>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Gstaad, Los Angeles & Umag, 25-31.07.2011

Status
Zamknięty.
y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ta... Aga nie wiem czy w sumie ma talent czy tylko szczęście do piłki.
Czasem mam różne wrażenia z jej meczy ;).
Co do analiz to wy macie niezwykłą lubość do słowa &quot;Chimeryczny&quot; czy &quot;Chaotyczny&quot;. W tej chwili do Gulbisa bardziej pasuje słowo... bez formy?
Coś w tym stylu. Pamiętam jak spory czas temu był w formie i wykorzystywał talent który bezsprzecznie ma. Dał zarobić. To już z rok było jak urwał seta Nadalowi co było sensacją gdyż ten grał wtedy chyba lepiej niż teraz. A Gulbis też grał wtedy o niebo lepiej niż teraz.
Myślę, że przegra ten mecz, muszę się zgodzić z tym. Bo nawet jeżeli ma wzrost formy to i tak Fish też w formie jest i powinien sobie poradzić.
A ten z pewnością ma jeszcze dobry serwis czego Gulbisowi jednak brakuje - w każdym razie to nie ten kaliber.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
W tej chwili do Gulbisa bardziej pasuje słowo... bez formy?
Rzadko kiedy zawodnik bez formy gra w finale turnieju ATP250. ;)
A ten z pewnością ma jeszcze dobry serwis czego Gulbisowi jednak brakuje - w każdym razie to nie ten kaliber.
Z serwisem też nie trafiłeś. Gulbis ma potężny serwis - pierwszy w granicach 130-140 mil na godzinę. ????

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Rzadko kiedy zawodnik bez formy gra w finale turnieju ATP250. ;)

Z serwisem też nie trafiłeś. Gulbis ma potężny serwis - pierwszy w granicach 130-140 mil na godzinę. ????
A jednak. Ja na mój gust to po prostu chwilowe olśnienie lub poprawa formy. A w tedy trzeba się spodziewać lepszych wyników. Więc wciąż trafiłem.
A serwis aż taki nie jest. Poza tym porównywałem go do Fisha a ten ma z reguły lepszy. Teraz to i tak wszystko łep bo Gulbis, BARDZO niespodziewanie jak na mój gust, wygrał.

Status
Zamknięty.