dzięki Twoim typom Gusto oraz pobieżnym statystykom być może po raz 1. uda mi się dzisiaj zwyciężyć kombi z tenisem gdzie są 3 lub więcej zdarzeń (do tej pory zawsze coś się waliło)
To jest mój typ dnia, zobaczymy Drako kto wygra :wink:
Spotkanie: Kunitsyn I. v Ginepri R.
Typ:1
Kurs: 2.70
Bukmacher: Gamebookers
Analiza: Ginepri po rewelacyjnym ostatnim sezonie, zawodzi wszystkich. Wielkich szlemach zazwyczaj odpadał w pierwszych lub drugich rundach. To jest Chyba najlepszy do tej pory sezon Kunitsyna. Wielkich szlemach dochodził do drugich, tzrecich rund zatrzymując się na tenisistach z pierwszej 10. Przed ostanim wielkim szlemem, wystąpił w turnieju kontrolnym z mocną obstawą i doszedł tam do ciewerćfinału. Pokonujoc w walce o niego A. Marray. Mój tup to Kunitsyn.
Heh thx ale zobaczymy co Haas zrobi... A mi Benesova złamała kartke :[ Dobrze że to nie żabojad :] bo bym sie wkurzył :] Jutro dam kolejne gorąąące typki prosto z kartek ????
Rooni nie zgodzę się z tobą... myślę że Ginepri wygra z Srishaphanem... chociaż obaj wygrali wczoraj po 2:1 myślę że buki dobrze robią że stawiają na faworyta Ginepriego... Chociaż jestem pewien na 85% że Parodorn urwie Robbiemu jednego seta ale bądź co bądź myślę że wynik po dwóch setach to 1:1...
J. Blake... miał straszne problemy z Whitehouse'm ale jedenak wygrał 2:1... zagra z Mahutem ktory niespotykanie wygrał z Haas'em (oczym napisze później) i to 2:0 6-4 7-5 ŻABOJAD :[ :[ :[ :zy3ou: :x może nie oddac meczu za pietruszke ???? James powinien wygrac ale nie zagram go z dwóch powodów: 1. Mahut to żabojad i nie dotkę już niczego co wiąże się bezpośrednio z francją, a po 2. kurs jest troche mały 1.25 nie ryzykowałbym karki dla takiego kursu i nie zagram tego spotkania ????
Podsumowując wczorajszy dzień nie było zbytnio niespodzianek, ale za to że Haas przegrał :/ szkoda... czemu nie spojrzałem że Mahut to żabojad :[ ehhhh... szkoda ???? w turnieju Indianapolis mozna było troche kasiorki ugrac... ale zawsze coś się dostawi z innych :] Jestem ciekaw czy dzisiaj wejdą faworoci czy Mahut i Srichaphan powalczą o WINa... pozyjemy zobaczymy ????
Oj na pewno powalczy ale ostatecznie zadecydowałem że nie gram tego meczu bo graja moi lubiani zawodnicy Srichaphana gram od dziecka :] a Ginepriego lubie bo nigdy mi karki nei złamał :]
Srichaphan zawiódł kompletnie wiedziałem że nie jest faworytem ale wygrał tylko 5 gemów. Dla mnie małą sensacja jest porażka Gonzaleza w dwóch setach. Myślałęm że wygra, chociaż urwie jednego seta a tu 2:0.
Oj Roonie jak ja bym mial tyle pięneidzy co ci wszyscy gracze co grają po tysiące złotych niexle bym się dorobił dzisaj miałem chyba dwa błedy kendrick i coś jeszcze chyba... ale Malisse miałem grac... ale kasy nie wziołem 5zł. znalazłem w kieszeni zagrałem 2z3 i zwykły za 2zł. i kij Kendrick mi tyle kasy zabrał ???? :zy3ou:
I tutaj jest ciekawie bo stawiam na Ginepriego i Malisse ???? Roddick przegrał z Murrayem chyba w Wimbledonie i odpadł dość szybko... a James jeszcze szybciej oni mają coś do udowodnienia i pewnie dlatego buki stawiają na James'a i Andy'ego... Silniejsze przeczucie mam ze to Ginepri wygra ze swoim rywalem ten turniej wychodzi mu znakomicie ???? a Malisse wygrywa wygrywa a ja go nie gram... teraz zagram i przegra :/ Chcialbym aby to Ginepri i Malisse awansowali do finału... Zagram dzisiaj chyba Ginepri'ego a Malisse będe tylko dopingowac ????
Nie zgadzam się z tobą co do zwycięstwa Malisse, miom faworytm jest blake i typuje go do zwycięstwa w całym turnieju. A co do Ginepriego to jest duze prwdopodobieństwo że wygra, ponieważ gra znakomicie w tym turnieju, a Roddick nie zachwyca.
A ja nie widzę niespodzianek w tych półfinałach. Moim zdaniem wygrają faworyci, wracający do formy Blake i gwiazdeczka Andy Roddick, a w finale mimo wszystko skłaniałbym się ku gwiazdeczce, ale jak będzie przekonamy się późnym wieczorem 8)
Nie zgadzam się z tobą co do zwycięstwa Malisse, miom faworytm jest blake i typuje go do zwycięstwa w całym turnieju. A co do Ginepriego to jest duze prwdopodobieństwo że wygra, ponieważ gra znakomicie w tym turnieju, a Roddick nie zachwyca
Jednak wygrał blake, tak jak mówiłem chociaż mecz był wyrównany. W finale spotkają się Roddick z Blakiem. Moim faworytem jest Blake, w tym sezonie gra dobrze, w tym turnieju również spisuje się dobrze.
Rooni skąd wytrzasnołeś że Blake wygrał jak na każdym livescore na jakim patrze własnei gra i jest 2:0 :/ Co do Ginepriego żal mi go... grał w tym turze lepiej od Andy'ego szkoda szkoda i finał chyab będzie James Blake vs. Andy Roddick... stawiałbym jak Roonie James'a czas pokaże czy to Blake wygra z Xavierem