cobynie
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Brawo i dzięki prof! Dzięki Tobie przyoszczędziłem ???? Chociaż i tak spróbowałem na Bułgara lekko.Grigor Dimitrov - David Nalbandian @ 1.80 Bet365
Połfinal dla Dimitrova to i tak bardzo dobry wynik (najlepszy w karierze) a Nalbandian bardzo zmotywowany ze nawet wyciagnal wydawalo sie przegrany mecz z Vasselinem. Poradzil sobie tez z Malisse choc stracil 1 seta wiec widac ze musi byc naprawde bojowo nastawiony w tym turnieju. Dla mnie Nalba to wygra. Wczoraj Dimitrov w 1 secie ruszal sie gorzej od drewnianego Andersona , potem sie dopiero ogarnal i udalo mu sie wygrac jednak doswiadczenie Nalbandiana moze wziasc gore w tym meczu , dawno on nie wygral turnieju bo przez wiele kontuzjii wypadl ze stawki wiec widzac taka szanse przed soba jest wstanie to wykorzystac. Nie ogladalem zadnego meczu Argentynczyka bo nie bylo streamow ale sadzac po statystykach z Malisse musial zagrac zdecydowanie lepiej niz z Vasselinem. Z Francuzem mial 7 asow i 14 podwojnych natomiast z Belgiem 10 asow i 2 podwojne i 91% wygranych pilek przy pierwszym serwie. Jedziemy z Davidem do konca ????
Nie oglądałem meczu bo w robocie siedzę, śledziłem w tel. tylko. Przełamywali się jak baby - strasznie dziwny mecz jak na trawę, a to półfinał