>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Buenos Aires, Marsylia & Memphis, 16-22.02.2009

Status
Zamknięty.
tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Patrząc statystycznie wiadomo Tsonga, a ja szukam niespodzinki z kursem nie byle jakim na Lopeza bo z kursem wyższym niż 3,0. Tak duży przelicznik na hiszpana, skłania do większych przemyśleń na temat meczu.

Kurs na pana Lopeza u mnie 4,2 - bah. Chyba puszcze delikatnie

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Spotkanie: Acasuso J. - Hernandez O. (Zakład na set) ✅✅
Typ: 2-0
Kurs:1,6
Bukmacher: bah
Turniej w Buenos Aires o godzinie 18:45 rozpocznie się spotkanie gospodarza - argeńtyczyka Acasuso z hiszpanem Hernandezem. W tym spotkaniu licze na pewne zwycięstwo Jose, przemawia za nim na pewno pubiliczność. Gra u siebie na pewno chce sie pokazać z jak najlepszej strony, narazie mu to wychodzi. Po drugie forma argeńtyczyk prezentuje się świetnie w tym sezonie, ostatnie wynyki to potwierdzają. Ostatnio pewna wygrana z włochem Fogini (2:0). Kolejnym arguntem jaki przemawia za Acasuso są warunki fizyczne - 190cm. Hiszpan zaś mierzy o 10cm mniej. Do tego gospodarz ma 26 lat, a pan Hernandez aż 31.Jego przeciwnik stoczył 2 bardzo cięzkie pojedynki, które zawsze miały przebiej 3 setowy. Myśle, że w dzisiejszym meczu obędzie się bez niepodzianki i licze na pewne zwyciśtwo aregentyńczyka.

diego71 0

diego71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gilles Simon (FRA) - Julien Benneteau (FRA) 2-0 1,9

Pojedynek dwoch francuzow,stawiam na tego pierwszego ktory jest graczem bardziej doswiadczonym co powinno miec przelozenie w dzisiejszym spotkaniu.Simon poczatek sezonu ma dosc sredniawy najlepszy wynik zanotowal na AO gdzie doszedl do cwiercfinalu,w Rotterdamie doszedl do drugiej rundy w ktorej polegl z Anciciem,w Marsylii w pierwszych dwoch rundach stracil po secie najpierw z Dimitrovem a potem z Schulterem,zreszta podobnie jak Julien ktory przegral seta z Santoro a w kolejnej rundzie z Bastlem.Panowie grali ze soba juz trzy razy 2-1 dla Simon ostatni pojedynek stoczyli w 2008 roku gora byl Giles ktory wygral w dwoch setach,zreszta wczesniejsze dwa spotkanie rowniez konczyly sie w dwoch setach,Simon potrafi grac madrze,potrafi wytrzymac wymiany moze nie ma konczacego uderzenia ale znakomicie potrafi utrzymac pilke w korcie do tego dysponuje dobrym serwisem mysle ze skonczy sie w dwoch setach.

diego71 0

diego71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monaco J. - Gonzalez M. 2 2,62

Maximo gra w swoim rodzinnym miescie,od poczatku sezonu prezentuja dobra forme wygrany challenger w Chile,w samym Buenos Aires swoich rywali odprawia bez zadnych problemow w pierwszej rundzie Moye a w drugiej Dabula ktory ugral cztery gemy,Juan to gracz podobny do Maxima preferujacy gre na kortach ziemnych jednak poczatek sezonu ma dosc slaby jedyny lepszy wystep w Chile gdzie doszedl do cwiercfinalu,jego gra w Buenos mnie nie przekonuje w pierwszej rundzie rozbil Roitmana ale w drugiem mial juz spore problemy z Vassalo.Po takim kursie warto zaryzykowac na Gonzalesa.

Nalbandian D. - Ferrero J.C. 1 1 1,44

Nalba w tym sezonie gra malo dlatego w Buenos bedzie chcial sie rozegrac tym bardziej ze broni tytulu z poprzedniego roku,jak narazie swoich rywali odprawia szybko w dwoch setach najpierw Lapentiego potem Travela jego dzisiejszy rywal Hiszpan Ferrero w ostatnich miesiacach znacznie obnizyl loty czego skutkiem jest odlegla pozycja w rankingu w drugiej rundzie mial sporo problemow z Granollesem.Panowie grali ze soba juz piec razy bilans na korzysc Hiszpana jednak to malo istotne poniewaz zaden z meczy nie byl grany na ziemi,David dysponuje znakomitym serwisem bez watpienia o klase lepszym niz Ferrero ktory nie powinien miec zbyt wiele do powiedzenia w dzisiejszym pojedynku.

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Robredo - Acasuso ⛔
Typ: Acasuso Jose
Kurs:2,5
Bukmacher: bet365

Turniej w Buenos Aires, gospodarz turnieju Acasuso zmierzy się w półfinale z hiszpanem Tommym Robredo. We Wczorajszym ćwierćfinale argeńtyńczyk tak jak przypuszczałem poradził sobie bez problemów. Pewnie ograł Oscara Hernandeza (6:1, 6:2). Natomiast drugi z półfinalistów Tommy, narobił sobie sporo problemów; mimo że jego przeciwnik Ferrerio nie był wymagającym rywalem. Mocnym arugmentem mojego typu jest to, że pan Jose gra u siebie, to na pewno duży plus na jego strone. W tym turnieju wszystkie mecze wygrywał bardzo gładko po 2:0. Zaś pan Robredo; po wyczerpującym turnieju w Brazylii widać ze troche przygasł. Wczoraj szczęsliwie udało sie uniknąć 3 seta. A dwa poprzednie mecze hiszpana to wygrane oba 2:1. Myśle, że w grze hiszpana widać zmęcznie i kiedyś musi przegrać na ziemi, a dzisiaj jest ku temu znakomita okazja, którą Acusaso powinien wykorzystać.

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja ostatnio bardziej fascynacja Betfair, natomiast obstawiam sobie rekreacyjnie i dziś się nie pokuszę o taki kupon :

Novak Djokovic - JW Tsonga 1
Gilles Simon - M Llodra 1

2.53

stawka : 3/10

Kupon bardziej dla zagrania, stawka taka bo mimo wszystko bardzo ciekawy i powinien wejść. Niby Novak miał kiepskich oponentów ostatnio, ale to właśnie chyba dzięki się ograł i sposób, w jaki wczoraj ogrywał Zvereva w drugim secie był imponujący. Nie mogłem wyjść z zachwytu. Jeśli dziś tak zagra, oczywiście Tsonga może mu na tyle pozwolić, to wygra pewnie 2-0.

Simo to natomiast chyba mój ulubiony zawodnik, uwielbam patrzać jak gra. Wczoraj z Bennettau sporo ciekawych wymian i dziś właśnie dlatego Lllodra poza kilkoma asami pokaże zapewne niewiele.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robredo - Acasuso
Typ: Acasuso Jose
Kurs:2,5
Bukmacher: bet365
Turniej w Buenos Aires, gospodarz turnieju Acasuso zmierzy się w półfinale z hiszpanem Tommym Robredo. We Wczorajszym ćwierćfinale argeńtyńczyk tak jak przypuszczałem poradził sobie bez problemów. Pewnie ograł Oscara Hernandeza (6:1, 6:2). Natomiast drugi z półfinalistów Tommy, narobił sobie sporo problemów; mimo że jego przeciwnik Ferrerio nie był wymagającym rywalem. Mocnym arugmentem mojego typu jest to, że pan Jose gra u siebie, to na pewno duży plus na jego strone. W tym turnieju wszystkie mecze wygrywał bardzo gładko po 2:0. Zaś pan Robredo; po wyczerpującym turnieju w Brazylii widać ze troche przygasł. Wczoraj szczęsliwie udało sie uniknąć 3 seta. A dwa poprzednie mecze hiszpana to wygrane oba 2:1. Myśle, że w grze hiszpana widać zmęcznie i kiedyś musi przegrać na ziemi, a dzisiaj jest ku temu znakomita okazja, którą Acusaso powinien wykorzystać.
Zobacz sobie na ostatni mecz obydwu panów. wtedy(tydzień temu) tez Acasuso szedł przez turniej jak burza. Według mnie zdecydowanie Robredo.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Zobacz sobie na ostatni mecz obydwu panów. wtedy(tydzień temu) tez Acasuso szedł przez turniej jak burza. Według mnie zdecydowanie Robredo.

A zobacz przedostatni mecz tych panów, dwa tygodnie temu. Wygrał właśnie Argentyńczyk. Myślę, że i tym razem górą będzie Acasuso. Doping argentyńskich kibiców pomoże mu tym razem. popieram tutaj analizę tomkabdg. :jezora:

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A zobacz przedostatni mecz tych panów, dwa tygodnie temu. Wygrał właśnie Argentyńczyk. Myślę, że i tym razem górą będzie Acasuso. Doping argentyńskich kibiców pomoże mu tym razem. popieram tutaj analizę tomkabdg. :jezora:
No to mamy drastycznie inne zdanie na ten temat :jezora: Robredo jest w kapitalnej formie, może będą 3 sety, ale wygra Hiszpan ????
Podobnie z meczem Llodra - Simon, według mnie kapitalnie grający Simon nie da szans rodakowi. Pożyjemy, zobaczymy

diego71 0

diego71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Simon G. - Llodra M(+3,5) 2 1,85

W tym spotkaniu pokusil bym sie nawet na zagranie na Lorde jednak wybralem bezpieczniejsza wersje czyli handicap.Bedzie to pojedynek dwoch fracuzow lepiej na turnieju w Marysli preznetuje sie jednak Lorda ktory nie stracil seta,we wczorajszym pojedynku po dwoch tb pokonal Youznego runde wczesniej rowniez mial dosc wymagajacego rywala jakim byl Mathieu ktory rowniez zostal odprawiony w dwoch setach.Simon natomiast w pierwszych dwoch rundach sporo sie meczyl dopiero wczoraj pewnie pokonal Bennetu ktory na dobra sprawe rozegral bardzo slaby mecz Simon co chwile mial szasne na przelamanie rywala,w pierwszy secie ta sztuka udala mu sie dwa razy w drugim natomiast raz.Glowna bronia Michalea jest znakomity serwis,jest go bardzo ciezko przelamac,Simon return ma sredni,dobrze czuje sie w wymianach jednak w tym meczu na duza liczne wymian bym nie liczyl bo Lorda to gracz ktory lubi szybko skonczyc pilke,dosc czesto preferuje akcje serw&amp;volley.Panowie grali ze soba juz dwa razy i dwukrotnie gora byl Lorda co wiecej nie przegral nawet seta mysle ze linia handi jak najbardziej do pokrycia.

diego71 0

diego71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nalbandian D. - Monaco J. 2-0 1,65

Nalba spokojnie odprawia swoich rywali w pierwszych dwoch rundach nie mial ich zbyt wymagajacych najpierw Lapentiego potem Travela,wczoraj jednak mial trudniejsza przeprawe(mial miec) bo Ferrero przy stanie 63 30 skreczowal,Monaco rowniez dosc szybko uporal sie ze swoim rodakiem Maxem Gonzalesem wygrywajac szybko w dwoch setach.Jak juz mowilem wczoraj Nalba broni tytulu z poprzedniego sezonu,jak narazie zagral malo w tym sezonie dlatego turniej w Buenos taktuje bardzo powaznie tym bardziej ze gra u siebie zreszta jak Monaco,ale jesli porownamy gre obydwoch to zdecydowanym faworytem jest David ktory dysponuje lepszym serwisem,ma spory wachlarz uderzen,powinno sie skonczyc w dwoch setach,podobnie zreszta jak ich dwa poprzednie pojedynki.

Stepanek R. - Sela D 2-0 1,72

Radek od poczatku sezonu jest w kapitalnej dyspozycji na poczatek wygral turniej w Brisbarne,potem w San Jose po drodze pokonani m.in Fish i Rodick w Memphis rowniez zaskakuje i to jak najbardziej pozytywnie,wczoraj nie dal wiekszych szans Potro ktorego odprawil w dwoch setach podobnie zreszta jak Koubka i Kima.Sela wczoraj mial spore problemy z Kunistynem ktorego ogral dopiero po trzysetowym boju,Sele zawodzil wczoraj serwis ktory jest jego glowna bronia zreszta podobnie jak Stepanka ktory jednak posiada znacznie mocniejsze uderzenie,znakomicie serwuje,bardzo dobrze spisuje sie przy siatce powinnismy dzis byc swiadkami wielu akcji Stepanka przy siatce szczegolnie przy dobrym serwisie,Radek widac ze jest w formie dlatego powinien szybko uporac sie z Sela.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Andy Roddick - Radek Stepanek ( +1.5 seta ) 2 @ 1.60 4/10

Piękny kursik na seta Sexi flexi Radka. Stepanek gra obecnie wprost rewelacyjnie. Zabójczy 1 serw, świetny, regularny w wymianach no i biega do siatki wtedy, kiedy trzeba. A że on przy siatce czuje się wyśmienicie, to jest to prawdziwa kopalnia punktów. Czech po wygraniu w zeszłym tygodniu turnieju ( w którym notabene wygrał w półfinale z dzisiejszym rywalem ), teraz również celuje w końcowy tryumf. Dowiódł to podczas spotkania z Del Potro. Utalentowany Argentyńczyk nawet przez chwile nie zagroził Czechowi, Stepanek w pełni kontrolował spotkanie ze świetnym Juanem Martinem. A Roddick? O nim też złego słowa powiedzieć nie można. Gra bardzo dobrze, broni break pointów ( które czasem przeciwnicy mają ) wspaniałymi asami. Już ponad 50 asów w Memphis udało mu się zaserwować. Jednak w moim odczuciu słabiej gra i pod siatką i z głębi kortu od Stepanka, przyanjmniej na tym etapie sezonu. Co więcej, wczoraj rozegrał bardzo trudny pojedynek z Hewittem, podczas gdy Stepanek pokonał Dudiego Selę w mniej niż godzinę.
Czuję zwycięstwo Stepanka w tym meczu, jednak dla bezpieczeństwa wolę zagrać 1 secik Czecha bo bardzo dobrym kursie.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam się co do typu, jest jednak pewna nieścisłość w twojej analizie - Del Potro przełamał Stepanka w pierwszym secie jako pierwszy na chyba 4-3, a później prowadził w tb 6-4, i 7-6 przy swoim serwisie, więc jakieś zagrożenie było. Czech pokazał jednak kapitalny tenis i sądzę, że wygra kolejny turniej.

Edit/Prasa : Dzięki ???? przyznaje się że oglądałem tylko 2 set, więc rzeczywiście wykazałem się małą niekompetencją i nie sprawdziłem wszystkiego dokładnie:|
midel: Ale to tylko przemawia na korzyść twojego typu - Stepanek potrafi wychodzić z opresji i walczy do końca ????
Mecz przegrany przez Radka na własne życzenie. Miał kilka szans w drugim secie na przełamanie Roddicka, po czym przy swoim serwisie zagrał fatalnie nie dając sobie szansy w tie-break&#39;u

Status
Zamknięty.