piopul
Użytkownik
Ktoś może wypowiedzieć się odnośnie dyspozycji Djokovica jako, że właśnie przegrał pierwszego seta 2:6 graczem powszechnie zwano randomowym ?
Novak już w Davis Cupie grał strasznie słabo, nie wiem co mu jest ale cieniuje ostatnio. Jeszcze przed startem Indian Wells fajny kursik 2,40 na to, że nie wygra turnieju w Pinku złapałem, ale nie myślałem, że ma szanse wejść po jego pierwszym meczu.Ktoś może wypowiedzieć się odnośnie dyspozycji Djokovica jako, że właśnie przegrał pierwszego seta 2:6 graczem powszechnie zwano randomowym ?
Novak nie gra normalnie backhandem, nie robi wykroku i nie odrywa dwuręcznym bh w obronie passing jak zwykł to robić dlatego Kukushin a dzisiaj Fratangero obijają bh Djoka. Byś może to jakiś uraz lewego ramienia.Ktoś może wypowiedzieć się odnośnie dyspozycji Djokovica jako, że właśnie przegrał pierwszego seta 2:6 graczem powszechnie zwano randomowym ?
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W pierwszym secie Berdych cudem nie dał się połamać, był dużo gorszym graczem. Sam miał tylko 1bp, bronił zdaje się 5. W drugim secie JMDP zagrał dużo gorzej, Berdych natomiast solidnie - jeden z lepszych jego setów w tym roku.oglądałem ostatnio mecz Bedrycha z Del Potro i moim zdaniem Tomasz zaprezentował się poprawnie, ręka mu nie drżała, mógł już w 1 secie połamać rywala, ale wtedy Del Potro wchodziły piłki. W drugim secie już kontrola nad meczem. Po kontuzji nie było widać śladu. Moim zdaniem warto postawić na Bedrycha.
sam trochę ludzi w błąd wprowadzasz, pisząc, że był dużo gorszy... to subiektywna ocena, ale moim zdaniem ten set był w miarę wyrównany z mocniejszym wskazaniem na DelPo. Miał breakpointy, ale ich nie wykorzystał, a o to przecież chodzi. Tie break to już komedia pomyłek i kilku fatalnych zagrań z obu stron. Myślę sobie, iż nawet gdyby DelPo wygrał taja, to i tak by nie wytrzymał meczu na tej intensywności po powrocie po kontuzji. Ogrywanie Kudli i Chardyego to w tym momencie nie problem. Nie była to też adrenalina i presja turnieju masters. Ktoś już w dziale pisał, że to będzie w tym roku główny rywal Djoka (sic!). Raczej grubo za wcześnie na to. Poprawna gra Tomasza wystarczyła i zapewne na Coricia też wystarczy. Tak myślę.Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W pierwszym secie Berdych cudem nie dał się połamać, był dużo gorszym graczem. Sam miał tylko 1bp, bronił zdaje się 5. W drugim secie JMDP zagrał dużo gorzej, Berdych natomiast solidnie - jeden z lepszych jego setów w tym roku.
David Goffin @1,40 OtoBet
Na sam początek stwierdzę coś kontrowersyjnego, lecz ja tak to widzę. Mianowicie, jeżeli Belg wybronił i wygrał mecz z Tiafoe, to nie powinien polecieć z Pellą. Dzisiaj będzie już zupełnie inny mecz. Argentyńczyk nie ma nic wspólnego ze stricte ofensywnym tenisem, który prezentuje bezkompromisowy nastolatek z USA. (...)