>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Barcelona, Bucharest, 21-27.04.2014

Status
Zamknięty.
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dolgopolov vs Montanes (Liczba setów 2-drogowo) dla Mecz. WYNIK 67 36 ⛔ ????
TYP: Powyej 2.5
KURS: 2.50
Bet365

@edit
śmiech na sali :zoltakartka: słusznie się obawiałem 2:0 :;/:

Kurs na Ukraińca mocno spada, no ale nie ma się co dziwić. W tym sezonie kilka fantastycznych występów &quot;pokonal w tym sezonie Stasia Wawrinke, Rafe Nadala, Fabio Fogniniego, Milosa Raonica, Nicolasa Almagro, Davida Ferrera&quot; (cyt. Rox). Z drugiej jednak strony Dolgo to ciągle gracz bardzo chimeryczny i owszem pokonał w Miami Wawrinke ale rundę wcześniej meczył się okropnie w 3setówce z Lajovicem. Ukrainiec dla mnie to gracz mocno nieprzewidywalny i w zasadzie ciężko ocenić co mu strzeli do łba. Po kursach w granicy 1.3~~1.5 raczej bym go nie zagrał. Wole w dzisiejszym przypadku zagrać na mecz 3setowy, gdyż Montanes grając &quot;u siebie&quot; może się postawić faworyzowanemu rywalowi. W Monte Carlo Albert przebijał się przez kwale pokonując Belluciego, Matosevica a w R1 Paire. Owszem w R2 od Djoko dostał potężne lanie ale ogólnie występ w Monte Carlo nie był zły w jego wykonaniu. Dziś bym go na pożarcie nie skazywał i wg mnie jak najbardziej ma szansę na ugranie seta z Dolgo tymbardziej, że nawierzchnia jak najbardziej odpowiada Hiszpanowi.

H2H dosyć stare, ale na remis. Kurs na 3 setówkę jak najbardziej mnie zadowala i spróbuję dziś ustrzelić tę opcję ???? Mam nadzieję że znowu nie będzie sensacji i Montanes nie wygra 2:0 ????

========================================================================

Dodig I. vs Lopez F. dla Mecz WYNIK 61 64 ✅ easy :cool: tu miałem rację
KURS: 2.50
Bet365

Po pierwsze to nie rozumiem dlaczego tak są wystawione kursy. Lopez tutaj mocnym faworytem ? Niby dlaczego? I jeden i drugi preferują grę na kortach twardych (szybszych) więc nawierzchnia tutaj nie jest żadnym handi dla żadnego z nich. Aktualna forma ? Również raczej równo, ani jeden ani drugi nie błyszczy. Owszem delikatnie lepszy bilans w tym roku ma Lopez ale do tej pory grali na nawierzchni HARD. Ani Lopez w Houston (w pierwszym występie na CLAY gdzie nawet ostatecznie skreczował) ani Dodig w Monte Carlo jakoś wiele nie pokazali, chociaż rywal Dodiga w Monte Carlo (Pablo Carreno-Busta) był w nie złym gazie...
Dlaczego więc kursy są ustawione tak a nie inaczej ? Trochę tego nie rozumiem i zamierzam pograć na Dodiga po moim zdaniem mocno przeszacowanym kursie. Grali ze sobą dwukrotnie, na trawie wygrał Lopez ale na CLAY wygrał właśnie Dodig. Wygrany z tej pary zagra najprawdopodobniej z Nadalem, więc czy Lopez po kreczu z Houston będzie tutaj w tej sytuacji mocno szarżował ? Wątpię...
Dla mnie kurs na Dodiga to VALUE i zamierzam z tego skorzystać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pro100 +1 Punkty (brawo ładny kurs i trafiony, dzieki)
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Melzer-Janowicz Typ 1 1,75 Bet365✅✅✅
Janowicz zerowy w tym sezonie poza halą nic nie gra na żadnej nawierzchni, może trening w szopie mu pomoże? Melzer leworęczny styl gry bardziej na twarde korty lecz potrafi grać na każdej moim zdaniem, przede wszystkim będzie bardziej regularny i sprytniejszy jakieś dropy slajsy nie zrobią na nim wrażenia będzie dużo akcji kończył przy siatce, w 1 rundzie wysoki % pierwszego podania wygrywał niemal każdą wymianę.. Ze stawką nie szaleć ale nigdy nie zagram na naszego pseudo tenisistę

Ja zagram inaczej niż Shakal:

Simon-Hanescu Typ 1 1,75✅✅✅
Hanescu tępy styl wszystko na siłę a jeśli trafi się ktoś regularny to ma wielkie problemy, do tego jego 1bh na słabym poziomie, Gilles może nie zachwyca ale w tym sezonie ale takich zawodników jak Rumun powinien pokonywać, h2h na korzyść Francuza i ja nie dam sie zwieść spadającymi kursami na Rumuna, warto wspomnieć że wygrywał ten turniej 2 lata temu i rok temu odpadł z późniejszym triumfatorem tego turnieju Rosolem, zawsze dobrze mu się grało w stolicy Rumunii

merida1879 +2 Punkty (OKI)
cekaem +3 Punkty
andre@ +6 Punkty (Super, pozdro!)
yebaka +1 Punkty
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dziś już musi być zdecydowanie lepiej :cool:.
ATP Bucharest:
???? Hanescu V. - Simon G.
Hanescu V. ::: 2,20 ::: Pinnacle ::: 3/10
Po takim kursie warto wejść w ten typ. Gilles Simon w tym sezonie gra jak każdy widzi czyli bardzo słabo. W Monte-Carlo odpadł już w 1 rundzie z Gabashvilim, w Casablance pomimo, że grał w kwalifikacjach również pożegnał się z turniejem w pierwszej rundzie z Delbonisem. Mastersy w USA czyli mam tu na myśli Miami i Indian Wells to dwie szybkie porażki.
Hanescu w tym sezonie parę razy mnie już miło zaskoczył. Do tego warto dodać, że gra u siebie, miał już przetarcie w pierwszym meczu gdzie wygrał bardzo pewnie z Izraelczykiem Dudim Selą. Rok temu zanotował bilans na nawierzchni ziemnej 14:9. To on powinien być w tym meczu faworytem.
Wynik: 6:2 3:6 3:6 ⛔
???? Nieminen J. - Rosol L.
Rosol L. ::: 1,60 ::: Pinnacle ::: 3/10
Lukas Rosol rok temu wygrał ten turniej ku zaskoczeniu wszystkich i nie da się ukryć faktu, że kieruję się przy tym typie właśnie tą informacją. W pierwszym meczu wygrał bardzo pewnie nad Włochem Volandrim. W Monte-Carlo oraz na Davis Cupie zaliczył po dwa zwycięstwa, jedynie w Monaco zatrzymał go finalista turnieju Roger Federer.
Fin Nieminen gra w kratkę, ale ostatnio nie zachwyca mnie jego forma. Do tego nie da się ukryć faktu, że nawierzchnia ziemna to nie jest ulubiona Jarkko. Lukas Rosol jest tutaj zdecydowanym faworytem.
Wynik: 2:6 4:6 ✅
ATP Barcelona:
???? Melzer J. - Janowicz J.
Powyżej 22 gemy ::: 1,83 ::: Pinnacle ::: 3/10
&quot;Przepraszam za kłopoty, zabieram się do roboty...&quot; to aktualna dewiza życiowa Jerzego Janowicza. Aktualnie notuje passę 6 porażek z rzędu, ale najwyższy czas by w końcu chociaż powalczył w meczu. Myślę, że mecz może być zacięty, jak nie 3 setowy. Panowie już raz grali ze sobą na Wimbledonie gdzie stoczyli 5 setowy pojedynek.
Melzer lata świetności ma za sobą, a już na pewno na kortach ziemnych. Rok temu jego bilans na tej nawierzchni wynosił 2:12 czyli bardzo mizernie. W pierwszej rundzie musiał się sporo napocić z Kukushkinem, ale kto wygra w tym meczu, moim zdaniem trudno powiedzieć.
Wynik: 6:4 7:6(1) ✅ @Edit: Jerzy do tartaku!

pro100 +1 Punkty (good Simon to parówa, na równi z Seppim)
type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Jak się ma 40:0 przy podaniu Montanesa i nie wykorzystuje się żadnej piłki setowej. Następnie 2:1 w tb i przegrane oba podania. Przy 4:6 udało mu się zrobić minibreaka na 5:6 przy czym miał dwa swoje podania, po czym przegrywa 5:7. Jak by 1 set ułożył się inaczej to może by to wygrał, a tak jest po meczu.
Był streem na pierwszy set przynajmniej. Gawronix może mieć trochę racji tzn. miał 40:00 przy podaniu Montanesa po czym oddaje 5 pkt Montanesowi. Ktoś powie, że to w tenisie normalne. Niby tak, zgodziłbym się gdyby po drugiej stronie siatki stał Nadal czy Djoko a nie Montanes który męczył mecz z M.Lopezem i w sumie nic specjalnego nie pokazuje. POza tym przy stanie 40:00 nie trafiał pierwszym serwisem więc atut własnego podania odpada. U mnie Dolgopolov wędruje na czarną listę. Znajduje się na niej także Davydenko i Monfils. Co do cyferek czy Nawet oglądania spotkania. Samo oglądanie spotkania też nie zawsze daje pełny obraz tego co się będzie działo w następnym secie. Przykładem może być choćby wczorajsze spotkanie Jankovic i Mony Bartel. W pierwszym secie Jankovic dno, waliła w siate, podwójne błędy serwisowe, kiepskie granie przy siatce w przeciwieństwie do Bartel. I na kogo byś postawił widząc taki pierwszy set?? Więc czasem nawet jak patrzysz na spotkanie trzeba też go jakoś zanalizować pod innym kątem. Tenis jest mega nieprzewidywalny, i to co kiedyś pisałem, zagrałem na live i nie żałuje. Przegrał to przegrał. Ale w tenisie na pewno nie gra się kursów 1,25 czy 1,15. Jak to się mówi, &quot;dopóki piłka w grze&quot;... Sorki za typ, liczyłem,że mimo wszystko Dolgopolov wyjdzie z tego zwycięsko...

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Był streem na pierwszy set przynajmniej. Gawronix może mieć trochę racji tzn. miał 40:00 przy podaniu Montanesa po czym oddaje 5 pkt Montanesowi. Ktoś powie, że to w tenisie normalne. Niby tak, zgodziłbym się gdyby po drugiej stronie siatki stał Nadal czy Djoko a nie Montanes który męczył mecz z M.Lopezem i w sumie nic specjalnego nie pokazuje. POza tym przy stanie 40:00 nie trafiał pierwszym serwisem więc atut własnego podania odpada. U mnie Dolgopolov wędruje na czarną listę. Znajduje się na niej także Davydenko i Monfils. Co do cyferek czy Nawet oglądania spotkania. Samo oglądanie spotkania też nie zawsze daje pełny obraz tego co się będzie działo w następnym secie. Przykładem może być choćby wczorajsze spotkanie Jankovic i Mony Bartel. W pierwszym secie Jankovic dno, waliła w siate, podwójne błędy serwisowe, kiepskie granie przy siatce w przeciwieństwie do Bartel. I na kogo byś postawił widząc taki pierwszy set?? Więc czasem nawet jak patrzysz na spotkanie trzeba też go jakoś zanalizować pod innym kątem. Tenis jest mega nieprzewidywalny, i to co kiedyś pisałem, zagrałem na live i nie żałuje. Przegrał to przegrał. Ale w tenisie na pewno nie gra się kursów 1,25 czy 1,15. Jak to się mówi, &quot;dopóki piłka w grze&quot;... Sorki za typ, liczyłem,że mimo wszystko Dolgopolov wyjdzie z tego zwycięsko...
Nie rozumiem hurraoptymizmu odnośnie Dolgopolova. Pokazał formę na początku sezonu na nawierzchni, która pasuje do jego stylu. Nagle wszyscy zaczęli sądzić, że będzie z niego wielki tenisista kręcący się wokół pierwszej 10tki. Oglądałem go nie raz i wiem, że jest to tenisista pokróju Paire&#39;a, Gulbis&#39;a czy naszego Janowicza. Wielki talent, a 0 psychiki. Jak mu się chce to potrafi wygrać z Nadalem, a jak nie to odda mecz z takim ceglarzem jak Montanes. Straszny chimeryk. Mając 3 BP potrafi wszystkie zmarnować. Mimo wszystko nie ma co umniejszać zasług Montanesowi, bo na cegle potrafi grać.

oskarx 41

oskarx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lomza
???? Fabio Fognini - Santiago Giraldo | 1 | 1.25 KRECZ, ZWROT
???? Sergiy Stakhovsky - Carlos Berlocq | 2 | 1.28
???? Grigor Dimitrov - Jiri Vesely | 1 | 1.25
AKO: @ 2
Fabio Fognini : Rok temu grali ze sobą na twardej nawierzchni, zwycięstwo Fogniniego w dwóch setach. W 2011 wygrał Giraldo na ziemnej w dwóch setach. Ktoś może pomyśleć że jeśli i tym razem grają na ziemnej to Giraldo ma przewage. Nic z tych rzeczy. Jak wielu osobom wiadomo Fognini zrobił ogromne postępy i gra rewelacyjnie, psychiki oczywiście nie poprawił, ale ma dużo większe umiejętności i porażka z Tsongą w Monte Carlo we wczesnym etapie turnieju na pewno go zmobilizuje.
Carlos Berlocq : Zwycięstwo nad Seppim każe przypuszczać, że jest w formie i chce mu się grać. Jak powszechnie wiadomo jest to gracz, który z formą odpala co jakiś czas, bo zdarzają mu się występy bez komentarza. Sergiy w meczu z Ciorcilą nie pokazał nic, a wręcz w pierwszym secie się tylko ośmieszył. To rumun przegrał ten mecz, aniżeli Stakhovsky go wygrał.
Grigor Dimitrov : Obaj utalentowani, ale bułgar dużo bardziej ograny, większa finezja zagrań i wydaję mi się, że sprawność fizyczna, mimo wzrostu. Vesely ze swoim wzrostem trochę mniej skoordynowane ruchy na nawierzchni ziemnej, chociaż jakoś sobie radzi. Po ostatnim turnieju stwierdzam, że Grigor mimo porażki z Ferrerem, pokazał się z dobrej strony, głowa w trzysetówkach pracowała i młody Czech będzie miał duże problemy z zabraniem wygranej bułgarowi.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stakhovsky-Berlocq 2 @1.35
Berlocq moim zdanie mwygra, wczoraj byl mecz bardzo zaciety z Seppim, odrobil 2 przelamanai w decydujacym secie, wiec dzis szkoda byloby ten wysilek zmarnowac. Stakhovsky to bardoz niepweny zawodnik, w 2 rundzie jakas nonszalancja z nieznanm graczem, wiec stawiam na Argnetynczyka, wiecej napisac nie da rady bo mecz na minutach.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ATP Barcelona:

???? Melzer J. - Janowicz J.
Powyżej 22 gemy ::: 1,83 ::: Pinnacle ::: 3/10

&quot;Przepraszam za kłopoty, zabieram się do roboty...&quot; to aktualna dewiza życiowa Jerzego Janowicza. Aktualnie notuje passę 6 porażek z rzędu, ale najwyższy czas by w końcu chociaż powalczył w meczu. Myślę, że mecz może być zacięty, jak nie 3 setowy. Panowie już raz grali ze sobą na Wimbledonie gdzie stoczyli 5 setowy pojedynek.
Melzer lata świetności ma za sobą, a już na pewno na kortach ziemnych. Rok temu jego bilans na tej nawierzchni wynosił 2:12 czyli bardzo mizernie. W pierwszej rundzie musiał się sporo napocić z Kukushkinem, ale kto wygra w tym meczu, moim zdaniem trudno powiedzieć.

Wynik:

???? Melzer vs Janowicz dla Mecz. WYNIK 64 76 ⛔
KURS: 2.10
Bet365

@edit
Paralityk z emerytami już przegrywa! Wcześniej porażka z Llodrą, teraz Melzer... Eeeeh

Otóż wg mnie dziś w końcu Janowicz pokażę, że grać w tenisa potrafi i odstawi na bok te wszystkie &quot;dziwne&quot; sytuacje z ostatnich tygodni... W końcu przecież musi coś zmienić w tym rokutenisowym, bo zaczął fatalnie - nie tylko sportowo ale i wizerunkowo. Sam osobiście gardzę takimi wypowiadziami jak ta Janowicza (jak on to nie ma ciężko i musi trenować po szopach) i wg mnie mocno przesadził. Wielu zawodników miało znacznie ciężej i jakoś nikt nie lamentuje, a stara się z zaciśniętymi zębami walczyć z całych sił... No ale Nasz Panicz jest gwiazdeczką i jemu było najtrudniej... Paranoja!
Powracając jendak do dzisiejszego spotkania, myślę że tenisowo Janowicz na pewno na dzień dzisiejszy ma większe możliwości niż jego przeciwnik. Melzer w tym roku zagra dopiero trzecie spotkanie, z Kukushkinem męczarnie i mocno wyrównany mecz (aż po cztery przełamania z każdej z stron), wcześniej też po walce porażka z Benkiem. Dziś liczę, że Janowicz w końcu coś ugra, bo seria porażek kompromitująca dalikatnie pisząc... Wielu dziś z typujących w dalszym ciągu gra przeciwko Jurkowi, ale wg mnie dziś Janowicz ma sporo do udowodnienia i moim zdaniem po takim kursie spróbuję dać mu jeszcze raz szansę ????

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Panowie turniej w Barcelonie należy odpuścić albo grać z handi na underdogów bo narazie zapowiada się że czołówka przyjechała poprostu zaliczyć obecność tylko. Fogini, Ferrer czy inni z czołówki chyba podchodzą do tego turnieju jak do treningu a nie do prawdziwej gry... Ewentualnie grać za minimalną stawkę dla zabawy. Przestrzegam przed graniem poprostu na ewidentnych faworytów po śmiesznych kursach...
Pozdro

dzipkis +3 Punkty (Chyba masz rację)
aviciii 516

aviciii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądał ktoś mecze Fogniniego i Ferrera może? Co zrobił Ferrer jakaś tragedia, grałem pewne 2-0 a tu taki klops. Fognini nie wygrał nawet gema, grałem tu na Giraldo, to puścił krecza.....

maximus88 +11 Punkty
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nishikori-Golubev 1 @1.2
Jak tak patrze na dwa ostatnie kursy takiego pokroku o sie zastanawiac zaczynam... Taki Joao Sousa to przynajmniej mogl poudawac, ze mu zalezy, ale mady Polak po szkodzie jak mawiaja. Niemniej jednak widzialem mecz Nishikoriego z Bautista i bardzo dobrze panowie zagrali. Nishikori nie schodzi tutaj generalnie ponizej cwiercfinalu ostatnie sezony, wiec powienin smialo wygrac. Japonczyk przyjechal do Barcelony 4 czy 5 dni wczesniej w tym roku, pileczke uderza czysciutko. Kurs oczywiscie nie zachwyca, ale trzeba wierzyc w to co sie ogladalo, wiec do kombinacji biore.

K 6

kondzio1610

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robin Haase - Mikhail Youzhny - 2-1.53
na jutro gram tak! ogladałem osttanio mecz michała z seppim gdzie co prawda przegrał 2:0 dla włocha, ale, właśnie ale był to 1 mecz w tym sezonie rozjanina na mączce, gdzie wmoim odczuciu brakowało mu tego rozegrania, ale mimo wszytsko prezentował sie bardzo dobrze! wygrywał długie wymiany, brakowło tylko systematycznosci, wierze, jestem pewien ze jutro upora sie gładko w 2 setach z holendrem. przed rokiem taka sytuacja własnie miała miejsce licze na powtórke!
na dokładkę proponuje jako ako:
Santiago Giraldo - Dominic Thiem - 1 - 1.96
gram w ako wraz z rosjaninem, mysle ze jest to dobra para do dubla ktora da zarobic, co tu mowic, mecz do łatwych należeć nie będzie, młody zdolny austriak postawi sie jak to zrobił dzisiaj hiszpanowi, mam nadzieje ze Giraldo stawi mu wiekszy opór i mecz będzie po jego mysli.
POWODZENIA

kirgassin 95

kirgassin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
Nishikori - Golubev
Nishikori -4,5 gema @1,78 Unibet✅6-0 6-4✅

Oglądałem mecz Bautisty z Japończykiem i w pierwszym secie Hiszpan nie istniał. Mnóstwo winnerów, dobre prowadzenie akcji, sukcesywnie zdobywana przewaga w wymianach. Drugi set to lepsza gra Bautisty i delikatny przestój Keia, wyglądało na to,że kontuzja dała o sobie znaki w jednym z gemów serwisowych, pod koniec partii odnalazł swój tenis i ze stanu 4-1 *40-15 zdołał jeszcze doprowadzić do *5-4 dla reprezentanta gospodarzy. Trzeci również padł łupem Japończyka,który przezwyciężył trudne chwile. Golubev wygrał na DC z Wawrinką,ale kto oglądał,ten wie,jak niedorzeczne błędy popełniał Stan. Tak naprawdę,to jeszcze nikt nie sprawdził Kazacha na tej nawierzchnii - Challengerowy przeciętniak Viola? Chimeryk i pajac Paire? Nie,to nie są miarodajni przeciwnicy. Nie wydaje mi się,aby mało agresywny slice Golubeva mógł zaszkodzić Japończykowi, który daje dowody dobrego przygotowania do turnieju. Myślę,że odprawi Kazacha w dwóch setach.

bruce-wayne 0

bruce-wayne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gotham City
Spotkanie: Robin Haase, - Mikhail Youzhny,
Typ: Mikhail Youzhny,
Kurs: 1.50
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Witam wszystkich fanów tenisa. To mój pierwszy post na forum, a dobrą okazją na przywitanie się, będzie analiza meczu pomiędzy Robinem Haase a Mikhailem Youzhnym, który odbędzie się jutro na jednym z kortów w Bukareszcie. Zacznę od Rosjanina, który meczem z Holendrem wita się z rumuńską publicznością. Dla gracza tego kalibru kolejna porażka na starcie (przypomnę mecz 1 rundy w Monte Carlo i porażkę z Seppim) oznaczałaby subiektywną kompromitację, a przecież sądząc po tym, co widziałem we wspomnianej potyczce z Włochem, po kontuzji z Dubaju nie ma już u Rosjanina śladu. Mikhail przyzwyczaił nas do tego, że jest mocny niemal na każdej nawierzchni, a gdy tylko złapie wiatr w żagle to powinien grać jutro swoje. Liczę tu przede wszystkim na jednoręczny backhand i soczysty return z których słynie. Haase, z całym szacunkiem, do &quot;ziemniaków&quot; nie należy, a jego tegoroczne dokonania na clayu (3/5) pozostawiają wiele do życzenia. Ok, na Alunda czy Abdena - Haase potrafi się spiąć, ale wymięka jeśli trzeba trochę dłużej pograć piłką, a clay jak wiadomo braki w umiejętnościach długich wymian obnaża bezlitośnie. Mikhail &#39;to&#39; ma i myślę, że Robin boleśnie to odczuje w jutrzejszym pojedynku. Nie jestem fanem przytaczania H2H, ale jeśli wynosi on 5:0 na korzyść Mischy, to można &quot;podpiąć&quot; to delikatnie pod typ jak znalazł ;) Zauważyłem, że Robin ma skłonność do &#39;pękania&#39; przed dużymi nazwiskami, nie zależnie od formy jaką ów &#39;nazwiska&#39; w danym momencie prezentują.Rosyjski tenisista bez cienia wątpliwości do takowych &#39;dużych nazwisk&#39; się zalicza i mam nadzieję, że jutro Holender potwierdzi tą niechlubną i niepisaną regułę. Trzymam kciuki za Mischę, na którego grzechem byłoby nie postawić po tak zachęcającym AKO.;)

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do foga nie było streamu ale pewnie nie chciało mu się grać i robił szopkę.

A co do Ferrera to zapomniałem wrzucić do działu ;) http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-23-04-2014-sroda-106767.html#post4430721
Gabashvili zagrał DOSKONAŁY mecz. Grał na naprawdę niesamowitym poziomie i wygrał w pełni zasłużenie. Zdominował Ferrera siłą, choć David momentami wyciągał takie piłki, że pozostało tylko bić brawo. Tu nie wierzę, żeby było jakiekolwiek odpuszczanie ze strony Hiszpania. Po prostu Rosjanin zagrał kapitalne zawody. Ciekaw jestem jego gry w kolejnych meczach.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
ATP Bucharest:
???? Haase R. - Youzhny M.
Youzhny M. ::: 1,51 ::: Pinnacle ::: 3/10
Robin Haase w tym sezonie bardzo słabiutko, bilans 5:10. Ostatnio przełamał niechlubną serię 4 porażek z rzędu, ale wygrał z Ebdenem czyli Australijczykiem, a jak wszyscy wiemy &quot;Kangury&quot; nie potrafią grać na nawierzchni ziemnej.
H2H 0:5 i przede wszystkim tym kieruje się w tym meczu. Youzhny pomimo, że ostatnio przegrał z Seppim, to jednak sam mecz był zacięty, a Włoch zaprezentował w tamtym spotkaniu klasę. Z Robinem Haase który gra w kratkę powinien sobie poradzić.
Wynik: 6:3 6:3 ⛔
???? Ungur A. - Istomin D.
Istomin D. ::: 1,92 ::: Pinnacle ::: 3/10
Adrian Ungur to Rumun z poza setki rankingowej. Nie oszukujmy się, ale jest to tak zwany zawodnik z poziomu Challenger. W ATP nie ma czego szukać, bilans rok temu z najbardziej prestiżowej &quot;ligi&quot; tenisa tylko 2:9, w 2012 roku 1:12. To świadczy o jego poziomie. Tutaj co prawda pokonał Pospisila, ale Kanadyjczyk w tym sezonie jest nękany przez kontuzje, do tego na mączce nigdy nie był wirtuozem.
Denis Istomin może nie jest jakimś tenisowym &quot;asem&quot; (w szczególności na nawierzchni ziemnej) to jednak w tym meczu powinien sobie spokojnie poradzić z reprezentantem gospodarzy.
Wynik: 6:4 0:6 3:6 ✅
ATP Barcelona:
???? Verdasco F. - Almagro N.
Verdasco F. ::: 2,02 ::: Pinnacle ::: 3/10
Dziwią mnie te kursy... oj dziwią. H2H 7:3 na korzyść Fernanda. Do tego tak jak już pisałem przy okazji finału w Houston który wygrał Verdsaco, starszy z Hiszpanów dobrze sobie radzi z Nicolasem. Nie wiem czemu po raz kolejny Almagro w meczu jest faworytem.
Nicolas musiał w pierwszym meczu się sporo napocić by ograć Martina Klizana, a moim zdaniem to zwykły tenisowy przeciętniak, pseudo talent roku 2012. Grać i się nie bać!
Wynik: 3:6 3:6 ⛔
???? Giraldo S. - Thiem D.
Giraldo S. ::: 1,99 ::: Pinnacle ::: 3/10
Stawiam tutaj na doświadczenie Giraldo. Wystarczy spojrzeć na jego wyniki z Houston, wszystkie mecze wygrane pewnie między innymi z Robredo czy Gonzalezem z Kolumbii. Jedynie uległ zwycięzcy turnieju Verdasco. Tutaj również zaliczył dwa pewne zwycięstwa.
Dominic Thiem to jeszcze młody zawodnik, co prawda radzi sobie ostatnio nadzwyczaj dobrze to jednak zwycięstwo nad Granollersem który gra w tym roku bardzo kiepsko wcale mnie nie przekonuje. Podobnie zwycięstwo nad podstarzałym Stepnakiem który na nawierzchni ziemnej nigdy nie czuł się dobrze też nie uważam tego jako wielki sukces. Po takim kursie wchodzę z przyjemnością w ten typ.
Wynik: 4:6 6:4 7:5 ✅
???? Robredo T. - Cilic M.
Cilic M. ::: 2,27 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 2:2 i muszę napisać, że Tommy Robredo gra dobrze wtedy kiedy mu się chce. On w mojej opinii znany jest z tego, że momentami potrafi przejść obok meczu totalnie obojętnie. Cilic w tym roku gra nadzwyczaj solidnie. Poza wpadką w Monte-Carlo 6:1 6:0 ze zwycięzcą turnieju Wawrinką, w tym sezonie zrobił całkiem dobre wyniki. Mecz uważam z szansami 45-55 na korzyść Cilica, a skoro kursy są jakie są, to polecam typ każdemu.
Wynik: 5:7 7:6(3) (5)6:7 ✅

wrona666 +1 Punkty
pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Montanes - Gulbis ✅ 5-7 1-6 Tak kończą tenisowe zera

Gulbis - 1.45@Expekt
0:2 - 2.10 @Expekt

Montanes już wczoraj powinien pakować rakiety do torby i już dzisiaj ich nie wyciągać, jego szczęście że grał wczoraj z idiotą, który dał mu wygrać bo tam powinno się skończyć 2-0 dla ukraińca.Dzisiaj gra z drugim idiotą ale dzisiaj już przegra bo ile się może ślizgać taki tenisowy unskill.Gulbis udanie grał od początku tego sezonu, półfinał w Rotterdamie, wygrana w Marsylii, ćwierćfinał na IW, o hiszpańskim pachołku nie ma co pisać bo on na twardej przegrywa wszystko jak leci, chyba że trafi na kogoś słabszego od siebie a to jest wyczyn znaleźć kogoś takiego.Mączka to nie jest to co najbardziej odpowiada Gulbisowi ale to dzisiaj nie będzie miało znaczenia, zagrał tutaj dobry turniej w zeszłym roku i na pewno będzie chciał tutaj jeszcze pograć, a nie wyobrażam sobie żeby przegrał tutaj z tenisowym &quot;Wawrzyniakiem&quot;.Montanes w tym sezonie z nikim znaczącym jak na razie na mącze nie wygrał, Belucci bez formy, De Schepper, Matosevic czy bezmózg Paire, a tutaj w 1 rundzie męczył się z jakimś Lopezem, który gra 1 turniej w tym roku, dla Gulbisa to dopiero 3 mecz na mączce w tym sezonie, tutaj w 1 rundzie po ciężkim meczu wygrał 2-0 z Gimeno - Traverem.Jeśli Gulbis podejdzie poważnie do tego meczu i będzie skoncentrowany to powinien to łatwo wygrać, nawet 2-0. H2H 1:3 dla Łotysza, tylko w jednym meczu między nimi nie było do 0.

gawronix +2 Punkty
trick89 +8 Punkty
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ATP Bucharest:

???? Ungur A. - Istomin D.
Istomin D. ::: 1,92 ::: Pinnacle ::: 3/10

Adrian Ungur to Rumun z poza setki rankingowej. Nie oszukujmy się, ale jest to tak zwany zawodnik z poziomu Challenger. W ATP nie ma czego szukać, bilans rok temu z najbardziej prestiżowej &quot;ligi&quot; tenisa tylko 2:9, w 2012 roku 1:12. To świadczy o jego poziomie. Tutaj co prawda pokonał Pospisila, ale Kanadyjczyk w tym sezonie jest nękany przez kontuzje, do tego na mączce nigdy nie był wirtuozem.
Denis Istomin może nie jest jakimś tenisowym &quot;asem&quot; (w szczególności na nawierzchni ziemnej) to jednak w tym meczu powinien sobie spokojnie poradzić z reprezentantem gospodarzy.

???? UNGUR vs ISTOMIN dla Mecz WYNIK 64 06 36 ⛔
KURS: 2.10
Bet365

@edit
dobrze się zaczęło ale skończyło ciulowo :;/:

Szybko bo zaraz mecz...
Z całym szacunkiem SZAKALU ale chyba nie oglądałeś w tym turnieju Ungura... Nie rozumiem na czym opierasz teorię, że &quot;jednak w tym meczu powinien sobie spokojnie poradzić z reprezentantem gospodarzy&quot; ?? Nie zwalałbym pokonanie Vaska ze względu na jego kontuzję - Ungur był po prostu lepszy w tamtym meczu.
Owszem, może od jakiegoś czasu Ungur grywa zwykle w Chelkach to jednak nie znaczy, że w turnieju ATP sobie nie poradzi ???? Tutaj grając &quot;u siebie&quot; prezentuje się całkiem fajnie, oglądałem jego mecze z Pospisilami (obydwoma) i niektóre zagrania czapki z głów! Nawierzchnia jak najbardziej przemawia za Rumunem - Istomin żadko grywa na CLAY i większych sukcesów na tej nawierzchni nie osiąga. Po takim kursie (aktualnie trochę spadł) myślę, że warto spróbować w stronę Rumuna.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Nishikori-Golubev Typ 2 +4,5 1,95⛔ Była szansa w 2 secie 3:0 i podanie 4:2 i podanie

Nie wpadałbym w taki hurra optymizm co do Japończyka, jakby Bautista miał lepsze podanie to nie byłoby w turnieju Keia,Golubev jest niedoceniany przez większość użytkowników tego forum jednak ja widzę w nim duży potencjał i powtarzalność, warto wspomnieć czasy kiedy wygrywał 500 w Hamburgu,i wydaje mi się że taka forma wraca.. Widziałem go w starciu z Wawrinka na Davis Cupie i zagrał mega solidny mecz, zawodnik odporny psychicznie i dający z siebie maksimum, styl gry bardziej na twarde korty lecz potrafi zaskoczyć szybkim skończeniem akcji lub umiejętnym usypianiem rywala, często gra slajsem jak i serwis dosyć mocny rotowany, Kei nie jest jakimś wirtuozem gry na Clayu i myślę że nie wygra tego spotkania tak łatwo jak i Kazach da z siebie maksimum więc zabezpieczam się dodatnim handi.

Gabashvili-Cervantes-Heguen Typ 1 1,30 Bet365✅✅✅
Gabashvili zagrał świetne spotkanie z Ferrerem jak i w poprzednim turnieju we Francji doskonale pierwszego seta z Nadalem, gra agresywnie i mądrze taktycznie wie kiedy skończyć akcje, niezły na returnie, jak i serwis mądrze grany szaruje rotacją i ciężko go rozgryźć, co do jego rywala to co mogę napisać ze zapowiadał się na zawodnika top 100, trochę gorsza wersja Carreno-Busty lecz gra bardziej ofensywnie ale z defensywą jak i drugim podaniem ma mega kłopot, myślę że Rosjanin nie powinien mieć większych problemów z Hiszpanem który dopiero wraca do optymalnej dyspozycji z 2012 roku a przeciwników miał do tej pory dosyć słabych

Giraldo-Thiem Typ 1 1,85 Bet365✅✅✅
Giraldo bardzo regularny i to go różni od zerowego Marcela że potrafi skończyć akcje,dobry w defensywie, świetnie przygotowany kondycyjnie, Thiem potrafi skończyć akcję jak i długo usypiać rywala i przejść do ataku jednak z takim profesorem jak Giraldo na kortach ziemnych będzie miał niezwykle trudno jak i serwis nie powinien mu pomagać, według mnie wygra tutaj większy doświadczenie lecz radze nie szarżować ze stawką...

Gulbis-Montanes Typ 1 1,44 Bet365✅✅✅
Co do tego meczu mam trochę więcej wątpliwości ale zaufam Ernestsowi który jest według mnie lepszym tenisistą niż Montanes,lepsze podanie jak i gra kątowa która powinna przynieść w tym spotkaniu wiele punktów, do dzisiaj się zastanawiam jak Dolgopolov mógł przegrać z nim mecz? Dla mnie Gulbis to materiał na top10 jeśli tylko poprawi swoje zaangażowanie na korcie i opanuje emocję, Montanes to typowy karaczan który wie jak usypiać rywala na korcie co oceniam jak słabe.. Jeśli psychika nie siądzie to Łotysz spokojnie wygra mecz...

Haase-Youzhny Typ 2 1,50 Bet365 ???? Żenua
Jeden i drugi w tym sezonie nie zachwyca, jednak Michail potrafi grać na cegle, to co widziałem w meczu Haase z Nedovyesovem to jakaś zakrawa, wiele błędów i totalna beznadzieja poziom ITF, Youzhny to dla mnie lepszy tenisista i raczej powinien to wygrać, seriws jak i 1bh na dobrym poziomie, jak i nienaganna technika, do tego spryt i dużo wędrówek do siatki powinno mu dać zwycięstwo
Verdasco-Almagro Typ 1 1,90 Bet365???? Jak mogłem się złapać na tą podpuchę przecież Dasco jest zerowy? Tak to jest jak się nie oglądało go ani razu w tym sezonie...

Możę zacznę od formy obydwu panów, Verdasco w dobrej formie, wygrany turniej w Houston jak i dobry mecz z De Schepperem, jak widać forma przyszła na odpowiedni moment czyli na turnieje ceglane, h2h na korzyść Fernando aż 8-3! przy tym większość wygranych na mączce,Almagro słaby w tym sezonie, nie może odnaleźć formy z przed roku jak i dwóch sezonów, 1bh coraz słabszy jednak należy uważać na serwis i atomowy FH, męczarnie z Klizanem w poprzedniej rundzie i ogólnie kiepski mecz, z własnego doświadczenia wiem że h2h najbardziej sprawdza się na cegle i widać ze Verdasco ma patent jak ogrywać Nicolasa na tej nawierzchni, należy wspomnieć również o psychice Almagro- jesli mu nie idzie oddaje seryjnie punkty, ja wchodzę w taki kurs z uśmiechem na twarzy

trick89 +8 Punkty
Status
Zamknięty.