Finał
Andy Roddick [
USA] vs. James Blake [
USA]
Kursy:
Roddick-J.Blake 1.65 1.98 : Profesjonał
Roddick A. - Blake J. 1.50 2.35 :
Bet-At-Home
A. Roddick vs. J. Blake 1.43 2.42 : BetAndWin
W finale spotkają się dwaj tenisiści z
USA. Andy Roddick i James Blake. Droga do finału była trudniejsza, bo w tym turnieju było więcej dobrych tenisistów niż w innych. W półfinale Andy zmierzył się z Robby Ginepri który też jest amerykaninem rozstawiony z czwórką na ten tórniej. W tym pojedynku zwyciężyła dwójka, która pokonała Robby'ego 7:5 6:3. W pierwszym secie spotkanie było zacięte bez przełamań aż do 11 gemu gdzie Roddick przełamał Ginepriego na 6:5 serwował i nie dał się przełamać. Prowadził 1:0 w setach nadszedł 2 set gdzie też Andy nie dał się przełamać gdzie dwókrotnie to on był górą gdy 4 serwowała. James miał trudiejszy ,,dopływ" do finału w półfinale mierzył się z Xaveirem Malisse, który był kwalifikantem. Blake rozstawiony z numerem 1 wygrał z Xavierem 2:1 w setach różnica gemów: 6:3 2:6 6:1. Spotkanie było dosyć dziwne po pierwszym secie wydawało sie że Blake wygra łatwo 2:0, a tu angle przegrywa 2 do 2 gemów. Spotkanie się wyrównało... przynajmniej tak myśleli widzowie nadszedł 3 set gdzie James ograł Mallise do 1 i to on zagra w finale, a nie belg, który grał świetnie przez caly turniej gdzie chyba tylko raz on był faworytem jego spotkania. Bukmacherzy ponownie są zgodni i faworyzują Andy'ego. Tymrazem najmniejszy kurs wystawił BetAndWin... tylko 1.43 czemu nie wiem

zarazem największy na Jamesa 2.42.
BAH tymrazem pośrodku i nie polecam grac tego meczu u tego buka bo kurs na Roddick'a wynosi 1.50, a na Blake'a 2.35... Profesjonał też faworyzuję turniejową 2 i kurs na tego zawodnika wynosi 1.65, a na rozstawionego z numerem 1 Jamesa 1.98. Polecam dla tych co chcą grać Roddicka niech wyjdą z domu i zagrali w Profesjonalu, a tych co faworyzją Blake'a zapraszam do BetAndWin. Osobiście myślę, że ten mecz wygra Blake nie wiem dlaczego ale tak czuje Roddick owszem ejst dobry ale czy ta forma nie znikneła? Obydwoje chcą pokazać że Wimbledon 06 to nie wypał. Blake wcześnie odpadł podajże z Mirnyjem, a Andy z Murrayem. Twierdze że ten mecz jest bardzo wyrównany i James i Andy są u siebie w domu w stanach. Przypomne, że turniej rozgrywany był w Indianapolis. Na korie cantralnym zagrają James Blake i Andy Roddick. Kto wygra chyba każdy ma swojego faworyta, moim jest Blake, a waszym ?? Stawiam na Jamesa Blake'a który może wygrać 2:1 ale dużo będzie zależało od tego kto wygra pierwszego seta... on będzie miał przewage psychiczną... ja prowadze, tylko jeden set i wygram turniej! tak doświadczonych zawodników nie może to przestraszyć... Dużo bardzo dużo będzie zależało kto wygra pierwszego seta bo ten kto to uczyni ma duże szanse wygrac Indianapolis '06. Typuje J. Blake 2:1 w setach.
Pzdr. Drago ????