cilic niby jest faworytem. ale przypominam, że w tamtym roku też nim był a dokładnie na tym samym turnieju przegrał z mahutem. dla mnie nb. tym bardziej ze to pierwszy mecz chorwata na tej nawierzchni w tym sezonie.
Ludzie, to jest jak na mój gust najlepszy typ! Meffer ma FENOMENALNY serwis. Zaserwował 21 asów! Ferrero jest w kiepskiej formie ale i tak, nie radził sobie ani trochę z podaniem niemca. Byłem zszokowany, że pod takim ostrzałem buki wciąż faworyzowały hiszpana. Ani razu nie przełamał Niemca. Mało tego, sam wynik 6:3 7:5 powinien być wymowny. Lacko natomiast męczył się z Chardym aby ostatecznie wygrać w Tie Breaku. Osobiście POLECAM na 100%!Spotkanie: Meffert D. (Ger) - Lacko L. (Svk)
Typ: 1
Kurs: 2,42
Bukmacher: Pinnacle
Spotkanie dobrze grającego ostatnio Meffeta z mającym beznadziejnie niska formę Słowakiem Lacko. Niemiec jest niżej w rankingu od swojego rywala ale w ostatnich tygodniach prezentuje znacznie wyzsza formę co potwierdził wygrywajac w pierwszej rudzndzie tego turnieju z Juanem Carlosem Ferrero w dwóch setach. Bedzie tym na pewno bardzo zbudowany. Lacko jest młody i utalentowany ale bardzo mało grał do tej pory na trawie turniejów i mysle ze nieco bardziej doswiadczony niemiec powinien z nim sobie poradzic.
Ludzie, to jest jak na mój gust najlepszy typ! Meffer ma FENOMENALNY serwis. Zaserwował 21 asów! Ferrero jest w kiepskiej formie ale i tak, nie radził sobie ani trochę z podaniem niemca. Byłem zszokowany, że pod takim ostrzałem buki wciąż faworyzowały hiszpana. Ani razu nie przełamał Niemca. Mało tego, sam wynik 6:3 7:5 powinien być wymowny. Lacko natomiast męczył się z Chardym aby ostatecznie wygrać w Tie Breaku. Osobiście POLECAM na 100%!
Logiczne, że Denko był wtedy w wysokiej formie i nie takie płotki jak Becker były poza jego zasięgiem, ale tutaj jest teraz, więc nie ma "jeśli" i to Niemiec powinien i dla mnie jest faworytem. Doskonałym dowodem na to jest ciągle spadający kurs. Jaram się, że złapałem wczoraj 2,50 i poszło grubiej, bo liczę dzisiaj na bonus pieniężny i jeszcze raz polecam.nie byłbym taki pewien tego Beckera. Sporo przemawia za nim, ale jeśli Davydenko zagra 3/4 tego, co pod koniec zeszłego sezonu w hali i na hc outdoor, to Niemiec może mieć kłopoty.
Spotkanie: Lopez F. - Benneteau J. (-1.5/+1.5)
Typ: 2
Kurs: 1.50
Argument jak dla mnie nieco śmieszny. Na trawie w poprzednim sezonie zagrał 6 meczów, przegrał 2. Porażki z Djokoviciem i Roddickiem Twoim zdaniem świadczą, że nie lubi grać na trawie? Ciekawy argument.Dodam jeszcze ze Melzer nie lubi grac na trawie o czym swiadcza wyniki z poprzednich sezonów. http://www.tennisexplorer.com/player/melzer/?annual=2009
Nie przepisałem Twojej analizy, a to że mamy podobne zdanie o tym meczu wcale o tym nie świadczy. Nie rozumiem po co piszesz takie posty jak ten? Coś Ci to daje? Chcesz komuś udowodnić, że to Ty wymyśliłeś typ przeciwko Davydence ???? Dobre, ale nie wchodzę z Tobą w taką polemikę dalej, bo to bez sensu.mozi, dzięki za przepisanie mojej analizy ????
Popieram, oglądałem mecz Murray'a z Navarro, Andy miał problem z kolanem w niektórych akcjach wyraznie było widać że mu doskwiera, dlatego warto zagrać na Fish'a w buku, który uwzględnia krecz jako porażkę (nie zwrot)Mardy Fish - Andy Murray @ 5.99
Bardzo duże value na ten mecz, zwłaszcza, że Andy cały czas jest w baaardzo przeciętnej formie. Dużo błędów, kiepsko z pierwszym podaniem, a to na trawie podstawa. Fish nie jest zawodnikiem wielkiej klasy, ani tym bardziej graczem prezentującym równą dyspozycję przez dłuższy czas. Ale od czasu do czasu zaskoczy jakimś wielkim wynikiem. I nie widzę przeciwwskazań, żeby było to przeciwko nieco zagubionemu Andy'emu.