>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

AS Roma - Manchester United 01.04.2008

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
AS Roma - Manchester United
1- 2.60
X- 3,10
2- 2.65
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat tego spotkania.
:gool:

edge 0

edge

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Ja myślę, że bardzo ciężko wskazać tu faworyta. Obie drużyny robią w lidze każdego jak chcą(Roma załatwiła milan w 3 minuty). Poza tym szeroka kadra świetnych zawodników. Ostatnio Roma dostała od MU 7:1. Ale myślę, że u siebie są nie do pokonania. Moje typy to X w pierwszym meczu i chyba over 2.5.

H 0

herdek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawy kurs na Romę, ale bardziej przychylałbym się do 1X..Roma u siebie nie przegra, grają bardzo dobrze..gorzej będzie w Anglii, gdzie Manu raczej minimalnie, ale pokona remis. Patrząc teraz..postawiłbym tak: W Rzymie 1X, w Anglii 2.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawy kurs na Romę, ale bardziej przychylałbym się do 1X..Roma u siebie nie przegra, grają bardzo dobrze..gorzej będzie w Anglii, gdzie Manu raczej minimalnie, ale pokona remis. Patrząc teraz..postawiłbym tak: W Rzymie 1X, w Anglii 2.

ty chyba nie mówisz poważnie że grałbyś teraz 1x a potem 2 ... a może i tak uważasz nie wiem... ja bym zagrał teraz 1x a potem czystą 1 ... bo manchester u siebie nie przegra, a w rzymie najprawdopodobniej zremisuje :-D

cruelraze 0

cruelraze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uważam, że w obecnym sezonie Manchester United również pokona AS Romę. Jednak ja pierwszego meczu nie bede typowal. Chyba ze over2.5, natomiast drugi zdecydowana 1.

H 0

herdek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ty chyba nie mówisz poważnie że grałbyś teraz 1x a potem 2 ... a może i tak uważasz nie wiem... ja bym zagrał teraz 1x a potem czystą 1 ... bo manchester u siebie nie przegra, a w rzymie najprawdopodobniej zremisuje :-D

Sorki..miałem na myśli:

W Rzymie: Wygra Roma lub będzie remis
W Manchesterze: Wygra Manchester..Zamiast dwójki miała być jedynka..;)..Nie ma przecież bata, żeby Roma wygrała w Manchesterze..

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Mysle iz Roma ma u isebie dosc odbre szanse na wygrana w okolicach 2-0 3-1 , MU gra sie ciezko z wloskimi druzynami , a od 7-1 minelo sporo wody w Tamizie.
Czerwona kartka w ktoryms z meczow jak najbardziej mozliwa , szcegolnie nogi jednego z pilkarzy Mu beda narazone na faul.
Kurs na Rome jka najbarziej oplacalny , bo jakos mi sie nie widzi zwyciestwo MU w Rzymie.
A to ze MU awansuje to nie extra peffka , kazda bramka Romy na wyjzedzie bedzie dla MU klopotem w przyopadku zwyciestwa Romy u siebie

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
jak dla mnie najbardziej wyrownana para z malym wskazaniem na MU. Jesli ASR utrzyma forme jaka na razie prezentuje to Angole bd mialy spory problem...

P 0

pan_ombos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kieleckie
Jak na moje skromne oko, to Roma wyczerpała baterie podczas meczu z realem. Dostała dużo żółtych kartek, kilku zawodników nie zagra w następnym meczu. Na swoim boisku bedą się starać nie stracić bramki, wynik może być 1:0 być może 1:1 jęśli ManU przełamie obrone. Na więcej goli raczej nie licze, upewnia mnie w tym mecz z Lyonem. Anglicy na swoim boisku jednak poradzą sobie i awansują dalej. Bo jeśłi nie ManU to kto pokona barce w finale ???? ??

patryk0146 575

patryk0146

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
man utd pokona barce w 1/2 bo tam sie spotykaja, ale to teraz nie istotne, absolutnie nie wieze w to zeby roma mogla zagrozic united. juz w rzymie manchester pokaze wlochom gdzie ich miejsce. roma gra pilke ktora pasuje united. grali ostatnio ze soba 4 razy, raz wygrala roma bo miala przez 60 minut przewage zawodnika. united w tej formie nie da romie zadnych szans

kaszakasr 31

kaszakasr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
man utd pokona barce w 1/2 bo tam sie spotykaja, ale to teraz nie istotne, absolutnie nie wieze w to zeby roma mogla zagrozic united. juz w rzymie manchester pokaze wlochom gdzie ich miejsce. roma gra pilke ktora pasuje united. grali ostatnio ze soba 4 razy, raz wygrala roma bo miala przez 60 minut przewage zawodnika. united w tej formie nie da romie zadnych szans

No jesteś pewny siebie zobaczymy jak Mu pójdzie w Rzymie ROMA to ROMA wygrała z Realem więc trochę rzeczywiście patrz na ten dwumecz.Co mogę dodać FORZA ROMA:spokodfhgfh:

carnal 0

carnal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Lubelski
No jesteś pewny siebie zobaczymy jak Mu pójdzie w Rzymie ROMA to ROMA wygrała z Realem więc trochę rzeczywiście patrz na ten dwumecz.Co mogę dodać FORZA ROMA:spokodfhgfh:

Nie jest sztuką pokonac Real, który gra ostatnio bardzo słabo; i nie mów, że Real to zawsze Real. Roma odgrażała się, że w fazie grupowej zrewanżują się MU, jak było każdy wie. Wystarczy niech MU osiągnie bramkowy remis w Rzymie, wtedy piłkarze Romy przyjadą na Old Trafford lekko przestraszeni ;] (do dziś pamiętam te pamiętne 7-1).
Fakt, że Roma to silniejszy rywal od Barcelony, więc jeśli MU przejdzie Rzymian to przejdzie także Katalończyków.
GLORY GLORY UNITED

kaszakasr 31

kaszakasr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jest sztuką pokonac Real, który gra ostatnio bardzo słabo; i nie mów, że Real to zawsze Real. Roma odgrażała się, że w fazie grupowej zrewanżują się MU, jak było każdy wie. Wystarczy niech MU osiągnie bramkowy remis w Rzymie, wtedy piłkarze Romy przyjadą na Old Trafford lekko przestraszeni ;] (do dziś pamiętam te pamiętne 7-1).
Fakt, że Roma to silniejszy rywal od Barcelony, więc jeśli MU przejdzie Rzymian to przejdzie także Katalończyków.
GLORY GLORY UNITED

Masz racje Real słabo grał,też pamiętam tamto 7:1.Ostatnio przegraliśmy w derbach 3:2 i to zahamowało nas optymizm co do meczu z MU i dobrze się stało,musimy poprawić naszą grę jeśli chcemy myśleć o równiej rywalizacji w dwumeczu.Dziś wygraliśmy z Empoli 2:1.
FORZA ROMA:spokodfhgfh:

chopers 0

chopers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mysle iz Roma ma u isebie dosc odbre szanse na wygrana w okolicach 2-0 3-1 , MU gra sie ciezko z wloskimi druzynami , a od 7-1 minelo sporo wody w Tamizie.

osobiście uważam że MU do Rzymu przyjedzie solidnie zmobilizowane, nie może sobie pozwolić na porażkę a tym bardziej wyższą niż 1:0. Jeśli MU grałoby pierwszy mecz u siebie to w drugim Roma mogłaby się pokusić o zwycięstwo. Roma owszem jest w bardzo dobrej formie ale to na Manchester może być za mało. Według mnie MU wygra jedną bramką 0:1 ale dla pewności postawiłbym x2 . ✅ ✅ ✅

przemor 0

przemor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zakrzówek
Nie wiem dlaczego niektórzy ciągle przypominają to 7:1. Przecież Roma już jest całkiem inną drużyną. Niby większość piłkarzy ta sama, ale gra jaką obecnie prezentują Giallorossi jest o wiele dojrzalsza niż sprzed sezonu. Dlatego ja (myślę, że większość tak zrobi) postawię na czystą 1, lub 1x, w zależności od stawki. heh... obym się nie mylił ;)

kaszakasr 31

kaszakasr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem dlaczego niektórzy ciągle przypominają to 7:1. Przecież Roma już jest całkiem inną drużyną. Niby większość piłkarzy ta sama, ale gra jaką obecnie prezentują Giallorossi jest o wiele dojrzalsza niż sprzed sezonu. Dlatego ja (myślę, że większość tak zrobi) postawię na czystą 1, lub 1x, w zależności od stawki. heh... obym się nie mylił ;)

Masz racje osobiście będę stawiał 1 w końcu moja drużyna gra ROMA,nie spodziewałem się wypowiedzi kibica Milanu w tym temacie ???? Bronimy honoru Serie A jedyna drużyna która gra dalej w LM:spokodfhgfh:

carnal 0

carnal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Lubelski
Fakt, że Roma to zespół grający najładniejszą piłkę z Włoch. Wg mnie to, że Rzymianie tracą już tylko 4 punkty do Interu może paradoksalnie źle na nich wpłynąc. Wiadomo, że dla włoskich kibiców liczy się scudetto więc Roma będzie musiała w lidze grac na maksa co może odbic się na ich kondycji. :cool:
Jeśli chodzi o pierwszy mecz w 1/4 uważam, że MU nie przegra. Roma strzeli maksymalnie 1 bramkę, pytanie czy trio Ronaldo-Rooney i Tevez postara się o jakąś bramkę :spokodfhgfh:.
Chciałbym żeby Manchester wygrał w Rzymie ale umysł podpowiada że mecz zakończy się remisem 1-1.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
A MU jak straci punkty ze złamasami tez bedzie srac i bedzie musiala odpsac z LM idac twoim tropem myslenia.
MU nie wygra w Rzymie , remis malo realny - mam wielka ochote by odpadlo z LM jak najszybciej.
C.Ronaldo jak tak bedzie grac to go skosza predzej czy pozniej , mimo ze Italia to najbardziej &#39;&#39;aktorski&#39;&#39; kraj.
3-1 dla Romy mozliwe jak najbardziej , no moze 2-0 , 2-1.
7-1 tez mozliwe ale jak sie sedzia wkurzy na wiecznego nurka :p

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Jestem ciekaw czy Roma udźwignie zarówno rywalizację bardzo zaciętą w Serie A i w Lidze Mistrzów. Myślę że Manchester przyjedzie do Rzymu by nie przegrac, z drugiej strony Roma jeśli marzy o awansie do dalszej rywalizacji na własnym stadionie musi mecz wygrac. Ja osobiście kibicuje &quot;Czerwonym Diabłom&quot; i obiektywnie stwierdzę że drużyna z Wysp Brytyjskich ma większe szanse w dwumeczu. Pierwszego meczu nie tykam bo różnie może byc, Roma u siebie bardzo groźna.

carnal 0

carnal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Lubelski
A MU jak straci punkty ze złamasami tez bedzie srac i bedzie musiala odpsac z LM idac twoim tropem myslenia.
Te zdanie pozostawie bez komentarza.

MU nie wygra w Rzymie , remis malo realny - mam wielka ochote by odpadlo z LM jak najszybciej.

C.Ronaldo jak tak bedzie grac to go skosza predzej czy pozniej , mimo ze Italia to najbardziej &#39;&#39;aktorski&#39;&#39; kraj.

3-1 dla Romy mozliwe jak najbardziej , no moze 2-0 , 2-1.

7-1 tez mozliwe ale jak sie sedzia wkurzy na wiecznego nurka :p

Dawno się tak nie uśmiałem :-D. 3-1 dla Romy możliwe jak najbardziej ?? Oni ledwo wygrali z Realem u siebie i mają pokonac MU różnicą 2 goli ?? Widziałeś, co Liverpool i Arsenal zrobili z Interem i Milanem ?? MU po raz kolejny pokaże że liga angielska jest najsilniejsza i bez problemu wyeliminuje Romę.
Piłkarze z Rzymu niech nie myślą że powstrzymanie Ronaldo jest kluczem do sukcesu, bo może to się dla nich źle skończyc :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.