>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Barcelona, 18-24.04.2011

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
To sobie grajcie na Nadala po 1,10 ????
Ferrer to na dzisiaj ogromne value po takim kursie. Rafa jest zdecydowanym faworytem, ale nie tak jak na to wskazuje kurs, a powiedzmy 60% - 40%. Gra powinna być bardziej wyrównana. Po Rafie znacznie gorszego dnia czy coś się nie spodziewam, bo to, jak ktoś powiedział, maszyna na mączce, ale na pewno możemy oczekiwać kontynuacji świetnej gry ze strony Davida. Zresztą pisałem analizę wyżej, więc nie będę się powtarzał. Nie będę płakał, jak wygra Nadal, a jeżeli przegra, to się będę zajebiście cieszył, tak to wygląda z mojej strony, więc nie rozumiem spinaczy za 5 groszy.
Pozdróweczki

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja osobiście oceniłbym szansę właśnie w stosunku około 65/35% dla Nadala,ale nie neguję tych,którzy szukają niespodzianki,bo niecałe 20 minut temu para ATP Doubles nr.1 bracia Bob i Mike Bryanowie przeje....grali w Finale ze Scottem Lipskim i Santiago Gonzalezem,na których kurs oscylował w granicach właśnie @6,00,powiecie że niespodzianka?Wcale nie,Panowie zagrali kapitalny turniej i nawet po statystykach można było zobaczyć,że warto na nich zagrać,czasem warto spróbować typu przeciwko &quot;nazwiskom&quot; Bryanowie nie takie spotkania już wtapiali,na Ferrera osobiście też spróbuję,już w Monte Carlo można było zobaczyć,jak wyrównany był to mecz,zdecydowały detale,dzięki który to Rafa wygrał,dziś może być podobnie,jednak David na pewno powalczy;)
Rafa Nadal vs David Ferrer
David Ferrer @7,50
Bet365

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
R.Nadal-D.Ferrer 2 7.4
Pojedynek powinien być wyrównany kto jak kto ale Ferrer ma spore szanse na jakąś niespodzianke.Obaj grali niedawno wtedy lepszy okazał się Nadal po zaciętym meczu.David ma spore umiejętności na tej nawierzchni jako jeden z nielicznych może powalczyć z Rafą.Ferrer jest bardzo dobry w wymianach,sporo przebija ale potrafi też skończyć.Sądze że Pitbull zagryzie dzisiaj Rafe.Mecz rozpocznie się za kilka minut także Vamos David.

S 98

skazany10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piastów
To sobie grajcie na Nadala po 1,10 ????

Ferrer to na dzisiaj ogromne value po takim kursie. Rafa jest zdecydowanym faworytem, ale nie tak jak na to wskazuje kurs, a powiedzmy 60% - 40%. Gra powinna być bardziej wyrównana. Po Rafie znacznie gorszego dnia czy coś się nie spodziewam, bo to, jak ktoś powiedział, maszyna na mączce, ale na pewno możemy oczekiwać kontynuacji świetnej gry ze strony Davida. Zresztą pisałem analizę wyżej, więc nie będę się powtarzał. Nie będę płakał, jak wygra Nadal, a jeżeli przegra, to się będę zajebiście cieszył, tak to wygląda z mojej strony, więc nie rozumiem spinaczy za 5 groszy.

Pozdróweczki

jakie napinanie człowieku ;) Po prostu dużo ludzi czyta te analizy, a jak piszesz takie bzdury, że oceniasz szanse 60% do 40% to szkoda mi tych ludzi, którzy biorą później te typy od ciebie. Zresztą finał bardzo przyjemny dla oka, ale niestety mniej się Ferrer postawił niż ostatnio w Monte Carlo. Jeśli nie będzie kontuzji to ja już jutro stawiam Nadala na zwycięzce RG po kursie 3.00. I serio szukajcie niespodzianek gdzie indziej, ale nie w pokonaniu Nadala bo śmiech pojawia się na twarzy czytając takie posty jak Pana LubieKebab.

Ave Rafa!

christopher48 // Widzę, że już ktoś spytał o to pod spodem, ale ja też zapytam. Kurs 3,00 na to, że Nadal wygra RG. W jakim buku?
I jeszcze jedno: piszesz, że śmiech się pojawia na twarzy jak czytasz jakieś posty. Otóż każdy ma prawo do własnego zdania i do własnej oceny szans przed meczem, oczywiście jeżeli tylko nie ma tam rażących przekłamań.

stachu88 131

stachu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakie napinanie człowieku ;) Po prostu dużo ludzi czyta te analizy, a jak piszesz takie bzdury, że oceniasz szanse 60% do 40% to szkoda mi tych ludzi, którzy biorą później te typy od ciebie. Zresztą finał bardzo przyjemny dla oka, ale niestety mniej się Ferrer postawił niż ostatnio w Monte Carlo. Jeśli nie będzie kontuzji to ja już jutro stawiam Nadala na zwycięzce RG po kursie 3.00. I serio szukajcie niespodzianek gdzie indziej, ale nie w pokonaniu Nadala bo śmiech pojawia się na twarzy czytając takie posty jak Pana LubieKebab.

Ave Rafa!
Można wiedziec u jakiego buka jest kurs 3.00 na Nadala ze wygra RG? Przeglądam oferty i widze max 1.6.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moze i kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale tak jak kolega wyzej napisal, KTO NORMALNY daje szanse 60 do 40 w meczu gdzie gra Nadal na C L A Y U? To jest poprostu wielkie wprowadzanie ludzi w blad i koniec kropka. A co do kursu 3.00 na wygranie RG przez Rafy to to jest niemozliwe.

Status
Zamknięty.