>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Johannesburg, Zagrzeb & Santiago, 31.01-06.02.2011

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przysiezny M. - Fischer M.
Typ: 1
Kurs: 1,40
Buk: BAH
Stawka: 7/10
Krótko i na temat, Fischer słaby zawodnik przeważnie odpada w pierwszych rundach challi jak w ostatnim czasie. Ostatnie miesiące wyraznie pod kreska, w starciu z Polakiem nie ma czego szukać. Michał w odwrotnej sytuacji ciągle notuje awans w rankingu wygrywa turnieje(challangery). Teraz jest rostawiony z numerem osiem i ma ogromną szanse na dobry wynik 1/4 to w moim oczach cel jak najbardziej realny i trzeba go zrealizować. Obsada turnieju co najmniej śmieszna i to trzeba wykorzystać i wygrywać, wygrywać i jeszcze raz wygrywać!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
K 23

kajzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zory
Fognini F. (Ita) - Kubot L. (Pol)

Typ:1
Kurs:1.57

I na zakończenie moich typów w tym tygodniu postanowiłem po dłuższej przerwie znowu podać coś z tenisa tym razem będzie to mecz polskiego tenisisty Łukasza Kubota, który w ramach pierwszej rundy turnieju ATP w Santiago zmierzy się z Włochem Fognini. Niestety w tym meczy faworytem będzie Włoch, który ostatnio spisują się nieco lepiej niż nasz tenisista dzięki czemu w najnowszym rankingu awansował z 58 miejsca na 56 lokatę, nasz zawodnik natomiast po dość słabym występie w Australia Open zanotował potężny spadek w rankingu z wysokiej 72 lokaty spadł aż na 99 miejsce i nie jest już najwyżej sklasyfikowanym Polakiem wyprzedził go Przysiężny. Jak widać obydwóch tenisistów w rankingu nie dzieli aż tak dużo ale mimo wszystko jest to widoczna różnica w dodatku Włoch ma formę wzrostową co widać po rankingu zaś Polak odwrotnie ostatnio systematycznie spada i już jest na granicy setki. Myślę, że nasz zawodnik zakończy przygodę z tym turnijem już w pierwszej rundzie ponieważ trafił na wymagającego rywala a Kubot nie jest w najwyższej formie.

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Roger-Vasselin E. - Sela D.
Typ: 2
Kurs: 1.65
Buk: Pinnacle
Stawka: 3/10
Izraelczyk nowy rok zaczął od 3 porażek z rzędu. Jednak przeciwnicy z jakimi zmierzył się w tym sezonie na twardej nawierzchni, to zdecydowanie wyższa półka od niego, a tym bardziej od jego dzisiejszego rywala.
W Brisbane odpadł w 1R przegrywając z Michaelem Berrerm 1:2 [1:6;7:6;6:2].
W kolejnym turnieju rozgrywanym w Sydney pokonał go Fredericko Gil, ale również w trzech setach.
Ostatni pojedynek stoczył również z klasowym zawodnikiem, Juan-Martin Del Potro. W pierwszym secie musiał być tie-break, gdzie ta część meczu zakończyła się 15:13 dla Argentyńczyka. Kolejne dwa sety, to zwycięstwa po 6-4.
Dlatego taka postawa przeciwko nie byle komu może pozytywnie nastrajać do przerwania trzech porażek z rzędu, bo jak wspomniałem Vasselin, to jest zawodnik w zasięgu Izraelczyka.
Ogólny bilans na nawierzczhni twardej Seli, to 218/112, a Francuza 65/65.
GL
/ EdYt:
Dodatkowo z tenisa na jutro widzę:
Nikala scholtz - denis gremelmayr; 1 @ 3.05⛔
Igor Kuninstyn - Jaroslav Pospisil; 1(-1.5) 1.88✅✅
W poprzednim sezonie Czech w środku sezonu miał dużą zwyżkę formy. Obecny sezon, to będzie dla niego drugi występ w ramach ATP World Tour. Ostatni raz wystąpił sześć lat temu.

Tym razem przyjdzie zmierzyć mu się na twardej nawierzchni w hali, która nie jest jego ulubioną, co wskazuje ogólny bilans 38/44.
Rusek wydaje się być tutaj znacznym faworytem, bo jego bilans wynosi 93/75. W poprzednim sezonie Kuninstyn rozegrał na tej nawierzchni 23 mecze, wygrywając 13.
Czech rozegrał 5 spotkań, wygrywając tylko 1.

GL

darioo 4

darioo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milos Raonic - Lu Yen Hsun (1.50)
Nie wiem jak wy ale mnie się wydaje, że Kanadyjczyk tutaj zmiecie skośnego. Raonicia
widziałem na AO i trzeba przyznać, że oprócz serwisu który na dobrą sprawę, jest no nie
do przełamania dla graczy słabszych, to potrafi przetrzymać wymianę i uderzać przy tym
bardzo mocno. Jak na swój wzrost po korcie porusza się całkiem nieźle. No a Lu ? Hmm
nie wiem czego oczekiwać ale jakoś sukcesu mu nie wróżę, gdyż jest w słabej formie no i
jak tak przyjrzałem się statystykom to nie grał on za dobrze z bombardierami
(Ljuba,Monfils,Anderson,Mahut) tzw. bombardierzy którzy największą siłę mają podczas
serwisu, nie mówiąc, że oprócz tego nic nie umieją bo na pewno potrafią grać a samym
serwisem jak wiadomo meczu się nie wygrywa. A Raonić jest właśnie w ich typie. Typ: Raonic

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
aka-shakal +3 Punkty (Skorzystałem frajerze ******. Dzięki :D.)
inkub1986 343

inkub1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomerania
Uwazam ze celujesz w 10. Raonic przestaj byc pomalu grajkiem z nietenisowej Kanady. 152 miejsce w rankingu, wygrana 3-0 z Mika i 3-1 z Jurnym w AO mowi samo za siebie... A Lu nie jest slaby choc do poteg na korcie nie nalezy.
Raonic @1,47

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przysiężny - Fischer
1
1.40
bet at home

W takich turniejach Michał powinien budować swoją formę i pozycję w ATP, Fischera widziałem tylko raz i pamiętam że grał niezłą : &quot;kiche&quot;. Jego wyniki też są słabiutkie. Polak takie spotkania musi wygrywać, a kurs jak dla mnie nie za duży i nie za mały, po prostu jest bardzo dobrze wywarzony. 1.40 biorę i gram - mam nadzieję że Polak nie da d-y. Andre@✅ 6:1 6:2

---

Żeby tak czesciej, bukmacherka czasami jest dla ludzi ! Bo po Australian 2011 straciłem wiarę w siebie i moje wybory. A sam wynik mówi że Polak jest na innym poziomie od swojego oponenta. Bravo OŁÓWEK ! Hm, dzisiaj Kubocik bedzie miał cężko z Fogninim, facet ostatnio słabo, ale będzie grał dzisiaj na mączce a tam jest mocny, Kubot tylko serwis i return, z głębi włoch go zleje. Raczej włoch, ale Kubot znany jest z niespodzianek ! Odpuszczam, Andre@

---

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Fognini F. (Ita) - Kubot L. (Pol)

Typ:1
Kurs:1.57

I na zakończenie moich typów w tym tygodniu postanowiłem po dłuższej przerwie znowu podać coś z tenisa tym razem będzie to mecz polskiego tenisisty Łukasza Kubota, który w ramach pierwszej rundy turnieju ATP w Santiago zmierzy się z Włochem Fognini. Niestety w tym meczy faworytem będzie Włoch, który ostatnio spisują się nieco lepiej niż nasz tenisista dzięki czemu w najnowszym rankingu awansował z 58 miejsca na 56 lokatę, nasz zawodnik natomiast po dość słabym występie w Australia Open zanotował potężny spadek w rankingu z wysokiej 72 lokaty spadł aż na 99 miejsce i nie jest już najwyżej sklasyfikowanym Polakiem wyprzedził go Przysiężny. Jak widać obydwóch tenisistów w rankingu nie dzieli aż tak dużo ale mimo wszystko jest to widoczna różnica w dodatku Włoch ma formę wzrostową co widać po rankingu zaś Polak odwrotnie ostatnio systematycznie spada i już jest na granicy setki. Myślę, że nasz zawodnik zakończy przygodę z tym turnijem już w pierwszej rundzie ponieważ trafił na wymagającego rywala a Kubot nie jest w najwyższej formie.

Z tego co wiem Fognini nie wygrał w tym roku meczu. Może miał zbyt wymagających rywal, ale sam fakt sprawia, że nie jest w formie wzrostowej tak jak to ująłeś. H2H na korzyść Włocha, ale ostatni pojedynek wygrał Łukasz w 2010 r na lajcie 2-0. Myślę, że kurs wystawiony na Łukasza Kubota jest wart ryzyka i zagrania za mniejszą stawkę. Mam nadzieję, że spadek w rankingu zmotywuje naszego rodaka do jeszcze lepszej gry na kortach tenisowych. 2.50 jak najbardziej do brania moim zdaniem, bo szansę na wygranie tego meczu wynoszą 50/50

darioo 4

darioo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milos Raonic - Lu Yen Hsun (1.50) / (6/3, 6/3)

Fabio Fognini - (+1.5 seta) Łukasz Kubot (1.50)

Łukasz gra według mnie po prostu lepiej. Fognini bez formy, Kubot wcale nie jest
słaby na obecną chwilę. W AO grał średnio ale wyniki z nikąd się nie biorą. Jak
dla mnie Kubot powinien wygrać ale typ, że ugra tylko seta

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis - ATP
Spotkanie: Daniel Brands - Ivo Karlovic ✅
Typ: over 22.5 ✅ [38 gemów]
Kurs: 1,57
Buk: bet365

Dzisiejszego wieczoru w Zagrzebiu gospodarz imprezy podejmowac bedzie Niemca ktory w zeszlym tygodniu zaliczyl final challangera w w Heilbronn gdzie ulegl w 2 setach Knittelowi. Linia ktora wystawil bet365 odrazu rzucila mi sie w oko z tego wzgledu, ze w innych bukach sa linie nawet o 2 gemy wyzsze. Jako ze Karlovic to jeden z najlepiej serwujacych panow w ATP, o tak niski pułap mozna byc zdecydowanie spokojnym. Obaj spotkali sie rok temu w Derlay Beach gdzie triumfowal Karlovic wygrywajac ... 7-6 7-6. Polamac Karlovica jest niezwykle ciezko, dlatego licze tutaj na mocne trzymanie swojego serwisu przez Brandsa dla powodzenia tego typu.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co wiem Fognini nie wygrał w tym roku meczu. Może miał zbyt wymagających rywal, ale sam fakt sprawia, że nie jest w formie wzrostowej tak jak to ująłeś. H2H na korzyść Włocha, ale ostatni pojedynek wygrał Łukasz w 2010 r na lajcie 2-0. Myślę, że kurs wystawiony na Łukasza Kubota jest wart ryzyka i zagrania za mniejszą stawkę. Mam nadzieję, że spadek w rankingu zmotywuje naszego rodaka do jeszcze lepszej gry na kortach tenisowych. 2.50 jak najbardziej do brania moim zdaniem, bo szansę na wygranie tego meczu wynoszą 50/50
No Fognini nie wygrał w tym roku meczu, ale jeśli spojrzymy na rywali dodając do tego nawierzchnię to nie ma co oczekiwać cudów. Wiadomo, żywiołem Fabio jest mączka choć on jest strasznie chimerycznym grajkiem. Pokonał przecież całkiem niedawno Dasco w Wimblu. Łukasz słaba dyspozycja, dla mnie faworytem jest Włoch i myślę, że wygra nawet 2-0.
Do tego na pewno warto próbować na Hute Galunga @5,6. Świetnie serwuje, gra agresywnie. Ciężko powiedzieć jak zaprezentuje się Tipsarević po wpadne w AO, wiadomo nie od dziś że jest to bardzo chwiejny psychicznie Pan. A kurs @1,14 jest jakimś żartem.

P 1

pawko12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
bstok
dyscyplina: tenis
data i godzina: 01.02 godzina 20:40
spotkanie: Kubot L / Marach O vs Gonzalez M / Monaco J
typ: dokładny wynik 2:0
kurs: 2.0
bukmacher: [URL='https://affiliates.bet-at-home.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_28794b_23382']Bet-at-home[/URL]
analiza:
Dziś w chilijskim mieście Santiago grę zaczynają debliści. W turnieju gra polsko-austriacka para Kubot/Marach. Ich rywalami są się argentyńczycy Gonzalez/Monaco. Jest to pierwsze spotkanie pomiędzy tymi parami deblowymi. W dzisiejszym spotkaniu stawiam na zdecydowane zwycięztwo Kubota i Maracha. Moim zdaniem jest to bardzo dobrze grający na clayu debel. Po za tym są zwycięzcami tego turnieju z przed roku - więc ich mobilizacja by i tym razem wspiąć się na szczyt drabinki turniejowej będzie niezwykle duża. Kubot z Marachem na swoim poziomie zagrali w AO na hardzie (doszli do ćwierćfinału). Jeżeli chodzi o ich dzisiejszych rywali to wiadomo są to zawodnicy specjalizujący się w grze na ziemi jednak o ich wynikach w grze deblowej nie można powiedzieć zbyt wiele dobrego. Ostatnio grali ze sobą półtora roku temu gdzie w 4 turniejach z rzęd odpadali w pierwszych rundach. Zawodnicy nieźli ale w grze singlowej. O deblu nie wiedzą zbyt wiele. Natomiast Kubot z Marachem to &quot;profesorowie debla&quot; i ich doświadczenie powinno dziś zaprocentować. Jedynym mankamentem stawiania na Kubota z Marachem jest fakt. że Łukasz gra wcześniej mecz singlowy z włochem Fogninim. Jednak myślę, że nasz rodak w tym turnieju skupi się bardziej na deblu. Dodatkowo dobra gra Oliviera Maracha powinny sprawić że dziś zejdą z kortu jako zwycięzcy. Typ na 2:0 w setach

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś w chilijskim mieście Santiago grę zaczynają debliści. W turnieju gra polsko-austriacka para Kubot/Marach. Ich rywalami są się argentyńczycy Gonzalez/Monaco. Jest to pierwsze spotkanie pomiędzy tymi parami deblowymi. W dzisiejszym spotkaniu stawiam na zdecydowane zwycięztwo Kubota i Maracha. Moim zdaniem jest to bardzo dobrze grający na clayu debel. Po za tym są zwycięzcami tego turnieju z przed roku - więc ich mobilizacja by i tym razem wspiąć się na szczyt drabinki turniejowej będzie niezwykle duża. Kubot z Marachem na swoim poziomie zagrali w AO na hardzie (doszli do ćwierćfinału). Jeżeli chodzi o ich dzisiejszych rywali to wiadomo są to zawodnicy specjalizujący się w grze na ziemi jednak o ich wynikach w grze deblowej nie można powiedzieć zbyt wiele dobrego. Ostatnio grali ze sobą półtora roku temu gdzie w 4 turniejach z rzęd odpadali w pierwszych rundach. Zawodnicy nieźli ale w grze singlowej. O deblu nie wiedzą zbyt wiele. Natomiast Kubot z Marachem to &quot;profesorowie debla&quot; i ich doświadczenie powinno dziś zaprocentować. Jedynym mankamentem stawiania na Kubota z Marachem jest fakt. że Łukasz gra wcześniej mecz singlowy z włochem Fogninim. Jednak myślę, że nasz rodak w tym turnieju skupi się bardziej na deblu. Dodatkowo dobra gra Oliviera Maracha powinny sprawić że dziś zejdą z kortu jako zwycięzcy. Typ na 2:0 w setach

Zdecydowanym faworytem jest oczywiście polsko - austriacka para, ale moim zdaniem dokładny wynik 2:0 to dość ryzykowne. Umiejętności i doświadczenie deblowe po stronie Kubota/Maracha, ale debel lubi sprawiać niespodzianki. Zmiana nawierzchni, brak jakiegoś ogrania na cegle, argentyńczycy, dla mnie nieobliczalni w deblu, seta mogą urwać.

inkub1986 343

inkub1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomerania
Ten rok dla obu nie jest wybitnie laskawy. Obaj wygrywaja kilka spotkan w gore drabinki by poniesc ostatecznie kleske jeszcze w powijakach turnieju. Mowa o Lopezie i Dancevicu. Na szczescie mamy wglad glebiej do historii... i widzimy ze w edycji 2010 turnieju w RPA zwyciezyl Feliciano. Bardzo silny argument za tym by postawic na niego swoje pieniadze.
Lopez @1,40

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten rok dla obu nie jest wybitnie laskawy. Obaj wygrywaja kilka spotkan w gore drabinki by poniesc ostatecznie kleske jeszcze w powijakach turnieju. Mowa o Lopezie i Dancevicu. Na szczescie mamy wglad glebiej do historii... i widzimy ze w edycji 2010 turnieju w RPA zwyciezyl Feliciano. Bardzo silny argument za tym by postawic na niego swoje pieniadze.
Z całym szacunkiem, ale dla mnie to jest żaden argument. Fakt, wygrał ten turniej, pokonując o ile dobrze pamiętam S. Roberta, jest tutaj rozstawiony z numerem 1 i to byłoby na tyle. Przecież nie można typować wyniku spotkania na podstawie tego, że ktoś przed rokiem wygrał ten turniej. To oznacza, że teraz też musi go wygrać. Może się równie dobrze szybko spakować i lecieć na kolejny turniej.
Lopez w tym roku nie ma się czym pochwalić, porażka w II rundzie Brisbane z K.Andersonem 6:3 6:1, w Sydeny I runda z Del Potro i AO II runda z Tomicem.
Co do Dancevica to przeszedł kwalle do AO nie tracąc seta, pokonując po drodze Ungura, Koroleva i Bogomolova. Nie jestem przekonany, co do łatwego zwycięstwa Feliciano. 7:6 2:6 6:7

✅✅✅ za dobrą analizę ⛔⛔⛔ dla Feliciano Lopeza

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie Kubot L./Marach O. - Gonzalez M./Monaco J.
Typ: Kubot L./Marach O. -1,5 seta
Kurs : 2,00
Bukmacher : Bah
Data: 2011-02-01 20:45
Analiza:
Kubot gra w Santiago w singlu jak i w deblu. Prawdopodobnie w singlu pozegna sie dzisiaj bo nie sądze by przeszedł Foginiego. W deblu na Australian Open dobrze sobie radzili.Ogrywali kolejnych rywali po 2-0. W pierwszej rundzie ograli pare Brunstrom J / Huss S 6-3 6-3, w drugiej rundzie wygrali z parą Groth S / Jones G 6-1 6-3, trzecia runda wydawała sie cieżka bo z parą Bracciali D / Starace P gra sie trudne spotkania ale poradzili sobie wysmienicie ogrywajac ich 6-3 6-1.
Jednak w czwartej rundzie para która była w bardzo dobrej formie w koncówce 2010 roku jak i widac ze początkiem 2011 też grają bardzo dobrze czyli Butorac E / Rojer J J okazała sie za trudna dla Kubota i Maracha.
Patrząc w statystyki to rywale Gonzalez M / Monaco J nie grali ze sobą od września 2009 roku. To sporo czasu a wiec odbije sie to na zgraniu ze sobą.
Druga sprawa to to ze obaj wlaśnie graja ze sobą w singlu. I przegrany z tego meczu napewno nie bedzie zadowolony z obrotu sytuacji i cos moze iskrzyć pomiedzy Monaco i Gonzalezem.
Wspominalem ze obaj grali ze soba ponad rok temu,a warto zaznaczyć ze tylko jeden mecz wygrali z podanych w statystykach 6 meczach.
To bedzie bardzo łatwy pojedynek dla Kubota i Maracha, takie jest moje zdanie bo grac z deblem który nie gral ze soba mase czasu ,nic nie osiągną ,a na dodatek grajacym w singlu przeciw sobie powinno grac sie latwo i przyjemnie.
Polecam grać ten typ bo prawdopodobienstwo jego wejscia jest naprawde bardzo duze a kurs jest spory.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Przysiężny - De Voest 1 (1.5)⛔
Tak jak już zostało napisane. Wreszcie fajna drabinka i teraz już nie ma wyboru i trzeba to wykorzystać. De Voesta oglądałem wczoraj i wyglądał co najwyżej przeciętnie. Ja wiem, że Ołówek to Polak, ale na miłość boską, czas się ogarnąć, a taki Rik to nawet bez większego ogarnięcia powinien być wyeliminowany.
Greul - Raonic 2 (1.35)
Raonic w dużym gazie. Naprawdę dobrzee rozwija się ten chłopaczyna. Z bardzo ładnej strony pokazał się w AO. Nie widzę Greula, który radzi sobie przy gemach serwisowych Raonica, a że sam nie jest mistrzem serwisu więc pewnie zostanie dobrze zbombardowany przez forhendowe petardy Kanadyjczyka.
Marchenko - Lajovic 1 (1.25)✅✅✅
Ukrainiec w przyzwoitej formie. Pokonał w tym roku Zvereva czy Hidalgo, mocno powalczył z Berrerem. Jutro zmierzy się z młodziutkim Serbem, który bije się najczęściej w futuresach. Z nikim o takiej pozycji jak Marchenko Lajovic nie wygrał. a nawet jeśli dochodziło do takich meczów to szybko się one kończyły. Lajovic jest Serbem więc chyba organizatorzy nie grają na niego ;) Zresztą w tym roku wszystko wydaje się być ok w Zagrzebiu.
GGL - Lacko 1 (1.53)✅✅✅
Garcia również radzi sobie dobrze w tym sezonie. Równa walka z Tsongą, wygrane z Berrerem, Marchenko, czy gładkie potyczki z Schwankiem i Kukushkinem. Lacko wymęczył jeden mecz z clayplayerem Ribą no i wczoraj również dłuuuga potyczka z Ilhanem w przeciętnej formie.
GGL to będzie dwa levele wyżej dla Lacko. i choć czasami Garcia-Lopez irytuje swoją niefrasobliwością i brakiem koncentracji to wydaje mi się, że Lukas nie będzie miał tu nic do powiedzenia. H2H 1-0 dla GGL. mecz na hardzie w 2010.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
01-02-11 21:00 - ATP Santiago Debel
Kubot L./Marach O. - Gonzalez M./Monaco J.
Typ: Kubot L./Marach O. wygrają 2-0
Kurs: 2.00
Buk: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj około godziny 21.00 na kort ceglasty w Santiago wyjdą dwa deble, bardzo interesujący dla nas polaków ze względu że wystąpi w nim Łukasz Kubot któremu będzie partnerował oczywiści Oliver Marach z Austri, jest to debel który zalicza się do czołówki światowej i trzeba przyznać że wydaje się że wygrają dzisiejszy mecz bez problemów a ich rywalami będą Argentyńczycy Juan Monaco i Maximo Gonzalez. Jeśli powiedzieć iż debel Polsko - Austriacki to jeden z najlepszych na świecie to ich rywale nie grywają ze sobą i nie liczą się na świecie w deblu. K/M ostatnio grali w Australian Open i spisali się całkiem nieźle bo dotarli do ćwierćfinału po drodze pokonując całkiem niezłe deble. Ogólnie w poprzednim sezonie bardzo żadko ten debel kończył rywalizację w turnieju na pierwszym meczu. Wystarczy napisać ze tutaj w Santiago przed rokiem ten debel wygrał cały turniej, do tego finał w Costa, zwycięstwo w Acapulco czy ćwierćfinał w French Open a te turnieje to na tej samej nawierzchni co Santiago. Jak dla Mnie ten debel właśnie na tej nawierzchni liczy się najbardziej. O ich rywalach w deblu wiem tyle iż Gonzalez grywa często w deblu ale tam ciągle zmienia partnera i nie osiągają znaczących sukcesów a największym był z Prieto w Montevideo ale to był słabo obsadzony turniej z kolei Monaco był z Cuevasem w półfinale w Romie. Ale to jest nic w przeciwieństwie do deblu K/M. Jak dla Mnie Kubot z Marachem jest to debel zdecydowanie bardziej doświadczony od rywali, osiągają większe sukcesy i nie powinni stracić nawet seta.

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak grał dzisiaj Karlovic to woła o pomstę do nieba.
Totalne dno, tylko serwis i nic więcej. Parę razy slajs, raz mu efektowny fh wzdłuż linii w tie-breaku II seta wyszedł i to wszystko. Przy siatce też proste błędy. A już tie-break III seta pozostawię bez komentarza. Żałuję, że nie zagrałem overu gemowego, tylko zaufałem Chorwatowi. Czasem tak sobie myślę i dochodzę do wniosku, że tacy zawodnicy nie powinni grać w tenisa, może w koszykówkę...

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Michał Przysiężny vs Rik De Voest
Typ: [1] ⛔
Kurs: 1.62
buk: Pinnacle

Jedynym problemem naszego rodaka jest psycha, gdyby nie to ze nie ma zimnej krwi moglby naprawde wskoczyc na dobra lokate w rankingu. Patrz. pamietny mecz z Montanesem. Sklaniam sie zdecydowanie za typem w kierunku Michała z tego wzgledu, iz po obejrzeniu meczu Rika z Galvanim poprostu nie widze w tym meczu innej opcji jak pewna wygrana zapewne w dwoch setach przez Przysieznego. Gospodarz wraz z Wlochem pokazali taki anty tenis, ze jedyna rzecza ktora trzymala mnie od wylaczenia tego zalosnego widowiska byl fakt iz postawilem na Rika. Michal to solidny zawodnik ktorego glownym zadaniem jest utrzymanie serwisu ktory jest jego duzym atutem a polamanie De Voesta nie bedzie na pewno zadnym problemem. Te zalosne widowisko jakie zaprezentowali nam wczoraj wspomniani Rik i Galvani polegalo na tym kto zdola przebic pilke na druga strone, strasznie to wygladalo i dla mnie juz niespodzianka bedzie jak Michal straci seta. Pewna wygrana Polaka ...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Karlovic ma psychike na poziomie malego dziecka ktoremu ktos zabral zabawke i zaczyna sie placz. Jego wyniki w Zagrzebiu podsumowuja calosc jego zalosnej kariery opartej na JEDNYM elemencie.

U totalnego drewniaka norma zachowana, 1 runda i out z panem, ktory wtapia z Knittelem. Zawsze odradzam grac go w Zagrzebiu.

Cermak &amp; Friedl 1,40 5/10 ✅

Idac tropem deblowym.

V.d.Merwe/De Voest - Slanar/Oswald 1,42 8/10 ✅

2:0 2,0 4/10 ✅

Rywale wg mnie bardzo slabi. Oswald cos tam jeszcze stara sie grac w malych turniejach, Slanar to cienias. Rik De Vost to bardzo dobry deblista, potrafi grac serve volley, kiedys partner Kubota, na pewno starsi kibice go doskonaja znaja i glownie jako deblista wlasnie. Merwe przecietniak ale singlowo i tak bije na glowe Austriakow. Panowie Izak i Rik graja w domu i takich rywali powinni rozwalic szybkim 2:0

Status
Zamknięty.