>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Hamburg, Bastad, Newport - 11.07-17.07.2016

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Skąd te podejrzenia odnośnie kreczu Klizana ? Osobiście nie daje najmniejszej szansy Niemcowi.
Dla mnie Klizan to taki Pan na którego w życiu bym nie postawił pieniędzy po 1,05!
Z Sijslingiem drugi set przegrał do 1 gema. W Challengerze Poprad Tatry set przegrał do 0 z Pavlaskiem w ćwierćfinale, przegrał z Gerald Melzerem półfinał. W ostatnich miesiąc niezwykle mało grał, ba co on zrobił na French Open to są kosmiczne jaja! Prowadził 2:0 w setach, 4:0 w 3 secie i przegrał, poddał mecz w 5 secie - krecz. Wcześniej grał dopiero na Indian Wells gdzie skreczował w 1 secie przy 5:3 z Verdasco. W Sydney przy wyniku 6:2 4:0 z Jordanem Thompsonem poddał mecz.
Warto po 1,05? Wczoraj &quot;Kolba&quot; po 4,00 stracił set z Kickerem, a Hamburg sponsoruje firma bukmacherska BET-AT-HOME.
Ferrer po kursie 1,05 w jakiejś podrzędnej ATP 250, a Hiszpan gra beznadziejny sezon, nie raz wtapiał David. Sousa tak samo to żaden mocarz tenisa by dawać na niego 1,05.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Warto po 1,05? Wczoraj &quot;Kolba&quot; po 4,00 stracił set z Kickerem, a Hamburg sponsoruje firma bukmacherska Bet-at-home.
Akurat wczoraj Nicolas Kicker zagrał bardzo dobrze w 1 secie z Kolbą, Kicker wygrywał turnieje challenger w tym sezonie, bardzo ciekawy zawodnik operujący również 1bh, wydaje mi się że Niemiec trochę zlekceważył rywala, w kolejnych dwóch setach zagrał to co potrafi i wygrał... Nie szukałbym w tym spotkaniu wałka...
Dla mnie Klizan to taki Pan na którego w życiu bym nie postawił pieniędzy po 1,05!
Z Sijslingiem drugi set przegrał do 1 gema. W Challengerze Poprad Tatry set przegrał do 0 z Pavlaskiem w ćwierćfinale, przegrał z Gerald Melzerem półfinał. W ostatnich miesiąc niezwykle mało grał, ba co on zrobił na French Open to są kosmiczne jaja! Prowadził 2:0 w setach, 4:0 w 3 secie i przegrał, poddał mecz w 5 secie - krecz. Wcześniej grał dopiero na Indian Wells gdzie skreczował w 1 secie przy 5:3 z Verdasco. W Sydney przy wyniku 6:2 4:0 z Jordanem Thompsonem poddał mecz.
Coś w tym jest po tym co napisałeś, Klizan to bardzo dziwny gracz, mający problem z własną głową... potrafi przegrać seta z każdym.... Lub wznosić się na wyżyny umiejętności jak podczas turnieju w Rotterdami gdzie wyciągnął mecz z Bautista-Agutem z tego co pamiętam.... Jeśli chodzi o Ferrera to taki ktoś jak Hemery nie ma żadnych szans... Ferrer nigdy nie gra na pół gwizdka, w tym sezonie forma bardzo przeciętna ale na kogoś tak słabego jak Hemery wystarczy.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Sousa tak samo to żaden mocarz tenisa by dawać na niego 1,05.
Dokładnie się zgodzę, reprezentant gospodarzy bardzo ciekawy zawodnik już podczaas challengera napsuł krwi mocniejszym rywalom... Sousa na ziemii gra słabo, co innego na hali....Jeśli miałbym czegoś szukać w tym spotkaniu to grałbym na większą ilość gemów lub jakiś handicap na Soderlunda.... Ale to odpuszczam

S 22

siudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Boże widzisz i nie grzmisz, typu nie neguję graj sobie jak uważasz, już wczoraj pisałeś że Ram wygra z Selą bo ma serwis i chodzi do siatki ???? ???? ???? ten mecz to typowe 55/45 ze wskazaniem na Portugalczyka, zawodnicy są zbliżeni poziomem, a wg mnie Elias jest zawodnikiem lepszym nie rób z Daniela niewadomo jakiego Boga ceglanego, porażki z Mcgee ???? , Carballesem, Medvedevem mówią mi wiele.. To że powalczył z Wawrinką w jednym secie tylko który gra w 1 rundach szlema na pół giwzdka nic nie znaczy.. Zeballos to taki gracz który musi wejść w odpowiedni rytm aby dobrze grać, jakby zaczął strzelać z 1bh i trafiać to nie byłoby co zbierać z Daniela, często własnie przegrywa przez to mecze, był to zawodnik który wygrał z samym Nadalem podczas turnieju w Vina Del Mar w życiowej formie a Daniel nigdy nie wygra z Nadalem... Zeballos był po wygranym challengerze grał co dzień i jak widać nie starczyło pary na Japończyka... Elias zdecydowanie więcej meczów na ziemii w swojej karierze i zdecydowanie więcej wygranych meczy na ziemii niz Daniel w karierze,w tym sezonie również, dużo bardziej doświadczony gracz, bardziej ograny na cegle, w tym sezonie wygrane dwa challengery, pokonanie takich nazwisk na ziemii jak Giraldo, Andujar-Alba,Lorenzi,Zeballos musi budzić podziw, urwanie seta Thiemowi także, miał też kilka wpadek ale to ze względu na to że nie jest maszyną i gorsze mecze mogą się przytrafić... patrzmy opbiektywnie na dany typ bo w swojej analizie zrobiłeś z Daniela mega Boga a tak naprawdę jeśli się popatrzy co w tym sezonie osiągnął to wygląda na to że to zwykły leszcz, Daniel to nie żaden poziom ATP tylko challenger tak samo jak Elias... Po Twojej analizie odnosze wrażenie że widziałeś tylko Raz Daniela w meczu z Wawrinką a ja Ci powiem że kilkanaście razy.. Nie twierdzę że Daniel nie wygra bo może tak się zdarzyć... ja tego spotkanie nie gram bo są lepsze mecze niż ten, jesli miałbym typować zagrałbym na Eliasa wymieniłem Ci kilka powodów dlaczego... Jednym z nich jest to że leci niezła masówka na Japończyka i doświadczeni gracze wiedzą jak takie coś może się skończyć... Tak jak wczoraj Ram miał wygrać z Selą...
Tyle z mojej strony... Może ten post trochę otrzeźwi zapał innych graczy i da do myślenia przed bezsensownym stawianiem na Daniela...

GarwroniX piszesz że są inne, lepsze mecze do typowania dzisiaj. Co masz na myśli ? Jakie to mecze ?
Jakiś czas temu seryjnie opisywałes kilka typów dziennie i ludzie którzy mniej sie znali a chcieli zarobi sugerowali się Twoimi typami.
Fajnie by było jakbyś do tego wrócił ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gawronix +5 Punkty
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
W Bastad podejrzane mecze po kosmicznych kursach to Ferrer i Sousa, jak grać to już w drugą stronę, ewentualnie na seta, ja to odpuszczam. Tak samo jak bym nie grał Klizana który może skreczować i nie zdziwiłoby mnie to. Kursy po 8,00-11,00 w tych spotkaniach.

???? Robert S. - Cervantes I.
Cervantes I. -2 gemy ::: 1,85 ::: 1/3 Pinek

H2H 1:0 z 2015 roku podczas kwalifikacji w Casablance, padły 3 sety z dwoma tie-brekami, wygrana zapewne była sprawą losową, jednak w ciągu roku wiele się zmieniło w mojej opinii. Cervantes przeskoczył o jakieś 150 miejsc w rankingu, a nawet więcej, zrobił niesamowity progres, gra sezon życia, z poziomu Challenger wskoczył na ATP, bilans 9-11.
W pierwszej rundzie pokonał sensacyjnie Zvereva, 9 asów, 49% wygranych piłek po returnie, choć młody Niemiec zagrał aż 7 podwójnych. Zresztą Cervantes już na French Open fajnie wyglądał, urwał set Thiemowi itd.
Panów dzieli 10 lat różnicy, ale tylko 1 miejsce w rankingu. Tak szczerze to Robert mnie nie przekonuje, Mayer w 1 secie pokpił sprawę ze stanu 5:3 przegrał spotkanie w dwóch setach, do tego zagrali obaj po 2 podwójnych. Martwić mogą jedynie spadki kursów na Hiszpana.

Wynik:

Typu nie neguje , ale czytałem dziś pewien artykuł i wspomniane było że : &quot;€žPoderżniemy ci gardło&quot;€ mafia zajmująca się ustawianie meczów grozi hiszpańskiemu tenisiście, ÍĂąigo Cervantesowi.&quot;
Zatem rożnie może być , jeżeli to prawda. Oczywiście to tylko taka ciekawostka ????

LINK PANIE LINK

http://www.marca.com/tenis/2016/07/14/578746b6e5fdea931c8b45f8.html

aka-shakal +39 Punkty (Super info :))
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
GarwroniX piszesz że są inne, lepsze mecze do typowania dzisiaj. Co masz na myśli ? Jakie to mecze ?
Jakiś czas temu seryjnie opisywałes kilka typów dziennie i ludzie którzy mniej sie znali a chcieli zarobi sugerowali się Twoimi typami.
Fajnie by było jakbyś do tego wrócił

Dzisiaj jeśli chodzi o mecze singlowe póki co nic nie wpada mi do głowy, ciężko coś wymyśleć sensownego jeśli chodzi o challengery a tym bardziej o ATP... Może jeszcze coś wpadnie mi do głowy to postaram się zamieścić...

Jednak póki co pograłem coś takiego :

Kubot/Peya 1,40 Betsson⛔ Żenada

Czuję że Kubot z Austriakiem celują tutaj conajmniej w finał, Alexander Peya gra najlepiej na cegle w debla, Kubot to all court player można powiedzieć... Rywale to sklejka deblistów dla Durana to za wysokie progi tak czuje niby w tym sezonie wygrał dwa turnieje rangi Atp jednak na tak doświdczonych deblistów nie powinno to wystarczyć... Elrich to gracz na szybsze korty... Polak i Austriak Faworytami

Nestor/Qureshi 1,55 Betsson✅

Para starych wyjadaczy jest tutaj faworytem i wydaje mi się że wygrają ten mecz, przemawia za nimi dużo większe doświadczenie Fyrstenberg to nie ten sam zawodnik co 2-3 sezony temu tak samo Fleming nie nadaje się na ziemiie tylko na szybsze korty....

Arvidsson/Simonson 2,29 Betsson⛔

Tutaj miałem spore wątpliwości, na początku chciałem grać na Daniella i Demolinera jednak po ruchach kursów stwiewrdziłem że Szwedzi wygrają ten mecz... ostatnio wygrali challengera na tych samych kortach... para Brazylisjko Nowozelandzka miała spore wpadki z dużo gorszymi parami w tamtym sezonie, jesli chodzi o obecny to będzie ich drugi mecz dopiero ze sobą. Szwedzi grają u siebie publika będzie ich motywować do gry... Demoliner to zwykły średniak poziom challenger i to chyba tyle.

Ze stawkami nie szaleć bo to są deble i ostatni set jest do 10.

Edit: Live Cervantes 1,71⛔ + Granollers/Marerro✅ 1,91 Betsson

roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Groth vs Mannarino
Groth +1,5 seta 1.67 Unibet
H2H 1:2 Panowie grali ze soba 3 razy i dwukrotnie wygrywał Mannarino a Groth w jednym meczu z nich ugrał seta.Zarowno jeden jak i drugi potrafia grac na trawie a wystawianie 1.40 na Francuza przy spotkaniu 50/50 to dla mnie value, mozna dorzucic moim zdaniem GGL do typu i mamy fajny kursik na dzis.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Groth vs Mannarino

H2H 1:2 Panowie grali ze soba 3 razy i dwukrotnie gdy wygrywal Mannarino, Sam groth ugrywal seta. Ostatnio byl kurs na Wimbledonie ze wskazaniem na Mannarino i wygral 2:0 Groth. Zarowno jeden jak i drugi potrafia grac na trawie a wystawianie 1.40 na Francuza przy spotkaniu 50/50 to dla mnie value, mozna dorzucic moim zdaniem GGL do typu i mamy fajny kursik na dzis.

Kiedy ostatnio (i do tego na Wimbledonie) Groth wygrał z Mannarino 2:0? Ostatnio to Francuz pojechał Grotha 6:2 6:2 więc nie pisz bredni. Chyba,że jest to celowe działanie aby mącić ludziom w głowach.

aka-shakal +39 Punkty (Dokłądnie :p)
roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Kiedy ostatnio (i do tego na Wimbledonie) Groth wygrał z Mannarino 2:0? Ostatnio to Francuz pojechał Grotha 6:2 6:2 więc nie pisz bredni. Chyba,że jest to celowe działanie aby mącić ludziom w głowach.
Tak masz racje nie grali na Wimbledonie i wygral ostatnio Mannarino 2:0. Co nie zmienia faktu, ze typ warty gry moim zdaniem ????
Potem do usuniecia
W takim razie proszę wprowadzić poprawki w analizie do podanego typu i podać rzeczowe argumenty popierające tę propozycję./Macko18

juras420 126

juras420

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
David Ferrer - Calvin Hemery ---&gt; David Ferrer -6,5 gema w meczu @2,20 BET365 ----
Edit: Ferrer jednak dalej nie w formie
Ferrer po kontuzji wraca do formy, trafia na o wiele słabszego przeciwnika, gdzie trzeba takich eliminować jak najszybciej, pokazać w pierwszych rundach, że jest się w formie,a to jest właśnie taka chwila, David jako pierwszy rozstawiony jest jednym z faworytów do wygrania turnieju, liczę na liczne przełamania Ferrera, musi w końcu pokazać, że nie bez powodów jest jednym z najlepszych rakiet świata. Kurs dość wysoki, a sądzę, że jest to do zrobienia
JEŻELI POMOGŁEM, MOŻESZ SIĘ ODWDZIĘCZYĆ DAJĄC RPEUTKE

matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
2-0 Gilles Muller @1,57 Unibet ✅
Nie przepadam za tym zawodnikiem, ale w tym meczu nie wyobrażam sobie innej opcji. Co by nie mówić Muller potrafi serwować i kończyć przy siatce, tak kończy większość punktów. Estrella na trawie śmieszny karzełek, wygrywa tylko z przygłupami, którzy zaczynają wdawać się z nim w te niekończące się wymiany na slajsy typu Ram, Novikov. Muller ma głowę na karku i będzie starał się jak najszybciej kończyć akcje żeby zamknąć 2-0 na spokojnie.

gawronix +5 Punkty (Świetna analiza :D Bardzo się uśmiałem ją czytając, zasłużona reputacja)
roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Groth po tym co zaprezentował w secie 1 został mianowany przeze mnie najwiekszym drewnem swiata, prowadził 5:1 w gemach serwował by wygrać seta 6:1 oczywisicie dał sie połamać, potem prowadził 5:4 i 30:0 przy własnym podaniu rowniez dał się połamać, w tie breaku prowadził 3x z jednym mini brejkiem w tym 6:5 i serwowal po seta przegral 8:6 bo oddał dwa swoje serwisy, takiego spotkania dawno nie widzialem, pokazal ze jest najwiekszym blaznem w swiecie tenisa, szkoda slow by okreslic co odwalil ten gosc
potem do usuniecia

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Groth po tym co zaprezentował w secie 1 został mianowany przeze mnie najwiekszym drewnem swiata, prowadził 5:1 w gemach serwował by wygrać seta 6:1 oczywisicie dał sie połamać, potem prowadził 5:4 i 30:0 przy własnym podaniu rowniez dał się połamać, w tie breaku prowadził 3x z jednym mini brejkiem w tym 6:5 i serwowal po seta przegral 8:6 bo oddał dwa swoje serwisy, takiego spotkania dawno nie widzialem, pokazal ze jest najwiekszym blaznem w swiecie tenisa, szkoda slow by okreslic co odwalil ten gosc
potem do usuniecia

Oglądałem i również oczom nie wierzyłem. Największym jednak pajacem tego tygodnia jest jak narazie mongoł Inigo Cervantes który dziś sprzedał mecz. To co on wyczyniał to nawet przebija wyczyny Kamke z Poznania. Robert grał mocno średni mecz a Cervantes notorycznie przy BP wywalał w siatke drugie serwisy Francuza które miały może ze 130 km/h na godzine.... cyrk na kółkach . Prosze tego nie usuwać bo może ktoś nastepnym razem wezmie pod uwage że Hiszpan to zwykły handlarz... ja sie dziś przejechałem na nim.

gawronix +5 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Oglądałem i również oczom nie wierzyłem. Największym jednak pajacem tego tygodnia jest jak narazie mongoł Inigo Cervantes który dziś sprzedał mecz. To co on wyczyniał to nawet przebija wyczyny Kamke z Poznania. Robert grał mocno średni mecz a Cervantes notorycznie przy BP wywalał w siatke drugie serwisy Francuza które miały może ze 130 km/h na godzine.... cyrk na kółkach . Prosze tego nie usuwać bo może ktoś nastepnym razem wezmie pod uwage że Hiszpan to zwykły handlarz... ja sie dziś przejechałem na nim.

Ja w to szczerze wątpię czy przehandlował mecz... Po prostu jest patałachem i nie nadaje się na turnieje rangi Atp... Poruszał się jak mucha w smole, 1 serwis około 40%, drugi serwis Ala Radwańska, myślał że samym przebijaniem uda mu się wygrać z takim doświadczonym graczem jak Robert (swoją drogą Robert też grał momentami jakby dostał porażenia mózgowego i sprezentował Hiszpanowi 2 seta), 0 uderzenia kończącego, na challengerowych patałaszków jak Kamke, Carballes, Albot taki styl starcza jednak na kogoś mocniejszego nie.. Zastanawia mnie jak on wygrał ze Zverevem może ktoś mi na to pytanie odpowie...

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze Wszad
Panowie, pamietajcie o tym, ze niedlugo rusza RIO i wszyscy zawodnicy, ktorzy tam beda grali sa juz myslami na Olimpiadzie... Co oczywiscie nie rozgrzesza tych przypadkow, zreszta co tu duzo mowic, trzeba odpuszczac te male turnieje, bo smiech na sali jest tu odgrywany... ;)
OLIMPIADA to okres między kolejnymi IGRZYSKAMI OLIMPIJSKIMI./Macko18

- czepiasz sie, wiadomo o co chodzi ;)

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze Wszad
Dudi Sela @3.0 bettrzy65 ⛔ lamali się jak w WTA ???? szkoda drugiego seta.
Pol dnia chodzi za mna ten typ, szkoda, ze tak dlugo zwlekalem, bo kurs spadl z 3.5, ale to co sie tu dzieje, chodzi mi o te turnieje to wcale mnie nie zdziwi jakis izi win ze strony Izraelczyka ;-) Marcos jak to Marcos lubi czasem szopke odwalic, pamietam jak kiedys mi kurs 10 na nim wsiadl :p, ale mamy inny turniej, inny dzien, do tego fakt, ze Dudi to nie jakis ogor, tylko zawodnik, ktory w tenisa potrafi grac, moze nie tak dobrze jak za czasow swoich swietnosci Cypryjczyk, ale moim zdaniem &#39;te&#39; czasy juz minely i to dobry czas temu, oczywiscie potrafi zagrac bardzo dobrze, jak np ze Staskiem Wawrinka nie tak dawno temu, ale wtedy nie brakowalo mu ambicji, z racji tego, ze gral z topem ATP, a teraz? Turniej jak to turniej, wystarczy, ze wyjdzie na luzie i go home, ja tu czuje szanse.
Wystarczy w ustawieniach AdBlocka włączyć wyjątek dla adresu forum i każda nazwa bukmachera będzie pokazywała się normalnie./Macko18
ale sobie kozla ofiarnego znalazles ???? , uczynie to ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Groth vs Mannarino
H2H 1:2 Panowie grali ze soba 3 razy i dwukrotnie wygrywał Mannarino a Groth w jednym meczu z nich ugrał seta.Zarowno jeden jak i drugi potrafia grac na trawie a wystawianie 1.40 na Francuza przy spotkaniu 50/50 to dla mnie value, mozna dorzucic moim zdaniem GGL do typu i mamy fajny kursik na dzis.
Wyrazy współczucia, ciężko nawet powiedzieć czy typ był dobry skoro nie wszedł. Przegrać ze stanu 5:1 w ATP to nie lada sztuka.
Panowie, pamietajcie o tym, ze niedlugo rusza RIO i wszyscy zawodnicy, ktorzy tam beda grali sa juz myslami na Olimpiadzie... Co oczywiscie nie rozgrzesza tych przypadkow, zreszta co tu duzo mowic, trzeba odpuszczac te male turnieje, bo smiech na sali jest tu odgrywany...

OLIMPIADA to okres między kolejnymi IGRZYSKAMI OLIMPIJSKIMI./Macko18

- czepiasz sie, wiadomo o co chodzi
Kurcze mam &quot;de ża wi&quot;, a to już się zaczęło, mamy połowę lipca. Pamiętam jak przed IO w Londynie 2012 była ta sama śpiewka na forum. Ile to zawodników miało odpuścić do IO, ile to miało ustawić, ile to miało odpuścić turnieje. Jak ktoś nie wierzy to proszę bardzo na forum jest archiwum z tych lat, warto zgłębić się w lekturę.
Nic z tych rzeczy się nie zdarzyło, a medale są zarejestrowane dla ścisłego grona, czyli co by nie się oszukiwać tego co zawsze. Jedynie w mixie jedynie niektórzy mają szanse, bo tam jest loteria niczym rzut monetą, ale to też nie zawsze.
Może i taki Janowicz mówić w wywiadach, że celuje w złoto olimpijskie, ale sorry bardzo bądźmy poważni...

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klizan vs Gimeno
Klizan 2:0 |1,95| Oddsring ✅
2 sety |1,49|Betsson ✅

Ja wjeżdżam w tym spotkaniu all in. Liczę na plus i nie wyobrażam sobie, aby mogło być inaczej. Można by o obu panach pisać i pisać, ale ja chce się podzielić głównie typem a nie rozpisywać. Hiszpan, czyli bardzo doświadczony zawodnik choć nigdy bodaj że do 50 rankingu nie wszedł. Wygrywał tylko Challengery. Wiadomo, że te &quot;najlepsze&quot; czasy ma już za sobą. Dziś z utalentowanym Medvedevem męczył się ponad 3 godziny a jutro mecz właśnie z Klizanem. Nie ta wytrzymałość fizyczna. W spotkaniu obu łapały skurcze, po pięknej wymianie Hiszpan przekroczył czas 25 bo opierał się o bandę reklamową ze spuszczoną głową ( nie jestem pewnie czy nie wymiotował ). Jutro będzie to odczuwał bez dwóch zdań. Jeśli chodzi o Słowaka to wiadomo, dawno nie grał i miał przestoje. Wczoraj pokonał pewnie 2:0 Wesselsa. Pamiętamy jak grał na początku roku świetnie na hardzie. Na cegle mu niczego nie brakuje, pamiętamy jak w tamtym roku wygrywał w Maroko w finale właśnie z Trverem pokonując go gładko w dwóch setach. Świetne występy w Niemczech dwa lata temu. Klizan może w tym turnieju namieszać chodź Cuevas na razie nie jest zbytnio w jego zasięgu, już prędzej Kolba.

pmj +1 Punkty
gawronix +5 Punkty (Brawo za odwage)
pazzini +4 Punkty
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Klizan vs Gimeno
Klizan 2:0 |1,95| Oddsring
2 sety |1,49|Betsson

Ja wjeżdżam w tym spotkaniu all in. Liczę na plus i nie wyobrażam sobie, aby mogło być inaczej. Można by o obu panach pisać i pisać, ale ja chce się podzielić głównie typem a nie rozpisywać. Hiszpan, czyli bardzo doświadczony zawodnik choć nigdy bodaj że do 50 rankingu nie wszedł. Wygrywał tylko Challengery. Wiadomo, że te &quot;najlepsze&quot; czasy ma już za sobą. Dziś z utalentowanym Medvedevem męczył się ponad 3 godziny a jutro mecz właśnie z Klizanem. Nie ta wytrzymałość fizyczna. W spotkaniu obu łapały skurcze, po pięknej wymianie Hiszpan przekroczył czas 25 bo opierał się o bandę reklamową ze spuszczoną głową ( nie jestem pewnie czy nie wymiotował ). Jutro będzie to odczuwał bez dwóch zdań. Jeśli chodzi o Słowaka to wiadomo, dawno nie grał i miał przestoje. Wczoraj pokonał pewnie 2:0 Wesselsa. Pamiętamy jak grał na początku roku świetnie na hardzie. Na cegle mu niczego nie brakuje, pamiętamy jak w tamtym roku wygrywał w Maroko w finale właśnie z Trverem pokonując go gładko w dwóch setach. Świetne występy w Niemczech dwa lata temu. Klizan może w tym turnieju namieszać chodź Cuevas na razie nie jest zbytnio w jego zasięgu, już prędzej Kolba.

Gimeno był 48 zawodnikiem świata, ale nie to jest główna przyczyna mojego komentarza.

Uważajcie ludzie na tego typu wpisy, bo jeśli ktoś pisze, że wchodzi &quot;all in&quot; to kłamie. To nie jest turniej pokerowy. Klizan to zawodnik chimeryczny i kontuzjogenny, dlatego granie na niego to duże ryzyko, tym bardziej dokładny wynik 2-0.

Życzę powodzenia, oby Klizan wygrał 2-0, bo w innym wypadku Magik straci wszystko co ma - w końcu gra za wszystko :]:]:]:]

Status
Zamknięty.