>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Londyn, Halle 10.06-16.06.2013

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Panowie znalazlem na bet365 kurs na zwyciestwo koncowe Federera w turnieju w Halle i oscyluje w granicach 2,10 , wydaje mi sie ze to okazja , poniewaz w tym roku w halle graja same ogorki i bylaby to wielka niespodziana jesli Ferdek nie wygralby calego turnieju, co o tym sadzicie Panowie? pytam was poniewaz chcialem naprawde grubo zagrac ten typ bo fajny kurs jest.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maroon +10 Punkty (mozna grac)
pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie znalazlem na bet365 kurs na zwyciestwo koncowe Federera w turnieju w Halle i oscyluje w granicach 2,10 , wydaje mi sie ze to okazja , poniewaz w tym roku w halle graja same ogorki i bylaby to wielka niespodziana jesli Ferdek nie wygralby calego turnieju, co o tym sadzicie Panowie? pytam was poniewaz chcialem naprawde grubo zagrac ten typ bo fajny kurs jest.

Same ogórki? W ćwierćfinale najprawdopodobniej Petzschner/Janowicz i tu już będzie ciężko. W półfinale Haas/Gulbis jest jeszcze Raonic. W finale Gasquet, może Youzhny. Rok temu Fed(będąc w dużo lepszej dyspozycji niż obecnie) ledwo wymęczył z Raoniciem (6/7 6/4 7/6) a w finale przegrał z Haasem 6/7 4/6. W obecnej formie Fedexa w kursie @2,1 nie ma dla mnie żadnego value i nie byłbym pewny czy Roger w ogóle dojdzie do finału.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Pella grać potrafi, szczegolnie ze Evans rzadko trafia 1wszym serwisem i nie zachwycil mnie ostatnio, ale wpis na twitterze Argentynczyka ze jest trudniej na trawie niz myslal sugeruje by odpuscic i spokojnie obejrzec na ES

L 28

leonturkoglu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polonia Przemysl
no i pierwsze koty za płoty,Evans rozjechał Pellę masakrycznie. Należy pamiętać, że gra na grassie to nie to samo co na mące.Na szczęście odpuściłem ten mecz choć skłaniałem się ku typowi handi w stronę Argeńtyczyka.
Spróbuje pograć:
Paire - Baker DW 2:0
Dmitrov- Sela -21,5 gem
Sijsling - Ito -22,5 gem
AKO 4,76

midq 677

midq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaczyna się mój ulubiony czas w sezonie, korty trawiaste. Można dobrze zarobić na grze na anglików z zawodnikami typowo clayowymi bądź grającymi głównie na hardzie. Trochę późno wróciłem do domu, miałem pisać żeby stawiać na Evansa, ale dopiero zaczął się mecz Dodiga z Wardem i Bakera z Pairem. Myślę, że conajmniej 1 z nich wygra i tutaj podam moje typy na live z początku obu meczów:
Ward @ 3,40 unibet (15:03)⛔ kto oglądał ten wie, serwis w drugim secie na mecz 40-15 i przegrał ????
Baker @ 3,25 bet365 (15:03)
⛔

valverde +3 Punkty (Typy nietrafione, ale tok rozumowania bardzo dobry ;))
prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Cilic/Del Potro - Andujar/lopez @ 1.66 Bet365
Moim zdaniem typ na Cilic/Del Potro to lokata. Oboje swietnie spisuja sie na trawie. Potezne serwisy i moc w uderzeniach co cechuje szczegolnie tego drugiego. Razem tworza na ta nawierzchnie ciekawy duet. Oboje sa wysokimi tenisistami a mimo to calkiem niezle poruszaja sie po korcie. O ile lopez to bardzo dobry grajek na trawie tak jego kolega Andujar to nie porozumienie o czym swiadczy bilans 1/8. Pewna wygrana faworytow!

tennismaster +1 Punkty
dzipkis +2 Punkty
sheym88n +1 Punkty
omlygoryl88 121

omlygoryl88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Hewitt-Russell under 21.5 1.72 Bwin
Ostatni mecze Hewitta to 4 porażki. Identycznie jak Russell. Hewitt w ostatnim meczu zagrał bardzo dobre 5 setowe spotkanie z Simonem. To pokazuje że mimo ostatnich złych wyników można się od niego spodziewać solidnego tenisa. Amerykanin gra defensywnie. Na trawiastych kortach z pewnością nie przyniesie to najlepszego efektu. Mimo że obaj zawodni są wiekowi to Hewitt ma znacznie większe osiągnięcia. Spodziewam się tutaj szybkiej i łatwej wygranej Australijczyka. Mimo że jego styl również jest dość defensywny to potrafi atakować i grać przy siatce co na trawie jest bardzo ważną zaletą.

K 65

konji

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ode mnie propozycja takiego dubelka:
Cilić/Del Potro - Andujar/Lopez 1 1,66 +
Nieminen/Simon - Mahut/Tsonga 2 1,33 +

Ako: 2,22 (Bet365)
O meczu pary chorwacko-argentyńskiej pisał już prof, ale ciekawym pomysłem na podbicie kursu zdaje mi się być mecz Mahut i Tsongi. Nicolas - wiadomo, na trawie przeżywa praktycznie co roku renesans formy, z kolei Tsonga nie dość, że dyspozycją na tej nawierzchni nie odbiega za bardzo od swojego partnera, to jeszcze jest ostatnio w niezłym &quot;gazie&quot;. Po drugiej stronie siatki Nieminen - bilans na trawie z ostatnich 3. lat 4-10, więc raczej na kolana nie rzuca. Zostaje Simon, siedemnasta rakieta świata, lecz wydaje mi się, że w pojedynkę tego meczu nie wygra. ;) Sądzę wręcz, że może się skończyć gładkim 2:0 dla duetu Francuzów, ale w kompozycji z Ciliciem i DelPo również wygląda to apetycznie. ????
// Tso i Mahut - można powiedzieć, że zgodnie z przewidywaniami - napsuli mi nieco krwi. Na szczęście piorunująca końcówka w ich wykonaniu pozbawiła rywali złudzeń o ugraniu choćby seta. Dzięki zawodom na Queens Clubie, dziś naprawdę zadowalający plus na moim koncie. ????

tennismaster +1 Punkty
R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Tenis ATP Quenns Deble 20:20 10,.06
Mahut/Tsonga - Nieminen/Simon
typ: -1.5 seta Mahut/Tsonga
1.88
Expekt
Analiza
Dzis w spotkaniu pierwszej rundy debla na kortach trawiastych w Londynie, bedziemy swiadkami pojedynku trzech Francuzow i Fina. Mahut w parze z Tsonga zagraja z Nieminenem i Simonem. Obie pary wystepuje w tym sezonie po raz pierwszy w takich skladach. Mahut w ubieglym tygodniu osiagnal swoj najwiekszy sukces w deblowej karierze, awansujac z Llodra do finalu Rollanda Garrosa. Przypomnijmy jednak ze Nicolas najlepiej czuje sie wlasnie na trawie. Tsonga tez na grassie radzi sobie niezle. Gorzej z Finem i Simonem, dla ktorych trawa nie jest ulubiona nawierzchnia. Ponadto sa to raczej typowi singlisci. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja jako zwyciezcow dzisiejszego meczu Francuzow i ja typuje podobnie.

P 29

przem_l

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myslicie o meczu Sela - Dimitrov 2@ 1,166? Ja stawiam Dimitrova w roli faworyta ale nie mam pewnosci i dlatego czekam na wasze opinie. Wspomne ze Dimitrov juz raz wygral z Sela na clay rok temu (7:5, 6:1). Co o tym myslicie !?

K 65

konji

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myslicie o meczu Sela - Dimitrov 2@ 1,166? Ja stawiam Dimitrova w roli faworyta ale nie mam pewnosci i dlatego czekam na wasze opinie. Wspomne ze Dimitrov juz raz wygral z Sela na clay rok temu (7:5, 6:1). Co o tym myslicie !?
Moim zdaniem kurs na Dudiego chyba nieco przesadzony. Niby Dimitrov to jednak wyższa półka, ale Izraelczyk naprawdę nieźle czuje się na trawie i - mimo słabych warunków fizycznych - dość skutecznie operuje serwisem. Pokusiłbym się tu o jakiś handicap gemowy na Selę, ale wątpliwości co do zwycięstwa Bułgara raczej trudno mieć.

kasztanowy 797

kasztanowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

W pierwszej chwili przeczytałem 1.66 to się chwyciłem za głowę, ale po 1.16 to nawet nie ma co ryzykować, wygrać zapewne wygra, ale szkoda nerwów. Dudi na trawie gra bardzo dobrze i może stawić opór, także nie warto tego ruszać po takim kursie moim zdaniem.

sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pl
Również myślę, że Dudi jest groźnym zawodnikiem na trawie, to chyba jego ulubiona nawierzchnia, i co roku to potwierdza niezłymi wynikami.
Ciężko tu coś obstawić, najlepszą opcją jest tutaj powyżej 20,5 gema po 1,72✅. Myślę, że któryś set zahaczy o tie break ????

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mahut v Williams 1 @1,55 Expekt ✅
Piękny kurs sypnął nam Expekt ???? Mahut na grassie klasa. Świetny bilans. Super serwis, często gra S&amp;V, fajny slice. Idealny styl na trawę. W zeszłym roku pokonał tu Andy Murraya, więcej chyba dodawać nie trzeba. Williams stawia na trawie dopiero pierwsze kroki(dostał 0/2 od de Scheppera przed tygodniem). Można śmiało pobierać 2/0 ale @1,55 w Expekt na zwycięstwo Francuza mnie satysfakcjonuje i wejdę grubo. POLECAM.

wroblos +4 Punkty
assitalia +12 Punkty (Dzięki za Mahuta.)
kuba77 +1 Punkty
midq +1 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Istomin+Rosol 1,85 eFortuna✅✅✅
Wraca ulubiona nawierzchni Uzbeka na której czuje się najlepiej,w zeszłym sezonie dobre występy na Wimbledonie i Igrzyskach, czwarta runda i porażka w pięciu setach z Youzhnym i wyrównana walka z Federerem na Igrzyskach,po drugiej stronie Rosjanin który preferuje mączkę, w dzisiejszym meczu Pelli z Evansem było widać jak wiele znaczy nawierzchnia i ta z pewnością będzie po strone Denisa i powinien spokojnie pokonać Ruska.
Rosol bardzo pasuje do gry na trawie, bardzo dobry serwis w granicach 200km/h agresywna fh jak i bh, częste wypady pod siatke, w zeszłym sezonie pokonał samego Nadala więc to o czymś świadczy, jego rywal bliżej mi nieznany gracz który przechodził tutaj kwalifikacje pokonując debliste Zimonjica i tracąc seta z Brytyjczykiem Goodalem,w zeszłym tygodniu porażka z Matosevicem który formą nie błyszczy,myśle że jeśli z gorącą głową Czecha będzie wszystko wporządku to nie powinien mieć problemów bo umiejętności ma dużo większe niż jego rywal

assitalia +12 Punkty (Dzięki za dubelek.)
tennismaster +1 Punkty
midq 677

midq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podbijam typ na Mahuta, powinien wygrać bez problemów, na trawie czuje się dobrze + całkiem dobra forma, oglądałem jego mecz finałowy debla w RG i grał bardzo dobrze (oprócz tb 3 seta ???? ). Także myślę, że wygra jutro z Rhynem, którego ostatnio 2 razy stuknął Ołówek.
Mahut @ 1,50 expekt
✅

Becker B. (Ger) - Tomic B. (Aus)
Myślę, że warto tutaj zaryzykować typ na Niemca. Ma za sobą już 5 meczów na trawie, Tomic żadnego. Ostatnie 5 meczów Tomicia na trawie to porażki. Gdy popatrzyć na statystyki Beckera na trawie to są one dużo lepsze od kangura. Benjamin w tym sezonie nie zachwycał, ba, miał serię 11 porażek, jednak przerwał ją w momencie wejścia na trawę i myślę, że ma szanse powalczyć jutro z Bernardem.
Becker @ 2,15 expekt✅

wygrać powinien jutro również Llodra✅ jednak kursy jakie buki nam oferują na ten mecz wg. mnie nie są warte gry. całkiem pewny typ na jutro to także Istomin✅

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
ATP - London Queen&#39;s Club (GBR) bwin
Denis Istomin (UZB) @ 1.30 ✅
Michael Llodra (FRA) @ 1.10 ✅
Kenny De Schepper (FRA) @ 1.44 ✅
Feliciano Lopez (ESP) @ 1.55 ✅
Lukas Rosol (CZE) @ 1.40 ✅
Kolega wyżej wspomniał o Uzbeku więc nie będę się powtarzał.
Llodra gra z Andujarem który nie wygrał meczu na trawie od czerwca 2009 ???? więc łatwo wywnioskowac, że to nie jest jego dobra nawierzchnia. Gram na Francuza, ładnie grał na RG, a na trawie wygrał bardzo dużo spotkań :]
De Schepper pograł sobie ładnie w Nottingham, pomęczył się co prawda z Rhyne Williamsem, słynnym kraciarzem z RG w meczu z Isnerem ???? Zdecydowany faworyt tego meczu, pytanie czy nie będzie popełniał takich błędów jak turniej temu ????
Lopez, H2H korzystny, z czego jeden mecz na trawie (Wimbledon &#39;10). Kwalifkant ale warty zagrania, zwłaszcza że gra z niżej sklasyfikowanym Litwinem.
Rosol, gra z kwalifikantem, więc rozstawiony z 12 Czech powinien to ugrac, zwłaszcza że trawa to jego main nawierzchnia. Myslę, że Lukas odprawi z kwitkiem kangura ????

wroblos +4 Punkty
kuba77 +1 Punkty (Istomin + De Schepper !! thx a lot ;))