>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - ‘s-Hertogenbosch & Eastbourne, 16,17-23.06.2013

Status
Zamknięty.
P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???? Seppi A. - Simon G. 1 @ 2.1 Bet365
Dzisiaj mamy kilka ciekawych meczy ale ja skupie się na meczu Seppiego z Simonem. Dla mnie kursy powinny być wystawione odwrotnie bo to Włoch który broni tutaj punktów z finału zeszłorocznego jest dla mnie faworytem. Simona grał tutaj 2 mecze i w obu sporo szczęścia. Męczył się z młodym Edmundem(2xTB), gdzie Brytyjczyk miał punkt na piłkę setową przy BP. Drugi mecz z Tomiciem, talentem (ćwierćfinał na Wimbledonie), który jednak psychikę ma kiepską. Oglądałem ten mecz cały, i gdy Australijczyk miał 5-4 i 40-15 na przełamanie i set, popełnił takie głupie błędy że szok. Miał set na wyciągnięcie ręki również w TB ale i w tym przypadku główka zadziałała.
Teraz kilka słów o Włochu, rozegrał tutaj o 1 mecz więcej niż Francuz, pokonał Rufina, Harrisona i Stepanka. O dwóch pierwszych nie ma co mówić bo nie są to gracze z wyższej półki. Warto zatrzymać się przy doświadczonym Czechu, który na trawie czuje się bardzo dobrze, a został połamany przez Włocha aż 4 razy. Uważam, że samym przebijaniem Simon nie wygra tego meczu, serwis ma przeciętny więc tutaj też nie ma punktu zaskoczenia. Seppiemu zależy na obronie punktów z finału i myślę, że wyjdzie na mecz w pełni skoncentrowany i wygra go.
Reszta typów na dzisiejsze popołudnie z tenisa:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/tenis-by-promark-92024-3.html#post3691650

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
davey_watt +9 Punkty
seboes 507

seboes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec Sw
Tenis, ATP Eastbourne, 21.06 15:30
Feliciano Lopez - Ivan Dodig
typ: Dodig + 2.5 gem
kurs: 1.73
William Hill
Półfinał ostatniego sprawdzianu przed Wimbledonem. Walkę na korcie stoczą 31-letni Hiszpan Feliciano Lopez oraz 28-letni Chorwat Ivan Dodig. Pojedynek powinien być o tyle ciekawy, że obydwu zawodników dobrze radzi sobie na trawie co potwierdzają nawet już w tym sezonie. Chorwat w tym turnieju miał już doczynienia z teoretycznie graczami którzy na trawie radzą sobie bardzo dobrze. Istomin, Raonic czy Fognini to zawodnicy z którymi trzeba się liczyć a mimo tego Dodig nie stracił ani jednego seta a nawet nie został przełąmany. Lopez pomęczył dwa tie greaki w pierwszej rundzie ale potem już pewnie ograł graczy preferujących mączkę: Monaco oraz Verdasco. W tym spotkaniu niewielkim faworytem bukmacherów jest Lopez, zapewne pamięta się o zeszłorocznej dobrzej grze na kortach Wimbledonu. Dotychczasowe mecze tych graczy pozwalają twierdzić iż nie powinno tutaj dochodzić do problemów z własnym serwisem. Być może będą tie breaki a tutaj wiadomo sporo trzeba mieć szczęścia. Liczę na to, że Dodig w tym spotkaniu pokażę swoją grę, nie będzie zbytnio myślał iż to jest już półfinał i pokryje tą linie handi.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Upatruję dziś wyrównane mecze i overy gemowe w Eastbourne. Lopez i Dodig wiadomo, przy swoich serwisach są bardzo trudni do złamania. Obaj bez straty seta. Dziś na bank obejrzymy jakiś TB. Ogólnie powinno być mało BP. Nie zdziwię się, jeśli over gemowy pokryje się już w 2 setach.
W 2 meczu Simon i Seppi. I tu nasuwa się pytanie na ile Seppi wygrał wczorajszy mecz, a na ile Stepanek go przegrał? Czech miał 3-1 i przewagę na 4-1 i od tego momentu zaczął grać taki syf, że ciężko to wytłumaczyć. Przy swoim serwisie grał piach i przegrał 1 seta, w 2 już nie było co niego zbierać. Śmiem twierdzić, że gdyby spotkali się tydzień później, wynik byłby odwrotny. Dlatego dziś nie upatrywałbym w nim jakiegoś wielkiego faworyta. Może i wygra, ale na pewno będzie sporo walki, możliwe 3 sety.
Lopez - Dodig over 23,5 1.78 Unibet ⛔ jednak Lopez poza zasięgiem, dla mnie murowany zwycięzca jutro z kim by nie zagrał
Simon - Seppi over 22,5 1.7 Unibet

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosowo
O odpuszczaniu nie ma mowy, ale GGL radzi sobie tu przyzwoicie i pomimo iż często zdarzają mu się nieoczekiwane wpadki to jak już w danym turnieju zajdzie wysoko to potrafi namieszać. Patrząc na dotychczasowe osiągnięcia obu panów na trawie można by rzec, że to GGL ma lepsze papiery na tą nawierzchnię. Buki zaniżają kursy na Szwajcara przez pryzmat rankingu, jego nazwiska, a tak na prawdę te kursy nie oddają rzeczywistych możliwości i szans obu panów w tym spotkaniu. Wg mnie value w kursach na Lopeza i do handi setowego dokładam wygraną
GGL 3.41 Fortuna ⛔

dzisiaj kompletna porażka 0/4. Malisse przegrał, ale wielkiego zaskoczenia nie ma, bo
Weźmy jednak pod uwagę, że w stawce pozostali zawodnicy, którzy są w zasięgu Francuza i ma on realne szanse na finał, a wiadomo jak one wyglądają w Wimbledonie...
Liczyłem jednak, że Malisse przełamie półfinałowy kompleks i dojdzie do finału, niestety znowu zakończył swoją przygodę z tym turniejem na 1/2 finału.
Seppi bardzo zawiódł, bo nawet nie ugrał seta z przebijaczem Simonem,
Garcia Lopez także rozczarował.
Ale teraz do sedna
Wawrinka - Mahut
Skazywałem Wawrinkę na porażkę z Garcią Lopezem, jednak to nie był jego dzień. W pierwszym secie Wawrinka gładko rozprawił się z Hiszpanem. Początek drugiego seta i wydawało się, że to będzie bardzo szybkie zwycięstwo, gdyż Lopez dał się przełamać. Trzeci gem, bardzo długi, po &quot;męczarniach&quot; wygrany przez Lopeza. Hiszpan miał szansę w 4 gemie, by odłamać, ale nie wykorzystał 8BP!. Podobnie było w gemie 10 kiedy to miał 40-15, a następnie przewagę po równowadze, ale nie wykorzystał i tych 3 szans na odłamanie. Drugi set zatem już nieco słabszy w wykonaniu Wawrinki. Nie zmienia to jednak faktu, że mimo iż trawa to nie jego domena to świetnie wszedł w ten turniej, a potwierdzeniem niech będzie fakt, że nie stracił jeszcze seta. Będzie to jego 4 finał w tym roku, ale pierwszy na trawie i ta sytuacja może szybko się nie powtórzyć i uważam, że nie wypuści on takiej okazji z rąk. Dla Francuza będzie to już 7 spotkanie w tym turnieju. Przy tak dysponowanym Wawrince trzeba będzie się sporo namęczyć, żeby coś ugrać czy Mahut wytrzyma to kondycyjnie? Powątpiewałem w Wawrinkę, ale skoro już doszedł do tego finału to pogram w jego stronę
upał daje się w kość, więc mam nadzieję, że zmęczenia niczego nie pomyliłem, bo nie chce mi się cofać do moich zapisków.
Wawrinka 1.36 ⛔

Co do drugiego finału to krótko. ciężko mi uwierzyć, żeby francuska hiena Simon znowu wyszła obronną ręką. może jestem subiektywny, bo nie przepadam za stylem Simona. Lopez jest tu dobrze dysponowany, nie stracił seta, szybko rozprawił się z Dodigiem, to już powinien być koniec dnia dziecka dla Simona.
Lopez 1.66 ✅

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Co do drugiego finału to krótko. ciężko mi uwierzyć, żeby francuska hiena Simon znowu wyszła obronną ręką. może jestem subiektywny, bo nie przepadam za stylem Simona. Lopez jest tu bardzo dysponowany, nie stracił seta, szybko rozprawił się z Dodigiem, to już powinien być koniec dnia dziecka dla Simona.
Specem od tenisa nie jestem ale jak brakuje nożnej to trzeba kombinować ;). Osobiście widziałem ostatnie dwa spotkania Simona. Z Tomicem dużo walki i pierwszy set wygrany po Tie-Breaku szczęśliwie. Jakiegoś szału większego nie było o drugim secie nie wspomnę bo został oddany całkowicie. Lopez natomiast zupełne przeciwieństwo, konkretny serwis i dobry w wymianach, Simon męczy i męczy bez przekonania, gra po prostu słabiej jak LOPEZ. Jeśli taki Seppi dziś go łamał parę razy to Lopez zrobi to bez problemu i nie złamie się raczej przy swoim podaniu. Tak jak kolega pisał dzień dziecka jutro się skończy na 90% jak dla mnie więc Value.
Lopez @ 1,66 Pinnacle

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wawrinka - Mahut
Wawrinka @ 1,36

Typ po dosyć niskim kursie lecz bardzo pewny Stasiu musi wygrać ten mecz jest dużo dużo lepszym tenisistą a póki co nie oddał w tym turnieju zadnego seta wygrywa swoje mecze bardzo pewnie z meczu na mecz jego gra wygląda lepiej dzisiaj odprawił do domu Garcia-Lopeza oddając mu zaledwie 5 gemów. Jego rywalem będzie Francuski tenisista Mahut też wygrywa dosyć pewnie lecz nie miał on zbyt dobrych rywali póki co największy opór stanowił mu Łukasz Kubot który jest w dobrej formie. w dzisiejszym meczu z X-Manem grał słabo ale jedynie jego serwis stał na bardzo wysokim poziomie praktycznie każdy bp kończył się asem serwisowym. Uważam że Wawrinka powinien wygrać bardzo spokojnie i bez nerwów

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Skazywałem Wawrinkę na porażkę z Garcią Lopezem, jednak to nie był jego dzień. W pierwszym secie Wawrinka gładko rozprawił się z Hiszpanem. Początek drugiego seta i wydawało się, że to będzie bardzo szybkie zwycięstwo, gdyż Lopez dał się przełamać. Trzeci gem, bardzo długi, po &quot;męczarniach&quot; wygrany przez Lopeza. Hiszpan miał szansę w 4 gemie, by odłamać, ale nie wykorzystał 8BP!. Podobnie było w gemie 10 kiedy to miał 40-15, a następnie przewagę po równowadze, ale nie wykorzystał i tych 3 szans na odłamanie. Drugi set zatem już nieco słabszy w wykonaniu Wawrinki. Nie zmienia to jednak faktu, że mimo iż trawa to nie jego domena to świetnie wszedł w ten turniej, a potwierdzeniem niech będzie fakt, że nie stracił jeszcze seta. Będzie to jego 4 finał w tym roku, ale pierwszy na trawie i ta sytuacja może szybko się nie powtórzyć i uważam, że nie wypuści on takiej okazji z rąk. Dla Mahut to także będzie pierwszy finał na trawie, a w ogóle ostatni finał osiągnął aż 2 lata temu we własnym kraju. Dla Francuza będzie to już 7 spotkanie w tym turnieju. Przy tak dysponowanym Wawrince trzeba będzie się sporo namęczyć, żeby coś ugrać czy Mahut wytrzyma to kondycyjnie? Powątpiewałem w Wawrinkę, ale skoro już doszedł do tego finału to pogram w jego stronę

Wawrinka nie straciła seta jeszcze tu, ale z kim on grał? Dzisiaj pierwszy poważniejszy rywal, który akurat zagrał kiepsko, a i tak zadecydowała głównie skuteczność przy bp. Wcześniej Stasiek męczył się dosyć z takimi asami trawy jak Lorenzi czy Darcis, który może rok temu w Eastbourne coś pograł, ale w tym sezonie jest bardzo słaby.
Dzisiejsze zwycięstwo 63 63 Mahuta nad Malissem - to jest wynik, który coś znaczy i robi wrażenie. Nie wierzyłem w odrodzenie Francuza na trawie, po tym jak na cegle dostawał od ITFowców, ale jednak. Nicolas spisuje się naprawde wspaniale. Kurs na Wawrinkę zupełnie, absolutnie nie do gry! Szwajcar nie nadaje się na trawe i gdyby trafił na Malisse, Lu to pewnie już by go nie było w tym turnieju. Value na Mahuta bez wątpienia duże, a ja czekam na handi setowe, bo o ugrania seta jestem bardzo przekonany.

Mahut +1,5 seta @ 1,82 Betsafe✅

e: w betsafe naprawdę śmieszne 1,27 na Wawrinkę. Czy ja o czymś nie wiem?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jacio +6 Punkty
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosowo
Wawrinka nie straciła seta jeszcze tu, ale z kim on grał? Dzisiaj pierwszy poważniejszy rywal, który akurat zagrał kiepsko, a i tak zadecydowała głównie skuteczność przy bp. Wcześniej Stasiek męczył się dosyć z takimi asami trawy jak Lorenzi czy Darcis, który może rok temu w Eastbourne coś pograł, ale w tym sezonie jest bardzo słaby.
Dzisiejsze zwycięstwo 63 63 Mahuta nad Malissem - to jest wynik, który coś znaczy i robi wrażenie. Nie wierzyłem w odrodzenie Francuza na trawie, po tym jak na cegle dostawał od ITFowców, ale jednak. Nicolas spisuje się naprawde wspaniale. Kurs na Wawrinkę zupełnie, absolutnie nie do gry! Szwajcar nie nadaje się na trawe i gdyby trafił na Malisse, Lu to pewnie już by go nie było w tym turnieju. Value na Mahuta bez wątpienia duże, a ja czekam na handi setowe, bo o ugrania seta jestem bardzo przekonany.

Mahut +1,5 seta @ 1,82 Betsafe
Mahut podobnie jak Wawrinka także nie miał na drodze bardzo wymagających rywali, może miał nieco trudniejszą drogę, ale też nie były to jakieś wyżyny. Tego nie wiemy czy jakby trafił na Lu czy Malisse to by go nie było na turnieju, możemy jedynie gdybać. Może i jest różnica pomiędzy GGL, Malisse a Lu, ale nie ma jakiejś wielkiej przepaści. Forma Wawrinki w tym sezonie jest bardzo wysoka, a Mahut jest kojarzony z trawką, ale też nigdy nie osiągnął na niej nic poważnego, więc też nie przeceniajmy go za bardzo. Jak dla mnie, gdyby Wawrinka miał polegnąć to odpadłby już wcześniej, czy zachowa czyste konto do końca turnieju, z tym nie zamierzam polemizować, może być 2-1 dla Wawrinki i obaj będziemy zadowoleni ;)

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
ale z kim miał odpaść? z Lorenzim? ????
Warto też zauważyć, że dziś pierwszy mecz turnieju, w którym Wawrinka nie oddaje swojego podania. Nicolas jeszcze nie oddał w żadnym. BP owszem czasem daje, ale w kluczowych momentach jest mega skuteczny.
Nie wiem czy jutro wygra, ale wiem, że kursy są mega powalone i kompletnie nie warto grać na Staszka. Set dla Mahuta to wydaje mi się formalność. Jedyne co może przeszkodzić to właśnie to co napisałeś o zmęczeniu, bo jednak Nico stary już, po wielu kontuzjach, więc nie wiadomo do końca jak jego przygotowania do sezonu, ale póki co wygląda bardzo dobrze.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosowo
Warto też zauważyć, że dziś pierwszy mecz turnieju, w którym Wawrinka nie oddaje swojego podania. Nicolas jeszcze nie oddał w żadnym. BP owszem czasem daje, ale w kluczowych momentach jest mega skuteczny.
Nie wiem czy jutro wygra, ale wiem, że kursy są mega powalone i kompletnie nie warto grać na Staszka. Set dla Mahuta to wydaje mi się formalność. Jedyne co może przeszkodzić to właśnie to co napisałeś o zmęczeniu, bo jednak Nico stary już, po wielu kontuzjach, więc nie wiadomo do końca jak jego przygotowania do sezonu, ale póki co wygląda bardzo dobrze.
Skoro Bagieta odpadł z Berlocq :grin: mógł polecieć z Chardy, Garcia Lopezem, wcale nie słabsi rywale niż Mahuta ;) Żeby też nie powstał obraz, że Wawrinka to całkowity kaleka na trawie, bo to nie prawda. Był już w stanie napsuć krwi takim trawiastym wyjadaczom jak Murray czy Hewitt, z którym z resztą wygrał.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
kiedy Leytona pokonał na trawie?
A Murray&#39;owi to napsuł krwi w 2009, gdy tamten jeszcze nie zaliczał się do tego ścisłego topu.
Powiem szczerze, że bilans Wawrinki na trawie jak na tak dobrego zawodnika overall wygląda wręcz tragicznie.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosowo
kiedy Leytona pokonał na trawie?
A Murray&#39;owi to napsuł krwi w 2009, gdy tamten jeszcze nie zaliczał się do tego ścisłego topu.
Powiem szczerze, że bilans Wawrinki na trawie jak na tak dobrego zawodnika overall wygląda wręcz tragicznie.
Murray już wtedy ostro mieszał...
Podczas DC w 2011 pokonał Leytona.
Ustaliśmy, że trawa to nie domena Stacha, ale może wreszcie coś drgnie :grin:
a Mahut ma zrobiony PR na trawie, a większych sukcesów brak.
idę spać, bez odbioru

U 7

ushat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BP
Nie wiem jak było wcześniej, ale w meczu z Malisse był przełamany pod koniec, więc nie do końca to co piszesz jest prawdą ;) co nie zmienia faktu, że podanie w tym turnieju jest jego najmocniejszą stroną ????
Ja na to spotkanie poleciłbym over 22.5 (1.72) na bet365. Myślę, że Wawrinka wygra, ale na pewno nie łatwo, lekko i przyjemnie...set dla Nicolasa (1.73 w unibecie) bardzo prawdopodobny.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
faktycznie sorry, przełamał go Malisse, ale może spowodowane to było zbytnim rozluźnieniem, bo to już było po dwóch brejkach Mahuta. W ogóle 3 razy z rzędu w 2 secie przełamał Xmana, więc naprawdę widać, że nie tylko przy swoim podaniu gra.
Wawrinka z kolei tracił swoje gemy w zdecydowanie ważniejszych momentach, powrotne doprowadzające do TB albo już na początku, przez co musiał gonić i to z lamusiakami, więc myślę, że czuć różnicę ????

U 7

ushat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BP
Zastanawia mnie jeszcze mecz Lopeza z Simonem. Ten drugi, to jak dla mnie, najbardziej irytujący tenisista świata. Przy dyspozycji serwisowej Feliciano, o przełamanie będzie mu ciężko, ale z drugiej strony...Gilles to Gilles. Oglądał ktoś jego wcześniejsze mecze? Bo ja obejrzałem tylko spotkania Lopeza i naprawdę jest w gazie. A handi -1.5 na Hiszpana @1.83 w bet365 wygląda całkiem fajnie.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
ja chyba odpuszczam ten mecz. Wiadomo - gdzie tam Simon i trawa, ale jednak do finału doszedł, nie pokonując wcale ogórków. Myślę, że jeżeli będzie przebijał wiele piłek to może wyprowadzać z rytmu Lopeza, który będzie się irytował i może to być mecz bez historii..

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja chyba odpuszczam ten mecz. Wiadomo - gdzie tam Simon i trawa, ale jednak do finału doszedł, nie pokonując wcale ogórków. Myślę, że jeżeli będzie przebijał wiele piłek to może wyprowadzać z rytmu Lopeza, który będzie się irytował i może to być mecz bez historii..

Tylko w porównaniu z Seppim i Tomiciem, Deliciano ma z czego zaatakować, a trawa gry defensywnych zawodników z ofensywnymi nie wybacza. Oglądałem większość dwóch ostatnich meczy Simona, i jak i Tomic tak i Seppi grali strasznie anemicznie w ataku, popełniali sporo prostych błędów. Lopez złapał w końcu formę po niepowodzeniach i powinien wygrać ten finał.

Lopez - Simon
Lopez 1.66
Bet365

7/6(2) 6/7(5) 6/0

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

Mahut +1,5 seta @ 1,82 Betsafe
e: w betsafe naprawdę śmieszne 1,27 na Wawrinkę. Czy ja o czymś nie wiem?
a kim jest Mahut ? sam wspomniałeś stary dziad po kontuzjach i tylko serwis sprawił, że dotarł do turnieju przez tak słabiutką obsadę, a jeśli zrównujesz go do poziomu Wawrinki to nie ma o czym mówić... przywołujecie jakieś próżne wyniki z wcześniejszych spotkań a mecz meczowi nierówny, dla mnie pewny win Szwajcara, który w tym roku jest w bardzo dobrej dyspozycji, a MAhut? jeden wyskok nic więcej

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gurny Slunsk
Ja tu widzę w kursie 3,5 niezaprzeczalne value na Mahuta. Dla porównania kurs na Leytona Hewitta z Wawrinka w pierwszej rundzie Wimbledonu wynosi ok 2,4. A przecież na tą chwilę spotkanie na trawie Leytona i Nicolasa imo byłoby wyrównane i bukmacherzy co najwyżej jako nieznacznego faworyta wskazaliby kangura. Nie twierdzę, że Mahut na pewno wygra, ale uważam, że powalczy i decydować będą detale. Ja widziałbym raczej 1,5 do 2,5 i w kurs 3,5 na Mahuta wbijam lekką stawką.

Mahut 3,5 Bet365, Betsson, WH

3,7 w marathonie

✅✅✅

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a kim jest Mahut ? sam wspomniałeś stary dziad po kontuzjach i tylko serwis sprawił, że dotarł do turnieju przez tak słabiutką obsadę, a jeśli zrównujesz go do poziomu Wawrinki to nie ma o czym mówić... przywołujecie jakieś próżne wyniki z wcześniejszych spotkań a mecz meczowi nierówny, dla mnie pewny win Szwajcara, który w tym roku jest w bardzo dobrej dyspozycji, a MAhut? jeden wyskok nic więcej
Nie bluźnij proszę. Jak nie masz pojęcia o zawodniku to się nie wypowiadaj. Zobaczą ludzie nazwisko Wawrinka i od razu wbijają jak pacany. Mahut 79/44 bilans na trawie, Staszek 14/15. No ale to przecież Wawrinka.. WAWRINKA on musi wygrać, kim jest Mahut jak przegrywał z Ouahabem i Jouanem ponad miesiąc temu. Także promo dnia Wawrinka @1,35.

Status
Zamknięty.