lutek
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Lutek89 Twoje stwierdzenie że: Igor preferuje grę na szybszych nawierzchniach - jest bzdurne. Ileż można pisać o rzeczach oczywistych, jak również o tym, że tematy tenisowe na FB to miejsce ze ogromna ilością błędów merytorycznych, a ten temat powoli przechodzi do niechlubnej historii.
Serwis w jego levelu jest średniej klasy, o grze przy siatce nie wiem po co piszesz, skoro biega do niej incydentalnie, a mocno topspinowy profil uderzeń i lata spędzone w Valencii na kortach ziemnych, dają mu handicap przede wszystkim na mączce. Akurat nawierzchnia w Brisbane nieźle przyjmuje topspiny, więc może to uratuje Twój typ, ale oparty na niezrozumiałej argumentacji.
Fakt faktem, na pewno zapędziłem się ze stwierdzeniem że hard to jego ulubiona nawierzchnia ,jednak oglądałem kilka meczów w jego wykonaniu chociażby w hali i jeśli miał dzień, to nie wyglądał źle a mocny serwis (kiedy wchodził) często ratował sprawę. Tenisistą wybitnym nie jest, ale jeśli mówimy o jego zaletach to moim zdaniem podanie i dobry, mocny forhend można mu przypisać.