atpworldtourwitam, poszukuje strony zawierajaccej statystyki winerów i niewymuszonych bledów, nie moge takowej znalezc, moze ktos pomoze??
ok dzieki zapomnialem dodac ze chodzi mi głownie o wta a na stronie głownej nie ma takich statystykatpworldtour
Mówisz o możliwości francuskiej ustawki i wchodzisz w @ 1.33?Wielka wtopa tej nocy, spróbujmy ostrożniej.
Monfils vs Herbert typ 1 @ 1.33 +
Mayer vs Daniel typ 1 @ 1.49 AKO @ 1.98
Gael pokonał Isnera po zaciętym boju, bronił dużo BP, potrafił zagrać dobry tenis w ważnych momentach. Widać, że zależy mu na dobrym wyniku. Herbert lepszy deblista niż singlista, jednak w tym turnieju pokonał Simona i Mullera, którzy są nieco pod formą. Monfils w każdym elemencie jest lepszy, jak nie będzie francuskiej ustawki to o wynik jestem spokojny.
Taro Daniel pokonał beznadziejnego Novaka, a wcześniej męczył się z Norrim. Uważam, że to będzie syndrom pokonania kogoś wielkiego i wtopa w następnym meczu. Mayer zagrał bardzo dobrze przeciwko Bemelnansowi, świetnie serwował, był nie do ruszenia. Taro 2 3 setówki ciekawe jak kondycyjnie wytrzyma. Uważam że można pograć nawet 2:0 w kierunku Mayera.
Mówię, bo zawsze jest minimalna szansa, ale wierzę, że panowie zagrają uczciwie, nagrody pieniężne wysokie, grają o 1/8. Gram to w dublu, nie w singlu. Dodam jeszcze, że Herbert gra później debla z Mahutem, więc jeśli ustawka to pod Monfilsa ???? .Mówisz o możliwości francuskiej ustawki i wchodzisz w @ 1.33?
Kontuzja łokcia, drugie dziecko, krążyły plotki, że żona w depresji, zmiana Boryska i być może skończył się sok z gumijagód.Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć co się stało z Djoko, ostatnio nie śledziłem za bardzo i nie jestem w temacie. Z góry dziękuję.
Sela pogryzie Bagiete, a seta urwie napewnoW meczu Francuzów wysoko linia wystawiona, celują bukmacherzy w 3 sety. Cilica widzę 2:0, ale z Kolbą to różnie bywa, on zagra genialny mecz z Federerem, a potrafi sfrajerzyć z jakimś challengerowcem. Cilic też potrafi niekiedy wtopić po 1,20. On podobnie jak Thiem to mocne przesady w kursami czasami po 1,15-1,25 na nich. Thiem już poza turniejem.
@Edit: Spojrzałem na H2H i widzę Kolbę +1,5 seta i over gemowy.
Kusi zagrać na Ferrera seta, ale JMDP ma tutaj z Indian Wells dobre wspomnienia, pamiętam jak tu Nadala cisnął w finale bodajże 6:3 3:1 i jednak wziął Hiszpan turniej. Ciężki mecz, ale ja widzę tutaj delikatny over gemowy. Mayer (over) i Baghdatis (2:0) pewnie wygrają pewnie, Djokovic to w ogóle szkoda mi tego zawodnika. Ciekawe czy jeszcze pokaże klasę i wygra szlema. Querrey pewnie 2:0.
Value bym szukał dzisiaj w meczu Raonica. Milos nic nie gra, a Sousa już pogonił Zvereva. Naprawdę po 1,30 na Kanadyjczyka który jeszcze nic nie pokazał, na najwolniejszym hardzie w tourze? Proszę ja Was. +1,5 seta, Sousa, może over gemowy tu moim zdaniem jest najbardziej logiczny sens value.
W ogóle to aż w szoku jestem Milos 27 lat na karku, a ile się naczytaliśmy nie raz, że to będzie jakaś przyszłość ATP, że szlemy będzie zgarniał, a on nadal wielka kicha. Sousa rok starszy więc możemy zaciętego meczu się spodziewać. H2H 3:0 niestety dla Raonica, ale z dawnych lat 2011-2015.
Sock podobnie jak Raonic, kupe gra, a Lopez kto jak kto, ale on od kilku sezonów robi ten ranking wysoki na 2-3 Mastersach w sezonie. Skarpeta jeszcze nic nie pokazał, handicupę grać w Lopeza raczej.
Amerykanin nie broni tutaj zadnych punktow w tamtym roku odpadl z Youngiem i raczej przed US Open nie bedzie sie forsowal.
Us Open jest na przełomie sierpnia i września.
Raczej na Wimbledon czeka, ale pomijając już to. Nie zależy mu na turnieju u siebie? Serio? Kasa, prestiż... Przeciwnik spokojnie do ogrania i ma odpuścić ? Sam to wygra.Tak wiem kiedy jest US Open chodzi mi o to ze to nie jest czas Sama i on raczej z forma czeka na US Open czy zawsze musicie tak szukac w kazdej wypowiedzi negatywow? Kontuzje tez mozna zlapac skoro mu nie zalezy na tym turnieju a najprawdopodobniej tak jak bo wszystkie strzelby odpadaja to po co sie wysilac jest jeszcze Miami Kanada tam zagra na wiekszych obrotach. Mysle ze teraz juz zrozumiales moja mysl pozdrawiam.