>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Barcelona 18-25.04.2010

Status
Zamknięty.
M 14

mrbork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemki :p

Robert - Istomin 1 1.47

Mecz bardzo pewny. Robert wrócił do dobrej gry, ta nawierzchnia jest jego ulubioną więc nie widze żadnych powodów aby wygrać miał Uzbek. Denis lepiej czuje sie na szybszych kortach. Robert to prawdziwy drwal, jest cierpliwy i to zapewni mu dzisiaj zwycięstwo nad znacznie niżej notowanym przeciwnikiem.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Russell - Ramos-Vinolas @ 1.95
Coś bukmacherzy na tym turnieju dają jak narazie niezłe valueki. Michael Russell chyba jest brany stereotypowo że Amerykanie są groźni tylko u siebie i jedynie na szybkich nawierzchniach, nic bardziej mylnego przy Russellu który spokojnie z determinacją będzie bił mocno, skutecznie i długo będzie to bardzo nie wygodny rywal dla młodego Vinolasa który samym wejściem do #500tki powinien się cieszyć, młody Hiszpan potrafi rzeźbić ale przy doświadczeniu jakie ma Michael nie sądzę by Amerykanin nie pokusił się o zwycięstwo i zainkasowanie jakiś 20pkt do rankingu i skrzyżowanie rakiet z Panem FH który w tym sezonie naprawdę gra poniżej poziomu.

Kompletnie się z Tobą nie zgodzę!
Vinolas wyeliminował takiego tuza jak Nicolas Lapentti 7-6 6-7 6-4, który kelnerem do obsługi innych nie jest, i oczywiście że to Hiszpan w dodatku leworęczny. I to w dodatku ograł Nicolasa tutaj w Barcelonie :!: Lapentti gra dalej bo ktoś się wycofał z turnieju, bo tak to by pakował manatki.
Nie wiem jak gra Hiszpan, ale ja jednak pokuszę się z typem na zwycięstwo bo raczej bardziej przemawia do mnie to że ; Mączka+ Hiszpan+leworęczny
niż Amerykanin+mączka ;) w dodatku Russel gra 1 mecz w tym sezonie na clay.
Russel-Vinolas - 1,65 ✅

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tak jak pisałem wcześniej, nie można kierować się w tym wypadku stereotypem że na clayu Amerykanie grać nie potrafią. Russel zdecydowanie wie jak się poruszać na tej nawierzchni, jego styl gry predysponuje go do dobrych wyników na clayu. Oczywiście nie piszę tego aby negować typ ( mimo że sam gram Russela, dlaczego napisałem pare postów wyżej ), po prostu nie każdy rodak Roddicka gra tak jak Andy, nie wrzycajmy wszystkich do jednego worka.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Robert vs Istomin 1,42
Dzisiaj jak dla mnie peffka dnia. Francuz bardzo solidny zawodnik, w tym sezonie zdecydowany prores, naprawdę dobrę wyniki. Mączka na pewno dla niego, wychował sie na takich kortach... Istomin w tamtym sezonie mial dobry okres, ale w tym sezonie zdecydowanie zawodzi, w Houston szybka porażka z malo znanym grajkiem, tutaj z solidnym Francuzem nie ma czego szukać. Robert spokojnie go wypunktuje.
Oprocz tego Montanes 1,30 ale juz nie bede pisał analizy. Chardy bez formy od dawna, Monates w gazie.... brać ????

mazepa 75

mazepa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Prasa a pokaż mi Amerykanina, który coś ugrał na clayu. Przeglądam ranking i w pierwszej setce nie widzę żadnego takiego. Wystarczy prześledzić rok 2009. Isner, Querrey, Black, Ram, i właśnie Russel nic na clayu nie osiągnęli i zaliczali porażki z dużo niżej notowanymi zawodnikami. Zgadzam się z Krzysztofem, Hiszpan gra u siebie i wygrana z Lapenttim to raczej nie był przypadek.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie Odeśnik final tamtorocznego Houston on i właśnie Hard Mike pasują mi najbardziej na mączkę z Amerykanów, ale możemy się spierać cały czas. Końcowy rezultat nam pokażę czy Amerykanin da radę Hiszpanowi.

N 2

najdzel9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja gram gulbisa. utaslentowany lotysz jest w niezlej dyspozycji i raczej bez problemow powinien uporac sie z luczakiem ktorego widzialem w meczu ze staracem i gral kompletne dno. masa niewymuszonych bledow. moim zdaniem rowniez gulbis dzis wygra. eloo

B 33

bodziorex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spotkanie: Ilhan- Hewitt
typ: DW 1-2
kurs 4
expekt
ANALIZA:
przed nami spotkanie 1 rundy tenisowego turnieju panow rozgrywanego na kortach ceglanych w Barcelonie. Naprzeciwko siebie stana - zajmujacy aktualnie 123 pozycje w swiatowym rankingu turek Illhan Marsel oraz okupujacy 32 lokate dobrze znanym wszystkim sympatykom tenisa na calym swiecie Australijczyk LLeyton Hewitt. Dla Turka bedzie to juz drugie spotkanie w tym turnieju, bowiem musial grac 1 swoj juz w kwalifikacjach gdzie pokonal Borisa Paschanskiego 2-1 w setach. Dla Australijczyka natomiast ostatnim wystepem byl turneij w Houston gdzie przegral juz w 2 rundzie Juanem Ignacio Chela 4-6 3-6. Hewitt zapoznal sie juz dobrze z kortami w Barcelonie bowiem tutaj rozgrywal wczoraj pojedynek deblowy gdzie w parze z Knowlesem pokonali 2-0 M. Melo i Soaresa. Jesli chodzi o pojedynek Turka i Lleytona to obaj panowie jeszcze ze soba nie grali. Dzis stawiam na zwyciestwo tego wyzej notowanego aczkolwiek uwazam iz Marsel napsuje mu w tym pojedynku sporo krwi dlatego typuje wygrana Hewitta dopiero w 3 secie.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
spotkanie: Ilhan- Hewitt
typ: DW 1-2
kurs 4
expekt
ANALIZA:
przed nami spotkanie 1 rundy tenisowego turnieju panow rozgrywanego na kortach ceglanych w Barcelonie. Naprzeciwko siebie stana - zajmujacy aktualnie 123 pozycje w swiatowym rankingu turek Illhan Marsel oraz okupujacy 32 lokate dobrze znanym wszystkim sympatykom tenisa na calym swiecie Australijczyk LLeyton Hewitt. Dla Turka bedzie to juz drugie spotkanie w tym turnieju, bowiem musial grac 1 swoj juz w kwalifikacjach gdzie pokonal Borisa Paschanskiego 2-1 w setach. Dla Australijczyka natomiast ostatnim wystepem byl turneij w Houston gdzie przegral juz w 2 rundzie Juanem Ignacio Chela 4-6 3-6. Hewitt zapoznal sie juz dobrze z kortami w Barcelonie bowiem tutaj rozgrywal wczoraj pojedynek deblowy gdzie w parze z Knowlesem pokonali 2-0 M. Melo i Soaresa. Jesli chodzi o pojedynek Turka i Lleytona to obaj panowie jeszcze ze soba nie grali. Dzis stawiam na zwyciestwo tego wyzej notowanego aczkolwiek uwazam iz Marsel napsuje mu w tym pojedynku sporo krwi dlatego typuje wygrana Hewitta dopiero w 3 secie.
Bardzo dobry Typ!Sam podałem taki w Konkursie.Dzień niespodzianek w Barcelonie trzeba wykorzystać,Myślę,że Turek powinien powalczyć na tej nawierzchnii z Kangurem,Chociaż na Hardzie Marsel też prezentuje się dobrze,Lleyton już od dobrych kilku lat tak właściwie nic nie prezentuje,Pokazuję sie tylko podczas Wielkiego Szlema w Melbourne,ale jak wiadomo większośc zawodników czuje się najlepiej w Domu,Licze na zacięty pojedynek i jeśli nie w trzech,to w dwóch zaciętych setach,Come on Marsel!;)

Z 0

zirconek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robert vs Istomin 1,42

Dzisiaj jak dla mnie peffka dnia. Francuz bardzo solidny zawodnik, w tym sezonie zdecydowany prores, naprawdę dobrę wyniki. Mączka na pewno dla niego, wychował sie na takich kortach... Istomin w tamtym sezonie mial dobry okres, ale w tym sezonie zdecydowanie zawodzi, w Houston szybka porażka z malo znanym grajkiem, tutaj z solidnym Francuzem nie ma czego szukać. Robert spokojnie go wypunktuje.

Oprocz tego Montanes 1,30 ale juz nie bede pisał analizy. Chardy bez formy od dawna, Monates w gazie.... brać ????

Przed meczem Roberta dokładnie to samo pomyslałem a tutaj taki klops. To mówi tylko o jednym, tenis to zło jednak jak to Vader mówi. Na Roberta wskazywało po prostu wszystko, w ogóle &#39;&#39;dziwny&#39;&#39; ten mecz. To jest mimo wszystko sport indywidualny i gracze nie moga przewidziec w jakim humorku jest np. taki robert. Ja definitywnie kończe obstawiac ten sport po dzisiejszym meczu i Wam również to polecam. Tak w ogóle to widze, że Monti też niezłe lody kręci

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przed meczem Roberta dokładnie to samo pomyslałem a tutaj taki klops. To mówi tylko o jednym, tenis to zło jednak jak to Vader mówi. Na Roberta wskazywało po prostu wszystko, w ogóle &#39;&#39;dziwny&#39;&#39; ten mecz. To jest mimo wszystko sport indywidualny i gracze nie moga przewidziec w jakim humorku jest np. taki robert. Ja definitywnie kończe obstawiac ten sport po dzisiejszym meczu i Wam również to polecam. Tak w ogóle to widze, że Monti też niezłe lody kręci
Zgodzę się z Tobą w 100% Byłem przekonany ze Stephane wygra z Istominem i to w stosunku 2:0,była to moja Perełka na dziś,Na szczęście nie zdąrzyłem zagrać:-|.Przebieg meczu faktycznie niesamowity,na Początek od razu od Break&#39;a rozpoczął Francuz,wygrał pewnie swój serwis i miał już 3 BP na 3:0 przy kolejnym podaniu Denisa,i wtedy wszystko sie odwrociło,Istomin doprowadził do 3:3,pózniej Panowie trzymali swój serwis aż do TB w którym lepszy okazał się Uzbek.2 Set od mocnego Uderzenia rozpoczął Żabojad i po chwili było po secie,wynik 6:1 dawał do myślenia... wydawało się że Wraca do meczu i raczej nie da sobie wyrwać zwycięstwa.No i w Trzecim secie znów Klops:razz: Uzbek od razu dwukrotnie przełamał Francuza i było po zabawie,4:0 a na koniec 6:1 i mamy dość sporą jak dla mnie niespodziankę,chociaż Laik tego nie zauważy,bo Istomin to napewno bardziej znane na chwilę obecną nazwisko w ATP,Myślę ze niedługo to się zmieni bo Robert Stephane przeżywa drugą młodość i jest to materiał na bardzo dobrego Tenisistę.Pzdr!

M 0

mails

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie dziś dzień nazwałbym to ,, sporych zaskoczeń&quot; Montenes przegrał swoje spotkanie, RObert tak samo.
Mnie tez osobiscie bardzo ciekawi ten mecz ????
A.Seppi-A.Martin- kurs na Seppiego jak dlamnie nie do grania

mazepa 75

mazepa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Tak jak mówiłem i nie tylko ja Hiszpan rozjechał Amerykanina. Dla mnie to była &quot;perełka&quot; dnia dzisiejszego., a raczej wczorajszego można było po kursie 1,80 złapać Ramosa. Zaraz się zacznie mecz Lapentti vs Melzer stawiam, że Ekwadorczyk wygra ten mecz.

dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś od rana same niespodzianki. Żaden z faworytów zakładanych przez buki po za Ramosem nie dał rady. Hewitt również 3 setówka w której sie właśnie męczy. Na dzis zostało jeszcze 7 sptkań. I toretycznie wiekszość faworytów powinna sobie poradzić. Teoretycznie. Najciekawszym spotkaniem bedzie mecz Lopeza z Dogopolovem. jeśli Hiszpan dziś nie wygra to będzie oznaka jego sporego regresu. Hanescu,Soda, Seppi, Almago i Robredo nie powini mieć wiekszych problemów. Gulbis jak zawsze niobliczalny noi wyzej wsspomniany Lopez
Lopez
Hanescu
Seppi
Gulbis
Robredo
Almagro
Soda

Niech pokazą że i tym lepszych chce sie grać w Barcelonie ????

danni 8

danni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Na szczęście chociaż Lopez i Gulbis nie zawiedli. ;) Właściwie to miałem zamiar stawiać dzisiaj tylko na nich, ale zajrzałem na forum, patrze co obstawiają ludzie i sobie myślę mają racje. Montanes pewnie wygra, a co tam na Russela tez postawię, z niedoświadczonym Hiszpanem musi dać radę. A tu zonk ???? . Mimo to wcale nie uważam, jak już ktoś wcześniej pisał, że tenis to zło. We wszystkim się czasem przegrywa. Też kiedyś miałem niechęć do tenisa, ale ostatnio zmieniłem zdanie. Warto grać tenis, zwłaszcza kobiet, bo tam wszystko jest jeszcze bardziej przewidywalne. Dzisiaj przegrywali faworyci, ale przecież cały czas przegrywać nie będą. Pewnie jutro znowu z rozsądnymi typami uda się coś ugrać ;).

akabibdudka 0

akabibdudka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Warto grać tenis, zwłaszcza kobiet, bo tam wszystko jest jeszcze bardziej przewidywalne.
WTA przewidywalne? Tenis kobiet? Tenis kobiecy nie jest nazywany w niektórych środowiskach nawet sportem, kobieta ma zły dzień, okres czy cokolwiek to gra nieobliczalnie. Kobiety przy wyniku *5:1 potrafią przegrać 5:7. Kobiecy tenis jest najbardziej nieprzewidywalnym sportem jaki kiedykolwiek grałem, praktykuję obstawianie tenisa od dłuższego czasu i ze swojego doświadczenia mówię, że nie warto grać WTA, dla przykładu Zvonareva płacze w co trzecim meczu, Azarenka przy dwóch przełamaniach psuje mecz, Venus Williams co chwila robi DF. ATP jest dużo bardziej przewidywalne, faceci grają pewnie i konsekwentnie. Wiadomo, jak w każdym sporcie są wyjątki. Ale odradzam grania WTA.
A na jutro polecam:
Melzer @1.35
Schwank @2.00
Gulbis @1.70
Lopez @1.30
Garcia-L. G. @1.30
Pozdrawiam ????

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No ja nie do końca zgadzam się z Twoimi propozycjami. Masówka na Schwanka ma swoje uzasadnienie w ostatnich kiepskich występach Hewitta, ale ja poczekam tylko aż kurs na Kangura będzie wyższy niż 2,0 i wtedy chętnie na niego postawię pieniądze. Jest znacznie lepszym zawodnikiem, a poza tym nie wiadomo, jak Schwank zachowa się, jeśli chodzi o stronę mentalną - wszak Hewitt zniszczył go w zeszłym sezonie podczas Quenn&#39;s 6-0, 6-1. Co prawda zupełnie inna nawierzchnia, ale wspomnienia pozostają te same ???? .
Po drugie, zastanawiam się nad zagraniem na Alberto Martina. Bolelli pokonał kontuzjowanego Robredo i szansa, że jutro przegra jest całkiem spora. A kurs na Hiszpana grubo ponad 3, pewnie jeszcze wzrośnie, więc poczekam.
Typ podany wczoraj :
Tsonga - Hajek 2 6.16
analiza kilka postów wyżej
Hewitt - Schwank 1
Bolelli - Martin 2

danni 8

danni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WTA przewidywalne? Tenis kobiet? Tenis kobiecy nie jest nazywany w niektórych środowiskach nawet sportem, kobieta ma zły dzień, okres czy cokolwiek to gra nieobliczalnie. Kobiety przy wyniku *5:1 potrafią przegrać 5:7. Kobiecy tenis jest najbardziej nieprzewidywalnym sportem jaki kiedykolwiek grałem, praktykuję obstawianie tenisa od dłuższego czasu i ze swojego doświadczenia mówię, że nie warto grać WTA...
Może masz rację, ja tenisa długo nie gram. Jednak póki co z babkami dużo lepiej mi wychodzi niż z facetami i dlatego wyraziłem taką opinię. Może wiele zależy też od mojego sposobu/stylu grania, tego jakie kursy dobieram itp., a może po prostu w dłuższej perspektywie czasu przyznam Ci rację. Póki co dla mnie WTA górą. Dla przykładu podam Wozniacki na którą buki nie wiedzieć czemu wystawiały ostatnio dość wysokie kursy mimo iż jest na fali wznoszącej i można było to wykorzystać. Podobnie ze Stosur, która prowadziła ze Zvonarewą już 2:0 w gemach i było widać, że zmiecie swoją przeciwniczkę, a mimo to kurs live na nią nadal utrzymywał się wysoki.
Co do jutra to moje pewniaki:
Gasquet - Verdasco 2 @ 1,27 ✅
Granollers - Ferrer 2 @ 1,14 ✅
Lopez - Istomin 1 @ 1,37 ✅
Kurs całkowity takiego kuponu to 1,98. Nic tylko cieszyć się jutro wieczorem z wygranej ;). Mam nadzieje, ze jutro gospodarze będą rządzić w Barcelonie. Myślę, że poza tym warto zwrócić uwagę na Gulbisa ✅ i Garcia-Lopez. ✅

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawie też wygląda pojedynek De Bakkera z Gimeno - Traverem. Hiszpan w całej swojej profesjonalnej karierze wygrał 311 meczy z czego aż 291 na mączce, co pokazuje, że to jest jego ulubiona nawierzchnia. Na ich gra bardzo rzadko. Wczoraj pokonał Monaco. Kwalifikacje przebrnął bez najmniejszych problemów. Holender również grał najczęściej na kleju, gdzie jego statystyski opiewają się na 91 wygranych na tej nawierzchni spośród 167 wygranych w całej karierze zawodowej. De Bakker ostatnio prezentuje niezłą formę. Przegrywa tylko z najlepszymi. W Monte Carlo z Nadalem, w Miami z Berdych i wreszcie w Indian Wells z Roddickiem. Patrząc na wczorajszy wyniki oraz statyski kurs 2.10 to chyba promocja na Gimeno - Travera.
Mógłby ktoś napisać trochę o formie obu panów, bo niestety nie miałem okazji oglądać ich ostatnio? Holendra widziałem w meczu z Nadalem, gdzie nie miał największych szans i gładko przegrał, ale to chyba nie ma nic wspólnego z jego obecną formą.

K 76

krajos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawie też wygląda pojedynek De Bakkera z Gimeno - Traverem. Hiszpan w całej swojej profesjonalnej karierze wygrał 311 meczy z czego aż 291 na mączce, co pokazuje, że to jest jego ulubiona nawierzchnia. Na ich gra bardzo rzadko. Wczoraj pokonał Monaco. Kwalifikacje przebrnął bez najmniejszych problemów. Holender również grał najczęściej na kleju, gdzie jego statystyski opiewają się na 91 wygranych na tej nawierzchni spośród 167 wygranych w całej karierze zawodowej. De Bakker ostatnio prezentuje niezłą formę. Przegrywa tylko z najlepszymi. W Monte Carlo z Nadalem, w Miami z Berdych i wreszcie w Indian Wells z Roddickiem. Patrząc na wczorajszy wyniki oraz statyski kurs 2.10 to chyba promocja na Gimeno - Travera.
Mógłby ktoś napisać trochę o formie obu panów, bo niestety nie miałem okazji oglądać ich ostatnio? Holendra widziałem w meczu z Nadalem, gdzie nie miał największych szans i gładko przegrał, ale to chyba nie ma nic wspólnego z jego obecną formą.
Ja tam też nie oglądałem meczów De Bakkera, ale po ostatnich wynikach to on dla mnie jest faworytem w tym meczu :razz: może i się mylę, ale to na niego mnie kusi postawić :grin:
Nie mam za bardzo czasu pisać dzisiaj o moich spekulacjach i podejrzeniach co do dzisiejszych meczy to podam tylko same typy:
De Bakker - Gimeno Traver 1.7
Gulbis - Chardy 1.7
Bellucci - Hanescu 1.57
Lopez F. - Istomin 1.44

Status
Zamknięty.