>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour 06-13.10 - Sztokholm, Moskwa, Wieden

Status
Zamknięty.
M 0

mlody16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gulbis przegrał ale w pełni na własne życzenie ;] no nic czekamy na Montiego i Schwanka. Pablo Aimar bardzo trafna wypowiedź, też oglądałem ten mecz Gulbis - ToJo i to co prezentował Szwed to żenuła była. Albert jeśli zagra solidnie to wygra to spotkanie i jestem o tym przekonany.

EDIT

Monti jak na razie 1:0 w setach. Roxanko chyba będziesz musiała coś odwołać i złapać trochę respektu. Bo widzę, że masz się za nie wiadomo jaką typerkę a statystyki mówią, że wcale taka doskonała nie jesteś. Za nim powiesz, że ktoś nie wie o czym mówi dokładniej przeanalizuj spotkanie. Pozdro kto grał na Montiego.

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
North Side
Patrze na livescore z tego meczu i to jest istna patologia ... łamią sie jak dzieci w ogóle nie można chyba nazwac tego tenisem. Pewnie Montanes wygra i wejdzie mi ten kupon ale i tak nie mam słów, oby jak najmniej takich spotkań na kortach tenisowych, pozdro...

M 0

maciasb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Szkoda, że zamiast Andreeva pokazywali live Safinke bo jestem ciekaw co się stało Igorowi, myślę, że jakieś naciągnięcie mięśnia albo inne paskudztwo przy stanie 6/3 5/2, bo punkty dla Chardego i asy zaczęły lecieć ze hoho ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Gulbis przegrał ale w pełni na własne życzenie ;] no nic czekamy na Montiego i Schwanka. Pablo Aimar bardzo trafna wypowiedź, też oglądałem ten mecz Gulbis - ToJo i to co prezentował Szwed to żenuła była. Albert jeśli zagra solidnie to wygra to spotkanie i jestem o tym przekonany.

EDIT

Monti jak na razie 1:0 w setach. Roxanko chyba będziesz musiała coś odwołać i złapać trochę respektu. Bo widzę, że masz się za nie wiadomo jaką typerkę a statystyki mówią, że wcale taka doskonała nie jesteś. Za nim powiesz, że ktoś nie wie o czym mówi dokładniej przeanalizuj spotkanie. Pozdro kto grał na Montiego.
Mlody i czym ty się podniecasz, że udało Ci sie z Montanesem? Po prostu fart. Z trzech meczów, które typowałem odwrotnie od Ciebie, tylko jeden nie wszedł, właśnie ten Montanes. Gonzo pokazał charakter i wygrał przegrany mecz, w którym obronił kilka piłek setowych w drugim secie. A ten Wasz Schwank?? Nie istniał (tak jak myślałem) w meczu z Moyą. No cóż, jutro kolejny dzień wojaży typerskich. Zobaczymy kto jak wypadnie...

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Del Potro J.M. - Kohlschreiber P. Zakład na set
Typ: 2:0
Kurs: 2,35
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:

Nie rozumiem trochę takiego kursy na ten właśnie typ. Del Potro jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i jednym z faworytów całego turnieju. Sądzę że Del Potro chce ten turniej wygrać co znacznie przybliżyło by go do kończącego sezon turnieju Masters. Aktualnie w rankingu ATP Champions Race (9 pozycja) traci zaledwie 2 pkt do wyprzedzającego go 8 Jamesa Blake&#39;a. Sądzę że występ w Masters jest jego głównym celem na końcówkę tego sezonu, a aby tam awansować musi zdobyć jak najwięcej punktów w tym turnieju. Del Potro na pewno jest nieco zmęczony w zeszłą niedziele grał jeszcze finał turnieju w Tokio (przegrał z Berdychem) więc jeśli chce wygrac ten turniej nie może grac maratonów juz w drugiej rundzie. W pierwszej rundzie po dwóch tie-break&#39;ach pokonał Martina Fischera ale kto oglądał ten mecz wie że zagrał tam na pełnym luzie i na pewno nie pokazał wszystkiego co potrafi. Teraz trochę o Niemcu. W pierwszej rundzie Wiedeńskiego turnieju pokonał Gicquela 6:2, 6:2. To pierwszy turniej Kohlschreibera od US Open które skończył na drugiej rundzie na dodatek kontuzją. Na pewno Niemiec nie jest jeszcze w najwyższej formie i po pierwszym meczu w którym na pewno się nie oszczędzał przyjdzie mu zagrac z jednym z najlepszych ostatnimi czasy zawodnikiem na świecie i sądzę że ten kurs to sroga przesada ale skoro dają to biorę. Myślę ze jutro Argentyńczyk wygra w dwóch setach.

M 0

maciasb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kunitsyn I. - Chardy J. 1 @1.65
Jak dla mnie Kunitsyn powinien grać jutro z Andreevem a nie z Chardym. Andreev oddał wygrany mecz, chociaż do końca nie wiem co tam się działo. Chardy nie gra nic nadzwyczajnego, 3 sety ze słabym Starace. Kunistyn w życiowej formie (bodajże najwyższe miejsce w jego karierze). Poza tym, trochę za dużo Francuzów w tej części tabelki. Dodatkowo uważam, że Kunistyn dobrze zrobił oddając wroczaj krecza w debla, zachowując siły na singla. Jedyna rzecz jakiej się boję to niewykorzystanie przewagi własnego serwisu na tej nawierzchni, co się wiąże z trochę losowym przebiegiem pojedynku.
Spotkanie: Del Potro J.M. - Kohlschreiber P.
Nie rozumiem trochę takiego kursy na ten właśnie typ.
Już po meczu z Fischerem Del Potro uskarżał się na kontuzję dużego palca u stopy ????

D 0

dikimow43420

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie:Verdasco Fernando - Kohlschreiber Phillipp
Typ:1-2
Kurs 4.00
Buk:expket
Analiza:

Szykuje się bardzo dobre widowisko ,Niemiec gra bardzo dobry dla oka tenis jak i Verdasco więc będzie to pojedynek czysto tenisowy bez jakiś brzydkich akcji.
Faworytem jest hiszpann ale ja typuje na niemca gdyż jest to bardzo utalentowany zawodnik i jego osiągnięcia są bardzo dobre moze niewychodzące wyżej niż osiągnięcia Hiszpana ale jestem przekonany że wygra to spotkanie Niemiec.

Obydwaj panowie mają już dobre momęty w tym sezonie gdzie pokonywali rywali z najwyższej półki i myśle że z taką formą jaką prezentują obydwaj zawodnicy mog ą jeszcze w tym sezonie dużo zdziałać .

Verdasco pierwsze 2 mecze bez historii ,szybkie zwycięstwa i czeka na następne pojedynki.Niemiec grał 1 pojedynek ale za to z dobrym sparingpartnerem przed kolejnym spotkaniem.
Obydwaj panowie grali ze sobą 3 razy , 2 razy zwycięzał Niemiec a raz Hiszpan.
13 miejsce Verdasca to dobre miejsce by atakować pierwszą 10. ale nie tym razem.

M 0

maciasb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Soderling vs Nishikori 1 | 2:0
Jak dla mnie najpewniejszy mecz na jutro. Nishikori znalazł się w połówce dzięki kreczowi Ancica, wcześniej wymęczył wygraną 7/5 w trzecim z Hrabtym i w 1 rundzie 3 sety ze słabiutkim, bez formy GRANOLLERS&#39;em. Soda jak na razie bez starty seta. Doskonale serwuje, nie stracił ani razu podania w tym turnieju! Natomiast Nishikori ma bardzo słabą skuteczność w bronieniu BP. Spodziewam się szybkich dwóch setów (przynajmniej po 1 przełamaniu) dla Sody.

M 0

maciasb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kunistyn vs Santoro 1
Niby powinno się opuścić ten mecz, raz bo gra Rosjanin a dwa, że turniej na Kremlu, ale wczoraj Kunistyn pokazał, że ma czym wygrywać i nie zamierza odpuścić tego turnieju. Santoro też patrząc po wynikach radzi sobie jako tako, ale jak dla mnie tego jego szlajsiki zupełnie nie nadają się na taką nawierzchnię. Co prawda ostatnie spotkanie w hali wygrał Santoro ale to było ponad pół roku temu, a od tego czasu Kunistyn zrobił jak dla mnie ogromne postępy.
Zagram chyba Kunistyna razem z Soderlingiem po łącznym kursie ponad 2, za bardzo rozsądną stawkę ze względu na duże &quot;zewnętrzne&quot; ryzyko.

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Soderling Robin vs Nishikori Kei
under 22 games
1,820
pinnalce
Półfinałowy pojedynek turnieju IF Stockholm Open.Jedyny już z przedstawicieli gospodarzy Robin Soderling podejmie Japonczyka Kei Nishikori&#39;ego.Szwed przez turniej idzie jak burza wygrywając wszystkie pojedynki po gładkich 2-0. Odprawił kolejno : Beckera,Monaco i Schuttlera.Ostatnie mecze pokazują że jest w wysokiej formie i ma aspiracje na wygranie tego turnieju.Nie powinien, przynajmniej w półfianle utrudnić mu tego zdecydowanie niżej klasyfikowany Kei Nishikori który &quot;wymęczył&quot; dwa zwycięstwa w trzech setach.Wczoraj do pojedynku nie przystąpił narzekający na bóle Chorwa Mario Ancić dzięki czemu Japończyk wystąpi w dzisiejszym półfinale.Nishikori mimo że ostatnio zrobił spore postępy m.in IV runda US open,III runda w Tokio to i tak nie sądzę aby powalczył z mocniejszym i lepiej dysponowanym Szwedem.Stawiam na gładkie 2-0 dla Soderlinga​

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Statystyki Igora z poprzedniego meczu byly bardzo slabe, wczoraj nagle wygrywal wszystko jak leci, dla mnie to troche nierealne, Chardy ogral Andreeva a bezradny byl z Kunitsynem. Parodia tenisa, caly ten turniej, niestety.Zwracam uwage na bardzo dobra gre Monfilsa, po za bledami taktycznymi gra niesamowicie w Wiedniu, wczoraj swietny pojedynek z Gonzalezem i cala seria zagran pieknych ze strony Francuza, malo bledow, duzo konczy zagran. 1.65 z Kohlim to chyba spokojnie mozna grac.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zverev wycofał sie z turnieju w Moskwie z podowód zdrowotnych. Haha zrobił swoje dostał kase i wraca do domu. Bo przeciez turniej w Moskwie i Zverev nie może przeciążać rosjanina przed finałem z Santoro albo Kunitsynem. 99% ten drugi tylko ciekawe czy mafia zaplanowała podobne widowisko jak Zverev-Troicki czy jeszcze innaczej.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednak bez niespodzianki Kunitsyn w finale. Jakby Santoro spróbował to wygrać to by z Moskwy nie wyleciał w jednym kawałku. :spokodfhgfh:

szary 0

szary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przysucha
Kunitsyn zwany też Mr Kremlin Cup od początku turnieju świetnie sobie radzi. Strasznie mnie kusi żeby postawić na niego bo kurs pycha ???? Co o tym myślicie?

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Safin już jutro gra w Madrycie. Poszło na Kunitsyna ????

skąd masz takie informacje??
na oficjalnej stronie nic nie widzę (może się szukam), ale baaaaaaardzo wątpliwe, jak dla mnie wręcz nie możliwe, aby Safin już jutro miał grac mecz w Madrycie, a w związku z tym myslisz, że odpuści Finał w Moskwie.........

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kunitsyn zwany też Mr Kremlin Cup od początku turnieju świetnie sobie radzi. Strasznie mnie kusi żeby postawić na niego bo kurs pycha ???? Co o tym myślicie?

Masz dużo racji w tym co mówisz, Safin wie,że jutro gra dosyć ważny i trudny mecz i czy dzisiaj bedzie skłonny poświęcić 2 godziny na bardzo wyczerpujący pojedynek nie sądzę. Kunitsyn pokazał już w tamtym roku,że potrafi grać z Safinem zacięty mecz. (ćwierćfinał w Las Vegas wygrał Safin ale 46 76 75 ) Myślę,że dzisiaj to Kunitsyn powinien ograć rodaka choć mogę się mylić i Safin pokaże klase na najwyższym poziomie dlatego zabezpieczając sie na tę okoliczność gram osobiście +1,5 na Kunitsyna kurs 2,0 oraz singla na Kunitsyna 3,6 myślę,że mafia bedzie miała jakiś udział w tym finale tzn. 1 set dla Safina po to aby buki zwiększyły kursy na oponenta a następnie Synek Kuni wygrywa 2 pozostałe sety.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Przecież kilka postów temu pisane było, że Safin nie gra jutro. Pewnie zagra we wtorek wieczorem lub nawet w środę. Więc nie doszukiwałbym się powodu ewentualnej porażki w dzisiejszym meczu w madryckim mastersie. Poza tym pomyślcie logicznie. Czy ważniejsza jest 1 runda turnieju czy finał w swoim rodzinnym kraju, dodatkowo baaaaaaardzo dobrze płatny? Odpowiedź chyba dość oczywista...

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
twórca ankiety zapomniał o banalnej rzeczy. Nie mozna zaglosowac na zawodnika innego niz z wymienionych w ankiecie. W finale gra Monfils i Petschner, jesli wygra niemiec, jakie znaczenie bedzie miec ankieta? Na przyszly tydzien polecam dodac opcje &quot;inny&quot;

Status
Zamknięty.