>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Hamburg & Bogota, 14-20.07.2014

Status
Zamknięty.
K 84

krzysq69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj Janowicz przegra,a Ty będziesz VIP noobkiem po takiej pewności siebie która z Ciebie kipi aż za nadto....zobaczymy z czasem jakie określenie wymyślisz na siebie po tym meczu. Czekam z niecierpliwością.

bez urazy bo bardzo szanuję Twoje typy, ale Ciebie przy typach też cechuje wielka pewność siebie pomimo że czasem nie wchodzą ????
Ja zauważyłem, że tutaj sporo osób co gra na Janowicza jest wyśmiewana nie wiedzieć czemu, każdy gra to co uważa za słuszne. A określenie noob czy noobki, jest może gimbusiarskie, ale na pewno nie obraźliwe, czy mogące powodować aż takie oburzenie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
konar25 +2 Punkty
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Dzisiaj Janowicz przegra,a Ty będziesz VIP noobkiem po takiej pewności siebie która z Ciebie kipi aż za nadto....zobaczymy z czasem jakie określenie wymyślisz na siebie po tym meczu. Czekam z niecierpliwością.

Spokojnie napisałem to trochę z przekąsem bo jak widzę ze na Jurka jest kurs 3.30 z takim Ramosem to śmiech na sali choćby sie paliło i waliło pod nogami Jurka to takich kursów sie nie wystawia a po 1.4 ileś nie gra takiego ogorka.Dzisiaj tez gram na Jurka mała stawka nawet mniejsza niż wczoraj także bólu nie bedzie jak wtopi.Moze noobek tenisowy pasuje do mnie hehe i to jeszcze przed meczem bo ekspertem tenisa jakimś wielkim nie jestem.Jestem tez zdania ze poza Wielkim Szlemem to mało kto jest bo te mecze to jak rzut kostka.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Te turnieje teraz to jakaś ustawka jest, Janowicz który tydzień temu miał kończyć sezon tutaj nagle zaczął grać, jeden z lepszych clayowców Fognini przegrywa z jakimś challengerowcem i to jednego seta do 0, Delbonis specjalista od mączki nie potrafi się postawić drugiemu challenge manowi. Nie ździwie się jak jeszcze dzisiaj junior wygra z ruskiem a Kolba z 3 challengerowcem Eliasem też przegra.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Guido Pella - Radek Stepanek @ 7.00 Unibet
Dziwna sytuacja bo nie liczac Davis Cupu to Raden Stepanek nigdy nie grywal w Ameryce Połódniowej. Nagle na starosc zamarzyl sobie wyjazd do Kolumbii. Widze ze jest zapisany do Atlanty(USA) wiec pewnie jakis to wszystko sie wiaze ze soba. W tamtych rejonach jak wiadomo jest specyficzny klimat i ogolnie Eurepjczykom trudniej sie gra , wiec wystawienie takich kursow z korzyscia na dziadka Stepanka ktory ma juz 36 lat to jakies nieporozumienie. Pella moze nie jest mistrzem twardej nawierzchni ale chociazby chellka na tej nawierzchni juz wygrywal. Dla Stepanka piorytetem napewno beda turniejach w Stanach wiec tutaj zabijac sie o wynik nie powinnen a jedynie dobrze przygotowac sie pod owe turnieje i US OPEN. Widze w tym typie sporo value a jak bedzie to przekonamysie juz za 3-4h.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
O ile Youzhny mnie nie zdziwił aż tak bardzo, bo o Zverevie pisze się, że gra bardzo dobrze ostatnio (nie miałem możliwości go obejrzenia w akcji) o tyle Fabio Klaunini to jednak kolejny raz wykazał się patologią. Ten gość to jest naprawdę ciężki przypadek. chyba najlepsi psychologowie świata mieliby z nim problem. Marnuje talent, bo ma ogromny, ale z taką głową to jest masakra. Najlepsze to złamanie rakeity w stylu karate ????

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Dzisiaj mamy dzień Underdogów...
Przychodze do domu po pracy i pierwsze co robie sprawdzam wyniki dzisiejszych spotkań. Niestety cały dzień bez internetu dzisiaj. A tu widze niespodzianka za niespodzianką;-)
Kolejny raz została potwierdzona zasada, że przy kursach 1,50 - 2,50 tak naprawdę szanse są 50/50. I kierowanie się niższym kursem nie ma absolutnie sensu, jeżeli nie oglądaliśmy wcześniejszych spotkań.
Ktoś napisał powyżej, że Delbonis przegrał z chalengerowcem Kamke. Zgadza się, wszystko na niebie i ziemi wskazywałoby, że Argeńtyńczyk spokojnie sobie poradzi. Wkońcu to typowy ziemniak a do tego miał sporo punktów do obrony. Jest jedno &quot;ale&quot; które w mojej ocenie wykluczało typ na Delbonisa. Kamke zagrał świetny mecz z Nieminenem, który również zagrał dobrze jednak było to za mało na świetnie dysponowanego niemca. Wstrzymałem się od typu gdyż sądziłem, że to była bardzo dobra dyspozycja dnia ale jak widać jest w formie.
Wynik Fogniniego mnie rozbawił wręcz. Dobrze że nie miałem dostępu do neta bo po pierwszym secie moze i za drobne zaryzykowałbym na niego ale 6:0 w 2 secie?? Główka chyba znowu zaszwankowała. Na jego spotkania trzeba uważać gdyż potrafi zagrać jak prawdziwy mistrz praktycznie z top5, ale potrafi także zagrać jak zawodnik z 4 setki rankingu ATP.
Panowie jak ktoś obejrzy całe spotkanie to niech napisze parę słów o zawodniku bądź o spotkaniu. To naprawdę rzuca pewien obraz dotyczący graczy.
Ja chyba skuszę się na Browna na live bo jak widać dzisiejszy dzień to dzień underdogów a Niemcy w Hamburgu w tym roku będą niezwykle groźni.
Odniśnie Verdasco i jego spotkania z Cuevasem pisałem w poprzednim turnieju. Wydaje się być pod formą co dla Brown&#39;a może być dużą szansą. Dodatkowo własna publika. Kurs świetny. 3 set i sytuacja otwarta zarówno dla jednego jak i dla drugiego, a dysproporcja w kursach skłąnia mnie do skierowania się w strone Niemca. Próbuję...
Pozdrowienia dla wszystkich typerów

roxanne +18 Punkty
kowalloo +1 Punkty
kubasoton 309

kubasoton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
southampton
Dobrze powiedziane..Fognini to taka tenisowa wersja &#39;&#39;Super Mario&#39;&#39; Balotelliego. mozliwosci obu makaroniarzy ogromne ale psychika zawodzi.szkoda:;/:

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obejrzalem 2 ostatnie gemy w meczu Fogniniego z Krajinovicem oraz 2 gemy otwarcia w drugim secie i z takim marnym zaangazowaniem jak pokazal Fognini to nikt by nie wygral meczu. Zreszta ta salwa gwizdow w strone Wlocha po meczu wymowna, bo to nawet nie byly pojedyncze gwizdy, a cala rzesza. Przy takim tankingu to jestem za karaniem zawodnikow, jezeli idzie o podejscie do meczu. Tylko jak takie cos przewidziec. Pozostawie to bez komentarza. Przegrac mozna, ale to o prostu byla zalosc. Tu nie chodzi o zadna &quot;glowe&quot;. Nawet przecietna publika nie jest taka glupia, widzac na korcie zero motywacji, ambicji, czy jak to nazwac.

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Obejrzalem 2 ostatnie gemy w meczu Fogniniego z Krajinovicem oraz 2 gemy otwarcia w drugim secie i z takim marnym zaangazowaniem jak pokazal Fognini to nikt by nie wygral meczu. Zreszta ta salwa gwizdow w strone Wlocha po meczu wymowna, bo to nawet nie byly pojedyncze gwizdy, a cala rzesza. Przy takim tankingu to jestem za karaniem zawodnikow, jezeli idzie o podejscie do meczu. Tylko jak takie cos przewidziec. Pozostawie to bez komentarza. Przegrac mozna, ale to o prostu byla zalosc. Tu nie chodzi o zadna &quot;glowe&quot;. Nawet przecietna publika nie jest taka glupia, widzac na korcie zero motywacji, ambicji, czy jak to nazwac.
Dlatego spotkania Fogniniego ze słabszymi zawodnikami, spotkania w których Fognini jest zdecydowanym faworytem starajmy się unikać. Ewentualnie przy wysokim handikapie można próbować w stronę przeciwnika Fogniniego. Nie wiem dlaczego ale bardzo często Włoch lekceważy takich przeciwników niejednokrotnie oddając im spotkanie. Nie widziałem meczu ale drugi set i 6:0 świadczą o tym że odpuscił całkowicie. Chciał poprostu dokończyć spotkanie jak najszybciej. Może umówił się z jakąś niemką:grin: (żart) albo jeszcze coś innego.
W stronę Fogniniego warto iść gdy gra z teoretycznie mocniejszymi zawodnikami np z top 20. Wtedy zazwyczaj (być może z szacunku do nich) stara się grać na swoim poziomie i udowodnić, że jest lepszy.
Moje zdanie jest jednak takie, że lepiej jego spotkania odpuszczać, każdego dnia jest mnóstwo spotkań i naprawdę jedno czy dwa można wybrać opuszczając niepewnych graczy.
Stabilność formy zawodnika jest jednym z moich wyznaczników przy typowaniu. Fagnigni czy Dolgopolov to zawodnicy z wahaniami formy a przez to ich typy są obarczone dużym ryzykiem i po kursach rzędu 1,20-1,40 nie warto na nich stawiać. Można szukać szczęścia gdy któryś z tych zawodników jest underdogiem i kurs na niego jest ponad 2,00. Dlaczego? Bo posiadają umiejętności by wygrać z najlepszymi.
Wielokrotnie był na forum poruszany wątek tworzenia &quot;czarnych list&quot; itd. Uważam, że to jednak mija się z celem bo jest to sport jednoosobowy i słabsze spotkanie każdemu może się trafić. Jednak gdy przegra Monfils, Fognini, Dolgopolov czy ktoś inny po kursie 2,00 lub wyższym nie boli tak, gdy wrzucimy takiego zawodnika do dubla np. po kursie 1,25 i niestety ale nie wejdzie. Wtedy są pretensje do samego siebie oraz osób na forum którzy taki typ polecali.
W tenisie każdego roku pojawiają się nazwiska młodych ludzi, którzy wkraczają w świat tenisa jako mega talenty - bez doświadczenia na wielkich turniejach ale z dużymi umiejętnościami. Dlatego nie zawsze &quot;stary wyga wygrywa&quot;;)
PS.Swoją drogą Kohlshreiber też nie będzie miał łatwo w obecnym spotkaniu. Do obejrzenia na kanale SuperTennis (kanał123 jeśli ktoś ma dekoder polsatu). Polecam do obejrzenia

dzipkis +3 Punkty
G 16

gedos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego spotkania Fogniniego ze słabszymi zawodnikami, spotkania w których Fognini jest zdecydowanym faworytem starajmy się unikać. Ewentualnie przy wysokim handikapie można próbować w stronę przeciwnika Fogniniego.
Nie w pełni zgadzam się z tym stwierdzeniem, więc pozwoliłem sobie przeprowadzić analizę tegorocznych wyników Fogginiego w przedziałach kursowych (w nawiasach procent zwycięstw w danym przedziale):
1. poniżej 1,5 22 zwycięstwa na 26 meczów (84,62%)
2. przedział 1,5 do 2 6 zwycięstw na 10 meczów (60 %),
3. przedział 2,00 do 2,8 2 zwycięstwa na 6 meczów (28,57%).
Dane dotyczące wyników meczy i kursów : tennisexplorer

G 16

gedos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@AKA SHAKAL
wybacz, że w wątku, ale nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości (mam za mało postów).
To są moje własne obliczenia na bazie arkusza kalkulacyjnego, który korzysta z danych źródłowych ze strony tennisexplorer.com.

aka-shakal +16 Punkty (Ok dzięki!)
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czerpac idealne typy?
Giraldo Santiago-Zverev Alexander 2:0, Bet365 2.10

4:6, 6:7 ⛔⛔⛔

VS.

Wczoraj grałem przeciwko Alexandrowi i poległem,dzisiaj gram kolejny raz przeciwko niemu. Wczoraj kolejny raz świat tenisa skupił się na wyniku młodego Niemca który ograł kolejnego dobrego gracza jakim był Youzhny 7:5, 7:5. Oczywiście,że jestem pod wrażeniem ponieważ oglądałem całe spotkanie, ale Rosjanin serwował w większości przypadków jak kobieta w WTA, on tam najpierw musiał pokonać swoje słabości, a dopiero później przeciwnika co mu się nie udało. Serwował on oto tak: pierwszy jego gem serwisowy-&gt;obronił dwa breaki i wygrał na przewagi, drugi do 30, trzeci przegrał do 0, czwarty wygrał do 15 i piąty przegrał do 15. W drugim secie męczył on się niemiłosiernie: pierwszy gem przy swoim serwisie-&gt;obrobił breaka i wygrał po 4 równowagach, drugi obronił 3 breaki i wygrał po 3 równowagach, trzeci przegrał po drugim breaku i później jeszcze wygrał do 15 oraz wtopił do 0. Te statystyki wiele mówią nam o tym spotkaniu, oczywiście było trochę ładnych zagrań na returnie w wykonaniu Zvereva,ale moim zdaniem o takim wyniku zadecydowała słaba dyspozycja serwisowa Youzhnego. Dzisiaj Niemiec spotka się z typowym ziemniakiem o mocnym serwisie,czyli Giraldo. Jak dzisiaj nie przegra 2:0 to ustawię chyba sobie na avatar najpiękniejsze zdanie Mony Barthel o ile takie jest. Kolumbijczyk jest najbardziej doświadczonym zawodnikiem na clayu pośród tych których pokonał Zverev w ostatnim czasie ,przypomnę raz jeszcze: Kamke, Souza, Golubiev, Mathieu, Hasse, Youzhny. Napiszę raz jeszcze...mam ogromy szacunek do poczynań Niemca, ale teraz doświadczenie typowo z mączki weźmie górę. Pisałem podobnie wczoraj, no ale mimo wszystko Youzhny a Giraldo to dwóch innych graczy na mączce. Santiago pokonał w pierwszej rundzie Paire 7:6, 6:2 który ma bardzo słaby sezon. Pisałem wczoraj o Niemcu,że mam formę życia,ale Kolumbijczyk też w chwili obecnej w takiej się znajduje. Plasuje się na 32 pozycji ATP, jego osiągnięcia w tym roku na clayu są imponujące ponieważ przez kwalifikacje doszedł do ćwierćfinału w Madrycie pokonując po drodze Donskoya, Kamke, Hewwita, Tsongę czy Murraya i jeszcze osiagnął finał w Barcelonie przegrywając tam z Nishikori a pokonując takich graczy jak Sijsling, Fog, Thiem, Kolba czy Almagro. Podsumuje swoją analizę słowami piosenki &quot;Nic nie może przecież wiecznie trwać, co zesłał los trzeba będzie stracić&quot;. Wygrana Giraldo 2:0.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Ja osobiście gram Lajovicia na Milenium w Superofercie jest na niego aż 1.70. Nic tylko grać, oglądałem w zeszłym tygodniu mecz Krajinovicia z Goffinem w holenderskim challengerze i nie wiem jak on tutaj w tym turnieju w ogóle wystartował.Grał jak junior co mu Goffin oddał przełamanie to Krajinovic swoje podanie później do 0 przegrywał.Lajovic jest lepszym graczem i jeśli wykaże choć trochę zaangażowania to ten mecz wygra.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czerpac idealne typy?
oglądałem w zeszłym tygodniu mecz Krajinovicia z Goffinem w holenderskim challengerze
Tak jak wspomniałeś było to w poprzednim tygodniu ,a tutaj pokonał już dobrych ziemniaków czyli Bellucci, Struffa czy Foga ;) Krajinovic to też utalentowany gracz np. w tym roku wygrał Vicenza challenger, półfinał Savannah challenger, czy finał Sarasota challenger. Typu nie neguję ale tutaj może paść każdy wynik ;) raczej no bet

K 0

kuba09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
D. Brown - P. Andujar 2:0 @3.50 bet365
Myślę, że dzisiejsze spotkanie Browna z Andujarem, będzie meczem do jednej bramki. Liczę na gładkie 2:0 dla Dustina, nie rozumiem dlaczego buki wskazują Andujara jako faworyta ???? .

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Giraldo Santiago-Zverev Alexander 2:0, Bet365 2.10

Wczoraj grałem przeciwko Alexandrowi i poległem,dzisiaj gram kolejny raz przeciwko niemu. Wczoraj kolejny raz świat tenisa skupił się na wyniku młodego Niemca który ograł kolejnego dobrego gracza jakim był Youzhny 7:5, 7:5. Oczywiście,że jestem pod wrażeniem ponieważ oglądałem całe spotkanie, ale Rosjanin serwował w większości przypadków jak kobieta w WTA, on tam najpierw musiał pokonać swoje słabości, a dopiero później przeciwnika co mu się nie udało. Serwował on oto tak: pierwszy jego gem serwisowy-&gt;obronił dwa breaki i wygrał na przewagi, drugi do 30, trzeci przegrał do 0, czwarty wygrał do 15 i piąty przegrał do 15. W drugim secie męczył on się niemiłosiernie: pierwszy gem przy swoim serwisie-&gt;obrobił breaka i wygrał po 4 równowagach, drugi obronił 3 breaki i wygrał po 3 równowagach, trzeci przegrał po drugim breaku i później jeszcze wygrał do 15 oraz wtopił do 0. Te statystyki wiele mówią nam o tym spotkaniu, oczywiście było trochę ładnych zagrań na returnie w wykonaniu Zvereva,ale moim zdaniem o takim wyniku zadecydowała słaba dyspozycja serwisowa Youzhnego. Dzisiaj Niemiec spotka się z typowym ziemniakiem o mocnym serwisie,czyli Giraldo. Jak dzisiaj nie przegra 2:0 to ustawię chyba sobie na avatar najpiękniejsze zdanie Mony Barthel o ile takie jest. Kolumbijczyk jest najbardziej doświadczonym zawodnikiem na clayu pośród tych których pokonał Zverev w ostatnim czasie ,przypomnę raz jeszcze: Kamke, Souza, Golubiev, Mathieu, Hasse, Youzhny. Napiszę raz jeszcze...mam ogromy szacunek do poczynań Niemca, ale teraz doświadczenie typowo z mączki weźmie górę. Pisałem podobnie wczoraj, no ale mimo wszystko Youzhny a Giraldo to dwóch innych graczy na mączce. Santiago pokonał w pierwszej rundzie Paire 7:6, 6:2 który ma bardzo słaby sezon. Pisałem wczoraj o Niemcu,że mam formę życia,ale Kolumbijczyk też w chwili obecnej w takiej się znajduje. Plasuje się na 32 pozycji ATP, jego osiągnięcia w tym roku na clayu są imponujące ponieważ przez kwalifikacje doszedł do ćwierćfinału w Madrycie pokonując po drodze Donskoya, Kamke, Hewwita, Tsongę czy Murraya i jeszcze osiagnął finał w Barcelonie przegrywając tam z Nishikori a pokonując takich graczy jak Sijsling, Fog, Thiem, Kolba czy Almagro. Podsumuje swoją analizę słowami piosenki &quot;Nic nie może przecież wiecznie trwać, co zesłał los trzeba będzie stracić&quot;. Wygrana Giraldo 2:0.

Nie zgadzam się z typem wogóle. Tym bardziej na 2:0 dla Giraldo. Według mnie typ obarczony baaardzo dużym ryzykiem. Zverev pokazuje się z bardzo dobrej strony w Hamburgu, widać ewidentnie że czuje się tutaj jak u siebie w domu. Nie twierdze, że wygra ale set jest jak najbardziej w jego zasięgu. Pokonanie przez Giraldo Hewita który ma tragiczny bilans na ziemi (na ostatnie 10 pojedynków wygrał 1) czy Murray&#39;a który w tamtym czasie był zupełnie bez formy nie robi na mnie żadnego wrażenia... Pisałem już w którymś ze swoich wcześniejszych postów, że Niemcy mogą daleko zajść w tym turnieju i podtrzymuje to nadal. Dzisiaj odpadł Brown, Kamke przeszedł dalej. Czas na Zvereva. Osobiście na czyste zwycięstwo nie zagram ale z handi +3,5
Zverev vs Giraldo Typ:Zverev +3,5 gema 1,90 @bet365 ✅✅ 6:4, 7:6

hawajski-typer +1 Punkty
magician +2 Punkty
hektor1 +1 Punkty
gedos +1 Punkty (brawo :))
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Przy takim tankingu to jestem za karaniem zawodnikow, jezeli idzie o podejscie do meczu. Tylko jak takie cos przewidziec. Pozostawie to bez komentarza. Przegrac mozna, ale to o prostu byla zalosc. Tu nie chodzi o zadna &quot;glowe&quot;. Nawet przecietna publika nie jest taka glupia, widzac na korcie zero motywacji, ambicji, czy jak to nazwac.
Jestem w głębokim szoku, że TY piszesz takie coś. Pamiętam jak kiedyś podobnie zagrał Przysiężny wygrywając 1 seta a reszte oddając gładziutko dziadkowi Russelowi w Memphis. Wtedy się oburzałeś. Niemniej akurat tu się mylisz. Klaunini to żaden tankowiec. To jest człowiek bez mózgu trwoniący talent. Jeśli mu wchodzi piłka za piłka jest ok. Jeśli nie to się obraza i jest koniec gry. A te gwizdy to jest nic - proponuję zobaczyć jak go wygwizdali WŁASNI kibice w Romie jak odpadł w 1 meczu.
Co do kar za niektóre z zachowań i podejść do meczu pełna zgoda, tylko prawda jest taka, że za co go ukarać ? Za to, że jest klaunem i nie chce wygrać/zagrać normalnie ? Sprawa klauna, który traci pkt, pieniądze, itd.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klaunini to żaden tankowiec
Jezlei Ty w tym meczu nie widziales tankingu, to sorry ale inny mecz ogladilismy. Dalej nie chce tego rozwijac. Reakcje publicznosci po meczu w Rzymie Fognieniego z Rosolem rowniez widzialem , tak gwoli scislosci.
Kohlschreiber-Rosol 1
Nie znam jeszcze kursu, ale Kohlschreiber tym razme wygra. W Stuttgarcie miniamlanie lesozy byl Rosol, ale jezlei ktos mnie zapyta kto jest lepszym tenisista to bez watpienia powiem Niemiec. Rosol naprawde gra bardzo dobrze, ale Kohli wyciagnie wnisoki, a ze ranga turnieju wyzsza niz w Stuttgarcie to i Kohlschreiber bedzie duzo lepszy tutaj. Bardzo dobre przetarcie zrobil dzis Kohlschreiber z Simonem sobie, a Rosolowi mnozy sie mecz za meczem, takze jutro celuje w reprezentanta gospodarzy.
L.Mayer-Lajovic 1 @1.52
Hmm.. Co prawda tak sie sklada, ze ciezko zobaczyc te mecze Mayera, poniewaz glowny kort okupuja glownie Niemcy, ale nad forma Mayera dalo mi do myslenia wygrana z Garcia-Lopezem. CHodzi o to, ze Garcia naprawde zagral swietny mecz z Bautista w Stuttgarcie, a polegl z Mayerem. Dzis Leo odprawil jako underdog Thiema. Jutro pojde juz w strone Argentynczyka, Lajovic dzisiaj dostal mecz wlasciwie na tacy, ale pewnie Krajinovic i tak by nic nie zrobil, bo dzis juz meczu w prezencie nie dostal jak wczoraj od Fogninego. Zaryzykuje Argentynczyka zatem, chociaz jego tenisa jeszcze w Hamburgu zobaczyc okazji nie bylo.

kundel +7 Punkty
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Jezlei Ty w tym meczu nie widziales tankingu, to sorry ale inny mecz ogladilismy.
A czy Ty oglądałeś mecze Klauniniego ? Przecież ten gość sie tak nie zachował 1wszy raz tylko którys kolejny. Czyli co tankuje cały czas ? To jest psychiczny tenisista. Tam gdzie jest tanking i bukmachering jak w przypadku Przysiężnego z Memphis to tego nie widzisz tylko bronisz Michałka. Ciężko pojąc Twoją logikę szczerze przyznam.

Status
Zamknięty.