>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Masters Series Toronto (Canada)

Status
Zamknięty.
rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Arnaud Clement (FRA) - Alberto Martin (ESP)
1 2 - Typ: Arnaud Clement (FRA)
1.15

Zawodnicy spotykali się już 4 razy ( 3 hard , 1 clay ) na Clay&#39;u wygrał oczywiście hiszpan, za to na hardzie dominował Clement .

Wyniki na hardzie :

2004 Marseille France Hard Q Clement 6-3 6-2

2001 Montreal / Toronto Montreal, Canada Hard R16 Clement 6-3 3-6 6-0

2001 Australian Open Australia Hard R64 Clement 6-2 6-1 6-1

Chociaż nie grali ze sobą zbyt długo, myśle że nic nie zmieni się i na hardzie ponownie wygra Clement :]

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Postaram sie dać typy na najciekawsze i najbardziej zaciete spotkania...

D. Tursunov vs (16) T. Haas

Rosjanin dopiero po trzech setach odprawił Bracciali wydaje mi się, ze jest &quot;troche&quot; zmeczony po udanym dla niego turnieju Legg Mason Tennis Classic gdzie odpadł dopiero w połfinale...Haas rozegrał dzisiaj dla odmiany znakomite spotkanie z Mirnyi, którego odprawił dwa razy do 3;) Pokazał kilka naprawde wspaniałych zagrać, wchodziło mu praktycznie wszytko jezli tak nedzie w meczu dzisiejszym nie bedzie miec wiekszych problemow z wygrana :wink: Dodam tylko, ze spotkali sie niedawno bo 30 lipca podczas finałowego spotkania Countrywide Classic gdzie po trzy setowej walce wygrał Hass.

J. Acasuso vs T. Robredo

Acasuso jest naprawde w dobrej formie pokonał dzisiaj Phau nie bez problemow, ale było to jego pierwsze spotkanie na Hardzie z meczu na mecz bedze sie rozkrecał :| Robredo moim zdaniem najlepszy mecz w tym turnieju zakończył dzisiaj z Safinem gdzie w trzech setach rozprawił sie z Rosjaninem ale zwyciestwo okupił urazem uda. Robredo pokazał kawał fantastycznej gry, ale nie wytrzyma kolejnego spotkania fizycznie...

J. C. Ferrero (15) vs F. Gonzalez

Gonzalez już w pierwszej rundzie musiał zmierzyc sie z niezwykle wymagającym przeciwnikiem jakim na pewno jest Soderling z którym oporał sie po trzech setach...Ferrero któtego dzisiaj oglądałem w meczu z Goldsteinem gdzie wyrownana walka trwała jedynie w pierwszym secie...Kiedy Hiszpan juz sie rozkrecił nie i oswoił z Hardem zaczał grac piłki nie do obrony...Spotkanie bedzie niezwykle wyrownane moim zdaniem bedzie decydować dyspozycja dnia...Lecz wszytkie 3 spotkania pomiędzy tymi tenisistami wygrywał Gonzalez ale to jutro na korcie na pewno nie bedzie miec wiekszego znaczenia ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
James Blake v Richard Gasquet 1.47 2.50

Spotkanie dwóch bardzo dobrych tenisistów. Blake po porażce z Safinem moim zdaniem jest jednym z faworytów tego turnieju. Ten sezon był pełen sukcesów. Trzy wygrane turnieje oraz trzy finały. Obecnie jest szóstą rakieta świata. Porażka z Safinem to był wpadek prz pracy. Safin w tamtym turnieju grał dobrze, a Blake przyjechal z dopiero co wygranego turnieju. I się nie zgodze z Widzu że Gasquet da mu rade. Wiem że Francuz jest bardzo utalentowanym zawodnikiem,ale takiemu przeciwnikowi nie da rady. Dlatego myśle że ten mecz wygra Blake i jest jednym z głównych faworytów do wygrania turnieju.

Paradorn Srichaphan v Xavier Malisse 2.12 1.65

Spotkanie zawodników o podobnych umiejętnościach. Ale Malisse jest w znakomitej formie. Udowodnił to w meczu z Davydenko pokonujac go w dwóch setach. Ma on za przeciwnika również bardzo dobrego tenisiste. Srichaphan zajmuje obecnie 47 pozycje w rankingu ATP.
Największym sukcesem w tym sezonie Tajlandczyka jest dotarcie do półfinału Indian Wells. Więc nie można go lekcewazyć. Xavier w tym sezonie osiągnoł dwa finały. Myśle że ten mecz wygra Malisse ponieważ jest w znakomitej formie.

Jose Acasuso v Robredo T 2.85 1.37

Obaj tenisiści spotykali się juz trzy razy. Dwa razy na twardej powierzchni oraz raz na trawie. Dwa spotkania wygrał Robredo, przy jednej wygranej Jose. Robredo jest w dobrej formie mimo iz odpadł w Orange Prokom Open z Chelą. Przyjechał do Toronto i już w pierwszej rundzie udowodnił że jest bardzo dobrym zawodnikiem pokonując Safina. Tym razem także czeka go trudny mecz z Argentyńczykiem. Acasuso w pierwszej rundzie męczył się z Phau, wygrywając 7-5 7-6. Robredo napewno nie ma na swojej drodze łatwych przeciwników, ale zdaje mi się że pokona Argentynczyka i awansuje do dlaszego etapu turnieju.

Davide Sanguinetti v Jan Hernych 1.60 2.20

Davide jest zawodnikiem który często występuje w challengerach. Zajmuje on 68 miejsce w rankingu ATP, przy 112 pozycji Czecha. hernych w pierwszej rundzie pokonal dobrze sie spisującego Mahuta. W tym mecz nie ma faworyta ale moim typem jest Jan Hernych.

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
James Blake v Richard Gasquet 1.47 2.50

Spotkanie dwóch bardzo dobrych tenisistów. Blake po porażce z Safinem moim zdaniem jest jednym z faworytów tego turnieju. Ten sezon był pełen sukcesów. Trzy wygrane turnieje oraz trzy finały. Obecnie jest szóstą rakieta świata. Porażka z Safinem to był wpadek prz pracy. Safin w tamtym turnieju grał dobrze, a Blake przyjechal z dopiero co wygranego turnieju. I się nie zgodze z Widzu że Gasquet da mu rade. Wiem że Francuz jest bardzo utalentowanym zawodnikiem,ale takiemu przeciwnikowi nie da rady. Dlatego myśle że ten mecz wygra Blake i jest jednym z głównych faworytów do wygrania turnieju.

Zgadzam się z tobą nawet tak postawiłem ale czy jest głównym faworytem turnieju ? Ja postawiłem jeszcze

Federer to win Rogers Cup 1 1,56 (8/10)

Sam turniej nazywam sie Rogers Cup a to o czymś świadczy. Myśle ze Federer tutaj postara się wygrać choćby dla samej nazwy turnieju. Oczywiście mamy Nadala ale czy Federer mu odpuści ? wątpie. Obóz Federera jest aktualnie zaniepokojony startami Nadala i napewno Federer w mecz z Nadalem (o ile taki nastąpi) włoży całe serce. Blake ... może powalczyć z Nadalem ... ale czy z Rogerem ? NIE Nawet nie chce mi się wyjaśniać dlaczego ale to chyba wszyscy wiedzą ???? Zastanawiałem się czy to może później postawić bo jeśli Nadal zagra świetny turniej tobyć może kursy na Rogera wzrosną ... ale jednak decyduje się postawić to teraz

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sam turniej nazywam sie Rogers Cup a to o czymś świadczy. Myśle ze Federer tutaj postara się wygrać choćby dla samej nazwy turnieju. Oczywiście mamy Nadala ale czy Federer mu odpuści ? wątpie. Obóz Federera jest aktualnie zaniepokojony startami Nadala i napewno Federer w mecz z Nadalem (o ile taki nastąpi) włoży całe serce. Blake ... może powalczyć z Nadalem ... ale czy z Rogerem ? NIE Nawet nie chce mi się wyjaśniać dlaczego ale to chyba wszyscy wiedzą Zastanawiałem się czy to może później postawić bo jeśli Nadal zagra świetny turniej tobyć może kursy na Rogera wzrosną ... ale jednak decyduje się postawić to teraz

Ja mówie że Blake jest jednym z głównych faworytów, czyli moim zdaniem obok Rogera ma największą szanse na wygranie tego turnieju. Jeżeli się nie wydarzy jakaś przykra niespodzianka to Roger wygra ten turniej, ponieważ moim zdaniem w tym turnieju Nadal mu nie da rady.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Davide dosyć przekonująco pokonał numer 3 światowych kortów!!!To mówi wszytko o jego formie? Jednak zawodnicy jego pokroju w jednym meczu grają znakomicie a w drugim popełniają mase błedow. Ja jednak stawiam na Sanguinettiego :wink:

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Davide dosyć przekonująco pokonał numer 3 światowych kortów!!!To mówi wszytko o jego formie? Jednak zawodnicy jego pokroju w jednym meczu grają znakomicie a w drugim popełniają mase błedow. Ja jednak stawiam na Sanguinettiego

Z tak grającym Nalabandianem to pewnie i ja bym wygrał ???? Sanguinetti musi być mocno zmęczony challengerem w Recanati i kwalami tutaj w Toronto. Jak dla mnie No Bet

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
J. C. Ferrero vs F. Gonzalez 2 1.45 (8/10) B-a-H

Co w tym turnieju robi Ferrero to doprawdy nie wiem. Nie wiem również co robił wczoraj mój ulubiony zawodnik na korcie (Goldstein) Tragicznie serwował i chyba zabrakło mu opanowanie - dlatego Ferrero jeszcze tutaj gra. A Gonzales ? 1/2 w Mieście Aniołów 1/4 w Indianopolis no i pokonał Soderlinga w tym turnieju. Kurs napewno warty ryzyka :!:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
J. C. Ferrero vs F. Gonzalez 2 1.45 (8/10) B-a-H

Co w tym turnieju robi Ferrero to doprawdy nie wiem. Nie wiem również co robił wczoraj mój ulubiony zawodnik na korcie (Goldstein) Tragicznie serwował i chyba zabrakło mu opanowanie - dlatego Ferrero jeszcze tutaj gra. A Gonzales ? 1/2 w Mieście Aniołów 1/4 w Indianopolis no i pokonał Soderlinga w tym turnieju. Kurs napewno warty ryzyka

Popieram ten typ. Jak dla mnie Gonzalez wygra ten mecz, poniewaz widac ze jest w formie. I w pierwszej rundzie pokonał dobrego Soderlinga.

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
J. C. Ferrero vs F. Gonzalez 2 1.45 (8/10) B-a-H ✅ 6-2 ; 6-1

Co w tym turnieju robi Ferrero to doprawdy nie wiem. Nie wiem również co robił wczoraj mój ulubiony zawodnik na korcie (Goldstein) Tragicznie serwował i chyba zabrakło mu opanowanie - dlatego Ferrero jeszcze tutaj gra. A Gonzales ? 1/2 w Mieście Aniołów 1/4 w Indianopolis no i pokonał Soderlinga w tym turnieju. Kurs napewno warty ryzyka

Udało się i tym razem ???? 2 łatwe sety choć w pierwzym Ferrero prowadził 2-0 a mimo to przegrał 6-2 ????

Typy: 4
Trafione: 4
Skuteczność: 100%

Laha rox ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
[shadow=red:4211b206af]J. C. Ferrero 0:2 F. Gonzalez [/shadow:4211b206af]

Ech Gonzi zagrał fantastyczne spotkanie jego returny, bekchendy z zakończowej linii pozja;) Ferrero bezradny tylko stał i patrzył, jego dzisiejsze ataki było mało grozne Gonazales bez problemu go kontrował...Ech Gonzi trafił z formą moze zajsc bardzo daleko... :!:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zakończył się mecz F. Gonzalez v J. C. Ferrero. W pierwszym secie szybko nastąpiło przełamanie dla Hiszpana, i wysunoł się na prowadzenie wynikiem 2-0. Ale Gonzalez nie zostawił żadnych nadzieji Ferrero, wygrywając 6-2. W drugim secie także domicacja Chilijczyka. Oddał przeciwnikowi tylko jednego gema i drugi set zakończył sie wygraną 6-1. Widać że Fernando jest w znakomitej formie. Hiszpan nie mógł znalezć na niego sposobu. Siła z jaką zagrywał swoje forhendy była niewiarygodna. Udowodnił w tym meczu iż jest w bardzo dobrej formie i się będzie liczył w stawce turnieju.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
[shadow=green:865fa1b254]J. Acasuso 2:1 T. Robredo [/shadow:865fa1b254]

Stało sie dokładnie jak pisałem, Robredo zagrał bardzo dobrze dzieki czemu wygrał pierwszego seta. Jednak pozniej Acusaso zaczał trafiać a Robredo z pilki na piłke miał miej siły...i przegrał odpowiednio do trzech i czeter. Narescie dobrze wytypowałem spotkanie bo zaczynales sie niepokoic o swoja forme

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
J.Blake - R.Gasquet 1 1.50 STS (4:6 ; 3:6) ⛔

Ani Blake ani Gasquet w 1 rundzie nie mieli zbyt wymagających rywali.Według mnie Blake pewnie pokona Gasqueta gdyż praktycznie zaraz po Wimbledonie przeniósł się na hard i wygrał Indianopolis i niestety nie dał rady Safinowi (już po Indianopolis) Lecz myśle ze grał na luzie i napewno nie na 100% bo chciał się przygotować do tego turnieju i być może jeszcze do Cinncinatti. Za Blakem przemawia świetny serwis i niemalże perfekcyjny return no i oczywiście szybkość i poruszanie się na korcie.Gasquet po Wimbledonie wygrał turniej na clay&#39;u (chyba Embarassed) a następnie szybko odpaść Smile Miał 2 tygodnie na dostosowanie się do hardu ... czy się dostosował ? Wątpie. Co przemawia za Gasquetem ? Oczywiscie kapitalny backhand ale czy to wystarczy na Blake&#39;a Napewno nie Exclamation Według mnie Gasquet jest jeszcze za mało ograny (przecierz nikogo znaczącego na Hardzie nie ograł) mimo 20 lat. Myśle ze spokojnie 2 sety wystarczą Blake&#39;owi

Więc tak ... Blake nie dość ze krzywa morda to jeszcze bierze do ręki rakete do tenisa ... serw dziś mu wychodził niemal ze perfekyjnie (50% :eek:) a gra z głębi kortu to już poezja ... ogólnie po tym meczu albo powinien się utopić albo powiesić ...

Typy: 5
Trafione: 4
Skuteczność: 80%

Blake rox ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mogę w to uwiezyć że Blake przegrał mecz tak łatwo. Początek miał znakomity prowadził już 3:1. Wiele błędów, i dobra gra Francuza skończyła sie przegraną Amerykanina 6-3. W drugim secie znowu porażka. Blake przegrywał już 5-1. Żeby ostatecznie wyciągnąć na 6-3. Nie wiem po co Amerykanin chodził od siatki, jeżeli to była dzisiaj jego słaba strona. Wiele błędów. Francuz zasłużył na tą wygraną.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
[shadow=red:fe452bf274]Tursunov 2:1 Haas [/shadow:fe452bf274]

Ech nie wiedziałem, ze z Hassa taki... jak On wyzywał sedziego ech to nawet smieszne nie bylo...ale gra mu wychodzila mial kilka okazji na przełamanie w pierwszym secie lecz Rosjanin zawsze w pore odradiał straty, przy stanie 6 do 5 i podaniu Haasa Tursunov wykorzystał, iż Niemiec popełnił kila błedów sam zagrał klika dobrych pilek...Drugi set to koncert gry Hassa prawie zero dyskusji z sedzią. 3 set, na korcie istaniał tylko Tursunov bezradny Haas wyrzywał sie nad sedzia zamast zajac sie odranianiem start, ale nie był w stanie i przegrał 1:6!!!W ten sposób Tursunov wygrał pierwsze spotkanie z Haasem...

P.S Haas oczywici po zakończeniu meczy nie podał ręki sedziemu...Podobnie robił Safin ech :roll:

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś mam 3 mecze i 2 będą ryzykowne ale co tam ????

Gasquet R. - Verdasco F. 1 1,40 (8/10) B-a-H

Gasquet wczoraj grał nieźle i przy tragicznej grze Blake wygrał z nim. Nie możemy mieć do niego pretensji o Wimbledon bo przecierz już w 1 rundzie spotkał się z Federerem (i to jeszcze na trawie) Verdasco natomiast nie gra najlepiej o czym świadczą chocby oddanie seta Rasheev&#39;owi. Pewne zwycięsto Gasqueta ????

Malisse X. - Johansson T. 1 1,60 (7/10) B-a-H

Mimo iż bezpośrednio w H2H prowadzi Szwed to trzeba pamiętać ze X-man jedyną wygraną z nim odniósł własnie tutaj. Nasz X-man wydaje się bardziej ograny na amerykańskim hardzie. A ToJo ? chyba nareszcie się przyłożył i udało mu się przejść 1 runde (od maja 6 porażek w pierwszych rundach ????) Można grać ????

Ljubicic I. - Gonzalez F. 2 2,35 (5/10) B-a-H

Jeśli ktoś oglądał wczoraj Fernando to wie jak grał. Zagrał przepięknie (dla tych którzy nie oglądali ???? ) a IvO ? ledwie wygrał ratując sie serwisem. Moim zdaniem Gonzo prezentuje dużo większą forme niż Ljubicic i dziś pokona Chorwata
(chyba dobrze mówie :p)

Edit: Literówki

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Fernando Verdasco v Richard Gasquet 1.57 2.11 NOT BET

Jak dla mnie ten mecz zdecydowanie NOT BET. Wszyscy wiedzą że Gasquet , w wczorajszym meczu z Blake spisywł sie znakomicie, pokonując Amerykanina w dwóch setach. Ale oto jest pytanie, jak dzisiaj zagra. Wiele razy się już zdażało że po pierwszym znakomitym meczu, zawodnik przegrywał. A Verdasco jest dobrym zawodnikiem, chociaż w tym turnieju nie zachwyca. Ale warto podkreślić że ci tenisiści spotkali się już raz i wygrał Richard, miał on wtedy 18 lat. Zobaczymy co dzisiaj wyniknie z tego meczu, ale ja bym radził go nieobstawiać.

Tomas Berdych v Rafael Nadal 3.60 1.20

Widać że Nadal nie jest w takiej formie, w jakiej chciałby być. W tym turnieju nie stracił jeszcze seta, ale w meczach które wygrywał nie pokazywał nic rewelacyjnego. Ten turniej jest dla niego okresem przygotowawczym do US Open. Ale jeżeli Rafael nie jest w znakomitej formie, to i tak myśle że wygra ten mecz. Napewno nie będzie chciał przegrac z Berdychem, chociaż łatwo nie będzie. Obaj tenisiści spotykali sie już dwa razy. Każdy z nich wygrał po jednym spotkaniu. Daje to do myślenia, tym bardziej że Berdych wygrał z Nadalem na twardej powierzchni. Mimo iż Hiszpn nie jest w szczytowej formie, moim zdaniem wygra ten mecz.

Carlos Moya v Andrew Murray 1.92 1.70

Andy jest w formie. Po wygranym ostatnim turnieju, w tym nie stracił jeszce seta. Tylko żeby taka wysoka forma Szkota utrzymała się do US Open. Moya w tym turnieju, także nieoczekiwanie spisuje się dobrze. Pokonał w pierwszej rundzie Gaudio. Myśle ze Andy w obecnej chwili jest w tak wysokiej formie że Hiszpan nie da rady go pokonać i przegra ten mecz.

Thomas Johansson v Xavier Malisse 1.80 1.80 NOT BET

Następne spotkanie którego nie polecam grać. Malisse wysoka forma w tym turnieju po pokonaniu Davydenki stał się bardziej pewny siebie. W drugiej rundzie pokonał Schriphana po bardzo wyrównanym meczu. Szwed w pierwszej rundzie pokonał F. Lopeza w trzech setach,a w drugiej nieoczekiwanie Hewitta , który kreczował w drugim secie. Patrząc na przebieg tgo turnieju wszyscy napewno myślą sobie ze Malisse wygra ten mecz. A jednak nic nie wiadomo. Obaj zawodnicy spotkali się juz pięć razy. Cztery spotkania wygrał Szwed, przy jednej wygranej Belga. Co jest najbardziej istotne, to że trzy spotkania Johansson wygrał na twardej nawierzchni. Jest to bardzo istotne, dlatego lepiej tego meczu nie obstawiać. Ponieważ w tym meczu mogą wygrać obaj tenisiści, ale bardziej się przychylam do wygranej Belga.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
(4) I. Ljubicic vs (15) F. Gonzalez

Ivan miał wczoraj bardzo cięką przeprawe z Clementem, który jest w fantastycznej formie jednak poradził siebie z nim w dwóch setach...Gonzi bez wiekszych problemów pojechał słabo tego dnia dysponowanego Ferrero. Spotkania między tymi panmi zawsze było bardzo wyrownane, Gonzi jest w dobrej formie i na pewno stać go na pokonanie Chorwata, lecz to nie nastapi dzisiaj.

J. Benneteau vs J. Acasuso

Acasuso pokonał wczoraj w trzech setach Robredo wczesniej nie bez problemow wygrał z Phau, Benneteau pokonał samego Baghdatis (!) oraz wczoraj Hrbatego. Lecz ma w nogach juz 6 setów (!) to na pewno bedzie miec ogromnie znaczenie w dziejszmym pojedynku. W ostatnim meczu pomiedzy tymi tenistami wygrał moj dzisiejszy faworyt 6-1 3-6 6-4, dzisiaj spodziewam sie łatwiejszego zwyciesta!

T. Johansson vs X. Malisse

Malisse w pierwszej nundzie pokonał samego Nalbadiana! Wczoraj z problemami uporał sie z Srichaphan. Szwed jest małą pokonał Lopeca i wczoraj wygrał pierwszego seta z Hewite do 3 a w połowie drugiego Kangórek musiał skreczowac...Malisse wygrał tylko jedno spotkanie z Johanssonem było to 2005-08-10 w 1/16 5-7 6-7....

C. Moya vs A. Murray

Hiszpań widać, ze mimo swojego turnieju nadal jest w wysokiej formie, bez problemu znalazł sie w 3 rundzie pokonując gładki Gaudio oraz Gremelmayra(niemca, który zastapił Stepanka który nie zjawił sie na turnieju). Marray jest w gazie od kilku tygodni, dlatego mysle, ze dzisiaj doświadecznie wygra nad młodością i mimo wszytko zmeczeniem...

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Malisse w pierwszej nundzie pokonał samego Nalbadiana! Wczoraj z problemami uporał sie z Srichaphan

Człowieku, jakiego Nalbandiana?? Malisse pokonał w pierwszej rundzie Davydenko. Proszę cię zebyś nie wprowadzał czytelników tego działu w błąd.

Status
Zamknięty.