>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Kitzbühel & Waszyngton, 27.07-03.08.2014

Status
Zamknięty.
vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpackie
???? Thiem - Granollers-Pujol 1 1,68
Młody Austriak to jedno z większych odkryć tego sezonu, a w tym roku ograł już kilka znanych nazwisk. Jest to gracz bardzo dobry technicznie, z dobrą kondycją i do tego zdeterminowany by wygrywać. Jego przeciwnikiem w Kitzbuhel będzie Marcel Granollers, który zwyciężył w tym turnieju w ubiegłym roku. Thiem rok temu był w ćwierćfinale. Granollers w tym roku nie błyszczy, ujemny bilans meczów potwierdza, że to jego słabszy sezon. Thiem natomiast lubi grać na ziemi i potwierdza to dobrymi wynikami w sezonie. Granollers w poprzedniej rundzie ograł Schwartzmana, który nie był w jakiejś rewelacyjnej formie (mimo, że wcześniej zmiótł z kortu Zvereva, ale ten chyba spoczął na laurach po Hamburgu). Thiem z kolei pokonał Czecha Vesely&#39;ego, który też nie miał ostatnio specjalnych sukcesów, ale w meczu z nim grał solidnie. Kolejny argument za Austriakiem to bilans H2H. Panowie rozegrali do tej pory 2 spotkania, oba w tym roku na mączce. Thiem był górą w obydwu meczach z wynikiem 2:1. Dominic gra u siebie i jestem pewien, że będzie chciał tutaj wygrać. Jest bardzo zdeterminowany, w meczu z Veselym biegał do każdej piłki i pokazał charakter w 2 secie, a w meczu z Granollersem jestem przekonany, że nie zagra gorzej.
6:4 7:5

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
???? Thiem D. - Granollers-Pujol M.
Granollers-Pujol M. ::: 2,36 ::: Pinnacle ::: 3/10

Szybko gramy, bo niedługo mecz! Wyjaśniam już dlaczego to właśnie w mojej opinii Hiszpan powinien wygrać ten mecz. Otóż to, tak jak już wcześniej pisałem. Granollers-Pujol wygrał rok temu ten turniej, w pierwszej rundzie zaliczył bardzo gładkie zwycięstwo. Hiszpan może i nie ma serwisu, ale potrafi grać przy siatce (patrz wyniki z debla), oraz dobrze przebija piłkę na drugą stronę, jest regularny.
Thiem co prawda go pokonał już dwa razy i to w tym roku. Barcelona oraz niedawno Hamburg, ale oba mecze to były 3 setowe batalie. Tutaj Thiem gra przed własną publicznością, zaliczył dwa zwycięstwa, ale nie widzę go dzisiaj w roli zwycięzcy meczu.
Hiszpan co prawda jest bez formy ostatnio, ale jeżeli mu zależy na jakimś turnieju to naprawdę, jest to moim zdaniem jeden z zawodników top 10 na nawierzchni ziemnej. Przynajmniej w mojej opinii.

Wynik: 6:4 7:5 ⛔
???? Monaco J. - Seppi A.
Monaco J. ::: 1,75 ::: Pinnacle ::: 3/10

Monaco jest w świetnej formie, co tu się dużo oszukiwać. Nie mam pojęcia jak przegrał ten finał w Gstaad z Andujarem. W pierwszym secie miał okazję na przełamanie, po czym później został przełamany. W drugim secie prowadził z przełamaniem, mógł wygrać seta, ale psychika zawiodła. To detale, ale jak gra Monaco ostatnio i kto oglądał choć jego jeden mecz ten potwierdzi ten fakt. Seppi? Słabo, porażka goni porażkę. Co prawda H2H 2:4 i to dwa razy z tego roku, ale jednak większe szanse dzisiaj daje Argentyńczykowi który po prostu ostatnio gra lepiej niż &quot;Sepjusz&quot;.

Wynik: 6:2 3:6 6:3 ✅

phant4mare 34

phant4mare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Berdych Tomas-Pospisil Vasek 2:0, Pinnacle Sports 1.63
Nie oglądałem meczu ale jest to dla mnie wielki policzek w twarz ????
Tragiczna forma, bądź celowe odpuszczenie meczu - nie widzę innej możliwości.
???? Juan Monaco - Andreas Seppi
Andreas Seppi ::: 2.50 ::: Bet365 ::: 10/10
Krótko i na temat, H2H w tym roku na cegle 0:2 dla Andreasa.
Fakt, natomiast, gdyby nie kontuzja mózgu Juana w ostatnim spotkaniu, to H2H wynosiłoby 1-1. W obecnej dyspozycji Seppi nie ma podjazdu do Monaco. Jeżeli Włoch wygra, odszczekam to, co właśnie napisałem.
EDIT: Może z tym brakiem podjazdu trochę przesadziłem, jednak typ na moją korzyść.
6-2 3-6 6-3 ✅✅✅
Granollers-Pujol M. ::: 2,36 ::: Pinnacle ::: 3/10

Szybko gramy, bo niedługo mecz! Wyjaśniam już dlaczego to właśnie w mojej opinii Hiszpan powinien wygrać ten mecz. Otóż to, tak jak już wcześniej pisałem. Granollers-Pujol wygrał rok temu ten turniej, w pierwszej rundzie zaliczył bardzo gładkie zwycięstwo. Hiszpan może i nie ma serwisu, ale potrafi grać przy siatce (patrz wyniki z debla), oraz dobrze przebija piłkę na drugą stronę, jest regularny.
Thiem co prawda go pokonał już dwa razy i to w tym roku. Barcelona oraz niedawno Hamburg, ale oba mecze to były 3 setowe batalie. Tutaj Thiem gra przed własną publicznością, zaliczył dwa zwycięstwa, ale nie widzę go dzisiaj w roli zwycięzcy meczu.
Hiszpan co prawda jest bez formy ostatnio, ale jeżeli mu zależy na jakimś turnieju to naprawdę, jest to moim zdaniem jeden z zawodników top 10 na nawierzchni ziemnej. Przynajmniej w mojej opinii.
A ja zagram sobie na Austriaka, oglądałem wczorajsze spotkanie z Veselym i po raz kolejny zaimponował mi jego spokój. Wydaje mi się, że w dniu dzisiejszym Granollers zostanie pokonany.
EDIT: Zgodnie z moimi przepuszczeniami.
6-4 7-5 ✅✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
leebo +1 Punkty
kutanga +1 Punkty
gyllenkrantz +1 Punkty
elephunk +1 Punkty
ramos4 +1 Punkty
T 17

typytadka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
czemu na Gasqueta tak rośnie kurs ? Nishikori mordował się z Lacko i z największym drewnem w ATP z Querreyem ? Gasquet bez problemów ja narazie.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Steve Johnson - Milos Raonic - 4.50 @Bet365 2/10
Steve Johnson - Milos Raonic - +1.5 Seta - 2.00 @Bet365 6/10
Steve Johnson - Milos Raonic - +3.5 Gema -1.85 @Bet365 6/10

Nie wiem co zamierza robić Johnson po zakończeniu kariery, ale po jego drabince w tym turnieju uważam że chce otworzyć swój własny tartak.Na rozkładzie ma dwa największe drewna w ATP, a dzisiaj zagra z 3 drewnem, trochę mobilniejszym od Isnera i Karlovicia, ale też jego atut to potężny serwis.Jankes rozgrywa dobry sezon m.in półfinał w Delray Beach, nawierzchnia twarda to ta na której osiąga najlepsze wyniki.Jeśli dociągnie w tym meczu do tiebreaka to set powinien być formalnością, a wygrana jest bardzo możliwa.Johnson bardzo dobrze utrzymuje swoje podanie z takimi mało ruchliwymi kłodami, Isnerowi przez 3 sety ani razu nie dał szansy na breaka z Karloviciem dał się co prawda przełamać 2 razy w 1 secie, ale później przez 2 następne Chorwat już nie miał szansy na przełamanie.Kanadyjskie drewno ma tutaj na rozkładzie Jacka Skarpetkę i Hewitta wygrał 2 razy po 2:0 ale wszystkie sety wygrał w tie breakach.W meczu z Hewittem nie było żadnych przełamań i o dziwo to kangur miał więcej okazji na przełamanie i gdyby zachował więcej koncentracji to on by dzisiaj grał z jankesem.Nie liczę w tym meczu na wiele przełamań i co najmniej jeden tie break, więc tutaj upatruję szansy na wejście typów, publika po stronie Johnsona, we wczorajszym meczu wszystkie jego punkty były głośno oklaskiwane przez widzów, a przy zagraniach Karlovicia można było usłyszeć gwizdy, więc liczę że i dzisiaj publika poniesie jankesa do rozegrania dobrego meczu.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Steve Johnson - Milos Raonic - 4.50 @Bet365 2/10
Steve Johnson - Milos Raonic - +1.5 Seta - 2.00 @Bet365 6/10
Steve Johnson - Milos Raonic - +3.5 Gema -1.85 @Bet365 6/10
Nie wiem co zamierza robić Johnson po zakończeniu kariery, ale po jego drabince w tym turnieju uważam że chce otworzyć swój własny tartak.Na rozkładzie ma dwa największe drewna w ATP, a dzisiaj zagra z 3 drewnem, trochę mobilniejszym od Isnera i Karlovicia, ale też jego atut to potężny serwis.Jankes rozgrywa dobry sezon m.in półfinał w Delray Beach, nawierzchnia twarda to ta na której osiąga najlepsze wyniki.Jeśli dociągnie w tym meczu do tiebreaka to set powinien być formalnością, a wygrana jest bardzo możliwa.Johnson bardzo dobrze utrzymuje swoje podanie z takimi mało ruchliwymi kłodami, Isnerowi przez 3 sety ani razu nie dał szansy na breaka z Karloviciem dał się co prawda przełamać 2 razy w 1 secie, ale później przez 2 następne Chorwat już nie miał szansy na przełamanie.Kanadyjskie drewno ma tutaj na rozkładzie Jacka Skarpetkę i Hewitta wygrał 2 razy po 2:0 ale wszystkie sety wygrał w tie breakach.W meczu z Hewittem nie było żadnych przełamań i o dziwo to kangur miał więcej okazji na przełamanie i gdyby zachował więcej koncentracji to on by dzisiaj grał z jankesem.Nie liczę w tym meczu na wiele przełamań i co najmniej jeden tie break, więc tutaj upatruję szansy na wejście typów, publika po stronie Johnsona, we wczorajszym meczu wszystkie jego punkty były głośno oklaskiwane przez widzów, a przy zagraniach Karlovicia można było usłyszeć gwizdy, więc liczę że i dzisiaj publika poniesie jankesa do rozegrania dobrego meczu.
Zapomniałeś dodać, że zarówno Isner jak i Karlovic byli o krok od wygranej, Isner miał już 5-3 w TB i swój serwis i to przegrał, a jak na niego to niespotykana sytuacja. Ivo miał już MP przy swoim serwisie i też to zmarnował, więc mnóstwo szczęścia Johnsona. Raonic jak dla mnie bije tę dwójkę na głowę swoimi umiejętnościami i nie jest aż takim kołkiem jak Isner, więc jakieś szanse na BP powinny być. Swoją drogą jak taki Duckworth miał 5 szans na przełamanie i nawet set pointa, to tymbardziej Raonic powinien coś mieć.
Moim zdaniem jeśli Amerykanin dobrze wejdzie w ten mecz to są szanse na 2 TB, a jeśli Raonic przełamie na początku to może być ciężko nawet o over gemowy.
Ja tu widzę 2-0 dla Raonica. ✅

K 14

kuba83bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fakt, natomiast, gdyby nie kontuzja mózgu Juana w ostatnim spotkaniu, to H2H wynosiłoby 1-1. W obecnej dyspozycji Seppi nie ma podjazdu do Monaco. Jeżeli Włoch wygra, odszczekam to, co właśnie napisałem.
EDIT: Może z tym brakiem podjazdu trochę przesadziłem, jednak typ na moją korzyść.
6-2 3-6 6-3
Jednak przeliczyłem z tym h2h, nie zawsze jest to wyznacznikiem jak się okazuje, dobrze że postawiłem za więcej +1,5seta, więc porażka nie jest taka druzgocąca ????
PS. opracowuje system, więc może coś będzie z tego obstawiania.

K 0

klp9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie Wy serio macie Raonicia za drewno? Ja w jego grze nie widze tylko serwisu. Ja na US OPEN na niego stawiam

phant4mare 34

phant4mare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Vasek Pospisil - Santiago Giraldo
Giraldo 2.00 ▶ bet365
EDIT: Bez komentarza...
6-7(4) 6-3 6-4 ⛔⛔⛔
Bardzo ciekawe spotkanie, po niezrozumiałym dla mnie kursie. Zgoda, Pospisil ograł wczoraj bez mydła Berdycha, który chyba odpuścił ten mecz, bo tak katastrofalnie go grającego nie widziałem. Z drugiej strony fajne spotkanie rozegrał Pospisil i co ważne potrafił wykorzystać słabość Czecha. Jednak mimo wszystko stawiam na Santiago, który od jakiegoś czasu gra bardzo fajnie. Pierwszym symptomem dobrej gry Giraldo było ogranie Benjamina Beckera, który na hardzie radził sobie całkiem przyzwoicie. Wczorajszy mecz Santiego z Estrellą przypominał trochę rzeź niewiniątek (nie mam tu na celu nawiązywać do tematów religijnych, tylko nieco oddać charakter i klimat tego spotkania). Kursy bardzo wyrównane, mecz wg mnie 40/60 na korzyść południowoamerykańskiego tenisisty, dlatego idę w jego kierunku.
Kevin Anderson - Donald Young
Anderson (-3,5) ▶ 1.80 ▶ bet365

EDIT: Kontuzja mózgu w trzecim secie...

6-3 6-7(3) 2-6 ⛔⛔⛔
Wczoraj zawiódł mnie Nishikori, jeżeli chodzi o pokrycie handicapu. Dzisiaj idę w stronę Andersona. Young ograł wczoraj dosyć niespodziewanie Uzbeka, Denisa Istomina, w każdym z setów dochodziło do tylko jednego przełamania (Donald wygrał 6-3 3-6 6-3). W moim odczuciu Anderson to co najmniej półka wyżej od Andersona, dlatego dzisiaj nie daje Youngowi większych szans. H2H 4-1 na korzyść reprezentanta RPA, na hardzie 2-1. Pojedynki miały miejsce dość dawno temu, obydwaj byli w zupełnie innych momentach swoich karier, dlatego też nie wydaje mi się, żeby zachodziła konieczność odnoszenia się do tych pojedynków. Young w przeciwieństwie do Andersona nie jest mistrzem gry na twardych kortach, Kevin dodatkowo znajduje się w dobrej dyspozycji, wczoraj gładko ograł Malka Jaziriego 6-3 6-4. Dla Younga dzisiaj czas najwyższy na pożegnanie się z turniejem.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Zgadzam się w 100% z klp9, o Raonicu, że to tenisowe drewno można było powiedzieć jakiś rok temu czy tam 2 lata temu. Teraz to zawodnik top 10 który ma duże szanse pod koniec sezonu zawitać w Londynie na WTF.
1/4 French Open jak na &quot;serwisamana&quot; to świetny wynik. Do tego półfinał Wimbledonu. Teraz praktycznie do końca sezonu będą grać na nawierzchni typu hard, czyli tej teoretycznie najlepszej dla Raonica. Jeżeli podtrzyma formę z początku sezonu, a jestem tego pewny, że pod Toronto się świetnie przygotował, to niewykluczone nawet, że te drewno znajdzie się pod koniec sezonu w top 5. Kiedyś sam byłem sceptycznie nastawiony do Raonica, ale teraz mój pogląd na temat tego zawodnika się diametralnie zmienił. W końcu powoli nowe pokolenie tenisistów wkracza w top 10, co nie zmienia faktu, że żyjemy/żyliśmy w najlepszej erze zawodników Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic, Andy Murray + reszta. Teraz te wszystkie Dimitrovy, Raonice, Kyrgiosy, Janowicze, Paire itd. nie mają nawet startu do legend tenisa. Mogą co najwyżej im buty wiązać.
Co nie zmienia faktu, że Raonic turniej w Waszyngtonie może mieć totalnie w dupie, bo dla niego prawdopodobnie #1 to jest Toronto czyli obrona punktów z poprzedniego sezonu za finał w Montrealu (jakby ktoś nie wiedział, co roku się zmienia WTA/ATP vs. Montreal/Toronto).
Typ na Steva Johnson po takim kursie to dobra okazja. Warto spróbować, skoro chłopak już wyeliminował Isnera i Karlovica. Milos rok temu tylko 2 runda w Waszyngtonie.
???? Monaco J. - Thiem D.
Monaco J. ::: 2,16 ::: Pinnacle ::: 3/10
...
Wynik: 3:6 1:6 ⛔

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
01 Aug 2014, 19:00 Tennis » USA » ATP Washington » Anderson K. - Young D.
typ 1 set Anderson
kurs 1,472
PinnacleSportsSports
Lekko do dubla spróbujemy pograć Kevina jako zwycięscy 1 seta.Jak dla mnie to juz za wysokie progi dla Donalda- Kevin bardzo solidny bez fajerwerków raczej pewny swój serwis tutaj robi swoje- ustawia grę .Jak coś zawsze solidny w tai breku na koncie w Washington Rosjanin Donskoy , Tunezyjczyk Jaziri wszystko dość szybko spokojnie po 6-3 6-4. Young jak na razie same winery z dość dobrymi graczami wczoraj 3 setowka z Istominem , w 1 rundzie 3 setowka z Sugita w 2 setach ograł doświadczonego Benneteau. Dość tych niespodzianek hendi dla Andersona na hardzie 2-1 ogólnie 4-1.

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
01 Aug 2014, 19:00 Tennis » USA » ATP Washington » Anderson K. - Young D.
typ 1 set Anderson✅
kurs 1,472
PinnacleSportsSports

Lekko do dubla spróbujemy pograć Kevina jako zwycięscy 1 seta.Jak dla mnie to juz za wysokie progi dla Donalda- Kevin bardzo solidny bez fajerwerków raczej pewny swój serwis tutaj robi swoje- ustawia grę .Jak coś zawsze solidny w tai breku na koncie w Washington Rosjanin Donskoy , Tunezyjczyk Jaziri wszystko dość szybko spokojnie po 6-3 6-4. Young jak na razie same winery z dość dobrymi graczami wczoraj 3 setowka z Istominem , w 1 rundzie 3 setowka z Sugita w 2 setach ograł doświadczonego Benneteau. Dość tych niespodzianek hendi dla Andersona na hardzie 2-1 ogólnie 4-1.
Young zaskakuje turniej życia...

I 0

imsolucky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Steve Johnson handi +3,5 gema, po kursie 1,80@bet365

Myślę, że albo urwie seta, albo zdarzy się tiebreak (ostatnie dwa mecze Raonica to 4 tiebreaki) i jakoś to będzie.. Faworyci jakoś ostatnio nie pokrywają tych ujemnych handi, potem narzekamy, więc zmiana taktyki;)

W 181

wyar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Giraldo 2.00 ▶ bet365

Bardzo ciekawe spotkanie, po niezrozumiałym dla mnie kursie. Zgoda, Pospisil ograł wczoraj bez mydła Berdycha, który chyba odpuścił ten mecz, bo tak katastrofalnie go grającego nie widziałem. Z drugiej strony fajne spotkanie rozegrał Pospisil i co ważne potrafił wykorzystać słabość Czecha. Jednak mimo wszystko stawiam na Santiago, który od jakiegoś czasu gra bardzo fajnie. Szybka nawierzchnia z pewnością nie należy do ulubionych obydwu panów.

Popraw to,kolego,bo tak,jak jest napisane, to ja rozumiem,jak gdyby Pospisil nie lubil szybkiej nawierzchni,a jeszcze ktos mniej zorientowany to przeczyta i cos takiego sobie pomysli...

phant4mare +1 Punkty (poprawione)
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Giraldo 2.00 Bet365
Bardzo ciekawe spotkanie, po niezrozumiałym dla mnie kursie. Zgoda, Pospisil ograł wczoraj bez mydła Berdycha, który chyba odpuścił ten mecz, bo tak katastrofalnie go grającego nie widziałem. Z drugiej strony fajne spotkanie rozegrał Pospisil i co ważne potrafił wykorzystać słabość Czecha. Jednak mimo wszystko stawiam na Santiago, który od jakiegoś czasu gra bardzo fajnie. Szybka nawierzchnia z pewnością nie należy do ulubionych obydwu panów. Pierwszym symptomem dobrej gry Giraldo było ogranie Benjamina Beckera, który na hardzie radził sobie całkiem przyzwoicie. Wczorajszy mecz Santiego z Estrellą przypominał trochę rzeź niewiniątek (nie mam tu na celu nawiązywać do tematów religijnych, tylko nieco oddać charakter i klimat tego spotkania). Kursy bardzo wyrównane, mecz wg mnie 40/60 na korzyść południowoamerykańskiego tenisisty, dlatego idę w jego kierunku.
Ciekawe gdzie Ty widziałeś tragedię u Berdycha. Jedynie co serwis nie wchodził, więc został zdominowany po prostu. Czasem wyrzucał proste piłki, jednak większość błędów byla spowodowana dobrymi atakami Vaska.
Drugą ciekawą rzeczą to jest to, że uważasz, że szybka nawierzchnia jest zła dla Vaska, a tak naprawdę to jego ulubiona nawierzchnia.
Pospisil - Giraldo 1 @ 1,71✅
ComeOn

Widziałem, że dość sporo osób idzie w stronę Kolumbijczyka, jednak zastanawiam się dlaczego. Tutaj Vasek ma po swojej stronie więcej argumentów i nie wiem czemu podniosły się kursy.
Serwis, poruszanie się, wymiany, nawierzchnia to główne argumenty przemawiające za Kanadyjczykiem. Wczoraj kapitalny mecz z Berdychem, gdzie Czech nie grał tak tragicznie jak można się spodziewać. Co prawda serwis nie siedział na optymalnym poziomie, ale trzymanie piłki w korcie zmuszało do błędów Thomasa.
Giraldo pokonał w tym turnieju Beckera i Estrellę, więc oboje daleko odbiegają poziomem od wczorajszego rywala Kanadyjczyka. Nic za mną nie przemawia w grze Santiago i przegra ten mecz moim zdaniem.
Kurs dobry, więc gramy.

phant4mare +1 Punkty
m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sektor gosci
Goffin - Thiem @ over 21.5 gema 1.68 Pinnacle​

wynik 2:1 (4-6 6-1 6-3 )✅

Obniżyłem sobie linie do 21.5 , ale taki kurs mnie jeszcze zadowala.
Finałowe spotkanie w Kitzbuhel . Obaj zawodnicy w bardzo dobrej formie. W drodze do finału stracili tylko po secie , warto dodać , że Goffin stracił pierwszego seta od 18 spotkań .
Thiem u siebie w finale tanio skóry nie sprzeda a Goffin jest w mega formie (3 wygrane challengery i teraz finał 250)
Wydaje mi się , że to będzie bardzo równy mecz . Bardzo możliwe 3 sety , a taka linia 21.5 to powinna być spokojnie pokryta w dwóch.
h2h to 2:0 dla Belga , ale nie grali jeszcze na mączce .

Za drobne dorzucam jeszcze :

????Goffin wygra 2:1 5.10 Ónibet

powodzenia

hektor1 +1 Punkty (graty)
gedos +1 Punkty
matzab37 +2 Punkty
waniak +4 Punkty
adblock 10

adblock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
✅✅✅ Milos Raonic wygra 2:0 @ 1.50 Betclic

Witam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam na półfinał w Waszyngtonie, gdzie Milos Raonic zagra z Donaldem Youngiem. Mecz zapowiada się ciekawie, lecz widzę w nim jedynie szanse Kanadyjczyka. Milos znajduje się w wyśmienitej formie. Jego serwis pozwala na wygrywanie łatwych gemów. Poza serwisem, prezentuje bardzo ładne wymiany z głębi kortu. Raonic wszystkie swoje poprzednie mecze zakończył w dwóch setach. Young natomiast w czterech spotkaniach stracił trzy sety. Zmęczenie weźmie górę i Amerykanin nie wytrzyma trzy setowego pojedynku z Milosem. Myślę, iż Raonic gładko wygra z Donaldem i powitamy go w wielkim finale. Ja już nie mogę się doczekać, a wy? Kurs nie jest za wysoki. Polecam zagrać w double. Życzę wszystkim powodzenia.
Wynik: 6:4, 7:5
✅✅✅

phant4mare 34

phant4mare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
David Goffin - Dominic Thiem
Goffin ▶ 2.10 ▶ bet365
EDIT: Przyznam, że na początku się obawiałem, ale koniec końców wszystko skończyło się po mojej myśli.
4-6 6-3 6-1 ✅✅✅
Po pierwsze - w tym meczu stawiam na doświadczenie obydwu graczy. David jest bardziej ogranym zawodnikiem niż Thiem, dłuższy staż w turniejach rangi ATP. Ktoś powie, że trzy lata to niezbyt wiele, ale w tym wieku to z pewnością jest różnica.
Po drugie - Goffin od 19 spotkań na clay&#39;u nie doznał porażki, może rozkład zawodników z którymi grał to nie sątenisiści z topu, ale nazwiska takie jak Nieminen i Kohlschreiber zna każdy, a obydwaj nie ugrali z nim nawet seta.
Po trzecie - presja. Ta, z pewnością będzie ciążyła na Dominicu. Przyznam uczciwie, że nie wiem jak ten zawodnik gra pod presją, ale z pewnością trema będzie, po pierwsze gra u siebie, a po drugie to jest finał, szansa na pierwszy triumf w turnieju ATP, a po trzecie jest faworytem, zarówno Austriaków jak i bukmacherów.
Po czwarte - Goffin gra bardzo, bardzo solidnie. Wczoraj w końcówce pierwszego seta trochę opuściła go koncentracja i pewnie dlatego doznał w nim porażki, później było znacznie lepiej i Gonzalez został ostatecznie ograny w trzech setach.

maciek1987 +2 Punkty
waniak +4 Punkty
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Goffin - Thiem
2 @ 1,72

Bet365
Goffin świetna seria ale tak naprawdę w tych Chellengerach nie miał zbyt dobrych przeciwników tu w Austrii natomiast wygrał z beznadziejnie grającym Kolbą, z Lorenzim który wygrał dwa razy swoje podanie w całym meczu i z Gonzalezem który przegrał trochę na własne życzenie w decydujących momentach przy swoim podaniu popełniał po dwa podwójne w gemie. No i trzeba zwrócić też uwagę na ilość spotkań rozgrywanych przez Goffina w ostatnim czasie, co na pewno też będzie miało duże znaczenie finale.
Thiem świetnie się prezentuje tu przed własną publicznością dobry mecz przeciwko Monaco i Veselym to co oglądałem. Gram na wygraną Austryjaka.
Powodzenia.

E 107

emile44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thiem - Goffin 2;0 2,75 Bet365 ⛔ Brawo Goffin u Thiema zawiodla glowa,zapłacił frycowe.

Goffin gaśnie z meczu na mecz i wcale się mu nie dziwie po tylu rozegranych spotkaniach. Zaś Thiem gra wspaniale tylko niestety jak to na 20 latka przystalo ma chwilowe przestoje , które kosztowały go trochę nerwów w meczu z Granollersem , za to mecz z Monaco poezja. Jak dla mnie Austriak jest faworytem .

Status
Zamknięty.