. Ale należy zadać sobie czy to nie będzie jednostronne widowisko ? Federer nawet za swoich najlepszych lat miał słabość do gry z Nadalem i często z nim przegrywał. A dziś powiedzmy sobie szczerze, że to już nie jest ten sam Federer co kiedyś. Do tego grają przecież na mączce, którą uwielbia Rafael. Nie zapominajmy jeszcze o tym, że grają w Hiszpanii czyli ojczyźnie Nadala, więc to kolejny atut za Hiszpanem.
Widziałem w tym roku już pojedynki obydwu panów i Federer do każdego meczu podchodził tak jakby od niechcenia, wydawał się kompletnie wypalony, a to czy wygra to spotkanie czy przegra kompletnie mu wisiało. Tak mi się przynajmniej wydawało.
Dziś zwycięstwo Nadala powinno być bezapelacyjne, ale dokładny wynik 2:0 też wygląda bardzo kusząco.
Na pewno sie z tym typem nie zgodze, wg mnie wielkie ryzyko a kursik minimalny. Zgodze sie ze male szanse ma federer,o czym kazdy wie,ale to jest wielki mecz odwiecznych rywali, i w takim meczu moze byc roznie, Ferdek sie maksymalnie zmobilizuje, Nadal slabszy i dzien i moze byc wszystko.
Wg mnie warto zagrac Value za dobre na Ferdka, a nie ryzykowac sporo na Nadala

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Fed zdaje sobie sprawę, że z Rafą może powalczyć grając tylko na pełnym ryzyku. W pierwszym secie sporo wyszło, ale to przede wszystkim Rafael od początku nie w sosie. W drugim i trzecim secie Nadal troszkę się rozkręcił, ale wciąż był bardzo daleki od formy ze swoich najlepszych meczów. Zagrania &#39;na pełnym gazie&#39; ze strony Hiszpana można policzyć na palcach obu dłoni.
Dokładnie pamiętam jak napisalem na turnieju w miami że król jeszcze wroci to zostalem wysmiany a moje posty skasowane a jak sie okazuje bez wzgledu czy on to wygra czy nie to mialem racje
jeśli to jest powrót wielkiego, zblazowanego króla Federera to jak nazwać Rafę, który rozgrywając kiepski mecz oddaje Fedowi 4 gemy w 2 i 3secie ????

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
przeblysk geniuszu byl od 3-4 w 1szym secie, potem juz go zabraklo

mimo to 1szy set byl niesamowity i naleza sie za niego wielkie brawa, a nie najezdzanie na niego za reszte meczu, bo to juz nie jest zawodnik ktory bedzie gral na rownym, mega wysokim poziomie przez caly mecz i o tym powinniscie wiedziec

jutro Djoko pokaze miejsce Nadalowi na tej pseudo mace (mam nadzieje ze Monike dzis rozjedzie ;s) i powoli zacznie sie zblizac do upragnionego number one (juz za ten turniej ma sporo punktow, nie musi wygrywac tych wielkich finalow z Rafa, wystarcza mu na tej nawierzchni finaly a bedzie wspaniale w dalszej czesci roku)

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widziałem sporo spotkań tegorocznego Mastersa w Madrycie, nie tylko u mężczyzn, ale także kobiet. Przedziwne wyniki, na całe szczęście pierwsze typy w turnieju tak mnie zdegustowały (0/4 są w tym temacie), że nie było kolejnych. Na pewno to się przyda w przyszłym tygodniu, nawierzchnia stosunkowo wolniejsza, mam nadzieję że i wyniki będą bardziej &quot;przewidywalne&quot;. Fajnie wygląda w tym tygodniu Bellucci, jeszcze lepiej Djokovic, który wczoraj wygrał z Ferrerem, który postawił bardzo ciężkie warunki. Djokovic przed turniejem twierdził, że ma drobną kontuzję (bodajże coś z kolanami) i nie jest pewny swojej gry. W sumie rozegrał najwięcej spotkań w tym sezonie w Tour i to się musi (niestety) na nim odbić w następnej części sezonu. Takie problemy miał jakiś czas temu Nadal, dlatego twierdzę że trudno mu będzie zostać tak szybko numerem jeden. Nadal to strasznie solidny tenisista, który na swojej nawierzchni nie przegrywa (nawet jeżeli to raz w sezonie :]), na trawie zawsze jest strasznie groźny (o Djokovicu nie można tak powiedzieć, przynajmniej nie patrząc na kilka ostatnich występów na Wimbledonie). No i hard gdzie wcale nie jest powiedziane, że Djoko dalej tak łatwo będzie wygrywał duże turnieje (tak jak robił to w Miami, IW, czy Dubai). Czeka nas ciekawy sezon to jest pewne, a jutro jest szansa na wielki finał! Nawierzchnia bardzo szybka, Nadal nie gra tu tak jak w MC czy Barcelonie. W 2009 przegrał tu nawet finał z Federerem, w dwóch setach, w tym sezonie Roger wygrał też French Open. Dzisiaj widać było dwa oblicza Federera. Tego z pierwszego seta i dwóch pozostałych, chociaż mimo to do końca Roger walczył o rebreaka. Myślałem nawet, że Rafa dzisiaj przegra, ale w końcowej fazie meczu pokazał niesamowitą klasę. Jeśli Djokovic ogra dzisiaj Bellucciego to jutro wieczorem będzie o czym pisać ;)
U kobiet znakomicie wygląda w tym tygodniu Kvitova, finał z solidną Azarenką powinien być przynajmniej wyrównany, a kurs (2.85 Betsson) jest zachęcający...

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Swoją drogą to rozwaliły mnie buki wystawiając te kursy. Bez przesady żeby na Federera dawac kurs 5.50. Rozumiem, że Nadal jest najlepszy na swiecie, ze Ferdek ma najlepsze lata za sobą ale żeby az tak to ustalić to dla mnie dziwne. Myślalem ze na Nadala bedzie minimum 1.40 a tu 1.15 ???? . Osobiscie chyba zagram w tym meczu over 21 gemow w tym meczu po kursie 1.95 bo jakos innej opcji tutaj nie widze. Gładkie 6:4 6:4 dla Nadala ? Mam nadzieje,ze Szwajcar troche go postraszy a moze i uda mu sie seta wygrac.

Elegancko weszło ???? Rafa by mial za dobrze i tyle ????

jutro Djoko pokaze miejsce Nadalowi

Chyba Bellucci ????

H 19

havierx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I mamy koniec meczu. Belucci tak sie podjaral, ze wygral 1 seta oraz przelamal od razu w 2 secie Djoka, ze zapomnial o tym, ze mecz trzeba spokojnie dograc do konca, goraca glowa brazylijczyka nie poradzila sobie z tym. Djokovic na clayu nie gra z taka finezja jak to robi na kortach twardych, jest niesamowity, jednak ten mecz pokazuje, ze mozna go WIELOKROTNIE przelamac. Mysle, ze jutro skonczy sie jego dominacja w roku 2011. Kursow jeszcze nie znam, ale tak czy inaczej:
Nadal - Djokovic 1 10/10

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
jednak ten mecz pokazuje, ze mozna go WIELOKROTNIE przelamac

a Nadala nie mozna? :cool:

dosyc cienki serwis Nadala + najlepszy return w turze ( Djoko ) = przelamania

F 0

federer-king

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a Nadala nie mozna? :cool:
dosyc cienki serwis Nadala + najlepszy return w turze ( Djoko ) = przelamania

Wystarczy popatrzeć na to ile razy Fed mógl bo przełamać ale malo co z tych szans wykorzystal miejmy nadzieje ze djokovic nie popelni tego samego błędu

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Wystarczy popatrzeć na to ile razy Fed mógl bo przełamać ale malo co z tych szans wykorzystal miejmy nadzieje ze djokovic nie popelni tego samego błędu

no i warto wspomniec ze Nadal mial niesamowita skutecznosc trafiania z 1szego serwisu mimo to Federer bardzo dobrze returnowal je co takze bedzie robil Novak i mial sporo szans na przelamanie, ktorych czesto nie wykorzystywal poprzez fatalne bledy, a nabil ich mega duzo dzis. Mam nadzieje ze Djoko nie bedzie tak samo oddawal punktow za darmo i wygra na tej nawierzchni z Rafa. Mimo to jestem pewny ze jak wygra to fani Rafy powiedza, ze sie nie liczy bo to nie prawdziwa mąka :/

@Maciek: Novak potem Ferrer, Panicz, Denko ;)

Status
Zamknięty.