>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Basel & Valencia 2.11-8.11.

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Murray - Youzhny 6/3 6/2 ????
O22g @ 1.80
Finał 500stki w Walencji jak prawie zawsze w finale kto inny niż się spodziewałem lub inaczej na kogo liczyłem, czyli na Hiszpana Dasco jak i Rosjanina ale nie Youzhnego tylko Davydenko. Obojga półfinalistów mają już raczej Masters w kieszeni więc sobie pofolgowali. W finale Murray i powracający do świetnej dyspozycji Youzhny, a linia gemowa taka jak w ostatnich moich typach lecz jednak podniesiona do zwrotu w przypadku 22 gemów który mnie nie odstrasza. Stawka bardzo wysoka 500pkt dla zwycięzcy i jakieś 300tys. $ czystej gotówki więc jest o co walczyć, a wiadomo że Rosjanie lubią pieniądze chyba jak każdy, dla finalisty 300pkt jak i 150tys $. Murray w sezonie na hali jest jak narazie niepokonany 11-0, gdzie Youzhny ma dobry tegoroczny bilans z TOP10 4-2 H2H 1-0 dla Szkota który dwa lata temu wygrał w półfinale w Petersburgu z Youzhnym 6/2 5/7 7/6 dzisiaj może nie liczę na taki sam wynik ale na utrzymanie Rosjanina lub może Szkota bo ostatnio u niego z serwisem ciężko przynajmniej 9 gemów gdzie myślę że o taką stawkę nie będzie tutaj aż tyle przełamań przy właśnie zagrywkach tych dwóch dżentelmenów.

Czy zwany Pułkownikiem bardziej w środowisku zagranicznym Rosjanin rozegra dzisiaj trzysetówkę?

Status
Zamknięty.