>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Astekbet.com

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skusiłem się na bonus powitalny, nie udało mi sie obrócić, ale nagrałem pare złote z depozytu. Chciałem wypłacić przez Paysafecard, bo pokazała się ta opcja , na próbe na szczescie wypłaciłem tylko 50 zł, wypłate zaakceptowali, nie została odrzucona przez operatora i na szczescie przeszła. Okazalo się, ze mimo iz zostala potwierdzona, to kasy nie mam na PSC, napisałem do nich maila i cisza, PSC chce potwierdzenie transakcji,a tego astek mi nie chce wysłać. Dobrze , ze tylko 50zl, a nie całość, bo na Ecopayz przeszla reszta bez problemów.

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Też tak mieliście, że nie mogliście się zalogować bo pokazywało, że złe hasło???
Dobra, zablokowali mi konto i ukradli prawie 1100 euro. Podają zapis w regulaminie, że mogą bez żadnego słowa zamknąć konto komu i jak chcą.
Edit: mimo, ze miałem tam jedno konto oskarżają o niestworzone rzeczy. Odzyskałem po setkach meili depozyt. To ta sama grupa co 1xbet, choć zarzekaja się, że nie. Co ciekawe 1xbet w analogicznym czasie zlimitował mnie do zera. To chyba wymowne, że to klony. Pozdrawiam.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Rownies nie polecsm tyle ofert na rynku mysle ze noe ma co sie lasic na tego typu bonusy

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz może po polsku ? Grałeś tam w ogóle, że nie polecasz ? Pewnie nie ????

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Rownies nie polecsm tyle ofert na rynku mysle ze noe ma co sie lasic na tego typu bonusy
Na bonusy to się łaszą słabi gracze. Dobrzy patrzą na ofertę a u nich jest bogata.

skols13 573

skols13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Czy dla nas Polakow jest opcja wpłaty/wypłaty skrilem ?

C 0

cenzura1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W jaki sposob dokonac najszybciej wyplaty stad? Mialem karte ecopayz i nie byloby problemu, ale zginela mi i nie mam pojecia jak to teraz zrobic szybko. Te kryptowaluty w jaki sposob dzialaja?

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Czy ten zapis nie oznacza że max wypłata z bonusa to tylko 100e (400pln) ? jeśli zrobię depozyt 100e i otrzymam 100e bonusa.
Po spełnieniu warunków obrotu bonusem, na Twoje konto główne trafi pozostała kwota z bonusu, która nie może przekroczyć łącznej wartości bonusu. Jeśli po obrocie bonusem, stan konta bonusowego jest mniejszy niż minimalna kwota stawki, to bonus zostanie utracony.?

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ten zapis nie oznacza że max wypłata z bonusa to tylko 100e (400pln) ? jeśli zrobię depozyt 100e i otrzymam 100e bonusa.
Po spełnieniu warunków obrotu bonusem, na Twoje konto główne trafi pozostała kwota z bonusu, która nie może przekroczyć łącznej wartości bonusu. Jeśli po obrocie bonusem, stan konta bonusowego jest mniejszy niż minimalna kwota stawki, to bonus zostanie utracony.?
To właśnie oznacza.

S 0

spec68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
Ma ktoś działającego linka z ktorego mozna się zalogować do astekbet?
Z gòry dzieki za info.